Tillbaka...
Publicerat den

... åtminstone för stunden. Vi har verjkligen haft fullt upp sista tiden och bloggen har väldigt låg prioritet just nu. Är just i sista planerna för köket och det har tagit mycket tid. Sedan har vi fixat massor i trädgården, träffat massa vänner, tränat, familjemyst och massa annat. Detta har gjort att jag inte lagt någon som helst tid på bloggen. Sen när jag försökte blogga nu i veckan så försvann allting medan jag laddade upp bilder så tappade sugen lite. Jag tänker att när köket är färdigrenoverat så kanske kanske jag tar upp bloggandet varje dag igen. Tills dess får ni några sporadiska inlägg. Tänkte jag kunde återberätta lite som hänt under senadte månaden iallafall.
 
För två veckor sen var min mamma här på besök. För att hon skulle få träffa alla barnbarnen så mycket som möjligt så bodde även Annika och tjejerna här.Vi hade en väldans mysig helg och största händelsen var att vi åkte till Zoo i Köpenhamn allihopa. Isabell stormtrivdes och hennes favoritdjur var miniuttrar, doppingar och sälar.
 
Sedan har det blivit en hel del lek med Isabells kompisar. Är så himla glad att jag fått så fina vänner i deras mammor. Kul också att se att  barnen nu uppskattar varandra allt mer. Isabell är nu nästan ikapp Ella som varit så tidig med att krypa och så. Skönt för henne för innan blev hon så frustrerad när hon inte kunde gör likadant. Dock är hon ju inte alls lika stabil när hon står, så det blir några dyk om dagen.
 
Rikard har varit iväg och sprungit Göteborgsvarvet med. Tror han var ganska nöjd med tiden 1.39 med tanke på att han inte tränat så särskilt mycket. Nu är han igång med träningen inför Vätternrundan som är om ca 3 veckor. Även jag har kommit igång lite med löpningen och försöker ge mig ut 2-3 dagar i veckan ca 3 km varje gång. Känns gott för kroppen. Jag är ju cokså ute ocg går varje dag, men behöver få upp flåset lite med.
 
Nu idag så ska vi iväg till Nina occh Markus. Ytterligare några som vi träffat allt mer efter att vi båda fått barn. Nina och jag träffades ju en del innan med, men nu blir det oftare och oftare vilket är skoj. Idag ska vi faktist ut och ta lite familjebilder på varandra innan middagen. Är så himla svårt att få till det och det är ju skoj att ha lite på hela familjen. Tänker mig att jag ska sätta mig och försöka skicka iväg lite förstoringar sen imorgon.
 
Idag har jag också varit duktig och rensat lite i min garderob. Helt sjukt vad jag har mycket kläder som inte används men nu blev det en hel del som ska till klädinsamlingen. Bland annat var där 10 par jeans(!!!!). Hur sjukt är inte det? Jaja jag får ta lite åt gången nu för såhär mycket kläder kan jag inte spara. Måste ju göra av med lite innan jag köper nytt.
 
 



Jag känner...
Publicerat den

... att jag kommit av mig lite i bloggandet sedan Isabell var sjuk. Ska försöka komma igång igen och iallafall skriva ett inlägg per dag. Sista dagarna har det varit ganska så fullt upp så har inte riktigt orkat logga in och blogga när allt har varit klart. I tisdags var jag iallafall iväg på stickkväll igen. Roligt som alltid och lite fick jag allt gjort. Dock är det en del kvar på den innan den är klar. Har jag berättat att det är en sommarklänning till Isabell som är mitt nuvarande projekt? Det är det iallafall.
 
Igår var vi först i stan på dagen och passade på att luncha med Nina och Hilda. Sedan var det bara hem och börja förbereda för kvällens festligheter. Syster med familj kom hit och vi grillade hamburgare innan vi var nere och tittade på elden. Den var verkligen mesig och kan nog knappt kallas för brasa utan med en liten eld! Väl hemma igen blev det läggning av barnen innan vi vuxna spelade lite spel. Det gick helt okey för mig och för Rikard gick det betudligt bättre än sist när han hade en väldig otur. Trevligt som alltid att ha syrran och dom på besök. Och Isabell gillar verkligen sina kusiner.
 
Idag har vi haft lite hemmafix. Jag har strukt och fejjat medan Rikard har pulat med larmet lite och sen lite annat smått och gott. Vi var ute och gick i ungefär en timme med och det var skönt. Nu är jag glad att jag bor i Skåne där solen har skivit idag, för har sett vänners bilder från Stockholmsområdet och där var det snö. Halllå, det var lixom maj nu! Här har det dock varit lite kyligare än sista veckan men ändå skönt när solen skiner. Nu ikväll var Rikard och Isabell med ute när jag vattnade blommorna. Isabell gillar verkligen att sitta och greja i sin sandlåda. Ett bra köp med andra ord! Tack mormor.
 
Imorgon ska denna lilla familjen in till stan för att fixa pass. Det närmar sig ju mer stormsteg att vi ska åka till Schweiz så det måste göras. Ingen av oss har nämligen ett giltigt pass. Mitt har gått ut, Rikard har nytt efternamn och Isabell har ju inget. Kan tänka mig att det blir lite gluttande i affärer med när vi ändå är i stan.
 
Norah och Isabell pratar hemligheter
Hela gänget utom Rikard som agerade fotograf!