Idag....
Publicerat den

... har även kontoret blivit färdigtapetserat så nu är det "bara" två rum kvar. Det blir väl mest troligt så att vi börjar med barnrummet till helgen och sen till nästa helg tar köket. På söndag ska Annika hjälpa oss att hämta lister (kanske redan skrivit detta) och sen kan vi börja även med dom. jag måste även måla lite imorn igen;)
 
Följetången med soffan är så att den delen vi fattas inte går att få tag på. Det blir nu så att vi kommer att få en annan soffa istället men den kommer inte förens i slutet på maj som tidigast. Nu får vi dock behålla den andra sålänge så det går ingen nöd på oss. Det ser bara lite konstigt ut som det ser ut nu;)
 
Imorn ska jag vara funktionär på tävling några timmar och sen blir det massa fix här hemma. Sen på kvällen blir det stickning och det ska bli kul. Jag har ju nytt projekt på g som jag ska visa er en annan dag. 



Jag trodde...
Publicerat den

... att jag skulle kunna visa ett litet smakprov på vardagsrummet nu ikväll men icke. När vi tog in soffan och började sätta ihop den visade det sig att sista delen var vänd åt fel håll. Därav ingen bild idag. Annars är vardagsrummet färdigtapetserat nu. Imorn går vi in i kontoret. Ska bli skönt när även det är klart så man kan få in grejer där! Sen blir det en prövning när våra coacher åker hem och jag och Rikard ska ta oss an barnrum och kök. Blir säkert jättebra tillslut. Till helgen har systern min lovat att hjälpa oss att få hem lister. Bara det kvar typ sen;)

Nu blir det sängen för oss iallafall. Jag har semester imorn så jag är hemma med hantverkarna hela dagen medan Rikard är och jobbar. Sen på kvällen blir det grillning;)




Äntligen...
Publicerat den

... kan jag säga att vi börjar få ett sovrum. Vi har nu tapetserat klart men det är ju fortfarande lister och så kvar. Ska bli så himla härligt att få sova där inatt! Jag tänkte mig att hinna skruva ihop vår byrå dit in ikväll också. Det har även påbörjats tapetsering i vardagsrummet och även där ser det ut att bli bra!
 
nu har vi just grillat lite korv till middag och systern och tjejjerna var också här. Tänkte väl försäka få hjälp att plocka fram byrån så jag kan börja skruva!
 
Bjuder på en bild hur sovrummet ser ut just nu!
 
Grabbarna in action;)
 



Det börjar...
Publicerat den

... ta fart här hemma. Vi har smått börjat tapetsera i vårt sovrum och det har gått bra hittills. Känns så himla skoj att vi är pågång nu och att vi snart kan bo in oss på riktigt. Imorn fortsätter vi med sovrummet och fortsätter sedan med vardagsrummet. Vi fick dock en liten motgång idag. Tapeterna till köket hade blivit fel så där kommer vi inte kunna tapetsera nu. Vi får istället ta de andra rummen och sen får jag och Rikard ta i köket sen när tapeterna kommit. Tur att det kommer kristi himmelsfärd nästa vecka så vi kan jobba då. 
 
Idag har annars varit en sisådär dag. Jag kände mig helt matt när vi kom hem från stan att jag fick lägga mig och vila en stund. Nu på eftermiddagen har det dock varit bättre så det hjälpte nog med lite vila. 
 
Till middag åy vi raclette. Riktigt smarrigt var det. Det var första gången Roffe åt raclette och jag tror allt att han gillade det. De andra drack vin till maten men jag fick snällt dricka saft!
 
Nu har den lilla koftan fått knappar också



Fredagsmyset...
Publicerat den

... här hemma uteblev idag! Vi har istället såklart jobbat en del. Rikard har varit duktig oxh spacklat och jag har målat, skruvat ihop hatthylla, fixat mat, städat lite och mest småfixat. Nu blir det väl snart sängen för oss här hemma så vi orkar med den kommande intensiva helgen. Mamma och Roffe kommer väl fram emot eftermiddagen imorn och då sätter vi väl direkt igång med tapetsering. På morgonen åker vi in oxh storhandlar och hämtar tapeter. Sen tänkte jag kanske hinna måla något mer innan dom kommer. 
 
mest troligt är iallafall att Rikard vaknar först så han kan ta Aska . Jag sover oftast lite längre på helgen men vi måste ändå upp i ganska skaplig tid. Ser så mycket fram emot att ha en ledig dag när man kan sova ut och bara ta det lugnt på morgonen utan att gå upp och jobba direkt. Tror minsann vi ska unna oss en sådan morgon nästa helg!
 
