Va iväg,...
Publicerat den

... och fick stöttning och tips i morse. Blev lite hastigt och lustigt vårt uppstigande så förmiddagen vilade vi mest bara. Sen på eftermiddagen har det blivit en härlig promenad och massa mys. Rikard kom hem ganska tidigt idag så jag fick lite Hjälp. Han hade även med sig diverse hjälpmedel vilket kändes skönt. Han lagade sedan god korvstroganoff till oss och sedan gick han, Isabell och Aska ut på en promenad medan jag tog hand om disken. Sen har det blivit lite TV mys och nu ska jag snart sova. Trollet är lite leden ikväll, hon har magknip. Så vi får väl se hur det blir med den där sovningen. Igår gick det inge vidare;(
 
 
Mys på fagens promenad. Kan inte få nog av denna lilla goding<3
 
Imorn ska jag och Isabell ut på lite äventyr. Vi ska nämligen åka tåget till pappas jobb i Helsingborg. Ska bli spännande att se hur han har det där och få ett ansikte på alla kollegor han pratar om. Så det blir ganska tidig morgon även imorn! 



Känns...
Publicerat den

... lite bättre idag. Tack alla som brytt sig om mig, det värmer när det känns tungt. Imorn ska jag se till att jag får hjälp med mina besvär av de som kan det. 

Idag har jag iallafall fått lite annat att tänka på. Vi hade besök av min bonusbror med familj och det var mycket trevligt. De ville se vårt hur och såklart våran Isabell. Vi åt lunch och så innan de styrde hemåt igen. Sedan kom svärmor och hälsade på också. Det blev lite tittande på foton och sedan tog vi en promenad. Vi har därefter tittat på kändishoppet och moreaus med vänner och nu tänkte jag försöka läsa lite innan jag somnar. Hoppas på en natt med lite mer sammanhängande sömn än 2 timmar som var rekordet i natt!!

Måste också passa på att gratulera min syster som idag har födelsedag. Hon fick ju lite bilder igår så idag blir det en Isabellbild istället! Bjuder också på en bild från gårdagens promenad. 

Finklädd på mosters födelsedag

Min lilla teddybjörn





En kväll...
Publicerat den

... bestående av ångest. Skriver inte anledning men mår inte bra kan jag väl säga. Detta nu är ett sånt tillfälle när man velat ha mamma eller pappa närmare och bara få en kram och bli omhändertagen. Just ikväll vill jag ingenting utan går och lägger mig med min skatt istället. Hoppas på en okey natt och en bättre dag imorgon. 



Lördagen har...
Publicerat den

... börjat på bästa sätt. Vi gick upp och åt frukost och sen somnade Isabell i min famn. Jag lyckades lägga över  henne i babysittern utan att hon vaknade. Jag gick sedan och började städa badrummet och toaletten, fixade med tvätten och hade skönhetsvård med Aska. Hon fick klorna klippta, blev kammad, fick öronpuder och spraybalsam.  Så fin så! Väl klar med Aska så hade trollet vaknat så nu ligger hon här och äter. Rikard håller på och rengör pannan så vi har ett bra teamwork här hemma. Vi fortsätter väl hela dagen med fix och mys!
 
Rikard myser mex Felicia, redan där blev dom bästisar<3
Minihand
Jag och guddotter Tindra!
 
Dagens bilder blev på två av Isabells kusiner när de var så små så små. Norah låg fortfarande på Neo så därör var hon inte med vid detta besök. Anledningen att tjejerna fick vara med på bild är att jag idag tänker lite extra på deras föräldrar som i detta nu befinner sig på en välförtjänt semester. Tänk vilken omställning de hade för ca 3,5 år sedan när tjejerna föddes. Tre småttingar på en gång att ta hand om och de har gjort det med bravur!!!
 
Semester var kanske fel ord, de är ju faktist på bröllopsresa. Här är syster min på sin möhippa!!!
 
 



En härlig fredag...
Publicerat den

... lider nu mot sitt slut och jag ska snart sova! Har haft en toppendag som startade med promenad tillsammans med Anna och hundarna. Alltid lika mysigt att ses. Sen åkte jag och Isabell mot stan för att träffa Elin. Samma sak där, alltid lika trevligt när vi ses. Jag och Isabell fortsatte sedan på stan medan Elin fick åka och jobba. Vi var bl.a. på banken och tittade i lite affärer. 

Väl hemma igen väntade vi bara på pappa så plockade ock fixade lite. Isabell hade lite pappamys medan vi pratade om dagen och så. Rikard lagade sedan mat när jag matade barnet. Hon somnade vid halv 9 så det dröjer förhoppningsvis någon timme till innan set är dags för matning. 

 
Mitt älskade gryn som ikväll nöjde sig i vaggan<3

Fredagsglad innan idag!!

Imorn blir det hemmapyssel för denna lilla familj. Det är verkligen behövligt!! Sista helgerna har vi haft fullt upp och inte ägnat huset särskilt mycke tid, men imorn så;)




 



En härlig dag...
Publicerat den

... som startade med promenad ner till byn för att fixa lite ärenden. Hämtade bl a ut ett paket innehållandes en overall som jag fyndat på tradera.  Riktigt fin var den. Kan ta bild och visa er imorn. 

