I amningsrummet...
Publicerat den

... på gekås befinner jag mig nu. Trollet har varit som en solstråle hela dagen. Hon sov hela vägen hit och med matningar och så har det fungerat   super. Vi börjar nu så smått bli klara och Annika är ute med sin vagn nu. Sedan nät Isabell ätit klart och Annika kommit tillbaka ska vi bara ut med min vagn och mata lite innan vi kör hemåt. 

Imorn blir det klippning och färgning för mig. Äntligen säger jag bara!! Under tiden får Rikard och Isabell hänga på stan. Vi ska till BVC också på eftermiddagen!!

Vidsar kanske lite inköp senare;)



Laddar...
Publicerat den

... inför morgondagen ikväll. Trollet har fått sig ett bad och mu pyser vi! Idag har annars varit en lugn dag för oss. Vi var och handlade lite i förmiddags och sen gick vi på promenad med Aska. Trollet somnade under promenaden ock sov länge ute när vi kom tillbaka. Under tiden hon sov passade jag på att baka lite. Fixade också något datagrejs och lite annat. Isabell vaknade just innan Rikard kom hem. Vi har sedan lagat mat och fixat. Jag gjorde köttbullarna och Rikard gjorde stuvade makaroner;)

Idag är ju även en speciell dag. Det är nämligen Isabells första namnsdag<3 (dock inofficiellt men hon har ingen egen)

Aska vaktar lillasyster

Hela familjen i köket







Eftermiddagen...
Publicerat den

... blev inte lika effektiv som förmiddagen. Men jag kände mig duktig när jag gick ut och samlade ihop lite av löven vid entren. Det blåste ju lite igår så där var en hel massa löv. Får se om jag fortsätter med det imorn. Det beror lite på om och hur Isabell sover. 
 
Vi var också ute med Aska igen. Isabell satt i bärselen och hon log så fort vindarna kom och gjorde massa bubblor. Jag hade kunnat tänka mig att det vore lite obehagligt, men det tyckte iallafall inte trollet. Sen blev det lite lek, matning och mer lek. Lagade också fiskgratäng till middag. Sedan fick Trollet bada och nu somnade hon för en stund sen. Rikard kom hem under tiden jag nattade. Blev en sen dag för honom, men det var lite nöje efter jobbet så han jobbade inte så länge. Sedan var det såklart strul med tågen så därav blev han så sen. Lite surt för honom men vi kna ju hoppas han kommer hem liite tidigare imorn. 
 
Nu tittar jag på "Fest hos Bagge-Wahlgren". Blir en dusch när det är slut och sedan sängen för mig. Familjemedlemmarna sover redan så alldeles tyst och lugnt här hemma. Jag läser väl en eller två sidor i min bok innan jag somnar med;)
 
Älskade lilla tjej<3
 



Effektiv...
Publicerat den

... har jag varit hittills idag. Vi gick upp vid halv 8 och sedan dess har jag hunnit tvätta 2 maskiner tvätt, gått promenadmed Aska, bakat två plåtar med drömmar och ätit lunch. Trollet sover sedan promenaden och man hinner verkligen få undan lite medans hon sover. Hon kommer väl att vara dödshungrig när hon vaknar så jag har förberett för mat redan. Får se vad vi hittar på i eftermiddag om det kanske blir något mer bakat. Det beror lite på när Rikard kommer hem. Annars blir det väl lek och kanske också lite pyssel. 
 
Känns som jag har bra koll inför nästa veckas fest. Har bakat nästan allt som går att förbereda (resten fixar jag i helgen) och har allt annat planerat. Tänker mig att åka och storhandla på torsdag så kan jag lämna trollet med moster och mormor under tiden. Bara jag matat henne innan så kan jag ju gott vara iväg någon timme. Lättast för alla om jag får handla för mig själv. Sen har vi hela fredagen att pyssla med mat och dekorationer så det känns ganska lugnt. Som jag sagt innan, jag älskar att planera fest. 
 
Näe, nu ska jag fortsätta med min effektivitet under tiden trollet sover. Först blir det en vals med min vän damsugaren;)
 
 



Vilken tur...
Publicerat den

... att Rikard kom hem från jobbet idag. Tågen slutade gå kl 17 så vi var några som tänkte på honom. Han tog förnsta bästa tåget när han kunde! Lite efter 4 var han hemma och vi har haft en mysig eftermiddag. Vindarna blir kraftigare och kraftigare här utanför. Vi har säkrat alla saker ute på tomten och bilen har vi ställt i garaget. Hoppas nu att vi klarar oss bra ikväll och inatt.
 
Nu sitter Rikard och tittar på fotboll medan jag tittar på cancergalan. Kan tänka mig att dte blir en eller annan tår. Sådana program tar fram en mycket blödig sida hos mig, men ibland är det bra att gråta. Får väl se hur länge vi är vakna idag. Har inte riktigt kommit i fas med timmen man ställde om i helgen. Detta gäller ju främst för Isabell, men det gör ju lite för mig också. Jag klagar dock inte ett dugg. Jag har sån tur som får sova i princip varje natt just nu!
 
Dagens sötnos <3
 



Vi...
Publicerat den

... blev hemma idag för vi behövdes inte som barvakt. Istället gick vi upp till min chef och lämnade min legitimation. Det tog ju så lång tid att få den och har inte blivit av att jag lämnat den än. Annars blir det bara slappe för oss idag. Tror att det blir lite vila för lilltrollet nu snart. Men först såklart mat!
 
Får väl se om det kommer någon stom ikväll med?! Hoppas inte alltför jobbig bara!
 