Idag var jag även iväg och köpte ett nytt mönster som jag ska sticka! Köpte även ett mönster till hur man virkar olika korgar. Får se när jag har tid att komma igång igen;)
 
Bild på mönstret på korgarna



Då var denna härliga dag slut...
Publicerat den

... och det är bara en jobbdag kvar av veckan. Idag har vi haft utedag på jobbet med matlagning och allt vad det innebar utomhus. Vi gjorde soppa i en sån stor kittel och till den blev det aioli, görnsaker och pinnbröd. Vi hade verkligen en superhärlig dag men man blir alltid rätt trött av att vara ute en hel dag. Det märks ju även tydligt på barnen även om dom är helt fantastiska att hitta på saker med;)
 
nu ikväll har jag varit och hållt kurs och det gick bra även idag. Aska fick följa med och visa lite och det tyckte hon såklart var super. Den lilla damen älskar verkligen att få visa upp sig;)ä
 
Jag hann faktist måla lite också mellan jobb och kurs. kan det möjligen vara så att man börjar se ett slut med det?! Nja jag tror knappast dt! Men tänk sen när allt är klart, då är det en viss liten dam som kommer njuta och koppla av!!
 
näe, nu dags att sova så man är pigg sista dagen på jobbet för denna veckan. Vi har ju sedan en intensiv helg som väntar när mamma och Roffe kommer;)
 

Mina favvisar<3



Lill-lördag...
Publicerat den

... Och det har varit en mycket bra dag. Jag öppnade ju på jobbet och sedan hade vi skräpplockardag! Vi hittade jättemycket med skräp, trisst att se att det är så många som slänger saker i naturen. När jag sedan slutat från jobbet så var jag och Aska ute en sväng innan det blev lite vila. hittade lite nya krafter och målade en hel del! Känner mig faktist riktigt duktig som målat så mycket. Nu på kvällen var jag och Aska ute på en lite längre runda. Hon verkar pigg och glad igen vilket känns väldigt skönt. 
 
Imorn blir det jobb igen och sen på kvällen så är det dags för kurs igen. Hoppas att jag hinner få lite målat även imorn. 
 
Dagens bild blir på min stickning som är nästintill färdig nu, bara knapparna som fattas;) 
 
Tycker den blev riktigt söt den lilla koftan;)



Det verkar...
Publicerat den

... ganska bra med Aska nu ikväll. Hon har sovit mest hela dagen men hon verkar ändå glad och så nu. Klart att det varit jobbit för henne med detta dygn. Imorn går jag iallafall och jobbar men jag slutar ju tidigt så blir inte så länge hon är själv imorn. Lilla skruttan, som många sagt, hoppas verkligen det bara var en engångsföreteelse detta!
 
nu ikväll har jag pysslat lite med min stickning och om jag jobbar på bra med den imorn så ska ni nog få se den då! Rikard han sitter och kollar på fotboll och jag tänkte sova nu. Börjar ju 6 imorn så måste få sova några timmar innan dess. 
 
hoppas ni alla mår bra och tack för all omtanke kring Aska<3
 
Man kan inte annat än älska denna hund<3



Igår kväll...
Publicerat den

... vändes hela min värld upp och ner. Jag satt i soffan och pulade med min stickning och aska börjar helt plötsligt att pipa lite. Sedan gick allt väldigt snabbt, hon började gå mot mig men föll ihop. Jag var såklart snabbt hos henne och hon låg ner och krampade ca 30 sekunder  Jag satt hos henne hela tiden och sen kom även Rikard. Direkt efter krampen kräkte hon och var lite orolig. Såklart blev vi båda helt förkrossade och undrade vad som hände. Jag ringde direkt till Helsingborgs djursjukhus men de rådde mig att stanna hemma med Aska eftersom de ändå inte hade gjort något. Rolig natt blev det ju då inte eftersom jag var på helspänn och inte sov många minuter. 
 