Sedan mös vi här hemma innan pappa kom hem. Har kom tidigt idag eftersom de varig iväg. Vi fick prata ikapp och sedan bestämde vi oss för att åka till stan och titta lite. Vi bestämde oss för att köpa en gunga till trollet och se vad hon tycker om den. Så nu är den beställd och kommer förhoppningsvis i nästa vecka!! Vi storhandlade sedan på Maxi så nu har både vi och aska mat!! 

Väl hemma igen har Isabell mest myst med pappa och jag har plockat lite! Nu ligger mina favoriter här bredvid och sover och jag ska göra detsamma. Imorn väntar promenad med Anna och hundarna och sedan lunch med Elin!


Trollet tränade nacken innan idag 

Värme i själen<3 (bilden från en annan kväll)



Vi har...
Publicerat den

... haft en supermysig daf hos moster och kusiner. Fick både lunch och middag där vilket kändes lyxigt. Är riktigt avis på Syster och svåger som åker till USA imorn. Jag vill oxå resa faktist!! Blir mer bloggning imorn, ikväll har jag fullt upp;)



Vår lilla tjej...
Publicerat den

... väger nu 4486 gram och följer fortfarande sin kurva jättefint. Besöket hos BVC gick jättebra och idag var hon faktist nöjd hela tiden. Hon väger nu 1 kg mer än när hon föddes och det känns. Framförallt när jag ammar märker jag att det är tyngre. Idag har vi annars bara tagit det lugnt och myst. Nu på kvällen låg hon lite på mage och tränade och sen i sitt babygym en lång stund. Efter middagen var Rikard ute med tjejerna och jag passade på att pyssla lite. Nu är inbjudningarna så gott som klara och kommer skickas innan veckan är slut. 
 
Imorn blir det återigen kusinmys för Isabell och mig. Rikard är iväg på lägerskola så vi får klara oss själva hemma. Blir då skönt att åka till moster och bli omhändertagna! Sen åker moster och hennes man till USA på torsdag så tjejerna ska vara med farmor. får se om vi åker och hälsar på dom då en dag så Ann-Margreth får träffa Isabell med;)
 
Nu blir det nog ett bad för en liten tjej innan sovdags. Idag har hon dock sovit bra på dagen så hon är säkert uppe lite längre;)
 
Sovande sötnos innan idag
 
Undrars vad hon tänker <3
 



Måndag igen...
Publicerat den

... och idag har jag och Isabell mysdag här hemma. Jag har fått sitta några minuter med inbjudningarna men är långt ifrån klar. Får se hur lång tid det tar att bli färdig, men det går nog ändå snabbare än om jag skulle beställa. Sen kostar det ju också en hel del till skillnad från de jag gör själv som är gratis. Jag har ju allt hemma! Passade också på att göra iordning lite i hallen och hänga undan sommarjackor och skor. Dock fick de bara gömmas i en garderob vi har i hallen! Gjorde också iordning en liten plats som vi kan ha vagnen på. Det är lite trångt I hallrn men nu blev det ändå bättre än innan!
 
Kalaset igår var mycket trevligt och Isabell skötte sig utmärkt! Även tågresan dit och hem gick bra. Lite värre när vibskulle gå från stationen och det spöregnade. För trollet ville upp men det gick ju inte när det regnade. Hon somnade dock efter ca en kvart;) sen vaknade hon såklart när vi kom hem, men somnade för natten redan klockan 8. Känns som vi fått kvällanra och framförallt sövningen att fungera bättre. Men på dagarna tar hon fortfarande bara kortare vilopauser på max 30 minuter, så man får inte mycket gjort. Men hur mysigt som helst så det gör inget;)
 
Innan idag på en av våra promenader;)
 



Snart...
Publicerat den

... ska vi bege oss mot tåget som ska ta oss till Malmö och dagens kalas. Blir första gången Isabell åker tåg men det ska allt gå bra! Vi blir väl där några timmar och sen blir det tåget hem igen. Hade behövt städa sen så det får vi se om vi hinner. 
 
I veckan är det lite smått och gott planerat. På tisdag är det dags för BVC besök för skruttan igen. Blir spännande att se hur mycket hon gått upp. Tycker hon känns tyngre nu iallafall. Måste ta tag i att göra inbjudningarna också till Isabells namngivningsfest. Blir en ganska enkel inbjudan men det tar ju ändå tid att göra den!
 
Min morgonmysiga tjej <3
 
 



Jag köpte...
Publicerat den

... en jacka innan idag. Vet dock inte om jag är helt nöjd än, får prova den igen imorn. Annars har det varit en lugn dag. Lilltrollet har varit lite gnällig i eftermiddag och det gör såklart lite ont i mammahjärtat. Annat var det dock i morse när hon ville upp, klockan 7. Fick världens härligaste leenden och det var supermysigt.

Ikväll blir en tidig kväll för mig. Var vaken några timmar inatt och kunde inte somna. Riktigt drygt när trollet sov så bra.

Imorn blir det kalas i Malmö för oss. Faster Johanna har ju fyllt år;)




Bilder...
Publicerat den

... från igår och idag! 
 
 



Fredagskväll...
Publicerat den

... och hemma hos oss blir det massa mys. Vi har just ätit middag och Isabell satt i babysittern under hela tiden. Duktig liten skrutta. Nu blir det snart idol och lite fredagsmys (godis).