 



Blev inget...
Publicerat den

... bloggande igår. Först var vi iväg och handlade lite. Sedan körde vi ut till moster och kusinerna. Blev en massa mys där. Tror tjejerna var väldigt glada för att Rikard var med denna gång för mest var dom på sitt rum och lekte med honom! Tror inte heller att Rikard var alltför ledsen! Vi fick god lunch i form av lasagne. Annika måste nog vara bäst på att göra det;)

Vi passade sedan på att baka lite bullar. Inte så lite heller, det blev en hel del! 

Väl hemma igen fick jag mig äntligen det där efterlängtade badet och det var skönt! Även Isabell fick bada, fast det i sin egen badbalja! Hon somnade redan vid 9 och strax därefter la jag mig och läste. Blev en tidig kväll med andra ord. 

Idag ska jag passa tjejerna en stund. Norah fick lite feber igår så ingen förskola idag. Beror dock på om Stefan behöver sova eller ej, men mest troligt åker vi dit en stund:)

Kusinmys på hög nivå <3
Norah och Isabell 







Lite pyssel...
Publicerat den

.... har jag hunnit med idag. Har barsk två brytbröd men måste göra ett till. Kanske imorn eller en annan dag. Sen satt jag och Rikard och pysslade lite inför namngivningen. Efter en stund vaknade dock trollet så då höll dom mig bara sällskap. Blev en vimpel som hon sedan också kan ha i rummet! Vi hängde den där sålänge!


Nu blir det kanske något mer pyssel och sedan mat!! Trevlig kväll mina vänner ;)



Lördag...
Publicerat den

... och vi har smått kommit igång. Passade på att skypa med morfar i morse och det var kul. Nu äter trollet lite och jag passar på att blogga. 

Bjuder på en bild från gårdagens bubbelbad. Tänkte försöka få till att mamman kan få ett likadant idag eller imorn;)






Ytterligare...
Publicerat den

... en vecka är avklarad, ja om man nu ser till de dagar som Rikard jobbar. Nästa vecka har han "lov" men jobbar ju en hel del ändå. Men hela fredagen ska vi hänga och då blir det bland annat ett besök på BVC igen. Kul för Rikard att följa med någon gång ibland. 
 
Idag var iallafall jag och Isabell inne i stan och träffade Camilla. Trevligt som alltid. Vi lunchade först och sedan var vi och kollade in den nya gallerian i stan som öppnade just idag. Inget direkt wow betyg för mig, men roligt med lote nytt. Blir dock roligare sen när nästa etapp är klar och det kommer lite nya affärer. Vi var inom hemmakväll också och köpte lite godis, det är ju trots allt fredag. Väl hemma igen har det blivit lite av varje. Vi har såklart ätit tacos och sen fick lilltjejen sig ett bad. Det gillar hon verkligen så nu gör vi det oftare än nar hon var aldeles nyfödd. Har tittat på Idol och nu är Rikard inne och nattar Isabell. Vi är så himla bortskämda med att hon sover mellan 6-9 timmar i streck på natten men någon gång kommer det säkert ändras. Så därför njuter vi nu så länge det varar.
 
Imorn blir det lite av varje här hos oss. Vi måste in till stan och köpa domkraft och fälgkors så att vi kan byta däck på bilen i helgen  Man vet ju aldrig när det slår till och blir kallt så lika bra att byta så man har det gjort. Sen ska vi ju ha vår bil till Ullared nästa vecka och då vet man ju aldrig! Sen måste vi städa och så har vi lite trädgårdarbete att göra med. Sen behövs det såklart lite festplanering med. Nu är det ju bara två veckor kvar tills namngivningsfesten och allt är inte planerat än. Jag är ju lite så att jag vill ha allt klart så jag har koll. Men gnska så bra koll har jag redan, men efter helgen hoppas jag det är ännu bättre;)
 
 
 



En heldag...
Publicerat den

... i storstan, eller närmare bestämt på Emporia, har vi haft idag. Träffade faster/svägerska och gick i en massa affärer. Hittade lite smått och gott till lilltjejen och även till lilla mamman! Vi hade en trevlig dag och åt lunch på Vapiano. Svullade i mig en pizza, men jag får skylla på att jag är en ammande mamma. Köpte även med mig fika hem i form av gräddbullar. Så det har vi gottat oss i nu. Blev en för mig och den andra får jag väl ta imorn. 
 
Imorgon ska jag in till stan och luncha med Camilla. Blir dock ingen shopping för mig. Måste ju spara mig till nästa veckas Ullareds-tripp. Blir ju till att shoppa en del där. 
 
Helgen har vi inte något direkt planerat. Vi måste dock köpa domkraft och grejer så att vi kan byta däck på bilen. Sen ska vi nog träffa kusiner och moster till det lilla trollet med. Var alltför längesedan vi såg dom!
 
Nu ska jag kolla på "Hela Sverige bakar"och sedan blir det nanna kudde. 
 
Mor och dotter
Ikväll lyser det i hela Vinslöv. Vi fick marchaller och en lapp i brevlådan där det stod information om när man skulle tända och så. Trevligt initiativ tycker jag. 
Gräddbullarna. Polka och dajm valde jag;)



Inte mycket till...
Publicerat den

... stickkväll för denna lilla mamman. Men såklart trevligt att ses även om man inte får något gjort. Jag har ju dock fått prata av mig en massa. Nu kom vi just hem och trollet var tyst hela vägen hem (hon sov ju) ;) blir väl snart en nattmatning och sedan sängen. Är ju så himla bortskämd med att hon sover så mycket, men lika bra att njuta så länge det varar. 
 
