Nervöst...
Publicerat den

... sitter jag nu och väntar hos tandläkaren. Wish me luck;)




Detta...
Publicerat den

... kom jag hem till nu ikväll;) min sambo vet verkligen hur man ska göra en trött och sliten tjej glad! Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu blir det snart att sova. Tänkte bara läsa någon sida först;) Imorn blir det öppning och sedan ett besök hos den trevliga tandläkaren.




För första gången...
Publicerat den

... har jag bakat cupcakes! Var riktigt roligt att göra dem men som jag misstänkte var det inte något jag tyckte var jättegott. Tur jag har en sambo som verkade gilla dem och som behöver äta upp sig lite. Gjorde två olika sorter. Detta blev resultatet iallafall!







Sen har vi såklart myst med denna lille gosse med <3



Rikard och Maxi har varit ute och sprungit en lång runda och sen var vi ute och gick en lång tur nu! Måste ju ta vara på denna helgen och försöka bli av med lite hundabstinens=)

Nu ikväll blir det Raclette här hemma och sen blir det nog bara mys med sambo och lånehund. Har börjat bli riktigt förkyld nu, det har ju varit på g länge. Hoppas att det släpper till imorn=)

Ha det gott alla glada=)

Föresten, är det någon som vet något om hur man kan fixa med kommentarerna när man bloggar från mobilen. Det fungerar inte på dom inläggen vad det verkar:(



Mössan...
Publicerat den

... Är nu klar;) blev riktigt bra tycker jag. Rikard verkade med gilla den sådär se om det blir en till honom med såsmåningom. Nu blir det nog en film eller så! Imorn ska vi passa Maxi till på söndag. Ska bli riktigt mysigt;)




Kursen igår...
Publicerat den

... var bra. Nu har man lite extra som man ska hinna med innan nästa gång. Kul att gå lite olika kurser för att utvecklas.

Efter kursen gick jag på stan en sväng. Köpte en fin vas och lite annat smått. När jag kom hem åt vi middag och sen bytte jag om för att köra affro. Riktigt gott pass, nytt för i år. Blev sedan en lugn och skön kväll.

Idag stänger jag på jobbet. Börjar dock redan 8 för att vi ska hinna ha lite planering. Tror dock inte att det är barn så sent så jag jobbar nog inte ända till halv 6!

Näe off to work;)




Nu...
Publicerat den

... sitter jag på bussen till Hässleholm där kursen är. Ska bli intressant att gå en ny kurs, alltid kul att lära sig nytt. Tänkte ta en runda på stan sen efter med så får se om jag får något med mig hem;)




Slut som stjärna...
Publicerat den

... är man efter dagens pass. Riktigt jobbigt men riktigt kul!!

Nu kollar vi lite Tv och sen blir det att nanna kudden. Får se om det blir något stickat också, nu ör det inte långt kvar på mössan=)

Imorn ska jag på kurs hela dagen. Så bloggar kanske på kvällen. Hade tänkt gå på affro då med!!

HarebraHej=)


Den delen som redan är klar!



Då...
Publicerat den

... var man återigen påväg till jobbet. Idag stänger jag och sen blir det bara direkt hem och äta för att sedan bege sig till träningen som idag blir box. Laddad som bara den redan. Får se om det kommer någon mer snö också under dagen;)




Duktig flicka...
Publicerat den

... har jag varit idag. Först5 jobbade jag mina timmar och det gick finfint som vanligt. Direkt jag kom hem så packade jag pantflaskor och hoppade på cykeln för veckohandling (älskar att inte ha bil...). Blev 3 stora kassar med mat med mig hem och cykeln gjorde sitt jobb. Sen packade jag in allt på sin plats innan jag började plocka undan och därefter städa. Så nu är här både rent och fullt i skåpen. Har också hunnit med att laga middag till oss. Idag blev det köttfärssås och spagetti. Blev riktigt lyckad idag må jag säga! Nu sitter jag och tar igen mig medan Rikard fixar disken.