Idag har vi varit och träffat Anna och Maxi samt deras nya familjemedlem Nica. Vilken underbar liten varelse alltså. Så cool och tuff. Tror Anna och hon kommer få mycket kul tillsammans <3. Vi gick först en promenad och sedan tig vi en fika på stan. Jättemysigt hade vi. Vi tog sedan en runda på stan. Jag hade som mission att hitta en lite tjockare mössa till lilltjejen och det gjorde jag. En jättesöt som ni får bild på senare. Har den på ipaden och sitter med mobilen nu. Hittade även ett linne till mig och en supersöt body och en pyjamas till tjejen. Tittade även på jacka som jag nog åker in och handlar imorn.

Väl hemma igen har vi myst jag och Isabell och sen var vi ute i trädgården och fixade lite! Nu har vi just ätit mat och ska som sagt se idol!

Trevlig helg alla glada <3




En riktig...
Publicerat den

... slappedag har vi har idag. Vi har gått lite promenader, vilat, tvättat och bara myst. Isabell valde att stiga upp kl 6 tillsammans med pappa så det var vara gilla läget;) så jag åt frukost och sen när jag skulle borsta tänderna och la henne på golvet så somnade hon. Så riktigt pigg var hon inte, ville nog mest bara mysa med pappa! Att bero på honom så är han fortfarande inte hemma. De hade föräldramöte idag så han blir sen. Nu är han dock påväg hem så han hinner mysa lite med lilltjejen innan hon ska sova;)

När vi var ute på promenad innan så såg jag att aska tittade in i skogen på ett ställe. När jag kom fram dit så låt där ett rådjur bara två meter från stigen. Set låg kvar och tittade länge på mig. Aska var så himla duktig som inte jagade upp det med;)

Bjuder på rådjursbild och en bild från igår på skatten<3




Mysig...
Publicerat den

... dag har vi haft. Vi träffade moster och kusiner och gick sedan där i lugn och ro. Jag köpte lite smått och gott men det viktigaste av allt var att jag kom hem med en ny resväska. Det blev en cavalet i mellanstorleken i grå färg. Precis vad som behövdes. Jag köpte även lite höstblommor till blomlådorna i entren. Isabell mös hos moster i bärselen under hela rundan i affären. Vi åt sedan lite lunch och även Isabell fick en slurk. 
 
När vi kom hem så sov skatten så jag fixade iordning blomlådorna. Blev riktigt fint och lite höstigt! Hon fortsatte sova så även mamman sov en liten stund. Nu är vi båda vakna och trollet äter lite. Antar att hon kommer vara vaken resten av kvällen nu så skönt vi har vilat lite. Hon ska få sig ett bad också ikväll. Natten som var hade hon väldigt svårtvatt somna. Detta ledde tillslut att hon sov hos mamma hela natten. Vi hoppas att det går bättre nu i natt! 
 
Bjuder på suddiga iPad bilder men jag tycker att lådorna blev fina!



Vi kom...
Publicerat den

... hem för en stund sedan från kvällens syjunta. Jag gjorde inget annat än att prata massa goja, men det var väldigt trevligt.

Idag var jag också ute i lokalen jag berättade om och den var jättebra. Kommer bli helt perfekt. Nu är den bokad vilket känns skönt. Nu blir det till att sätta igång med planeringen på riktigt!

I natt var inte den bästa av nätter. Trollet vaknade kl 2 och var sedan vaken till 5. Hon var inte ledsen eller så utan bara pigg och vaken. Hon vilade på förmiddagen i 3 timmar så hon tog nog igen det mesta av sömnen. Hennes mamma däremot är ganska sliten nu;) blir tidigt i säng ikväll med andra ord. Hoppas bara att en viss liten dam håller med mig.

Imorn blir det kusinmys igen. Vi ska åka till EKO så det blir säkert shoppar en del. Jag är på jakt efter en resväska så vi får se vad vi hittar;)

Provar nappen hon fått från morfar. Var ju tvunget när favoritlaget slog pappas lag;)




Äntligen...
Publicerat den

... har jag tagit tag i mitt projekt målning. Har haft en sockel kvar sedan jag målade allt annat, men inte alls haft energi till den. Idag tog jag iallfall tag i saken medan Rikard, Isabell och Aska var ute på en liten promenad. Så nu blir det målning några dagar här;)
Bjuder på en bild på kvällens pyjamastjej<3



Bokat...
Publicerat den

... lokal nu till namngivningsfesten. Ska dit och titta imorgon, men det är säkert bra! Har börjat spåna lite på vad vi ska ha för kakor osv. Tårtor hoppas jag att trollets moster vill hjälpa mig med. Det gör hon säkert gärna;)
Imorn är det också stickkväll hos Nina. Jag lär dock inte få så mycket gjort, men alltid trevligt att få umgås lite. 

Rikard kom hem tidigt idag så det har blivit mycket pappamys. Nu äter trollet och pappan lagar mat. Blir TV mys sen hela kvällen;)Blir inte lika avancerade inbjudningskort till namngivningen. Tiden finns lixom inte till det;)



Höstig...
Publicerat den

... morgonpromenad var det idag. Regnade och blåste och var lite rått tycker jag. Så idag ska jag och skatten bara mysa och sen i eftermiddag blir det en promenad med Marie. Blir intressant att se vad hon tänker ha för sovtider idag, hon tog bara en nap när vi var ute med Aska. Så nu är hon helt klarvaken bredvid mig och snackar en massa. Tyckte jag fick ett leende också innan, men vi får se om det kommer fler idag. Annars var det säkert bara en grimas.
 
