Ett spännande...
Publicerat den

... besök i huset gjorde vi nyss. Nu har dom rivit ut allt i både kök,matrum och vardagsrum. I de andra rummen har de påbörjat rivningen också. Känns så himla gott att det är igång. Dagen idag har annars varit sådär. Jag har varit rätt sliten och sedan jag kom hem har jag haft en grym huvudvärk. Blev då lite vila men tyvärr hjälpte det inte riktigt. Blir den tidig kväll i säng idag och hoppas på ett trevligare huvud imorn.
 
Föresten, vilket härligt väder vi bjuds på just nu!! Love it!! Våren är mer än välkommen i mina ögon!!
 
En härlig vy, Lake Mckenzie på Fraiser Island, Australien



Tröttmössa...
Publicerat den

... Är vad jag är nu! Jag har just kommit hem från träning med aska. Hon var jätteduktig idag;) har ju egentligen ingen motivation att träna men det brukar alltid vara trevligt när man kommer iväg. Vi cyklade dit och hem till askas stora glädje;)

Dagen idag har annars varit ganska lugn men lång. Tandläkarbesöket gick jättebra och sen gick jag direkt till jobbet. Blev telefonsamtal och sedan var vi på teater. På eftermiddagen var vi ute lite och pysslade också en hel del.

Direkt jag kom hem från jobbet så var det bara att sätta igång med mat , äta och sedan åka och träna. Imorn ska jag vara hemma hela eftermiddagen och kvällen;) blir väl lite stickning och sen kanske vi går förbi huset på kvällsrundan. Vi får väl se!!!

Detta snygga golv gömde sig under det gamla;)




I väntrummet...
Publicerat den

... hos tandläkaren nu. Som alltid lite nervös men det ska väl gå bra;)




Hemma igen...
Publicerat den

... Efter en mycket trevlig stickkväll. Blev såklart stickning blandat med en hel del prat. Alltid kul när man ser att man kommit igång!

Nu blir det sängen för mig. Rikard ska kolla på hissen men jag bangar honom ikväll.

Fick för övrigt två presenter av min fine man. Ett litet växthus så jag kan så lite nya örter och tomater och ett smyckesträd till alla mina smycken som bara ligger i en låda.




ÄNTLIGEN...
Publicerat den

... händer det grejer i huset. Imorn sätter dom igång och river. Jag ser en ljusning nu i allt detta, vi blir kanske inte hemlösa:P Känns så himla spännande att dom äntligen ska börja nu. Hoppas hoppas att dom är riktigt snabba och att vi snart kan flytta in. Då är det ju dock en hel del som ska fixas med tapetsering och så, men det känns mest kul. Har varit lite jobbigt nu en tid eftersom vi inte vetat något om huset och hur det blir med det och alla hela tiden frågar, men nu har man ju iallafall ett svar att ge till alla nyfikna=)
 
Annars har det varit en lugn och skön dag på jobbet. Jag öppnade ju i morse och slutade tidigt. Då blev det promenad med Aska i ca en halvtimme och sedan mellanmål och vila. Nu blir det väl kanske att vi måste bort till huset och flytta undan lite saker och sen ikväll ska jag till en jobbarkompis på stickkväll. Ska bli roligt!!!
 
Hoppas nu det blir en gladare och lugnare Heidi i och med detta=)
 
Jag vill flytta in här nuuuuu=)



Blev inte...
Publicerat den

... riktigt som jag tänkt ikväll. Hade ju missat att Rikard skulle träna så det blev ingen pizza. Jag fick istället ställa mig och laga mat till mig själv. Blev iallafall gott med kyckling, ris, sås och grönsaker. Nu blir det väl lite pysselstuga här hemma i min ensamhet, eller ja jag har ju Aska men just nu är inte hon så kul eftersom hon fäller som bara den. Inte direkt att man vill ta upp henne i soffan och mysa då ju lixom. Får se om jag sätter på någon film med för tycker inte det verkar vara något bra på TV.
 
Härlig bild på tjejerna för ca ett år sedan när vi var på Väla <3



Söndagslugn...
Publicerat den

... har vi här hemma nu. Rikard sitter och jobbar och jag har pysslat lite. Tänkte nog pyssla lite till nu och sen blir det som vanligt ett söndagsbad. Brukar försöka göra det varje söndag men ibland blir det inte som man tänker, men det ska det bli idag. Vet inte riktigt vad vi ska äta till middag här hemma idag men jag är inte jättepigg på att laga något så får väl se om jag föreslår pizza för mannen. Det kan jag tänka att han inte tackar nej till.
 