Känner att detta blev lite av ett självhyllningsinlägg, men jag känner mig duktig faktist. Och klockan är bara 7 än så det är många vakna timmar kvar!!

Nu ska jag nog ta och sticka lite så att min mössa kan bli kklar någon gång!! Hoppas ni alla mår bra=)




Som ni kankse förstår är bilderna inte från idag eftersom Aska är med, men såhär ungefär ser det ut i vårt vardagsrum=)




Förlåt...
Publicerat den

... för dålig uppdatering men jag har prioriterat bort bloggen någon dag. Igår hade jag en mysig hemmadag. Rikard var och tränade och så men jag tog det lugnt hemma. Kalaset i lördags var trevligt!

Idag var det såklart vardag igen och jobb. Fick jobba lite för länge men det var ganska lugnt! Idag har ju också Rikard börjat på nytt jobb (65%) som han har fram till sista april. Detta betyder att jag får sköta mer hemma de dagar han jobbar eftersom han pendlar. Han jobbar ju dock bara mån-ons iväg så de andra dagarna kan ni tro han ska jobba! Idag blev det pytt i panna till middag och sen diskade jag och fixade. Imorn blir det handling och kanske städning!

Nu ska jag halvkolla klart på den usla handbollen och sen ska jag sova. Öppning imorn så tidig kväll=)


Hade inte tackat nej till att vara här nu!
Withsunday Islands, Australia



Då...
Publicerat den

... Var man återigen påväg in till stan. Idag vankas middag hos Rikards mormor som fyller år. Mår inge vidare idag men var så längesen jag var där nu. Ikväll blir det bara vila för lilla mig.

Gårdagen vart riktigt bra. Först kyrka sedan fika på Fenix för att därefter landa hos irre innan det var dags att bege sig mot restaurangen;)

Näe nu är tåget snart framme;) återkommer;)




Nu...
Publicerat den

...sitter jag på bussen påväg till stan. Blir att kolla runt lite och sedan blir det kyrkan. Blir kvar sen hela dagen och ikväll blir det restaurang besök. Trevligt värre;)

Håret blev riktigt bra tycker jag;)




Sitter...
Publicerat den

... Hos Johan nu och kollar handboll. Riktigt dåligt såhär långt. Imorn blir det semester eftersom Rikard tar sin examen då. Vi ska såklart till kyrkan och sen på kvällen blir det restaurang med fina människor. Blir nog en riktigt härlig dag;)

Först blir det dock frisören och fixa till frillan. Tror dock inte det blir något jätteannorlunda;)




Nu...
Publicerat den

... är jag återigen påväg till jobbet. Idag blir en lång dag eftersom det är personalmöte direkt när jag slutar. Så är nog inte hemma förens vid 8en återkommer kanske då igen;)




Idag...
Publicerat den

... har varit en riktigt bra dag. Jag började ju tidigt på jobbet och dagarna går verkligen fort. Vi har haft kalas och läst sagor och varit ute och lekt bland annat! Jag gillar verkligen mitt jobb även om det som alla går upp och ner. Sen att alla barnen är helt FANTASTISKA gör ju inte det hela sämre.

När jag kom hem umgicks jag med fin sambo en stund. Jag var tvungen att ta en snabb vila och sedan har vi spelat Yatzy och MarioCart, varit och handlat, lagat mat och nu kollar vi handbollen. Jag har tiggt till mig massage så ska väl snart göra mig redo för det! Sen måste jag läsa lite med. Skulle egentligen till Malmö på kurs på fredag men jag tar semester eftersom Rikard har examen  då. Men jag måste ju ändå läsa lite så att Marie har något med sig från oss.

Näe dags att göra sog klar nu! Ha det gott alla glada=)

image description
Fin <3



Återigen...
Publicerat den

... på jobbet. Vaknade i morse med halsont så jag hoppas verkligen inte jag ska bli sjuk. Har varken tid eller lust med det. Så jag håller tummarna.