nu idag gick jag med Aska på morgonen pch allt verkade vara som vanligt med henne. Jag åkte och jobbade men.stannade bara 2 timmar innan jag åkte hem till min skrutta. Nu verkar hon helt som vanligt men jag stannar ändå hemma hela dagen nu. Har kontaktat två olika veterinärer som båda har sagt att vi avvaktar, ett anfall är inget anfall. Hoppas nu verkligen att det inte blir fler gånger för det klarar inte mitt psyke av. Ush det var verkligen obehagligt. Nu blir det att mysa med skruttan min hela dagen och ha VAH (vård av hund). Imorn hoppas jag på att kunna jobba igen. vi har hälsovecka på jobbet denna vecka så vi har massa rolia aktiviteter. Idag har jag och en kollega haft massage med alla barn. Imorn väntar skräpplockardag och sen på torsdag ska vi ha utedag med matlagning bla. Riktigt mysigt;)
 
näe, nu ska jag bädda ner mig med min skatt<3
 
Det gör så ont att se dig inte må bra<3
Älskade hund



Stämplat ut...
Publicerat den

... för idag just. Har såklart målat en del (känns som det börjar bli standard att skriva om). Vi har också haft besök gällande våra försäkringar och det gick bra. Nu blir det att titta lite TV och ägna lite kärlek till min stickning. Annars kommer ni ju aldrig få se det;) 
 
Imorn blir det också stängning på jobbet och sen såklart hem och måla. Lite resultat av det kanske ni får se imorn. Hoppas jag hinner måla massor imorn också och sen slutar jag ju tidigt på onsdag så då blir det mer förhoppningsvis;)
 
Taklister som är målade två gånger, blir förhoppningsvis sista imorn!!



En trött tjej...
Publicerat den

... har nu slagit sig ner i soffan och tänkte snart gå och duscha för att sedan krypa till sängs. Nyss var första gången jag satte mig sedan 8 i morse med undantag för att jag satt och åt en korv till lunch. Detta betyder såklart att jag är rätt sliten men samtidigt väldigt nöjd med helgens arbete. Jag har hunnit måla en del, men har mycket kvar än. Imorn får vi besök från trygg hansa så blir väl inte jättemycket pysslat här hemma. Dock hade jag tänkt att jag skulle måla lite av det jag målade idag en andra gång. Hoppas verkligen inte att besöket tar alltför lång tid. Jag har ju stängning på jobbet med så hinner inte så mycket innan heller. Men jag gör så gott jag kan;)
 
idag var svärfar här och hjälpte oss. Han hade även med sig korv så idag invigde vi grillen. Riktigt mysigt var det och gott blev det;) Kan tänka mig att det blir många fler gånger under sommaren som den kommer att användas! 
 
Näe, dags att hoppa i duschen och sedan krypa till sängs! Hoppas ni alla får en bra start på veckan!
 
Dagens bild blir klart från grillningen. Ignorera gardinstången som hamnade där ute sålänge bara. Vet inte vad vi ska göra med dom men vi ska iallafall inte använda dom;)



Denna härliga lördag...
Publicerat den

... börjar nu leda mot sitt slut. Vi var först och handlade lite i morse. Sen vid lunch kom vi hem och sedan dess har vi varit i full gång. Irene och Micke kom och hjälpte oss och det är vi såklart väldigt tacksamma för. Vi har fått ner tapeten i sovrummet och vi har numer golv i alla våra rum. Rikard har dock lite finlir kvar med golvet som han ska göra imorn. Jag tänkte börja med att dra ner tapeten i "kontoret" och sen ska det målas för ovanlighetens skull. Nu är det taklister och dörrkarmar som står på tur och det hade vi behövt bli klara med under denna veckan så att allt är förberett inför nästa helg. Det ska såklart även spacklas och så. Idag har jag även planterat blommor i alla våra lådor. Det blev så himlans fint tycker jag;)
 
imorn fortsätter vi med fixet här hemma som sagt så får vi se vad vi hinner med;)
 
Dagens bilder... Blommor, fixarmannen, hunden, golvet och den nedrivna tapeten;)
 
 



Effektiv...
Publicerat den

... har jag verkligen varit idag. Efter jobbet var jag såklart ute med Aska en sväng och sedan satte jag igång och måla. Äntligen är all panel klar! Nu återstår det en del taklister och dörrkarmar att måla men det känns ändå lättare. Blir väl att jag målar lite imorn också men nu är nästan prio ett att förbereda för nästa helgs tapetsering. jag har dragit ner den mesta tapeten i vardagsrummet nu så där ska bara finputsas lite sen är där klart. Vi har ju dock många rum kvar så vi måste verkligen jobba i helgen;) den som känner för att riva ner tapeter är mer än välkomen hittill oss!!
 
Imorn blir det dock stan först för att beställa alla tapeterna. Vi har juben del att beställa! Det är sammanlagt 5 rum som ska tapetseras så vi kommer vara bra kunder i färgaffären. Lika bra att beställa allt på en gång så är det gjort! Hoppas nu bara att de hinner komma till nästa lördag men det borde inte vara några problem.
 
