Då var det fredag...
Publicerat den

.... vilket betyder mindre än en vecka tills att bebisen är här. Känns spännande som bara den, men jag börjar också bli lite nervös. Tycker att jag haft lite förvärkar sista nätterna, men när ska jag lixom veta att det är dags att åka in. Vi får helt enkelt vänta och se. Bebisen är iallafall väldigt aktiv där inne och den verkar ha det ganska så trångt. 
 
Sista dagarna har varit ganska lugna i värmen. Igår var vi på sista barnmorskebesöket innan förlossningen. Sedan på eftermiddagen cyklade vi till friluftsbadet här i byn och badade lite. Eller ja, Isabell badade och Rikard badade fötterna. På tok för kallt för min smak. Idag har Rikards syster varit här. Vi tog fram den lilla poolen till Isabellvilket  uppskattades. Första dagen detta året som bikinin åkte på med, så lite färg har man nog fått. Vi har såklart också fortsatt med våra projekt. Just nu målas det vita på stugan och jag har samtidigt målat några fönster som skulle målats för längesedan. Sedan håller vi på med ytterligare en av mina trädgårdsplaner, vid entren. Det är en hel del grävjobb och för den biten står Rikard. Sedan har jag köpt två plantor som ska stå där och sedan ska det på vit eller grå singel. 
 
Imorgon ska vi åka ut till min pappa och prova badet där ute. Det ska vara uppvärmt så får se om jag kan komma i. Har verkligen blivit en badkruka på senare år. Sen på kvällen ansvarar han för puben så vi är väl där en stund innan vi kör hem. Får se om någon målning hinns med innan vi kör dit med. 
 
Bild från i måndags när vi var och plockade jordgubbar. Har gjort både jordgubbssaft, flädersaft och rabarbersaft.
Bild från när vi var på Skånes djurpark i söndags. Det är mullvaden från en bok som heter "det var det fräckaste" som för övrigt är en väldigt rolig barnbok.