Annars Har vi inte gjort så mycket idag. När vi var ute och gick innan så gick vi förbi jobbet. Aska blev riktigt uppvaktad med skinga, bulle och pinnar. Tror allt hon tyckte det var skoj att träffa barnen. Även om hon är lite avvaktande ibland så blir hon så himla glad när vi kommer dit. Barnen är jätteduktiga och går fram försiktigt till henne. De vill såklart klappa och krama henne och det gillar hon. Hon vill dock hela tiden ha koll på var matte är. Även Isabell fick uppvaktning av barnen!
 
Imorn blir det Malmö för mig och Isabell och träffa faster. Vi ska till Emporia pch det ska bli skoj. Jag får nog inte shoppa så mucket dock i och med att vi ska till Ullared nästa vecka!
 
Nu ringer matklockan för Isabell! Nattinatti!
 
Första bilden som publicerades på Isabell i bloggen;)
 
 



Tryggt och varmt...
Publicerat den

... i mammas famn. Isabell tar en liten förmiddagslur och jag tittar på efter 10! Blir matning när hon vaknar och sedan en långpromenad med aska tror jag bestämt. Hoppas att regnet håller sig borta bara;)






Vilken dag...
Publicerat den

... vi haft idag. Först var vi ju på öppna förskolan jag och Isabell. Väl hemma igen blev det matning och sedan skypade vi med morfar. Isabell var väldigt glad och visade morfar allt hon kan. Sedan gick vi en promenad med Aska. Var så himla skönt väder och trollet somnade under tiden vi gick. Hon sov sedan länge när vi kom hem och då passade jag på att baka lite. Hann med två satser havreflarn och sedan pysslade jag lite till innan hon vaknade. Nu ikväll har hon fortsatt med sitt glada humör. Vi skypade lite med moster och kusiner också nu ikväll. Mysigt att höra hur de hade det. Det verkade som att de tyckte det var mysigt att få se sin kusin och kanske även sin moster<3
 
Imorn blir det en lugn dag för oss. Blir väl en promenad och så under dagen och kanske att jag hinner baka något med. Sen på kvällen vankas stickkväll för mig och Isabell. Får se vad hon är på för humör imorn, alltod lika spännande. 
 
Nu blir det snart lite nattmatning för trollet och sedan godnatt. Hon är ju lite av en kvällstjej denna lilla damen. På morgonen gillar hon att ligga kvar och sova!
 
Bjuder på lite bilder från dagen!
 
 
 
 
 
Älskade lilla troll
 



Hemkomna...
Publicerat den

... från ett trevligt besök på öppna förskolan. Det uppskattades av lilla Isabell så det får bli vår tisdagsavtivitet framöver. Nästa vecka är det dock inget men sen så! Det var babyrytmik och sång vilket var roligt. sedan blev det fika och lek. Nu är vi hemma igen och trollet äter nu. Hon verkar ganska så trött så hon sover kanske sen. Blir väl en promenad med Aska sen och kanske också lite bak! Promenaden blir dock inte så lång iom tassen!
 
 



5 kg's gränsen...
Publicerat den

... är nu sprängd för lilla Isabell. Hon var så duktig och glad under hela besöket. Hon bjöd på en hel massa leenden och det uppskattades av sköterskan. Nu blir nästa besök nästa fredag och då hoppas vi på lika fin uppgång. När vi kom hem från BVC gick vi en tur med Aska. Blev dock ingen lång promenad för dels så regnade det mycket och sen har Aska skadat sin tass. Vill inte slita på den för mycket. Alltid denna tiden på året skadar hon sina tassar vilket är drygt.
 
På eftermiddagen sov Isabell en lång stund och då passade jag på att baka. Tycker dock inte att det blev så bra så vi får se om vi gör om det! Har ju en hel del annat att baka också, men har lejt bort lite till Annika också. Jag tycker verkligen att det är roligt att planera fest och att fixa med allt.
 
Imorn ska jag och Isabell fgöra debutbesöket på öppna förskolan tänkte jag. Vi får väl dock se när vi vaknar om vi hinner. I morse vaknade trollet vid halv 10. Vi var båda färdigätna och påklädda kl 11 så det funkar inte om vi ska iväg imorn. Annars har vi inte mycket planerat imorn, men kanske hinner jag baka något igen.
 
Bjuder på en bild från någon månad sedan när vi skulle på kalas. Tänk vad hon vuxit sedan dess. Ibland måste man stanna upp och njuta av stunden för tiden går verkligen snabbt.
 



5 kg's gränsen...
Publicerat den

... är nu sprängd för lilla Isabell. Hon var så duktig och glad under hela besöket. Hon bjöd på en hel massa leenden och det uppskattades av sköterskan. Nu blir nästa besök nästa fredag och då hoppas vi på lika fin uppgång. När vi kom hem från BVC gick vi en tur med Aska. Blev dock ingen lång promenad för dels så regnade det mycket och sen har Aska skadat sin tass. Vill inte slita på den för mycket. Alltid denna tiden på året skadar hon sina tassar vilket är drygt.
 
På eftermiddagen sov Isabell en lång stund och då passade jag på att baka. Tycker dock inte att det blev så bra så vi får se om vi gör om det! Har ju en hel del annat att baka också, men har lejt bort lite till Annika också. Jag tycker verkligen att det är roligt att planera fest och att fixa med allt.
 
Imorn ska jag och Isabell fgöra debutbesöket på öppna förskolan tänkte jag. Vi får väl dock se när vi vaknar om vi hinner. I morse vaknade trollet vid halv 10. Vi var båda färdigätna och påklädda kl 11 så det funkar inte om vi ska iväg imorn. Annars har vi inte mycket planerat imorn, men kanske hinner jag baka något igen.
 
Bjuder på en bild från någon månad sedan när vi skulle på kalas. Tänk vad hon vuxit sedan dess. Ibland måste man stanna upp och njuta av stunden för tiden går verkligen snabbt.
 