Idag har jag annars hängt med syster min och tjejerna. Vi var först och tittade på lite hästtävlingar och sedan var vi här hemma. Riktigt busiga är dom nu och här i lägenheten är det svårt för dom att springa omkring. Ytterligare en anledning att längta extra mycket till huset. Hann  med att se sprintfinalena och det var gott att Sverige tog två silver och Norge inte en enda medalt. Också riktigt skönt att Cologna vann igår eftersom det egentligen bara var han som försökte. Jag hejjar såklart mest på Sverige men vinner inte dom så känns det alltid bra om det går bra för Schweiz. Jag är ju trots allt halv schweizare=)

Annars var gårdagen ganska lugn för oss. Vi kollade såklart lite skidor, jag pysslade lite och Rikard målade klart taket i huset. Jag och Aska tog en promenad dit och sen tog vi sällskap hem med Rikard. Skönt att jag slapp måla denna gången (tack Rikard) för att måla tak är nog det värsta!!

Näe, nu ska jag pyssla lite. Tittar kanske in ikväll igen!!
 
 
Tre söta tjejer som tittar på hästar som hoppar hinder=)
 
Min målare igår. Jag smygfotade utifrån:)
 
Bild från i torsdags när jag gick hem från jobbet, ge mig vår<3
 
 



Då...
Publicerat den

... var det torsdagskväll igen vilket betyder fredag imorn;) idag har jag haft en riktigt härlig dag på jobbet. Vi var iväg och åkte pulka och vädret kunde inte varit bättre. Till och med jag tog några turer med pulkan vilket såklart uppskattades av barnen. Efter jobbet har det blivit lite vila, lite pyssel, lite tv tittande och promenad med Rikard och aska. Alltså en mycket skön kväll.

Mannen min lagade middagen idag också och idag bjöds jag på ugnsbakad lax i hummersås med pressad potatis och sallad. Mycket gott blev det.

Imorn blir det mys med mannen min och det blir det mest troligt i helgen med. Får se om vi flyttar lite grejer med och kanske börjar packa smått. På söndag ska jag nig träffa syster min och tjejjerna med;)

Näe, nu läsa och sova! Natti natti

Hehe Rikard har inte bäddat upp till mig, då ser det ut såhär;) (det gråa är alltså överkastet)




Då var det dags...
Publicerat den

... att återigen gå och jobba. Jag skulle egentligen stängt idag men sjuk personal gör att jag fick öppna istället. Igår fick jag stanna över 2 timmar så detta blir en lång vecka. Tur jag var ledig i tisdags iaf.

Igår när jag kol hem var jag och köpte garn och mönster till mitt nästa pysselprojekt. Vad det ska bli får ni se vid senare tillfälle eller när det är klart. Väl hemma igen så blev det slappande medan Rikard lagade mat. Sen framför tvn pysslade jag med annat som redan var påbörjat! Det ser ut att bli riktigt bra;)

Näe, off to work;)




Två...
Publicerat den

... dagar sedan jag skrev något här. Det har varit två intensiva dagar. I måndags hade jag ju stängning på jobbet. Sen bestämdes möte så jag stannade kvar när jag slutat. Var på jobbet i 12 timmar totalt (mellan 9-21). Inte jättekul och man var såklart inte pigg efteråt.

Igår hade jag en ledig dag. Rikard och jag var iväg på lite äventyr och sen kollade vi in Nova Lund. Till min (och säkert vissa andras med) stora förvåning kom jag därifrån utan att ha köpt en enda sak. Just nu är en period när jag inte tycker det är särskilt kul alls att shoppa, men det vänder kanske;)

Nu är det dags för jobb igen fram till 2. Sedan blir det hem och umgås med mannen min. Vet inte om han ska iväg sen ikväll med;)

Dagens bild blir på en god bakelse jag fick av svärmor i måndags. Väldigt uppskattande efter 12 rimmar på jobb;)




Ojojoj...
Publicerat den

... har helt glöt bort att blogga idag trots att jag inte gjort något speciellt. Vi har kollat lite skidor och så. Sen kom Rikards mamma och hälsade på oss och vi var borta vid huset och visade henne det. Fyy vad jag längtar tills vi bor där. Har också¨varit duktig idag och sytt några gardiner till jobbet samt att jag fållade lite gardiner till huset som jag beställt. Blev faktist riktigt bra! Snart snart kan vi förhoppningsvis sätta upp dem! Jag fixade maten idag och det blev tacopaj med tillbehör. Riktigt smarrigt blev det.Tror jag tar med mig en matlåda imorn eftersom vi ändå har planering och inte äter med barnen!! Efter maten hoppade jag i ett varmt och skönt bad och därifrån har jag just kommit upp.
 