Nej nu blir det nog snart sängen för lilla mig. Måste ju upp i skaplig tid imorn så vi får något gjort!

Härligt med ytterligare ett rum i samma vackra färg;)



En blåsig kväll....
Publicerat den

... blev det på kvällens hundkurs. Deltagarna var duktiga och det var trots allt helt okey att vara ute i några timmar.  Annars har dagen idag erbjudig jobb och sedan var pappa här och fixade lite. Han hade även köpt fika med sig och det tackade jag såklart inte nej till. Nu ses vi inte mer förens till sommaren men jag tror att han är riktigt spänd på att de hur det kommer se ut här hemma då. Vi ska ju ändå göra lite mer innan det är klart. 
 
Har även hunnit pula lite med min stickning idag och nu ska det bara sys ihop och inhandlas lite tillbehör, sen ska ni få se vad det blev för något. Nu ikväll kliade det också lite i mina fingrar så jag började dra i tapeten lite här och där för att de hur hårt det satt. På vissa ställen satt den knappt alls så det blir nog inga problem. Kvällens bilder får alltså visa hur snyggt vi kommer ha det nu i en vecka tills mamma och Roffe kommer och hjälper oss. 
 
 
 
 
Imorn ska jag måla klart hallen så då får ni kanske se hur det blev ok om ni är snälla;)



Pysselkväll...
Publicerat den

.. har jag varit iväg på och det var trevligt. Vi fick prova på lite olika material och så. Vi skulle ju egentligen haft stickkväll mennnu gjordenvindettaniställetnvilketnockså var skoj. Min stickning har som ni säkert förstått vilat ett tag mennnu ska det sista göras klart så får ni se vad det blir. Förhoppningsbis dröjer det inte alltför länge tills det är klart och jag har redan nya projekt som väntar;) Måste bara inhandla mer garn först;)
 
Annars har jag haft en bra dag med jobb och sedan besök hos barnmorskan. Det gick bra och jag fick okey stämpeln på rumpan. Nästa gång väntar glykosbelastningen sommjag hört både positivt och negativt om. Jag tar det bara som det kommer;) Tror inte det är värre än Phosphoral och det har jag ju klarat x antal gånger om än med mer eller mindre problem... Jaja lika så skönt att ha det avklarat med. 
 
Imorn kommer min käre far hit och fixar lite i huset. Jag jobbar ju till 4 men han klarar sig nog själv en stund. Är så himla glad för all hjälp vi fått av honommnu när han varit här trots att han också har ett eget hus att sköta om. Nästa helg kommer ju även min mamma hit och hjälper oss och Rikards föräldrar har också hjälpt till en hel del. På fredag ska det iallafall bli färdigmålat i hallen så jag kan få bort all maskeringstejp. Sen är hallen Mer färdig. Återstår sedan socklar, målning av karmar och byte av dörrar. Sen kan vi inreda helt där;) men sommsagt, en sak i taget...
 
 



Ytterligare...
Publicerat den

... en dag med mycket härligt väder. Jag jobbade till halv 6 och när jag kom hem var jag och aska ute i trädgården en stund. Vi pulade lite och jag passade på att klippa hennes klor. Under tiden vi var ute kom Rikard hem och sedan fixade vi båda med lite av varje. När klockan var 7 insåg jag att vi kanske borde äta något så jag lagade mat. Direkt efter att vi ätit så gick vi ut med aska och sen har jag fixat lote med mina kläder. Är dock inte klar eftersom vi måste skruva ihop en byrå först. Jag har även kollat lite från sista avsnittet av Lets dance som vi missadei fredags..
 
Men nu ka denna dam sova. Börjar 6 imorn så måste få sova några timmar;) hoppas ni alla mår bra!



Nu är det bara...
Publicerat den

... en gång kvar att måla i hallen. Börjar bli riktigt less på det nu men fint blir det. Idagvhar varit en riktigt härlig dag. Först planering på jpbbet och sedan lite härlig tid med barnen. Direkt jag kom hem så gick jag ich aska en promenad och jag hade bara västen på mig och till och med det blev varmt. Våren är sååå välkommen. Sedan satte jag igång och måla och under kvällen har jag även hunnit med att fixa iordning några fönster och så. Vi har bestämt oss för att inte sätta upp några gardiner innan vi har tapetserat och så, känns bara som dubbelt arbete. Rikard har även börjat mäta nu hur mycket tapet vi kan tänkas behöva så vi åker väl in och beställer till helgen! Det är också ganska synd om min man nu för tågen går inte som dom ska vilket betyder att han får mycket längre restid vilket betyder mycket längre dagar iväg. Jaja han ska väl klara det också!!
 