Har haft...
Publicerat den

... mycket att stå i idag. Har inte hunnit allt det jag ville, men men. Jag har iallafall fått allt kött paketerat vilket var det viktigaste. Nu ligger trollet och ska sova. Hon verkar dock inte så nöjd över detta, men vi har bestämt oss för ny nattningsrutin. Så nu sitter Rikard inne hos henne. Hoppas hon somnar snart. 
 
Rikard var iväg innan ikväll och då passade jag och Isabell ha massa mys. Hon fick först bada vilket såklart uppskattades. Sedan blev det nagelklippning, öronrengöring och på med en alldeles ny pyjamas. 
 
Imorn blir det ett besök på BVC igen. Hoppas allt ser bra ut även denna gång. Får väl se om jag hinner med att baka något imorn om trollet sover något på dagen. Där finns ju faktist lite plats i frysen så lika så bra att passa på!! Blir nog en ganska intensiv vecka, men det ska vi väl klara av!!
 
Sanar dessa 3 <3
 



Frysen...
Publicerat den

... är avfrostad, första maskinen tvätt är klar, soffan börjar likna en soffa och nu äter Isabell. Direkt hon är klar kör vi till maxi för storhandling!! Sen när vi kommer hem blir det att paketera kött. Hoppas jag kan hitta lite tid till att baka med!!
 
 
Avfrostning pågår!!



Rekord...
Publicerat den

... i att sova länge har slagits inatt. Nästan 8,5 timmar sov trollet! Inte illa det. Tror jag är lite bortskämd allt!!!

Nu ska mys och pysseldag inledas på bästa sätt!!


Sötaste tjejen i stan <3



Som en kratta...
Publicerat den

... låter jag idag när jag pratar. Får kämpa för att få ut några få ord. Har fortfarande ont i halsen men inte särskilt förkyld vilket är skönt. Hoppas att detta är det enda så det inte blir mer. Jag har verkligen inte tid eller lust att vara sjuk.
 
Idag har vi äntligen blivit av med vår gamla soffa. Rikards bror ville ha den så idag hyrde vi släp och fixade med det. När vi kört och fixat allt med den (vi var på tippen och slängde hans gamla soffa med) så styrde vi mot ikea. Stackars Isabell skrek hela vägen dit. Hon tycker verkligen inte om att sitta fast i bilstolen och åka bil. Tips på hur man kan underlätta körningar mottages gärna. Vi handlade en ny "soffa" som vi ska ha som extrasäng på kontoret. Visar bild imorn när den är ihopskruvad!
 
Var egentligen tänkt att vi skulle till Annika nu ikväll men jag kände att det var lite taskigt mot isabell med mer bil så vi blev hemma. Rikard körde dock hem Micke och Irre och så var han ute hos Annika och hämtade kött som vi köpt. Nästan 60 kg nötkött, så nu har vi så det räcker. Har länge sagt att jag vill ha närproducerat och så och det är detta verkligen. Så vet man att djuren haft det bra med. Så nu vet jag vad jag ska göra imorn.. Packa och fixa med köttet. Tror jag ska frosta av frysen med när vi ändå ska packa om den!
 
Annars blir det nog storhandling imorn och kanske också lite bak. Det närmar sig med namngivningen nu ju!!
 
Lilla sjusovaren i morse i mammas och pappas säng <3
 



Nu...
Publicerat den

... är jag och min skatt påväg hemåt efter en mysig vecka i Stockholm. Vi har såklart saknat pappa och vovve men annars har vi haft det toppen. I onsdags var vi hemma hos Therese på kvällen och det var trevligt. Hon hade så himla fin mage och vi hoppas att grabben kommer ut och mår bra snart. Eller han kanske kan vänta en månad till. 

Igår var vi ute hos min bonusbror med familj. Var väldans mysigt. Tycker att det är så kul att man kan ha så fin kontakt trots att man inte har blodsband men våra föräldrar har trots allt valt varandra och då blir man ju faktiskt automatiskt "familj"!

Idag har vi bara myst med mamma/mormor. Vi var ute på en promenad också och fy vad kallt det var. Nu blir det till att plocka fram vinterjackan när jag kommer hem. Tågresan har ännu så länge gått superbra och just nu ligger trollet i min famn och sover. Blir ju massor av pappamys sen när vi kommer hem!

Imorn blir det eventuellt lite flytt av soffa samt ett Ikea-besök. Hoppas iallafall det för det är på tiden. Vi vill ju få iordning i kontoret och när soffan åker ut kommer en ny gästsäng in!

Önskar er alla en fin helg och tackar mamma och Roffe för en fin vecka<3

Mystjej <3





Lite hängig...
Publicerat den

... känner jag mig tyvärr. Har ont i halsen och snuvig och känner mig allmänt hängig. Hoppas verkligen att det inte blir värre för jag har verkligen inte lust att bli sjuk. 

Vi hade en jättemysig eftermiddag idag. Först var vi ju på mammas jobb och trollet charmade såklart alla. När mamma sedan slutat gick vi en tur på stan. Jag köpte garn och lite annat. Klara på stan tog vi tåget hem igen och väl hemma blev det middag och så. Nu tittar vi lite tv och sen blir det väl sängen. 

Imorn blir det besök hos Therese på kvällen. Dagen blir det bara mys och sen kanske jag åker lire tidigare så jag kan ta en promenad där. Vill inte bli sittande i köerna ju!!





5 härliga år...
Publicerat den

... har vi haft tillsammans idag. Tänk vad tiden gått fort och vad mycket vi gått igenom. Sen kom ju det bästa beviset på kärleken för 2 månader sedan i lilla Isabell. Älskar dig Rikard<3


Bästa pappan har Isabell fått<3
Finns även 3 tjejer som gillar honom mycket!!