Igår kväll var vi ju ute och åt med fina vännerna Elin och Richard. Vi hade väldans trevlig och vi åt massa god mat. Blev en inte alltför sen kväll utan helt lagom för min smak. Typiskt med att jag blev så mätt attjag inte pallade med någon dessert. Blir nästan alltid så när jag är ute och äter, att jag inte orkar dessert. Man vill ju ändå äta maten med som oftast är sååå god. Missade ju helt mello igår ooch jag har inte ens koll på vem som gick vidare. Var det något bra?
 
Nu blir det lite TV tittande för mig innan det blir sängen. Rikard har ju lov denna veckan så han kommer säkert vara uppe längre men jag som ska jobba måste ju sova. Stänger imorn och sen är jag faktist ledig på tisdag. Vi försöker alltid att alla får vara ledig en dag när det är lov, det kan behövas!!
 
Hoppas nu ni alla får en härlig vecka! Vissa som läser här har ju säkert lov med!
 
Dagens middag=)



Snart...
Publicerat den

... ska jag bege mig mot stan för att träffa Camilla. Vi tänkte gå på stan en stund och äta lunch innan vi beger oss mot eko. Får se hur många kassar jag kommer hem med sen;)

Ikväll vankas det ju restaurangbesök så ingen mat måste lagas;)

Igår var vi ju på kalas hos Rikards farmor som fyllde år. Det var trevligt. Se. När vi kom hem blev det bara slappande innan sängen. Fredagskvällar är ju inte direkt de kvällar man är piggast när man jobbat hela veckan!!

När nu dags att göra sig klar. Återkommer kanske senare;)

Trevlig helg alla vänner!!




Två bilder...
Publicerat den

... får avsluta denna dagen. Den ena är bild på fikat vi bjöd våra kollegor på idag. Den andra är på min superfina pyjamas jag fick av Rikard ❤




Alla <3ans dag...
Publicerat den

... börjar lida mot sitt slut. Jag har haft en topppendag på jobbet med massa mys. När jag sen kom hem gick jag med Aska och sedan slappade jag en stund innan Rikard kom hem. Av honom fick jag ett jättefint paket innehållande en bricka, en kökshandduk, rosa smörknivar, underkläder och det bästa av allt, en rosarutig pyjamas. Har ju letat som bara den efter en pyjamas men tur jag inte hittade någon innan för denna var verkligen superfin=) Kanske bjuder på en bild sen!!
 
Vi har ätit god middag tillsammans och varit ute med Aska. Nu blir det lite TV tid innan sängen. Imorn öppnar jag på jobbet och sedan måste jag in till stan och fixa klart present till Rikards farmor. Vi ska dit sen på eftermiddagen/kvällen och fika och gratta henne så gott vi kan=) Sen ser jag fram emot en riktigt lugn och skön helg. Blir restaurangbeök på lördag kväll med fina vänner. Ska också träffa Camilla på dagen så lördag har jag lite bokad=)
 
Näe, nu lite med alla <3ans dag mys. Ha det gott alla fina!!
 
Ge mig sommar, snälla <3



Äntligen...
Publicerat den

... kännas huvudet bättre. Jag var dock riktigt trött i morse så ville ligga kvar länge;) nu har jag just varit ute med aska och är påväg till jobbet. Där blir det lite alla hjärtans dag mys.

Önskar er alla en härlig alla <3ans dag.




Känner mig...
Publicerat den

... lite piggare nu ikväll även om huvudvärken är kvar. Vilade en stund när jag kom hem från jobbet vilket var skönt. Sen åkte jag in och fixade med present till Rikards farmor och lite annat. Åkte inom Maxi också för jag och Ulrika tänkte fixa lite alla <3ans dag mys imorgon.
 