Tidigare närhon låg och mös...
 
Nu lät det just som att det är dags för en ny blöja;)



Vi har fortsatt...
Publicerat den

... att vara effektiva nu här hemma. Jag och Isabell gick ut när hon ätit klart och vi krattade lite allt som är förstört av larverna. Vi rensade även alla blomlådorna och krukorna. Sedan gav lilltjejen upp. Hon är kanske ingen trädgårdsfixartjej den lilla. När Rikard kom in så passade vi på att göra tryck på Isabells fot pch vi gjorde även en gipsavgjutning i en ram. Nu har vi ett litet problem nämligen i att trycka handen. Hur ska det bli när hon hela tiden kniper ihop handen. Vi får väl försöka göra det när hon sover. Roligt iallafall att ha något minne från hur liten hon var bortsett från bilderna vi har. Jag ska även köpa lera, gips och canvastavlor som jag ska göra fotavtryck på. Syrran har gjort sådana och det är så himla fina att ha på väggen. 
 
Nu blir det nog snart lite mat här hemma och sen ikväll ska lilltjejen badas. Blir väl mest bara pappamys ikväll. Han får ju inte mysa lika mycket i veckorna som jag så då får han ta tillvara på helgerna. Jag får ju dock alltid matmyset så jag är inte ledsen för det!
 
Blev helt okey ändå;)
 



Effektivt och lyxigt...
Publicerat den

... så kan man sammanfatta min dag hitintills. I morse efter att jag ammat så tog Rikard med sig Aska och Isabell på promenad och jag fick ligga kvar i sängen. Riktigt lyxigt kändes det. När jag sedan steg upp så var Rikard igång med städning och jag matade Isabell och mig själv. Skrev även matsedel och handlingslista. Tränade Isabell med nappen också. Det går bättre och bättre med den. Vore ju lite skönt om hon kunde ha den lite ibland istället för mig. Hon somnade iallafall med nappen och då passade vi på att packa in oss i bilen och körde mot Maxi. Blev en ordentlig strhandling och nu har vi mat till och med nästa fredag. Skönt värre;)
 
Nu sitter jag och matar lilla trollet och Rikard och Aska är ute i trädgården och gör höst! Idag känns det verkligen som höst tycker jag. Lite mysigt och lite jobbigt. Det kommer ju nu bara bli mörkare och mörkare nu vilket som kan uppfattas som jobbigt!
 
I veckan måste vi försöka boka en lokal till Isabells namngivningsfest. Vi ska ha den i november så det börjar bli dags att boka så man är säker på att där är ledigt. Vi måste ju ha en lokal för det blir ganska mycket folk. Blir alltför trångt här hemma och det känns också lite jobbigt att ha det här! Att bero på mycket folk, så har vi lite svårt med vilka vi ska bjuda. Vi har inte bestämt klart men det är ändå svårt. Känns iallafall roligt att få planera lite fest igen. Vi hade himla kul innan bröllopet och detta blir ju lite liknande om än inte lika stort!
 
 
Sötnöten med en napp i munnen<3
 
I sina babyconverse som jag virkat. Ska nog försöka ge mig på några till!
 
 
 



Hemma igen...
Publicerat den

... efter ett mycket trevligt kalas. Isabell har varit mest nöjd och glad. Hon sov en stund hos Milla, men mest var hon vaken. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll nu men som jag sagt förr så vet man aldrig numer;) blir det bara lite TV mys resten av kvällen. 
 
Imorn har vi mycket att stå i. Det måste städas och handlas. Sen tänkte vi ta in utemöbler och så inför vintern. Det kommer ju inte bli att man sitter ute nu mer i år. Men vi har faktist verkligen njutit denna sommaren så det känns ändå helt okey!
 
Vi blickar tillbaka på sen härliga sommaren som varit;)
ä
Ett urval från bilder från vår härliga trädgård!
 



Kalas...
Publicerat den

... väntar för denna familj idag. Det är Rikards bonussyster som fyller år. Det blir Isabells första kalas och det hade faktist kunnat vara hennes också! Hon fyller nämligen 1 månad idag det lilla trollet. Tänk att hon redan funnits hos oss i en hel månad. Och vilken månad sen, den har varit helt fantastisk. 
 
 
Kalasfin tjej dagen till ära. Klänningen har pappa köpt<3
 



Mysig dag...
Publicerat den

... med faster har vi haft idag. Isabell sov mest när vi var på stan med undantag för matning. När vi sen skulle åka hemåt träffade vi farbror så han följde också med hem. Vi lagade såklart tacos och hade trevligt. Sen har vi kollat lite TV nu och jag ska snart sova. Hade nämligen inte den roligaste natten inatt med en pigg och vaken bebis. Så jag hade behövt sova ikapp några timmar.

Det verkar nog som den lilla damen vill annat. Just nu är hon lite upprörd när pappan går med henne! Så vi får se om hon somnar hos honom eller om jag måste göra en insats.

