Mormor...
Publicerat den

... har nu åkt hem efter helt underbara dagar här hos oss. Har känts så himlans skönt att ha henne här särskilt som jag inte mått så bra. Nu blir det dock att klara sig själv från måndag men det ska väl gå bra det med. Hoppas bara att jag snart kan få må lite bättre för ännu är det ingen stor förändring. Sen nu eftersom jag äter så mycket mediciner så får skatten lite magknip emellanåt, men det är ju viktigt att jag får i mig medicinerna. Hon verkar dock inte må alltför dåligt och inatt har hon sovit i vaggan för första gången. Tror det är bättre för henne att sova där för det blir så varmt i sängen. Nu ska vi prova och se om det funkar även inatt.

Vi var och storhandlade när vi lämnat av mormor i stan. Så nu har vi mat ända till nästa söndag vilket är skönt. Bara småsaker som behövs nu såsom mjölk, bröd, juice m.m.

Nu är Rikard igång med att tömma poolen och såklart började det regna då. Jag och Isabell ligger och myser på soffan. Nu vill hon mer och mer ha nappen vilket är skönt. Då slipper jag vara hennes levande napp och det besparar ju min lilla kropp med! Amningen fungerar superbra nu och det känns bra. Lilla Isabell äter alltsom oftast på sin vakna tid den lilla skruttan.

Pappa var inne i stan innan och hade köpt present till skatten. En barbapappaklänning och skallra. Han hade även resekataloger så det blir min kvällslektyr ikväll;)




Det gick ok...
Publicerat den

... på sjukhuset idag men det är inte mycket bättre med mig. Massa nya mediciner som vi hoppas hjälper, annars får jag åka tillbaka igen. Drygt när man inte kan få må helt bra, känns snarare som jag ska få allt man kan tänka sig;( tur ändå att det finns så bra sjukvård så att man kan få hjälp!

När vi var klara på sjukhuset åkte vi och handlade mat och sedan till en barnaffär och där fick Isabell en babysitter av sin mormor. Vi provade den nu i eftermiddag och hon verkade verkligen gilla den. Min systers tjejer gillade att sitta i dina babysitters och det hoppas vi Isabell med ska göra!

Vi har även hunnit med en promenad med Aska och sen städade jag och mamma medan Isabell sov gott. Rikard kom hem lite tidigare än igår och han var snäll och fixade med maten. Han hade dock bra sällskap;)

Nu blir det nanna kudden och hoppas att jag är både piggare och har mindre ont imorn. Ja ni får stå ut med att jag klagar lite här men jag tycker faktiskt lite synd om mig själv och jag brukar inte vara den som gnäller. Nu har det dock blivit lite för mycket bakslag även för mig;(

Denna tjej gör dock tillvaron lite lättare<3

https://cdn2.cdnme.se/2843101/7-3/pic_521fa95c9606ee42928677bc.jpg" class="image">




Lugnets dag...
Publicerat den

... har infunnit sig här hemma hos oss idag. Vi var ute och gick en lång tur jag, mamma, Aska och Isabell och sen har vi bara myst här hemma. Fixade middag lagom till Rikard kom hem från jobbet och nu tittar vi på Idol. Jag hade en liten energikick efter maten men nu är jag lite trött igen. Mamma  och Isabell mös lite innan och då fick jag chans att vila lite. Tror verkligen att jag behöver det nu när jag kan.
 
Imornnblir det sjukhuset igen för mig. Fick tid 10.30 så måste gå upp i lagom tid så jag hinner gå med Aska och mata flickebarnet i lugn och ro innan vi måste köra. Isabell får ju massa mormorsmys nu dessa dagar så vi får väl se om mamma och pappa duger sen när hon åker hem!!!
 
Näe, nu ringer matklockan för barnet<3



Varför...
Publicerat den

... ska jag drabbas av all skit man kan tänka sig. Eftermiddagen har jag tillbringat på akuten. Tur mamma är här nu så jag kan få hjälp för annars hade det inte gått så smidigt idag. Ska tillbaka till sjukhuset på torsdag och har nu fått diverse mediciner. Tycker faktiskt lite synd om mig själv.