Imorn blirndet stängning på jobbet och sen funderar jag på att åka ut till min syster som ska ha ljusparty. Dock ska jag inte köpa ett dugg så kanske lika bra att stanna hemma om jag känner mig själv rätt. Har faktist galet mycket ljus som jag borde göra av med först!
 
Näe nu ska denna damen sova. Hoppas ni alla mår lika bra som jag;)
 
Fin hund på härlig promenad<3



Nästintill lensat...
Publicerat den

... (ja eller inte riktigt) konto efter dagsens möbelshopping. Nej men set blev faktist en hel del shoppat. Vi hade ju doxk lite presentkort och så vilket gjorde att själva ikea besöket inte blev väldans dyrt. Dock kostade ju soffan som vi sedan var och hämtade en hel del. Den står dock i garaget i några veckor till eftersom vi inte vill ha massa byggdamm i den. Blir istället extreme makeover sen när det är tapetserat och klart. Tur att vi hade ett stort släp för annars hade vi aldrig fått plats kan jag lova. Gick faktist riktigt bra att köra med släpet oxh jag kunde hör och häpna till och med backa med det.
 
vi har inte hunnit med jättemycket här hemma annars men några lister fick Rikard upp och jag fixade mer i köket. Sen nu ikväll har vi varit ute hos pappsen min och ätit mat och bytt bil. Nu är jag riktigt trött dock så nu blir det sängen för mig. Imorn ska första lagret med färg målas, spännande spännande;)
 
Som sagt släpet blev lite fullt och då är ändå inte allt i här på bilden;)
 



Tystnaden...
Publicerat den

... har nu lagt sig här hemma och det är aldeles mörk. Det har varit en minst sagt intensiv dag! Jag steg upp vid 7 och sedan dess har jag inte haft många stillsamma minuter. Pappa och Rikard har lagt klart golvet även i kök och matrum nu så det är bara kontoret kvar. Men till det rummet kan man stänga dörren så det känns skönt. de åkte iväg och handlade också några timmar vid lunch så då passade jag på att måla. Nu är all grundning kvar och nu återstår bara två strykningar med färg. Jag ser ett slut med hallen snart;)
 
imorn ska vi iallafall åka till ikea jag och rikard. Vi ska handla lite bokhyllor och så och vill passa på medan vi har möjlighet att låna pappas bil. Vi får låna en kompis släp så det är bra;) Påvägen hem från ikea tänker vi oss också att åkaoch hämta vår nya soffa. Kan bli intressant att se hur det blir med den men jag tvivlar inte på att det blir bra.
 
Näe, nu ska jag surfa lite innan de blå stängs. Rikard försöker redan sova för han kände inte sig bra;(
 
 



Fredagskväll...
Publicerat den

... Och äntligen får jag sitta ner. Jag har ju agerat kock till hantverkarna och sen gick jag och Aska ut och gick. Fy, man saknar verkligen henne när hon inte är hemma. Nu verkar hon iallafall helt ha kommit till ro här i huset vilket känns gott. 
 
Grabbarna har jobbat på bra och nu har vi golv även i hallen. Bara kök och kontor kvar att lägga golv i nu. Till middag fixade jag fläskfile med kroketter och sås samt tomatsallad och vitlöksbröd. Tror att det var ganska uppskattat. 
 
Imorn ska det fortsättas läggas golv här henma och jag ska väl pula lite med det mesta. Jag tänkte också hinna premiärtvätta för det har inte gjorts än. Får se om det blir något målat också. Pappa och Rikard ska åka in till stan och handla diverse saker med, men jag stannar nog hemma med lilla Aska;)
 
Dagens bild blir från hur det ser ut i hallen nu ikväll;)
 



Nu har jag just...
Publicerat den

... bäddat ner mig efter ytterligare en intensiv dag. Jag kunde iallafall gå itid från jobbet vilket var skönt. Väl hemma så målade jag såklart lite och fixade. Nu är all panel målad en gång och lite utav den även målad två gånger. Får se om det blir någon möjlighet att måla imorn eftersom det då vanskas mer golvläggning. Pappa och Rikard ska jobba då igen och så även på lördag. Pappa sover kvar här imorn vilket är mysigt så vi kan rå om honom lite. Jag har lovat att laga någon god mat till grabbarna så vi får se vad jag kan åstadkomma. Jag jobbar ju först mellan 9-17.30 så då har jag tid på mig att fundera vad jag ska laga!nrikard har annars varit duktig idag ich pulat här hemma. han har även fixat en trådlös grej till tvn (så man får den trådlöst) så nu kan vi även se på den. Blir ju inte mycket tid till det nu men ändå skönt att ha den!
 