DAgen har annars flytit på bra och vi har haft mysigt med barnen. Känns som allt på jobbet fungerar så himla bra nu och det gillar vi=) Nu längtar jag dock till våren och till att slippa alla dessa kläder. Känns som det är ett helt projekt varje gång man ska gå ut. Barnen älskar det ju dock och det är härligt att se=)
 
Nu har vi just kollat på Sveriges mästerkock och nu blir det lite Efterlyst innan sängen kallar. Jag funderar också på om jag ska börja med en ny bok. Fick låna alla Jo Nesboe (Stavning) av Rikards pappa så jag har att göra ett tag!!
 
Förra våren en härlig dag vid Forsakar <3



Huvudvärken...
Publicerat den

... har inte gett med sig men jag är på jobbet. Idag slutar jag ju tidigt så det ska jag väl klara av. Måste in till stan i eftermiddag och fixa lite. Tanken är att vi ska tvätta med men vi får väl se vad som hinns men och orkas;)

Nu är jag som sagt på jobbet och har öppnat allt och väntar på första barnen;)

Ha en bra dag;)




Blev ingen...
Publicerat den

... bra träning för mig och Aska idag. Hon var mest stirrig och gick och pep medan jag blev irriterad på henne. Hn märkte väl att Matten inte var helt pigg idag. Avslutade dock bra med fjärren vilket kändes bra.
 
Denna dagen har annars varit rätt kass. Vaknade med världens huvudvärk och den har inte blirvit bättre under dagen. Tur att det fanns några ljusglimtar iallafall för annars hade jag nog inte klarat dagen.
 
Igår blev det ingen bloggning. På kvällen hängde jag nämligen lite med Elin och vi var och kollade på hennes nya häst. Sedan när jag kom hem blev det Familjen annorlunda och det är ju det minska man kan säga om de som är med där. Blir lite trött ibland.
 
Näe nu ska jag faktist ta och lägga mig i min säng och försöka bli av med denna huvudvärken. Hoppas verkligen den gett med sig till imorn bitti.
 
Ha det gott alla glada <3
En annan träning med Aska som troligtvis gick bättre än idag ;)



Fy tusan...
Publicerat den

... för han som sitter bredvid mig på tåget. För det första stinker han vitlök och för det andra så drar han in snor HELA tiden. Sjukt störigt. Hoppas verkligen att han går av snart. Hur sk detta annars gå? Jag blir vansinnig.

Tåget är som vanligt med min tur försenat. Hopas bara det kör in så att jag inte blir sen till mitt byte. När man är påväg hem vill man ju bara hem lixom.

Jag har iallafall haft en toppenhelg. Dels att få bli ompysslad av mamman sin och sen träffa en fin gammal vän! Kan ju inte bli bättre. Synd att jag inte kunde träffa bonusbroren med familj. Dom låg i influensa och det vill jag inte ha. Får se om vi kanske kan åka upp till dom till våren igen;) sen ska vi ju upp i juni när det är dags för marathon.

När jag kommer hem blir det bog bara att äta något och sen ladda för en ny vecka full med jobb, träning med aska, mys med mannen och hunden och säkert massa mer;) hoppas nu också att dom börjar med huset!

Bjuder på bild på Rikard och Zigge från förra helgen;)




Nu...
Publicerat den

... är jag påväg in mot storstaden och ska handla en present innan jag beger mig mot Maria. Jag går inte med dom ut utan åker tåget hem då, men det blir trevligt häng på dagen!! Ska bli väldigt kul att se henne igen!

Hoppas ni alla mår bra och har en bra helg!




Sitter...
Publicerat den

... på mamsens jobb nu och tror att hon slutar snart. Får se om jag får med henne en runda på stan innan vi åker hem. Lite måste jag iallafall handla så en liten stund blir det. Verkar som hon har ett väldigt slappt jobb må jag säga. Hon borde komma till mitt jobb en dag;)

Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll och helg!




Snart...
Publicerat den

... framme huvudstaden och ska försöka leta mig till mammas jobb. Hittar ju inte allför bra och särskilt inte nu när jag så sällan är här! Jaja kan bli en bra promenad för mig iallafall. Mamma var tvungen att jobba ett tag till så får se om jag ger mig av på stan en sväng eller om jag sätter mig där;)

Södertälje syd är detta;)




Nu borde...
Publicerat den

... jag egentligen vara i full gång eller nästintill färdig med min packning. Kan ju då tyvärr erkänna att jag inte ens börjat. Nu kollar jag på Farmen och sen ska jag sätta igång. Får se om jag får plats i väskan. Ska ju bara vara borta i 3 dagar men jag känner mig själv.
 