Idag ska jag och Isabell åka till mormors jobb och hälsa på. Är många som vill träffa henne tror jag allt!! När mamma slutar sen så ska vi gå till en garnaffär i närheten av mammas jobb. Jag måste ju ha något nytt projekt nu! Sen tänkte jag ju få något gjort till namngivningen;)

Min leopardtjej har en snygg sovstil!!





En riktig mysdag...
Publicerat den

... har vi haft idag. Jag och Isabell sov ända till halv 10! Sedan var det upp och få i sig frukost innan det blev promenad ner till stan. Mamma shoppade lite kläder (som alltid när vi är på stan tillsammans). Jag handlade lite småsaker och sen handlade vi båda till Isabell som faktiskt fyller 2 månad idag. Kan visa bilder på sakerna imorn. 

Sen hemma igen har det blivit massa mys. Vi åt middag jag och mamma och sen hariga planerat för ombyggnad av vårt kök. Det är ännu bara på önske- och planeringsstadiet men jag trivs inte som det är. Så får väl charm mannen massa så kanske vi kan göra om det till våren;)

Isabell har även fått bada i mormors diskho. Oj, vad hon skrattade, både i badet och sen efteråt. Helt överlycklig. Tror allt mormor tyckte det var riktigt mysigt att bada lilla skatten<3

Badtjejen 

Hon vet allt att om man skriker får man bli buren och ser allt som händer <3







Trötta och nöjda...
Publicerat den

... ligger vi nu i sängen. Idag har varit en mysig dag för oss. Lugn och skön morgon och förmiddag. Sedan blev det lite kökstjänst innan jag, mamma och Isabell gick ut på promenad. Trollet sov länge vilket var skönt för henne. Sedan kom bonussyskonen med familjer. Vi fick god mat och massa prat blev det. Isabell var nöjd mest hela tiden, underbara lilla tjej. 

Bjuder på två bilder från idag. Ser ni några som njuter?!

Isabell, mormor och Roffe har skoj

Sover hos stolt mormor<3







Inatt...
Publicerat den

... har jag fått sova lite mer än igår. Trollet vaknade vid 3 för mat och sen hade hon lite svårt att somna om. Låg mest och sjöng och log medan mamman ville somna om. Tillslut kom hon iallafall till ro och sov sedan till halv 8. Nu blir det lite matning innan vi går upp och startar dagen. 

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men en promenad får det iallafall bli. Sen i eftermiddag kommer bonussyskon med familjer hit och äter middag trevligt trevligt!

Hmm undrans om hon somnade om igen nu;)





Framme...
Publicerat den

... är vi nu. Väldigt trötta och åtminstone jag mår fortfarande illa. Ush, dessa snabbtåg är helt galna. Jag blir så åksjuk och fortfarande känns det som jag är till sjöss. Nu blir det lite tv mys innan vi ska sussa<3





Klo- och pälsvård...
Publicerat den

... genomförd på Aska nu. Fick tips av Anna att stå som en häst när man klippet klorna, och det fungerar mycket bättre med Aska. Hon är ju lite tramsig annars med det. Tycker hennes klor växer mycket, så jag klipper dom varje vecka. Sen måste hon ju vara fin nu när hon ska på semester. Rikard lämnar henne hos Anna imorn och sen på fredag hämtar han henne igen. Det funkar ju inte att ha henne hemma när han jobbar för det blir för långa dagar. 
 
Annars tar vi mest det lugnt nu och laddar inför resan. Isabell har myst hos pappa hela förmiddagen. Dom ses ju inte på några dagar så bäst att mysa så mycket som möjligt nu;) 
 
inatt har hela familjen sovit gott utan jag. Kunde inte somna i går kväll och sedan fortsatte det när jag matat. Sov väl mellan 1-3 och sedan inte mer. Kunde inte somna utan låg bara och vred och vände mig. Surt för jag kommer ju inte vara den piggaste under tågresan. Så mormor kommer få pyssla om oss ikväll.
 
Försöker blogga under tiden som jag är iväg, men har ju lite att hitta på med. Och sen vill man ju umgås såklart med. Vi ska också installera skype hos mormor och Roffe så att vi kan prata med dom. Får ju provringa till tjejerna med;)
 
Såhär kan det se ut när jag pratar med pappa på skype. Han ska trycka på massa olika inställninga. Har världens roligaste film på mobilen när han ändrat rösten och sen inte kan ändra tillbaka. Alltså jag skrattar så jag gråter när jag hör den;)
 



Fredagsmys...
Publicerat den

... har vi här hemma, om än vi sitter i varsitt rum. Jag vill se idol och Rikard vill se fotboll. Så tjejerna är förpassade till kontoret och tittar på ipaden! Isabell äter kvällsmålet nu och sen får vi se om hon vill sova lika bra inatt. Igår sov hon mellan 21.45-05.15. 7,5 tinnar är inte dåligt det.

Har packat det mesta nu och förberett inför imorn. Isabell är nybadad och gosig nu när hon ska ut och resa. 

Idag har vi annars haft en bra dag. Johanna var ju hör och hälsade på och det var såklart trevligt. Vi var på BVC också och det gick superbra. 

Undrars om mormor kommer tycka hon är stor nu. Hon kan nog inte ligga sådär utan att trilla ner nu längre. 