Fick ju tips av Jessica hur man vattenstämplar bilder på datorn och nu har jag även hittat en app så man kan göra det med bilder från iphonen och ipaden. Känns lite mer som en trygghet iallafall.

Dessa bilder är från idag när Isabell är hos faster. Grimaserade en massa lilla skruttan;)




Fått lite...
Publicerat den

... praktist arbete gjort nu ikväll. Bla så har jag fixat med försäkringskassan och med lärarförbundet och avgiften dit. Sen förde jag över en massa bilder från kameran till datorn. Svårt att få riktigt bra bilder på skruttan men jag är ju inte helt påläst på kameran heller. Hade verkligen behövt läsa på instruktionsboken för att ge kameran de bästa förutsättningarna. Dock finns ett litet problem, jag vet inte var den är någonstans. Så Rikard, vet du var den är? Tänkte också att jag skulle försöka vattenstämpla bilderna så att ingen tar dem. Eller är alternativet att sätta lösenord på bloggen. Är det någon som vet hur man lättast vattenstämpla bilderna?!
 
Ni får njuta av några söta iallafall!!
 
Ser ut som hon vill ge kameran en smocka=)
Jag försöker fota men det tycker inte Isabell är en bra idé
Söta fötter <3
Första gången hon badade=)
 



Inte den...
Publicerat den

... bästa dagen för lilltjejen idag. Så det var nog tur att vi blev hemma. Hon har ibte släppt mig en enda sekund pch inte kommit till ro att sova. Nu har hon dock fått sova ca 2 timmar och hon sover än. Det behövde hon verkligen. Det är precis som att det är magen som är problemet när hon har sådana här dagar, men man vet ju inte alls. När hon är hos mig är hon iallafall alltsom oftast glad, men kommer lixom inte till ro att somna. Lika underbar är hon dock iallafall den lilla skruttan!
 
Här ligger hon bredvid mig just nu. Verkar dock som hon är påväg att vakna men vi får väl se;)
 



Blir inget...
Publicerat den

... kusinmys idag. De är sjuka igen och det vill vi inte ha. Så vi blir hemma och myser hela dagen jag och Isabell. Blir såklart en och annan promenad med Aska med;)

Tycker Isabell börjar tappa det hår hon hade när hon föddes. Det var ju nästan lite rött men nu ser det mer och mer blont ut!!




För 4 veckor sedan...
Publicerat den

... hade lilla Isabell kommit till världen och vi var världens lyckligaste. Det var den bästa dagen i mitt liv och jag njuter varenda minut av att få vara mamma till denna fina tjej!




Mysdag...
Publicerat den

... med mystjej. Hon sov ovanligt länge på förmiddagen och har även vilat lite nu efter lunch. Tror hon var riktigt trött så skönt att hon kunde sova lite. Allt blir ju mycket bättre om hon får sova mer. 10-30 minuter är inte tillräckligt.

Ikväll måste loppan badas. Gör ju det annars lördag och tisdag men det blev så sent igår. Så vi tar det idag istället!!




4 kg...
Publicerat den

... och 86 gram väger nu skatten. Hon följer fortfarande sin kurva galant vilket känns skönt. Nu ska vi inte dit förens om 2 veckor igen. Vi gick ju sedan till jobbet och där var trevligt! Isabell fick massa fina kläder av dem! Tror några av dem var riktigt nöjda med att få lite bebismys med;)
 
När vi kom hem igen hade Rikard lagat mat så den har ätits och nu äter lilltjejen med! Blir väl lite Idoltittande och sedan vill jag se programet om Anna Lindh, men vi får väl se! Sen blir det intressant att se om skatten somnar sen, hon sov ju en liten längre stund på eftermiddagen;)
 
Har bestämt att jag ska träffa Annika och tjejerna på torsdag så imorn blir e nda dagen hemma själv. På fredag kommer ju nämligen Jobanna och hälsar på!  Sen är det kalas på lördag och på söndag blir det nog bara hemmamys;) Så ser vår vecka i stort ut!!



Det där...
Publicerat den

... med att somna i vaggan blev det inte mycket av. Men hon låg iallafall en bra stund! Sedan har natten varit helt okey!

Nu är vi påväg till BVC för kontroll. Hoppas det går bra! Tänkte mest visa bild på hur gräsmattan ser ut. Fotade den innan när vi var ute med Aska! Någon som vet vem som gör såhär?!




Hon ligger...
Publicerat den

... nu med napp i munnen och försöker somna själv i vaggan. Ska bli intressant att se hur detta går;)




Mörkret...
Publicerat den

... kommer allt tidigare nu om kvällarna. Nu kl 20 är det nästintill mörkt. Känns konstigt för vi har ju inte bott här i huset innan någon vinter. Kommer bli massor av ljus som tänds ju mer vi kommer i ordning om kvällarna. Isabell är ju oftast vaken ända till 10-11 så då tänker man inte riktigt på att tända ljus och göra mysigt! 
 
Nu ikväll beställde jag ett nytt regskydd till vagnen. Det vi fick med till den är rätt stort och klumpigt pch nu när jag ska till Stockholm vill jag ha det så smidigt som möjligt. Sen var ju detta bara för sött, så jag kunde inte motstå. 
 