Gårdagens ljusparty blev mycket trevligt. Trevliga människor och mycket prat. Jag köpte såklart alldeles för mycket men fick också plocka en hel del gratisprodukter. Återkommer med vad jag köpt när jag fått grejerna. Även Rikard handlade en del och faktiskt saker som även jag gillade=)
 
Nu blir det lite fika med Rikard. Bakade muffins igår men dom blev inge bra så jag gjorde nya nu idag! Hoppas de blir bättre!! Imorn åker jag redan 6.20 hemifrån så det blir en tidig morgon. Kan ju vila på tåget lite sen. Kommer upp till huvudstaden vid 11 tiden och då går jag direkt till mamsens jobb. Hoppas hon kan sluta tidigt så vi kan mysa på stan lite!!
 
Ha det gott alla glada!!
 
Fina ljusstakar som jag köpt på ett annat ljusparty=)



Nu...
Publicerat den

... har jag just kommit hem efter två timmars träning med Aska. Var riktigt skoj och gick riktigt bra. Snälla Rikard följde mig både dit och hem med Maxi <3
 
Dagen har verkligen gått i ett. Jobb till halv 6 och sedan var det bara hem och få i sig en macka innan det var dags att ge sig av. Nu sitter vi vid TVn och tittar lite men tror snart det blir sängen och min bok.
 
Öppning imorn igen och sedan blir det hem och baka och städa. Det vankas nämligen ljusparty här på kvällen och det ska bli trevligt. Många som tyvärr inte kunde komma men trots detta blir vi nog ett helt gäng!! Skoj skoj. Jag tänkte baka en tuppkaka och världens godaste chokladmuffins till Rikards inte såå stora glädje. Han hade hoppats på äppelpaj men jag sa åt honom att det fick han göra själv!! Får väl se hur länge han kan hålla sig innan han bakar sig en paj.
 
Näe, godnatt alla glada. Nu stänger jag ner=)
 
Dagens bild blir en härlig "kälkbild" från Schweiz 2010
 



Nyss hemkommen...
Publicerat den

... från långprommenad med två fina hundar och en fin man. Rikard gick direkt ner till tvätten och jag tog hand om hundarna efteråt. Nu kollar jag lite på Farmen och sen blir det väl Familjen annorlunda till tvättvikningen. Rikard är lite halvhängig och jag är som vanligt ganska sliten så det blir en tidig kväll här hemma. Vi har iallafall ätit middag och diskat efter det vilket är skönt. Ska bli såååå skönt sen när vi kan flytta till huset och få en egen diskmaskin och egen tvättmaskin så att man kan tvätta när man vill. Inge kul när man måste göra det en viss dag och en viss tid. Sen skönt också när man kan skölja disken och "gömma" den i maskinen tills när man diskar. Hade diskmaskin i min lägenhet i Åkersberga, men använde den sällan eftersom jag bodde själv då, så det känns längesedan som jag hade lyxen med diskmaskin.
 
Imorgon är det min tur att ha hundarna på morgonen så hoppas att det är okey väder då. Nu ikväll var det ordentligt halt ute så det behöver inte bli värre. Är ju lite svårt att gå med två hundar som tror att dom är draghundar när det är halt ute.
 
Näe, nu ska jag stänga dumburken. Önskar er alla en trevlig kväll!!
 

Härlig bild från i somras när vi var i Vanås
 
 



Tvättig...
Publicerat den

... eftermiddag är vad som står på schemat här hemma idag. Har redan hunnit tvätta några maskiner och nu kom Rikard hem så vi kan hjälpas åt!

Sedan blir det väl matlagning och långpromenad med hundarna innan vi lägger oss i soffan;) måste ju såklart också läsa lite innan jag somnar.

Imorn jobbar jag 9-17.30 istället för att börja en halvtimme senare och sluta en halvtimme senare. Passar ju bra eftersom det är träning med aska sen på kvällen!




Då...
Publicerat den

... var det dags att sammanfatta ytterligare en söndag och vecka. Vi var ute på en lång och skön psomenad jag, Rikard och hundarna. Vi var ute i drygt en timme. Hundarna fick springa mycket lösa och de var helt vilda. När vi kom hem stekte jag några pannkakor till lunch och sedan tittade vi på "På spåret" från i fredags när vi inte var hemma. Slötittade lite mer på TV innan jag hoppade i badet och Rikard satte igång med middagen. Pastagratäng stod på menyn och det var gott (även om det var lite väl mycket lök, som det gärna blir när Rikard lagar mat ;)).
 