Att bero på att hon är lång. Nu är alla kläder i 50 undanlagda. 56 kan hon fortfarande ha men hon börjar bli för lång för dem. Problemet är vara att 62 är lite stora i omfång för henne än. Hon är ju lång och smal. Men blir roligt nu med alla nya kläder. Vi har ju fått massor av fint;)





Att vakna...
Publicerat den

... till detta varje morgon gör en alldeles varm i själen. Älskade troll<3






Insåg just...
Publicerat den

... att jag inte tittat in här ännu idag. Det blev en ganska tidig morgon för oss. Vi tog dock det väldigt lugnt med frukost både jag och Isabell. Sedan plackade jag undan här hemma och under tiden så somnade skatten på min arm. Hon sov sedan i babysittern en stund och när hon vaknade packade vi in oss, Aska och lite packning. Vi körde sedan mot stan för några ärenden. Först var vi på babyproffsen för något inköp och sedan tog vi Willys. Det ligger lixom mer på vägen när vi ska till Annika. Annars handlar vi ju alltid på Maxi. Handlade lite till vårat mission för dagen bara. 
 
Sedan körde vi mot Annika och tjejerna. Blev såklart välkomnade på bästa sätt. Vi mös en ganska lång stund och jag fick se massa fint som de fått från USA resan. Även Isabell hade ju fått massa fint, men jag vill inte visa allt nu. En får ni vänta ända till namngivningen med att se men den andra klänningen kan ni få se. Hon fick även världens sötaste Converse av moster. 
 
Vi satte igång med vårt projekt och det verkar som att det kan bli riktigt bra. Vi har även planerat tårtorna klart nu, förutom fyllningarna. Vi sa ju vi skulle göra det innan jag åkte ju, Annika. Vi har även beställt en hel del material och verktyg och det var inte världskul för plånboken. Men det gör ju ingenting, för vi vill ju göra det superfint till lilla Isabell. Roligt att ha ett riktigt tema och ha sjyssta ingredienser till det. 
 
Att bero på plånboken så har Annika och jag bestämt en Ullaredsresa nu. Blir innan månaden är slut och det ska bli roligt. Vi sa vi åker själva så är det lättare med Isabell. Då behöver vi ju bara anpassa oss för varandra och det är skönt. Har en del saker som jag vill köpa nytt och det kanske även blir en eller annan julklapp. Vissa saker är ju så himla mycket billigare där Fastän det är samma sak. 
 
Norah
Felicia
Tindra
Busungarna
 



Det ska börjas...
Publicerat den

... i tid. Jag tänker på intressen med (ibland) sena kvällar och helger. Vi var som sagt på hundklubben idag och det var trevligt. Isabell charmade träningskompisarna. Vi var dock inte ute eftersom regnet öste ner. 
 
Nu blir det lite tvtittande här hemma innan sängen. Ska försöka få i mig något att äta med. Blev lixom att jag hoppade över middagen. Så lite fil och en macka får det nog bli. Men det får bli när trollet ätit för jag kan ju inte direkt gå just nu!
 
Imorn åker vi till moster och kusinerna. Vi ska bara mysa och sen ska vi provbaka lite till namngivningen. Vi måste också ha lite tårtmöte och kanske beställa lite varor också! Får se hur länge vi blir kvar där sen!
 
Längtar tills vi är igång igen;)
 



Istället för...
Publicerat den

... stickkväll blir det nog lite hundkväll. Tänkte jag skulle åka och hälsa på mina träningskompisar som jag inte träffat på länge. Jag stannar väl inte jättelänge men en liten tripp blir det! 
 
Idag har vi annars inte gjort mycket idag. Vi var ute på en långpromenad med Anna och hundarna i förmiddags iallafall. Har också plockat ihop lite av trollets kläder inför resan. Det mesta är tvättat vilket är skönt. Blir väl någon maskin imorgon eller på fredag. 
 
Alltså denna tjej<3
Och här är båda mina tjejer tillsammans
 



Undrars...
Publicerat den

... om detta lilla gryn nu börjat gilla nappen. Både inatt och nu i morse verkar den iallafall väldigt god;)






Blir tyvärr...
Publicerat den

... ingen stickkväll imorn men jag kanske kan ha en egen hemma! Allt beror ju på ett visst litet troll och dennes humör. Har ju inga andra planer imorn men kanske Anna och vovvarna vill träffas för promenad. Vi får se!!

Annars blir det nog en långpromenad med mina tjejer<3

Mitt frukostsällskap i morse;)





Besöket...
Publicerat den

... på BVC gick ganska bra. Allt såg bra ut utom en liten detalj, som dock är ganska stor. Men vi ska ta oss igenom detta också punkt. Fick även recept till lilla damen som ska hjälpa hennes mun. 

Nu ligger hon hos mig och sover. Finns det något mysigare? Tror knappast det. 

Ikväll är det dags för bad igen och jag ska försöka starta en maskin tvätt med. 

Hur mysigt som helst <3

Innan idag på vår promenad. Hon är så himla fin i overallen jag stickat!!!





Det blir nog ingen...
Publicerat den

... öppen förskola för oss idag. Vi ligger fortfarande i sängen och trollet äter så känns som det blir stressigt. Får se vad klockan är när vi är klara, men jag tänker inte stressa för mycket. Annars får det bli när vi kommit hem från Stockholm, alltså om två veckor;)





Nu...
Publicerat den

... var jag just inne och la skatten i vaggan. Det verkar som hon sov. Skönt för henne om så var fallet och att hon får sova för natten nu. Sen vaknar hon ju såklart något men får hon lite sammanhängande sömn nu vore det bra! Jag ska snart gå och duscha tänkte jag. Det blir ju lite så att jag får göra det på kvällarna när trollet sover. Hon tycker ju att det räcker med 2 minuter för mamman att göra sig iordning. Då hinner man inte direkt tvätta håret utan typ starta och stänga av duschen. 
 
Vi får som sagt se hur dags vi vaknar imorn. Vaknar vi tidigt så bkir det nog öppna förskolan en stund. Sen efttfer lunch blir det BVC. Spännande att se hur mycket hon väger och hur lång hon är nu!
 