Är inte detta sött så säg! 
Bild lånad från cdon.com
 
Nu blir det lite idol och kanske lite mer TV innan det blir sängen för oss. Eller ja det är ju en viss liten dam som bestämmer det;)
 
Imorn blir det en lugn förmiddag och sen på eftermiddagen blir det som sagt BVC och sedan till jobbet en sväng. 
 
 



Idag...
Publicerat den

... har vi varit ganska så effektiva. Först var vi ute en lång runda med Aska. Isabell slumrade bara till, men hon sov inte. Sen när vi kom hem trodde jag hon somnat så jag började rensa lite ogräs. Då vaknade hon såklart, om hon nu ens sov. Gick runt tomten lite och hittade då flera ställen där gräset lixom är "upp-bökat". Vi har sett det på ett annat ställe innan men nu var det ganska så mycket. Någon som har någon ide om vad det kan vara??? 
 
Isabell åt när vi kom in och visade inga tecken på att vilja sova, så då tänkte jag att det var lika bra att köra till Maxi. Väl där är hon glad som en speleman när jag plockar på mig alla varorna men när vi kommer till kassan blir hon som galen. Såklart blir det avstämmning också men allting stämde! Skönt det iallafall! Så nu har vi genomlidit ett första besök på en affär med gallskrikande unge. Jag kunde ju lixom inte ta upp henne heller eftersom jag körde både vagnen (hade babyskyddet i) och en korg. Det bästa av allt med hela shoppingen var att dom inte hade de enda blöjorna som Isabell kan ha. Slut på hyllan;( så det fick bli ett besök på ICA här i byn och där fanns de. Detta besöket sov sig dock Isabell igenom. 
 
Rikard kom hem ganska tidigt så jag han. Stryka klart det som jag inte hann igår. Nu är nog Isabell lite hungrig så nu måste jag avsluta här. 
 
Imorn blir det återigen besök på BVC och sen ska jag till mitt jobb och säga hej. De ska ha personalmöte och då passar jag på! Annars vet jag inte vad veckan erbjuder. Blir väl ett och annat besök och på fredag kommer Johanna hit. Får väl se vad vi ska hitta på;) 
 
 



Söndagslugn...
Publicerat den

... har jag haft idag. Isabell har sovit som bara den inatt. Hon gav upp vid 10 tiden och sen sov hon till 3 ungefär innan det var dags för mat. Kunde lägga henne i vaggan igen och där sov hon till 7. Tror att både hon och jag sover mycket bättre när hon sover där. 
 
Imorn är det vardag igen. Jag och Isabell måste iallafall till affären och handla. Vi är i behov av blöjor. Har haft svårt att hitta några som passar henne bra eftersom hon har så smala ben men nu har vi nog hittat de som passar bäst. Får se för hon växer väl ur dom snart!!
 
Nu ska jag se om morfar är inne på skype. Isåfall blir det en pratstund med honom. Han hade födelsedag i fredags så vi måste såklart ha en bild på honom idag;)
 
 



Ska inte...
Publicerat den

... bebisar som är bara 3 veckor sova mycket. Det gäller nog inte vår lilla dam som i detta nu (20.00 ca) varit vaken sedan ca 14.00 med undantag för två napar a' 10 minuter. Nu är hon så trött att ögonen nästan går i kors men sova ska hon inte. Ska prova amma henne igen nu och hoppas på att hon får somna då. 
 
Idag har vi iallafall varit i stan. Det blev köpt byxor till pappan, tröja och kjol bla till mamman och till lillan blev det en fårskinsfäll och strumpbyxor. Det vankas ju några kalas i det närmaste och så måste hon ju vara fin. Träffade Isabells farmor och farbror på stan och vi tog en lunch tillsammans. 
 
Näe, nu ska jag försöka mata barnet till sömns. Wish me luck;)
 
Fina fällen;)
 



Snart...
Publicerat den

... ska vi bege oss in mot stan. Skatten ska bara äta klart och pappan ska bli klar sen åker vi. Får se hur länge vi blir där men sen när vi kommer hem är planen att städa och tvätta. Det behövs verkligen, men det är inte så lätt med en tjej som sover 40 min åt gången. Man hinner ju knappt börja med något. Sen är det ju trots allt första veckan jag är hemma bara!!



Det blev inge...
Publicerat den

... stan idag utan jag åkte istället ut till Ann-Sofi som arbetar som dagbarnvårdare och samarbetar med min förskola. Vi pratade och jag blev bjuden på lunch där. Isabell var mest nöjd men när vi skulle köra hem så var hon allt annat än glad. Hon var jättetrött så det var nog därför. Väl hemma igen mös vi ner oss på soffan och sov typ 2,5 tim. Riktigt skönt!
 
Nu ikväll har vi gjort hemmagjord pizza och bara myst. Isabell ska väl snart sova och Rikard ska se fotboll. Jag läser väl lite och sen går och lägger mig. 
 
imorn tänkte vi åka in till stan en sväng. Rikard behöver köpa nya jeans och vi har lite annat vi behöver med;) får se vad mer vi hittar på i helgen!!
 
 



En mycket skön...
Publicerat den

... natt har jag haft inatt. Trollet har såklart vaknat och velat ha mat, men inte stökat någonting alls. Så jag vaknade halv 8 pigg och utvilad. Nu har vi ätit frukost och Isabellväter just nu mellanmål innan vi ska ut med Aska. Får se vad dagen erbjuder för aktivitet. Funderar lite att åka och lämna pumpen och passa på att ta en runda på stan, men vi får se. 
 