Näe nu ska denna dam försöka sova för att orka morgondagen! Önskar er alla en bra fredag!!
 
Dagens bild visar hur golvet ser ut på produktbilden;) passar riktigt bra här hemma;)



Sneak a peek...
Publicerat den

... från första målningen på panelen. Det ska målas 3 gånger till så än är det inte färdigt. Vi tycker dock att det redan är väldigt stor skillnad. Ska bli så himla spännande att se hur det blir. Jag sa det till Rikard innan att efter helgen när golvet är klar kommer det nor mer kännas att man bor här. Nu känns det mer bara som en byggarbetsplats här hemma! Samtidigt som det är kul känns det också ganska jobbigt och påfrestande att ha det såhär. 
 
Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Eller ja, jag ligger redan i sängen men jag menar släcka och sova. Imorn blir det jobb mellan 7.30-16 men jag tror jag måste stanna lite längre. Vi ska nämligwn ha föräldrafika och det brukar bli ganska körigt. Sen på kvällen har jag kurs igen så jag är iväg mellan 18 och 21 ca. Tyvärr blir det ju då inte så mycket fix här hemma men det kan vara skönt att komma iväg lite. 
 
Här får ni iallafall lite bilder på hur hallen ser ut just nu:)
 
 
Fattar inte att det blir så skumt varje gång jag ska ladda upp en bild från ipaden men vet heller inte hur jag ska kunna ändra det. Första bilden är son ni förstår upp och ner och den andra är lite sned! Men ni ser ju hur det ser ut ändå.
 
 
 



Ikväll...
Publicerat den

... har jag agerat målare här hemma. Nu är nästan allt färdigmålat ovanför panelen. Imorn åker jag och köper den sista färgen och sen målar jag det sista. Då ska jag även börja grunda panelen. Jag tror det kommer bli riktigt bra när det är färdigt. Hallen är nog det rum som först kommer att vara klart. Annars har inte kvällen erbjudit så särskilt mycket. Vi har ju aåklart pulat en del här hemma och så kommer det nog vara de närmsta veckorna! Väldigt roligt men ssmtidigt väldigt påfrestande för både kropp och själ;)
 
kvällens bild är lite tjuvvisning på hallen ;) se framför er att även dörrkarmarna och dörrarna kommer bli vita!
 
 



Snart dags...
Publicerat den

... för mig att återigen bege mig mot jobbet. När jag läste tidningen i morse stod det om att det inte var bra att snooza på morgonen. Idag var jag dock duktig och bara snoozade i 10 min (brukar vanligtvis vara ca 30 min;)). Kände mig träffad när jag läste så nu får jag allt sluta upp med det!!

Jobbar till 17.30 och sen ska jag hem och ta tag i mina garderober. Måste ha lite nya kläder fram och måste kanske tvätta en maskin också. Nu på morgonen var jag duktig och började förbereda för kvällens garderobfix med att torka ut allt och så!!

Näe, dags att göra sig klar!! Bjuder på bild hur det ser ut i vårt vardagsrum just nu;)




Min kropp...
Publicerat den

... har sagt upp sig och gjort klart för att detta tempo inte passar denna damen just nu. Får se om det blir ett besök hos sjukgymnasten eller om jag inväntar nästa veckas barnmorskebesök. Jan kan iallafall själv konstatera att något är fel:( inget kul och jag kan ju inte själv lyssna på min kropp, envis som jag är, så jag behöver nog någon som säger till mig på skarpen.

Idag efter att jag kom hem har jag bara suttit ner när vi åt middag. Annars har jag stökat och fejat. Kanske inte så konstigt att kroppen skriker.

Nu ligger jag iallafall i min säng och ska försöka sova direkt. Snälla låt mig få sova hela natten...




En utslagen stjärna...
Publicerat den

... ligger nu i sin säng efter en väldigt intensiv helg. När jag kom hem från vår ullaredstripp så satte jag igång och målade klart hallen, ja eller iallafall första strykningen. Tänkte ta andra imorn så långt färgen räcker. Sen blir det säkerligen en massa mer fix under morgondagen. Aska har åkt till morfar så hon slipper vara hemma i detta stök. Får se om dom blir klara med allt här hemma under morgondagen eller om dom behöver fler dagar. Återstår att se.