Fick ett mönster av Johanna idag. Får se när jag får tid att börja sticka igen. Tänkkte nog göra tossor till namngivningen nästa gång jag börjar med något!
 



Efter...
Publicerat den

... en natt med mycket sömn för barnet och inte lika mycket sömn för mamman steg vi upp sent idag. Isabell var nog ordentligt trött så det var skönt hon fick sova ut. Annars har vi mest bara myst här hemma idag. Vi var ute på en långpromenad med Aska för en stund sedan och sedan har jag fått i mig lite lunch. Nu äter trollet och jag ska försöka vila lite. 

Imorn blir det eventuellt öppna förskolan för oss. Där är bl. a babyrytmik på tisdagar. Vi får väl se när vi vaknar för jag vill inte väcka trollet om jag inte måste. Sen ska vi till BVC på 2 månaders kontroll imorn också. Hoppas att det går lika bra som de vi varit på innan!! 

Annars har jag lite smått planerat i veckan. Ska försöka träffa Anna och hundarna en dag. På torsdag ska vi träffa moster. Vill ju höra allt om hur de haft det på resan. Fick sms innan om att de landat på Kastrup. På fredag blir det nog mest att packa och lite så. Åker dock inte förens 13.50 på lördag så lite hinner jag göra då! 

Ska bli riktigt mysigt att åka upp till Stockholm. Vi har ju mycket att stå i men mysigt ändå;)

Sen när vi kommer hem så börjar planeringen på riktigt inför namngivningsfesten;) blir superkul det!!






Rensat...
Publicerat den

... bland mina Facebook-vänner nu. Blev en hel del som jag tog bort och det kändes bra. Har haft ganska många "vänner" som jag inte är " vän" med och alla sådana tog jag bort. Finns lixom ingen anledning att massa människor som man knappt känner eller inte pratat med på flera år ska kunna ha koll på en där. Jaja, skönt var det iallafall. 

Nu försöker jag söva trollet men det går sådär. Hon har sovit max en timme totalt under hela dagen sedan kl 8 i morse så trött borde hon vara. Men det verkar inte riktigt så dock:S Lycka till till mig själv;)




Söndagskväll...
Publicerat den

... och vi är hos svärfar med familj. Rikard ville kolla fotboll så vi åkte hit och gjorde det. Jag har dock mest pratat med Milla och Annie. Nu är Annie ute och går med Aska. 

Innan idag så var Nina och Markus på besök hos oss. Mysigt var det och Nina hade bakat supergod kaka. Blev en hel massa bebisprat och såklart prat om annat med!

Isabell har inte haft den bästa av sina dagar idag, men jag tror mycket handlar om att hon är överstrött. Hoppas hon får sova bra inatt sen:)





Det blev...
Publicerat den

... en allt annat än lugn natt för lilla mig. Hon ville onte somna och när hon väl gjorde det så blev hon väckt. Så jag fick snällt amma henne till sömns och sedan var det natning varannan timme. Så denna mamman är inte alltför pigg idag. 
 
Jag har iallafall varit duktig och rensat lite i min garderob. Blev en proppad Ikeakasse med kläder som jag inte använder och hade säkert kunnat ta ut mycket mer. Nu är det iallafall lättare att få plats där inne. Har även börjar ta fram lite saker som jag ska ha med nästa vecka. Sen vet jag att dagarna bara går och det är svårt att få något gjort. Så förbereda är nog bra att göra! 
 
När jag var i stan sist så köpte jag lite backar som jag tänkt ha till de kläder som Isabell växer ut. Så har jag tänkt att sortera dem storleksmässigt så det är lättare att ha koll. Nu åker nog kläderna i storlek 50 ner i lådorna, för nu tycker jag allt att de är för korta. 
 
Har även börjat titta på material till tårtorna som jag och Annika ska göra till namngivningen. Tror de kommer bli jättefina och tycker att vi har en bra plan. Återstår bara att bestämma vad vi ska ha för fyllning i tårtorna. Vi får helt enkelt ha ett "tårtmöte" där vi kan bestämma allt samt beställa allt det vi behöver. 
 
Nu kommer snart Nina och Markus på besök. Får väl se om lilla trollet vill sova något, hon har bara sovit en liten stund när Rikard var ute och gick. 
 
Dessa lådor är det
Har gjort iordning så jag kan märka upp lådorna med. Dymon är bra till mycket;)
 



Lördagen...
Publicerat den

... är nu till ända och det har varit en bra dag. Först var ju jag och Isabell och tittade på hästar. Duktiga var dom och fick veta att de kom på 2a plats med laget. Vi åkte nämligen innan det var slut. Trollet sov, hör och häpna, hela vägen hem och satt kvar länge i babyskyddet. Hade inte mage att väck henne när hon sov så skönt. Under tiden hon sov så fixade jag med lite tvätt och sen började jag och Rikard att planera namngivningsceremonin. Tror att det kommer bli riktigt bra!

Nu ikväll fick vi spontanbesök av Isabells farfar vilket var mysigt. Sedan har hi bara legat på soffan. Idag verkar dock inte bli lika lätt att söva trollet. Hon sov en stund hos farfar och nu är hon pigg igen, om än lite gnällig. Får väl se om hon somnar eller om det blir vår säng för henne i natt. Jag somnar väl annars snart, men beror ju på en viss liten dam. 

Imorn får vi besök på eftermiddagen och förmiddagen blir det mys. Blir väl en långpromenadens Aska då med för hela familjen!

Näe operation söva barn börjar! Ha en fortsatt trevlig lördagkväll och en trevlig söndag mina vänner!