Nu har jag just varit ute med hundarna en sväng och Rikard har åkt på fotbollsträning. Hundana fick ett varsitt grisöra som de smaaskar på och jag sitter och bloggar samtidigt som jag tittar lite på TV. Blir nog en tidig kväll i säng för mig för jag vill läsa min bok. Den handlar ju om diskoteksbranden så den är väldigt hemsk, samtidigt som den är intressant och spännande. En bok som passar perfekt för min smak.
 
Imorn öppnar jag på jobbet och vi har planering mellan 9-13. Sådana dagar är man bara 4 timmar med barnen så det är tur det bara är varannan vecka som vi planerar. Efter jobbet är det dags för mig att ta tag i den inte så roliga tvätten. Måste ju göras men fy vad jag längtar till att ha en egen tvättstuga så man kan tvätta när man vill.
 
Denna vecka blir annars ganska så fullspäckad. Som sagt tvätt imorgon, träning med Aska på tisdag mellan 19-21, städning och ljusparty på onsdag, Maxi åker hem och packning på torsdag oc sen på fredag åker jag till Stockholm. Ser riktigt fram emot att komma iväg även om jag såklart kommer sakna Rikard och Aska<3
 
Önskar er alla en bra start på veckan!!
 
Dagens bild är på Maxi och Aska från i somras. Maxi är här mycket mörkare på bilderna än vad han är nu. Så nu är dom mycket mer lika!!
Översta bilden är Aska till vänster och maxi till höger och på nedersta bilderna är det tvärt om!!
 
 
 
 



Nu...
Publicerat den

... har jag just kommit hem från stallet. Gick bra idag med. Skönt men kallt ute:) Rikard håller på med frukosten. Vet inte än vad dagen erbjuder men det återstår att se!

Bjuder på några bilder från helgens jobb.




Ännu sålänge...
Publicerat den

... har det gått bra med kor och hästar. Har ju morgonen imorn med men det ska säkert gå bra det med! Var riktigt mysigt att släppa ut hästar och så nu imorse, särskilt som det hade snöat på natten och allt var heltt orört. Det saknar jag ibland, att åka till stallet på morgonen,  även om jag är glad att jag sålde hästen och så. Blir lätt att jag blir lite överambitiös och inte riktigt märker när det blir för mycket. Bättre att ta hand om och låna andras hästar så man slipper ha det varje dag. Det gick bra att prata med korna även om dom var rätt spattiga när jag skulle lägga in mat och gå förbi dom. Såklart märkte dom ju att jag var rädd vilket inte gjorde det hela bättre. Som sagt ska dit imorn med å då får vi se om jag kommer ihåg att ta en bild eller två med.
 
Idag har vi också varit på kalas hos Rikards pappa som fyller år på onsdag. Vi fick bakad potatis och sedan vankades det efterrättsbuffe. Mycket trevligt. Jag åkte därifrån lite lidigade eftersom jag skulle till hästarna så Rikard och Aska tog tåget hem. Blev lite yoggi och macka för mig till kvällsmat och Rikard sitter just och smaskar bullar. Vi kollar på mellodifestivalen också. inga direkta bra låtar än om jag får säga vad jag tycker. Känns mest som melodifestivalen blivit väldigt överskattat och jag känner inte längre att man missar något om man inte tittar.
 
Det är för övrigt en mycket speciell dag idag. Det är nämligen Tindra, Norah och Felicias födelsedag idag. 3 år är dom redan. Grattis fina flickor <3
 
Näe nu blir det till att kolla klart på mello och sedan kanske någon film innan det blir sängen. Hoppas det inte är alltför kallt i morgon bitti.Vet inte vad dagen erbjuder riktigt men det återkommer jag säkert med=)
 
Önskar er alla en härlig kväll<3
 
Jag och jag tror det är Tindra=) Typ ett år sedan=)
 



Blir ett...
Publicerat den

... snabbt inlägg nu ikväll för jag och Rikard är bjudna på middag och ska strax köra! Dagen på jobbet har gått väldigt snabbt. Där var lite barn idag också men vi fick mycket gjort. Får se om jag hinner fixa med några gardiner i helgen.

Imorn bitti gäller det. Då ska jag ta hand om hästar (vilket nog inte blir något problem) och kor (kan bli lite värre). Hoppas verkligen att det går bra!!

Näe dags för oss att sticka. Aska ska såklart med och hon ska få leka med Zigge.

Här är han, dock har han vuxit till sig lite;)