Riktigt skönt med fredag iallafall. Nu är ju pappan ledig i två dagar och då blir det såklart massa mys <3
 
Juste, igår bokade jag biljetter till Stockholm. Ska såklart besöka mormor men också passa på att träffa lite vänner och så med!! I mitten av oktober åker jag. Nu gäller det bara att lösa det med Aska, för hon kan ju inte vara ensam alla timmar som Rikard är iväg!
 
Men det ska väl inte vara så svårt att låna ut denna skönhet?!
 



Tiden...
Publicerat den

... bara rusar iväg även om jag inte gör så mycket om dagarna. Nu har jag snart varit hemma en hel vecka själv med Isabell och det har ju gått bra. Idag har hon dock inte haft en av sina bättre dagar utan har ha svårt att komma till ro. Jag tror hon haft lite magknip och så men nu verkar hon somnat för natten. Nu är det bara två dagar kvar med penicillin pch sen slipper vi iallafall oroa oss för att det är därför hon haft knip i magen. 
 
Idag när vi var ute på morgonrundan gick vi förbi förskolan där min chef sitter. Hon blev jätteglad för besöket pch tyckte såklart att Isabell var fin och go. Jag gillar ju verkligen mitt jobb och saknar det såklart lite, även om jag älskar att vara hemma med min skatt. Sen på eftermiddagen kom Ulrika, en kollega, på besök. Isabell sov tryggt i hennes famn och jag tror att Ulrika tyckte det var väldIgt mysigt. Vi fikade och sedan gick vi en ganska lång promenad med hundarna. Aska var mer vild än tam och hade diverse ryck när hon bara sprang. Lilla busan alltså. 
 
Rikard kom hem ganska sent men han var snäll pch lagade maten ikväll. Det blev hans paradrätt, stuvade makaroner och köttbullar. Han lagar ju mycket god mat annars också, men just den rätten lagar jag inte här hemma. Har inte riktigt tålamodet utan brukar alltsom oftast bränna det när jag gör det. Nu myser pappan med det sovande barnet och jag bloggar. Tror det blir tidigt i säng för lilla mig. Lilltjejen sov mellan 22.30-03.45 inatt men sen blev det mest stök och bök. Skönt ändå att jag får sova 5 timmar i streck, då gör det inte så mycket att hon bökar lite sen. Bara hon inte väcker pappan för han går ju upp tidigt som det är!
 
Isabell fick present av Ulrika med familj. Så nu måste hon börja använda nappar ;)



Idag...
Publicerat den

... har vi haft Isabells farbror här på besök. Hon har visat sin rätta sida och varit mest nöjd och glad hela tiden. Dock inte när vi åt såklart, men det är ju lite hennes grej;)

Idag har hon inte sovit så mycket som igår så ho får förhoppningsvis en lugnare natt när hon väl somnar. Just nu verkar hon inte ens nära sömn men vi får väl se;)

Nu blir det iallafall att titta lite på Maria Vern och sedan blir det sängen! Om nu skatten accepterar det.

Hon kan se ganska arg ut ibland;) sen sötisen med pippitröja när vi skulle ut och gå!!




Njuter...
Publicerat den

... av varenda minut tillsammans med min skatt. Trots att hon är lite stökig på nätterna så väger allt mys upp det. Vi gick upp vid 9 idag efter en ganska så seg morgon. Sen tittade vi på när Obama kom till Sverige innan vi gav oss iväg på en lång och skön promenad. Vi gick ner till byn och hämtade ett paket som vi fått från Erikas syster, Margit! Nu har vi ätit lite lunch och muser ännu mer. Får väl se när skatten tänker sig att sova igen. Då tänker jag mig nämligen att vila lite jag med;)




Besöket...
Publicerat den

... på BVC gick toppen. Lilltjejen hade gått upp drygt 300 gram sedan förra veckan och följde sin kurva som "Linus på linjen". Så himla skönt att hon går upp så fint och att amningen verkar fungera utmärkt. Annars har Isabell varit en mycket nöjd och glad tjej idag. Hon har kunnat sova längre stunder och när hon gör det är hon på bättre humör. Kanske är det också så att hon nu vant sig vid mitt penicillin och inte har lika mycket magknip. Får väl se hur bra hon sover inatt sen nu när hon sovit så bra idag, men det tar vi då. Nu sitter hon och busar med pappan som jag tror saknar henne massor om dagarna. Rikard badade lilltjejen också innan. Vi har grt det tisdagar pch lördagar, så man har koll att det blir två gånger per vecka. 
 
Som sagt, vi får se hur kvällen blir här hemma med pigg tjej, men just nu är hon nöjd och vaken. Blir väl iallafall lite  tv mys och så innan vi hoppas att skatten somnar. 
 
Min fina syster var här innan ikväll med nybakt bröd som hon gjort idag. Jag är verkligen bortskämd som har så fin familj som tar hand om mig. Nu när jag är hemma hela dagarna så uppskattar man det lilla extra mycket<3
 
Ser smarrigt ut;)
 
Mina älsklingar, finast i världen<3
 



Hösten...
Publicerat den

... Verkar ha landat här i skåneland nu. I morse var det kallt sa Rikard och det var lite kyligt även när vi var ute vid 9 tiden. Skatten sover ute fortfarande och jag hoppas hon får ro att sova en bra stund till. Är ju bättre att hon får sova längre stunder istället för 40 minuterspauser.