Vi var ju och tränade igår och det gick bra. Riktigt gott att ha kommit igång helt nu vilket är ännu en anledning till att inte bli sjuk nu. Vi kollade såklart på idrottsgalan med och det var kul att RGB vann jerringpriset tycker jag.

Näe dags å jobba;)




Ensam...
Publicerat den

... på jobbet är jag nu. Barnen kommer inte förens 7 så jag får vänta en stund till. Idag blir det lite planering och fix innan dagen är slut. Sen ikväll blir det träning och jag kanske pysslar lite med. Hörs sen;) tack o hej




Hemma...
Publicerat den

... Efter en helt underbar dag. Hittade en hel del fynd idag. Var kul att umgås jag och min syster bara för det händer alltför sällan. Vi har shoppat och fikat och bara haft det bra;) tjejerna skötte sig verkligen exemplariskt. Dock inte riktigt på vägen hem då dom nog var ganska trötta vilket var förståeligt;)

Nu vankas varma mackor här hemma och sedan blir det hemmaspa för mig;) återkommer kanske;)




Fikapaus...
Publicerat den

... på shoppingrundan nu. Tjejerna sköter sig galant. Dom har vilat lite nu så snart blir det full fart igen. ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_184526745.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_184526745.jpg" class="image">




Nu...
Publicerat den

... är jag just klar och blir strax hämtad. Ska åka till Väla med min syster och 3 små tjejer. Ska alltså bli av med väla-oskulden efter 4,5 år i Skåne;) ska bli skoj. Får se om jag hittar något fint med;)

Återkommer kanske mer under dagen, annars ikväll;)




Beslutsångest...
Publicerat den

... så jag behöver lite hjälp. har påbörjat ett album men nu vet jag inte vad jag ska ha där i. Tänkte göra ett lite annorlunda imorn där jag ska ha recept i, men detta vet jag inte vad jag ska göra med. Så eftersom jag inte har några nya idéer så blir det att stänga pysselstugan för idag. Kom gärna med tips vad ni tycker jag kan ha i;)




Dagen...
Publicerat den

...har börjat väldigt bra idag. Inledde med ett härligt pilatespass och frukost. Har sedan duschat och tagit det lugnt samt storstädat köket. Nu kollar jag lite på störtloppet från Wengen. Det var där jag och Rikard var för 2 år sedan när jag skadade mitt knä. Man längtar verkligen tillbaka när man ser bilder därifrån!


Jag och pappsen <3

Tar igen oss efter en dag i skidbacken

Lunch i solen

Väntar på bussen som tar oss till tåget (Med mitt skadade knä:()

Fondue i en alpstuga

Kälkåkning, väldigt roligt

Försöker se glad ut trots pajjat knä

Vackert...

Rikard "åker" kälke

Tänkte sätta mig och pyssla lite nu och sen tror jag att jag ska dra med sambon på en promenad! Det är ju superfint väder så då får man ju passa på.



Ensamkväll...
Publicerat den

... har jag ju ikväll. Det är såklart tomt, men kan också vara ganska skönt! Jag har ätit pasta med pastasås och vitlöksbröd och nu ska jag kolla på The Voice. Har tagit fram lite jordnötter att mumsa på under tiden. Idag var första gången som jag var sugen på godis, men får ta lite nötter istället!

Vet inte alls när Rikard kommer hem och om jag är vaken då. Har inget alls planerat i helgen så vi får se vad som sker. Tror faktist att jag ska försöka pyssla lite, men vi får se=) Vill önska er alla en trevlig helg=)



Längtar tillbaka mamma<3



Nu...
Publicerat den

... är jag påväg till jobbet för sista gången denna vecka. Blir lite julgrans plundring och så idag. Sen blir det hem och träffa Rikard lite innan han sticker. Hoppas ni får en bra dag;)




Det blir bara...
Publicerat den

...en snabb uppdate ikväll! Ikväll har det varit lite hudvårdsrådgivning här hemma hos mig, så inte riktigt haft tid att uppdatera. Nu är klockan ganska mycket så jag måste snart gå och sova. Börjar kl 6 imorn igen så måste sooova!! Imorn kväll är jag ensamen hemma eftersom Rikard ska iväg, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Någon som har förslag? Vet inte om jag bara ska vara helt själv hemma och bara mysa!! Näe, sängen kallar!