Nu hoppas jag att denna natt blir bättre än igår och att jag vaknar pigg och utvilad imorn. 5.40 går jag hemifrån;)

Bilden på aska från i morse. Gick inte art ladda upp bilden då;)




Färdig...
Publicerat den

... med shopping nu! Blev inte alls farligt dyrt med tanke på att jag köpte mycket saker! Nu sitter jag iaf och väntar på Elin och Annika som förhoppningsvis också snart är klara. Blir väl att vi går ett varv häromkring också sen:) skönt att det ute blir alltför sent hem sen heller, då hinner jag kanske måla lite till;)

Imorn har jag öppning på jobbet så då blir det ju tidigt!! Skönt dock att sluta tidigt så man hinner göra lite på eftermiddagen. Funderar på om jag ska hämta min cykel ikväll också för annars måste jag ju göra det imorn!!




Nu...
Publicerat den

... är vi påväg till Ullared. Kunde somna om vid halv 6 så fick sova lite mer. Direkt när jag stigit upp var det en liten tjej som snabbt var där och tog min plats!! Gulligt värre;) och ja, det ska tapetseras om!!!




4.15...
Publicerat den

... står klockan på och här ligger jag vaken. Är helt sjukt trött men kan inte sova så skriver ett inlägg istället. Har varit vaken 1,5 timme redan och längre lär det bli. Vet inte om jag ska gå upp och måla eller något för kan ju inte bara ligga här. Jaja vi får se hur jag gör;)




Ett trött gift par...
Publicerat den

... Ligger nu för första gången i sitt alldeles egna hus. Det gör inte mycket att vi ligger på en bäddmadrass på golvet och att det inte finns något annat i huset, man är lixom världens lyckligaste ändå! Golv är lagt i ett och ett halvt rum men nu är vi igång. Jag har även hunnit måla en del i hallen. Näe nu blir det en film på datorn, det är det enda vi kan åstadkomma;)




Det är dags för fredagsmys...
Publicerat den

... här hemma nu och godiset står på bordet. Vi har ätit tacos till middag och det var gott! Dagen har erbjudit en intensiv jobbdag och sedan åkte jag direkt till Camilla och hämtade Aska. Hon blev såklart glad att se mig men hon har haft det toppen;) påvägen hem från Camilla åkte jag och handlade färg och lite annat inför helgens arbete i huset! Väl hemma igen hade Rikard och Irene börjat med maten så vi åt ganska snart. Jag diskade efter maten och dom andra hjålpte till. 
 
Nu kollar vi på Lets dance och sen blir det väl Skavlan. Jag tror dock att kvällen blir väldigt tidig för lilla mig för jag är ganska trött nu. 
 
Imorn väntar som sagt fix i huset hela dagen så blir nog inte mycket bloggande. Vi kommer säkerligen inte heller ha internet och så nu på någon vecka, men det ska väl gå bra ändå. Vi har ju det iallafall på mobilerna. ;) kan säkert bjuda på en eller annan bild iallafall;)
 
 



Idag...
Publicerat den

... har vi varit ute massor vilket betyder att man lapat en del sol. Riktigt härligt även om man är ganska sliten efter en dag ute. Nu har jag iallafall slutat men är kvar på jobbet. Tänkte snart åka och handla något att äta och sen åka bort till huset. Hade behövt lämna däcken och lämna plats till Aska som jag ska hämta hem imorgon. Saknar henne massor nu, särskilt som det är så härligt väder nu;)

Ikväll blir det som sagt kurs och sen direkt hem och sova känns det som. Imorn har jag samma tid som idag vilket betyder en ganska tidig dag;) (16)

Näe, nu ska jag läsa lite bloggar och så innan jag sticker. Ha det gott alla glada;)




Nu...
Publicerat den

... Ligger jag och surfar och känner att jag varit duktig idag. Först allt pyssel med bilen och sedan när jag var klar vilade jag lite "hemma". Gick som sagt sedan ner till stan en sväng och tittade lite. Köpte ett par solglasögon pc sen lite småsaker. Väl hemma igen satte jag igång med maten som dagen till ära blev pannkakor. det har blivit godare pankisar förut men de funkade. Tror mina middagsgäster var nöjda iallafall;)
 
nu ikväll blir det väl att titta på Sveriges mästerkock och sen blir det väl sängen för lilla mig. Rikard gick just ut och sprang en runda. Imorn blir det en lång dag. Först är det ju jobb 7.30-16 pch sen på kvällen ska jag hålla kurs på hundklubben. Blir att jag stannar i Vinslöv under den tiden emellan eftersom det känns onödigt att öra fram och tillbaka. Får väl vila lite på jobbet och hinna äta och så! Kommer ju sen hem ganska sent på kvällen så då kommer jag väl att vara halvdöd;)
 