Inatt har hon sovit lite bättre tycker jag allt. Men fortfarande kommer hon inte riktigt till ro på den tidiga morgonen. Men vad gör väl det. Hon får göra precis som hon vill, hon är ju vår skatt.

Idag blir det fortsatt mys här hemma och i eftermiddag ska vi som sagt till BVC. Blir en promenad dit för oss så vi hoppas att solen fortsätter att skina;)

Häckar och träd börjar så smått ändra färg nu!




Vi har...
Publicerat den

... haft det mysigt här hemma även om vi såklart saknat pappa lite. När han väl kom hem så fick han lite Isabellmys medan mamman lagade mat. Idag blev det kyckling med banan- och currysås och ris. Blev gott tycker jag allt, och det tror jag även att Rikard tyckte. Isabell satt i babysittern under nästan hela tiden som vi åt. Innan har vi mest ätit i omgångar, men tids nog sitter hon nog själv under hela middagar. Nu ikväll har det mest blivit slappande framför tvn. Just nu tittar vi på programmet som handlar om en svensk klassiker. Rikard ska ju ge sig på det nästa år så det är lite intressant. 
 
Annars är det lite bättre med mig, men jag har fortfarande lite ont. Tnkte ge det några dagar till innan jag hör av mig till sjukhuset. Hoppas ju såklart att jag ska slippa det helt men vi får väl se. Hälften av penicilinet är iallafall uppätet nu. 
 
Imorn ska jag och Isabell till BVC igen. Hoppas på att hon fortsatt går upp i vikt som hon ska. Tänkte även kolla upp om det finns någon föräldragrupp och så här i byn. Vore ju kul att såsmåningom träffa andra mammor under tiden som jag går hemma. Nu i början vill man ju dock bara vara hemma men när vi kommit in i rutiner och så kan det vara kul att träffa andra!
 
Näe, nu ska jag försöka ta mig en dusch innan det är dags för mig att ge lilltjejen lite mat inför natten. Det funkar fortfarande bra att vi lägger henne i babynestet i vaggan när hon somnat. På så vis slipper jag amma henne till sömns. Sen tar jag ju såklart upp henne när hon vaknar på natten och vill ha mat.
 
Sötaste tjejen innan idag<3
 
 



Älskade skatten...
Publicerat den

... och jag har en riktig mysdag. Hon stökade en hel del i morse så jag är ganska trött. Vi gick upp vid 8 tiden och då blev det frukost för oss båda. Sedan la jag Isabell i vagnen, satte regnskydd på och regnkläder på mig och sedan gick vi ut med Aska i regnet. Isabell somnade på en gång och det behövde hon nog. Vi var ute knappt en timme och sen fortsatte hon sova en stund till. Nu har hon varit vaken en stund och äter lite lunch just nu. När hon är klar blir det även lunch till mamman. 
 
Känns lite konstigt att det bara är jag, Aska och Isabell hemma men vi vänjer oss nog snabbt! Blir väl någon mer promenad med Aska sen men annars är vi nog bara emma och myser. Inget roligt väder als. Känns som riktig höst faktIst. Men dom sa på vädret att det skulle bli varmare i mitten på veckan så det hoppas vi på;)
 
Dagens lilla skatt<3
 
 



För ett år sedan...
Publicerat den

... var jag nervös av förväntan. Dagen hade nämligen kommit när vi äntligen skulle gifta oss och gå hand i hand där på ängen. Det blev en helt fantastisk dag och vädret kunde inte varit bättre. Först var vi iväg hos frisören och fixade gåret för att sedan åka hem och sminka oss m.m. Vi åkte sedan mot lokalen där bröllopet skulle vara och där sattes klänningen på. Vi hade ju valt innan att inte berätta något för någon om detaljerna kring bröllopet. Vi ville att det skulle vara en överasknig för alla. Den kanske största överaskningen var att det var Aska som bar ringen. Hon var såklart tvungen att vara med på vår stora dag. Kan fortfarande minnas känslan när jag kommer där gående och ser Rikard stå där framme. Musiken var helt fantastisk och vigseln gick ganska snabbt. Sedan var det stor fest med god mat, fina tal, dans och trevligheter. Största dagen i mitt liv <3 
 
Sedan denna dagen har det hänt fler stora saker i vårt liv. Vi har köpt drömhuset, vi har blivit gravida och vi har fått den största skatten i våra liv. Lilla Isabell är verkligen den största gåvan vi kunnat få och hon är så himla underbar. Ska bli så kul att se henne växa upp. 
 
Vet inte riktigt hur vi ska fira vår dag idag. Beror lite på hur vädret artar sig eftersom det inte är så lätt att sitta och amma utomhus om det skulle regna. Så vi får se om vi gör något utomhus eller om vi bara myser här hemma. Det är ju en liten tjej som styr allt i vår väg just nu. Mysigt som bara den såklart. 
 
Bjuder på några bilder från för ett år sedan när vi blev familjen Aregger <3
 
 
Insåg just att jag inte hade så många bilder på iPaden. Får se om jag startar datorn sen och lägger in fler bilder!