Ljuset...
Publicerat den

...börjar smyga sig fram och jag är påväg till jobbet;) ha en bra dag!




Nära..
Publicerat den

... döden upplevelse från passet innan. Men det var riktigt roligt och riktigt bra så det var det värt. Kände middagen några gånger men men. Klarade iallafall hela passet. Nu har jag fått lite massage och ligger och kollar på biggest looser. Blir en tidig kväll för lilla jag. Lär ju få sjuk träningsvärk.




Nu...
Publicerat den

... har det rullat in lite kommentarer!! Tack Stefan och Johanna=) Är på bättre humör nu och snart ska jag och Rikard bege oss till gymmet för ett härligt box pass. Laddad till tusen!!

Återkommer efterår om jag överlever;) Bjuder sålänge på bilder på finaste Missan<3











Rast...
Publicerat den

... har jag nu och det behövs verkligen. Ingen bra dag alls på jobbet. Blir lätt så när somliga bara ser till sig själva. Jag e iallafall väldigt glad att jag har positiva kollegor på min avdelning men idag har det knappt hjälpt. Vill bara hem men det blir sent idag eftersom jag stänger. Får se om det blir ett box pass idag för jag kanske behöver bli av med lite aggressioner. Nej ush vilket negativt inlägg. Får se om jag e gladare ikväll;)




Var?...
Publicerat den

... har alla kommentarer tagit vägen? Tycker det är lite segt på den fronten;) nu sitter jag och äter frukost och ska snart pysa till jobbet. Skönt med lite sovmorgon;) min frukost idag är ingen höjdare, en banan och en clementin var vad som bjöds på. Näe dags att sätta fart. Kom nu ihåg kommentarerna;)




Blev inte...
Publicerat den

... som jag planerat ikväll. Jag hamnade i telefonen med pappa en stund, kollade på när Stefan Livs tröja hissades och därmed blev det inte som tänkt. Jag är så sjukt blödig vad gäller sådant så jag satt och böla istället. Sedan kollade jag lite på handbollen. Såg inte Rikard där så han kanske hade det som täckmantel;)

Har sedan kollat lite tv, stretchat, m.m.

Nu är det iallafall hög tid för att sova. Imorn vankas stängning på jobbet.

En väldigt tråkig sak som hänt är att min Missan fick somna in tidigare idag. Hon har ju bott hos Annika några år nu eftersom hon inte trivdes i lägenhet. Men Missan var gammal och haft ett toppenliv, så känns bra att hon slapp att lida. Hon kommer iallafall alltid ha en plats hos mig. Lägger upp en bild på henne imorn.

Vila i frid Missan<3




Jag och Rikard...
Publicerat den

... var uttråkade innan så vi spelade lite yatzy;) jag vann de flesta gångerna men Rikard fick den högsta poängen;) nu har han åkt till Kristianstad för att se på handboll och jag är alltså ensam hemma;) blir nog ett bad och lite tv men jag återkommer sen;)




Såhär tidigt...
Publicerat den

... möter man ingen ute. Fortfarande varmt för att vara januari. Jag längtar till det kommer snö även fast jag fryser allt som oftast. Framme på jobbet och dags att köra ut vagnarna. Hej!




Då var...
Publicerat den

... första träningspasset detta år avklarat. Var riktigt jobbigt idag men det är väl bara ta sig igenom några veckor nu och sedan kommer väl det förhoppningsvis kännas bättre! Det var iallafall riktigt skoj idag så vi hoppas att träningsverken inte blir för j*lig.