önskar er alla en bra kväll;)
 
Synd jag inte kommer kunna använda dessa fina men jag tror inte jag får på mig dom. får väl se det som ett mål att komma i efter sommaren istället;)



En härlig eftermiddag...
Publicerat den

... har jag haft idag. Gick ju lite tidigare och åkte först till huset och kollade. Sedan bar det direkt iväg och byta däck på bilen. Passade sen på att ge den lite skönhetsvård i form av tvätt och damsug. Kunde dock inte damsuga bagaget eftersom däcken låg där men det får bli sen i huset.

Skönt iallafall att den är lite renare nu;) har just kommit ner på stan och tänkte kolla runt lite nu;) man får passa på när man är stadsbo;)




En lång dag...
Publicerat den

... är nu till ända och vi slappar nu i soffan. Direkt efter jobbet åkte jag och rikard ock köpte byxor och handskar till Rikard och pappa. De måste ju ha riktiga arbetskläder när de ska jobba hela helgen. Sen åkte vi och handlade lite mat och väl "hemma" igen var Rikards bror här. Blen en massa prat och sedan lagade Rikard mat. Nu har jag diskat och slängde mig nyss i soffan. Blir väl snart sängen om jag känner mig själv rätt. Ska ju åka 5.40 imorn så blir till att stiga upp tidigt!
 
Dagens bilder får bli Rikard som har modevisning. Pappa, du har fått likadana byxor;)
 
Fattar inte hur jag ska kunna vända bilderna så ni får titta snett på dem;)



Tar igen mig....
Publicerat den

... med lite rast innan det är dags att jobba sista 4 timmarna! Vi har varit i sporthallen och det gillade såklart barnen. Maten idag var inte den bästa så får nog äta ordentligt när jag kommer hem.

Nu är lägenheten lämnad för gott och det är bara så himla skönt. Nu siktar vi in oss på vårt hus och behöver inte bekymra oss vad man får göra och inte. Härligt värre!!

Näe, nu lite mer vila innan jag ska ut till barnen igen;)




Några bilder...
Publicerat den

... från idag! Mosters sötnötter<3




En mycket trevlig måndagseftermiddag...
Publicerat den

... har jag haft idag. Åkte ju ut till syster med familj och väl där så lapade vi lite sol på deras trädäck och fikade. Sedan blev det massa mys med tjejerna och massa prat med systern. Hon lagade lasagne till middag och det finns nog ingen som gör så god som hon. Mycket smarrigt alltså. Sen hoppade tjejerna i badet och vi pratade och lekte lite. När de var rena och klara fick de en macka innan det var dags för sängen. Sedan när de somnade körde jag och nu är jag hos Irene. Blir väl lite tv nu innan jag går och lägger mig. Måste ju vara pigg  imorgon när det är dags för jobb igen. Jag börjar ju sent på tisdagar och det är såklart skönt. Dock är jag ju inte hemma förens halv 7 men men. 
 
Jag har som plan att kunna ta lite komp på onsdag. Denna vecka är ju också bara 4 dagar vilket är skönt.
 
Jag måste ju skriva en handlingslista denna veckan med. Vi ska ju till Ullared på söndag! Innan dess hoppas jag vi flyttat till huset och att lite av golvet är lagt! 
 
Näe, nu lite tv tittande här. Lägger upp lite bilder från mobilen från dagen sen innan jag går och lägger mig;)



Sista lediga dagen...
Publicerat den

... innan det är dags att börja jobba igen. Vi var i lägenheten i morse och öppnade åt Elin som skulle städa. Känns så himla skönt att det nu var sista gången som jag var i lägenheten. Imorn ska Rikard besiktiga den och sen har vi inget mer med den att göra. 
 
Jag tänkte åka ut till tjejerna om någon timme eller två och sen blir jag väl där tills dom ska sova. Mysigt med en heldag med dom!
 
Imorn är det som sagt jobb igen. Blir att jag kör till jobbet denna veckan så jag kan åka till huset och så när jag slutar. På onsdag hade jag även tänkt att byta till sommardäck, så jag hoppas verkligen att det inte kommer mer snö. Även pappa som kör upp på fredag kommer ha sommardäck så för hans skull hoppas vi också på 0 cm snö. Ska bli väldans mysigt att ha pappsen här igen<3
 
En bild på pappas lilla söta hus!