Om en vecka åker jag och Isabell till mormor. Tror att hon saknat sin skatt massor<3





Vaknade upp...
Publicerat den

... inatt av meddelande från syster min. Hon hade hittat en helt fantastisk klänning till Isabells namngivning. Jag köpte ju en klänning igår, men den får bli vardagsklänning nu när hon hittade denna. Blir en hemlighet tills den ska användas men som sagt, den är helt fantastisk. 

Inatt har varit ytterligare en toppennatt men lite tidigare uppvak, 6,15. Fast sen har vi övat på napp och nu äter trollet så vi har inte gått upp än. Rikard och Aska gick precis ut. 

Idag ska jag och Isabell åka och titta på lite hästar men jag tror inte pappa följer med. Tror han väljer att träna istället. Hehe. Annars blir det nog en lugn och skön dag. Hörde det regnade inatt men hoppas det slutat nu. Ser ju inte ut än så det får bli en överraskning ;)

Bild från en annan dag <3






Vi har...
Publicerat den

... haft en supermysig dag på stan. Först åkte jag runt i diverse olika affärer. Handlade lådor till Isabells kläder som ska läggas undan och sen köpte jag två par skor till mig. Vi styrde sedan mot stan där vi mötte upp farmor. Köpte lite kläder till mig såsom tubtop, tröja, stumpbyxor och två amnings t-shirtar. Till Isabell blev det en mössa och den där klänningen jag skrev om. Sen fick hon fleecekläder av farmor. Vi åt sedan lite lunch och hade trevligt innan jag och trollet körde hem. Väl hemma blev det promenad med Aska innan pappa kom hem. Han har fått en visning av allt vi köpt och nu lagar han mat medan jag matar barnet. Och sen ska vi ha fredagsmys<3
 
 
Farmorsmys
Pappamys
 



Denna mamman...
Publicerat den

... är väldigt bortskämd har jag märkt. Inatt sov trollet mellan 21.30-04.30 och sedan 05.15-8. Helt galet men riktigt skönt var det att få sova. Märker verkligen att hon sover bättre i vaggan om vi bara får henne att somna där. Eller egentligen somnar hon ju i soffan och sedan lägger vi henne i babynestet och sedan i vaggan. Problemet är bara att hon är ganska lättväckt när man flyttar henne. 
 
Vi har sedan haft en mysig morgon. Isabell satt i gungan medan jag åt frukost och hon var glad som en speleman!! Vi har sedan varit ute och gått med Aska och nu äter trollet. Vi ska sedan packa in oss i bilen och köra mot stan. Har några ärenden och ska väl också titta i lite affärer. Hade verkligen behövt nya skor och sen tänkte jag köpa fleecekläder till Isabell. Vi har ju några overaller men hade behövt fleecekläder till vintern. Har hittat fina på Cubus så får se om de finns kvar. Jag tror även att vi hittat kläder till namngivningen. Ska se om de finns inne, för isåfall köper jag. Dock är det lite svårt med strorlek men jag tror hon kan ha 62 om en månad. Nu har hon ju 56 och i vissa kläder 50, men de börjar bli lite trånga. Eller åtminstone lite korta, för damen har vuxit mycket på längden. 
 
Vi ska ringa farmor också och se om hon vill hänga med oss på stan lite! Ikväll blir det massa fredagsmys för vår lilla familj! Sen i helgen är det lite planerat och sen måste det tvättas. Vi åker ju till Stockholm nästa helg så det måste göras;)
 
Älskade unge<3



Idag...
Publicerat den

... har vi haft en ganska lugn dag jag och mitt troll. Vi hade en lugn och skön morgon med frukost för oss båda innan vi gav oss ut på promenad med Aska. Kyligt men väldigt skönt var det. Väl hemma igen så packade jag och Isabell in oss i bilen för att åka till mödravårdcentralen. Jag skulle ju på återbesök efter förlossningen och det gick bra. Isabell charmade barnmorskan och hon fick en liten present när vi skulle gå hem. Gulligt;)
 
Sen hemma har vi bara myst! Nu väntar vi på pappa men han kommer sent idag. Får se om trollet tillåter mig att laga mat sen. Men nu går vi nog en sväng med Aska!
 
 



En härlig dag...
Publicerat den

... börjar lida mot sitt slut. Vi hade trevligt i Helsingborg. Först var vi på Rikards jobb. Alla elever och lärare tyckte Isabell var söt, såklart, och hon var på lysande humör efter att ha sovit hela vägen dit. 

Rikard, jag och Isabell gick sedan ochåt  lunch. När maten kom ut frågade servitrisen om hon skulle hålla Isabell medan vi åt. Lyxigt värre;)

När Rikard skulle tillbaka och jobba så tog jag och Isabell en runda på stan. Köpte inget speciellt men kul att se en ny stad. Jag har ju aldrig varit i Helsingborg innan. 

På vägen hem fick vi sällskap av Rikard som gick lite tidigare. Väl hemma blev det montering av gunga och sen lagade jag mat. Blev soppa med soltorkade tomater och basilika och till efterrätt blev det pannkakor. Sen när jag städade köket var Rikard och tjejerna på promenad. När de kom hem igen fick Isabell sig ett vad och nu äter hon medan vi tittar på tv!

Tågresan
Hemresan 
Gung gung 







Vi är...
Publicerat den

... påväg ner till Helsingborg nu. Trollet sover och har det gott i sin vagn. Hon vaknar väl lagom till vi ska av och ska ha mat;) jätteskönt väder var det i morse. Man är inte riktigt van än att gå upp och ha en tid att passa så idag blev det lite stressigt. Men det fik bra trots allt och vi hann som vi skulle! 

Får väl se hur trollet är sen, om jag kanske tittar in i en eller annan butik med idag. Rikard har ju lektion vid 1 igen så då får vi roa oss själva. Blir ju tåget hem sen någon gång med;)



Mitt resesällskap sover gott <3