Dagens planering har gått bra men såklart ganska segt. Jag vaknade med huvudvärk och den ville inte riktigt ge med sig, så det var bara gilla läget. Vet inte om vi fick så mycket gjort som vi ville men vi kom iallafall en bra bit på vägen.

Imorn vankas öppning IGEN... men shemat denna termin är mycket bättre. en öppning, en stängning, två mellantider och rullande fredagar. Känns helt okey med det tycker jag.

Lite uppdate på Aska och bebisarna med!






Gulligt va???



Gör ett...
Publicerat den

... nytt försök att lägga upp bilden på bullarna nu. Jag ska snart pysa mot jobbet för planering. Inte det roligaste men måste göras.





Har försökt...
Publicerat den

... lägga upp bild på mina fina bullar nu ett tag men det verkar inte fungera att göra det med mobilen. Har ingen ork att ta koprt och koppla in kameran så ni får kanske se det en annan dag istället. Bullarna blev iallafall riktigt goda.

Jag och Rikard var ute på en lång och härlig promenad innan och sen har vi hellat på skidåkarna. Hellner var riktigt grym idag alltså. Jag har hunnit sticka första halvan av min mössa s¨å nu är det bara halva plus lite fix kvar. Hade planer på att pyssla lite med men vet inte vad jag ska göra så jag hoppade det. Har ni tips på vad jag ska göra för något så mottages det gärna!

Nu kollar vi på "på spaning med Bridget Jones" och sen ska jag nog sossa. Heldagsplanering imorn som brukar ta på krafterna. På kvällen blir det ett härligt cirkelgym pass igen!! Me like!!




Degen...
Publicerat den

... är på jäsning och snart ska den bakas. Blir rosenbröd här hemma idag. Vill verkligen komma igång med bakningen igen och tänkte detta var en bra start. Ni får väl se resultatet senare hoppas jag. Snart drar skidorna igång också. Sen tror jag vi ska ge oss ut på en promenad vilket vi båda kan behöva;) imorn drar träningen igång för min del!




Lite...
Publicerat den

... av en fixdag har vi haft här hemma idag! Rikard har varit ute och piskat våra mattor och jag har städat en garderob. Hade verkligen velat åka till IKEA och kolla på lite förvaringsgrejer, men det får bli när och om vi får bilen igen. Annars har dagen erbjudit en hel del skidor såklart. Det är kul att jag och Rikard delar intresset att titta på skidor. Dock kan det ibland bli för mycket för mig som blir uttråkad av att titta en hel del. Men det är svårt att göra annat då den andre i hushållet vill se och inte verkar ha några problem att sitta och titta TV en hel dag :)

Det har iallafall hunnits stickats en del till skidorna och jag tycker det börjar gå riktigt bra, Även Rikard har börjat med lite handarbete i form av virkning så jag kanske smittade av mig till honom!!


Min stickning såhär långt!

Imorn blir det såklart lite mer skidor här hemma. Spännande värre i Tour de Ski nu ju!! Hejja hejja svenskarna och såklart Cologna med!! Tänkte även passa på att baka lite nytt bröd till hemmet!!

Tänkte fråga er som läser vad ni vill att jag ska skriva om. Har nämligen noll motivation nu så hade varit bra med lite inspiration!

Nu står Rikard och lagar mat och jag ska väl snart skära sallad. Sen blir det mat och Gladiatorerna, alltså en lugn kväll!

BTW, gårdagskvällen blev mycket trevlig med spelande och en hel del snack. Måste skryta med att jag tog hem storvinsten i monopolspelandet=) Grattis till mig!!



Sitter...
Publicerat den

... återigen på tåget mot Kristianstad. Gårdagskvällen var mycket trevlig och blir med all säkerhet så även ikväll;) vi kollade på hockeyn inatt så det har blivit en ganska seg dag. Vi har iallafall fått undan alla julgrejer vilket är skönt;)

Imorn kanske det blir ett roligare inlägg, vi får se;)




Då...
Publicerat den

... var man återigen lite ledig vilket är skönt. Denna veckan har verkligen varit lugn så jag gnäller inte att jobba heller;)

Jag och Rikard är just påväg till Kristianstad för att träffa Johanna och Stefan. Blir spel och mat och säkert en trevlig kväll. Imorn kväll ska vi till Camilla och då blir det säkert lika trevligt.

Får se om det blir något kul inlägg imorn;)




Jag känner...
Publicerat den

...att det inte blivit mycket bloggande sista veckan. Känner att jag varit lite nere pga av bilen och att det aldrig händer någon. Sen har jag och Rikard haft ett svårt beslut att ta. Vi fick nämligen erbjudande om en av Askas valpar och har velat fram och tillbaka i frågan. Dock har vi kommit fram till att v inte ska ha en valp just nu. Vi vet ju fortfarande inte hur det blir med Rikard och jobb och så så det är inte riktigt läge än. Annars har veckan varit väldigt lugn. Jag har jobbat på som vanligt men det har varit väldigt lugnt. På kvällarna har det blivit lite pyssel i form av stickning och sen lite spelande med sambon min!

Harhaft en jobbig natt med mycket drömmar med. Ibland har jag perioder när jag drömmer väldigt mycket och nu verkar det komma en sådan period igen. Jobbigt eftersom jag sover så sjukt dåligt då:(



Nu ska jag fortsätta med min stickning så ni får ha det bra!!!





Första...
Publicerat den

...pilates passet genomfördes nyss. Kändes riktigt bra, men hoppas verkligen man blir mjukare ju mer man gör. Annars har dagen erbjudit jobb såklart. Jag och en annan hade STORSTÄDNING i ett av garagen och oj så fint där blev! Slängde en himla massa skräpoch det behövdes verkligen. Imorn blir det innefix och kanske att vi också tar det andra garaget. Vi får se!

Var riktig trött n'r jag komhem från jobbet. Blev att jag jobbade över en timme idag så hoppas jag kan gå tidigare en annan dag.

Nu ska jag och Rikard kolla klart på Filip och Fredriks årskrönika och sedan vet jag inte vad det blir!


Tänk när bebisarna är såhär stora <3



Nytt år...
Publicerat den

... nya möjligheter som alla säger. Och jag hoppas verkligen att det blir nya möjligeher.. Inte för att jag var missnöjd med det förra året, men det kan ju alltid bli bättre. Vi hade en trevlig kväll igår med god mat och så. Dock blev Rikard "sjuk" vid 12 slager så efter det var det bara jag och Stefan som höll igång. Det blev en hel del spelande under kvällen och sedan gick jag och Stefan ut och gick vid 2 ungefär. Riktigt trevlig kväll var det iallafall. Var dock inte så kul när man skulle sova eftersom man inte visste hur Rikard skulle ta natten, men det gick bra.

Idag harbara varit en riktig slappedag. Vi vaknade sent och sedan blev det frukost innan det var skidor på TV. Spelade lite spel under tiden och det gjorde vi mest hela dagen. Vi har även hunnit äta pizza. Stefan åkte hem för en stund sedan och jag ska väl snart tänka på kudden. Börjar ju tidigt imorn och har sovit sådär inatt så det får bli en tidig kväll.

Föresten, mina nyårslöften för detta året blir som följer:

  • Inte äta godis. (jag får dock äta kakor oc sådant, men inte just godis)
  • Endast äta kakor och allt sådant MAx 2 dagar i veckan.
  • Äta mer frukt
  • Träna minst 2 dagar i veckan på gymmet

Svårast är absolut godisförbudet... Träningen och det andra har ju gjort innan så det bör inte vara något problem!!!

Näe dags för att fixa klart och kolla lite TV innan jag ska nanna kudde. Ha det bra alla glada!! Önskar er alla ett gott nytt år=)