Isabell fick ok stämpel i rumpan iallafall. Tur att någon av oss är frisk!! Hon var så duktig idag på BVC och sen har hon hängt med mormor en hel del idag;)

Nu ska jag snart bädda mer mig och tycka synd om mig och hoppas jag mår bättre imorn;)




Vi har...
Publicerat den

... haft en supermysig dag hela familjen tillsammans med mormor. Först var vi ju och hämtade henne vid tåget och det blev ett fint första möte för Isabell och mormor (eller ja Isabell sov mest). Sedan åkte vi mot den andra staden för att ta bild till tidningen. Tänkte det var lika bra att göra det nu när Rikard var ledig för sen har han ju svårt att kunna mitt i veckan och mitt på dagen. Hoppas nu att bilden blev okey. Jag gör mig ju inte särskilt bra på bild till skillnad från mina övriga familjemedlemmar. Efter fotograferingen så fick vi och åt lunch på stan innan vi körde hem och hämtade Aska för att styra vidare mot min syster och Isabells kusiner. Väl dör hade vi ännu mer mys och sjukt god mat. Hon hade lagat en variant på texmex och det var galet gott. Ska absolut provas här hemma när jag fått receptet. Till dessert fick vi pecannötspaj och hemmagjord glass.

Väl hemma igen hade Isabell och mormor massa mys när vi tittade på nyheterna. Mannen min somnade för en stund sen och Isabell sover också här bredvid. Jag tänkte joina dem nu. Imorn börjar ju allvaret för Rikard igen medan jag och mamma ska mysa. Bland annat ska vi till BVC för att väga och mäta det lilla grynet.

En stolt och glad mormor innan ikväll <3




För första gången...
Publicerat den

... på ganska många månader har jag idag ett par jeans på mig. Kan nog ha de flesta av mina gamla kläder nu igen vilket är skönt. Och det knappt två veckor efter förlossningen! Dock är det ju några kilon kvar, men det bryr jag mig inte ett dugg om utan de får komma när det kommer!!

Om några timmar ska vi åka och hämta en förväntansfull mormor och sen ikväll blir det mys hos kusinerna.




Söndag...
Publicerat den

... och nu är Rikard bara hemma en dag till. Sedan ska jag och Isabell klara oss själva men det ska väl gå bra det. Bara ta dan som den kommer så blir det bra!

Nu kommer snart Camilla och hälsar på. Sen ikväll ska Rikard till sin pappa så då blir jag och Isabell ensamma. Tror att han tar med Aska så blir bara vi kvar hemma. Och imorn kommer äntligen mormor hit. Tror hon längtat mycket efter att få träffa Isabell och jag har längtat efter henne. En mamma är ju ändå en mamma och den absolut bästa om man varit lite nere och så. Vi har nu en hel vecka tillsammans så det kommer bli massa mys!!!

Dagens sötnöt <3




Lördagskvällen...
Publicerat den

... har erbjudit lite av varje. Isabell fick bada och idag tyckte hon att det var mysigt tror jag allt. Hon såg ut att njuta iallafall. Sedan lagade pappan i huset en helt fantastisk middag. Fetaostbiffar med potatis och aioli samt sallad. Smarrigt värre! Sen nu ikväll har vi bara myst framför tvn och nu ligger Isabell och sover tryggt i min famn. Vi går väl och sover om en stund. Jag är ju uppe på nätterna en del så det är skönt att lägga sig i tid.

Imorn får vi besök av Camilla. Annars blir det en till lugn dag men då kanske vi iallafall åker och handlar. Sen på måndag kommer ju Isabells mormor och det ska bli supermysigt <3




Efter över 1,5 år...
Publicerat den

... fick jag idag äntligen besked om min lärarlegitimation. Jag fick för både förskola, fritidshemmet och skolan! Skönt att det äntligen är klart! Nu ska den bara skrivas ut och sen lämnas till jobbet.

Nu ska jag äta lite lunch och sen får vi se om det blir handling eller om vi tar det imorn istället. Vi behöver lite av varje iallafall!!




Besök...
Publicerat den

... hade vi innan idag av Marie, Christoffer och Filippa! Isabell var mest glad innan hon fick ett riktigt hungerutbrott. När hon sedan fick mat var hon nöjd och vi kunde vila lite på soffan. Nu är hon hos Rikard och det lutar åt ytterligare matstund nu snart. Hon har nu i två dagar varit pigg och vaken hela förmiddagarna för att sedan sova sig igenom eftermiddagagarna med undantag för matning. Tror allt att hon letar efter sin dygnsrytm.

Isabell fick en pyjamas och en snutte av Marie med familj <3




Vi har...
Publicerat den

... just vaknat och jag och Isabell morgonmyser samtidigt som hon äter. Rikard och Aska gick just ut på promenad så vi kan ligga kvar lite till;)

Idag kommer Marie hit och hälsar på en sväng. Vet inte om vi kanske åker och handlar lite sen, vi får se vad vi orkar med;) annars har vi inga direkta planer men mys i massor blir det såklart!!!




Dagens...
Publicerat den

... ursöta bebis! Jag kan inte få nog av henne <3




En skön...
Publicerat den

... promenad ner till byn tog vi innan. Vi var på banken och gjorde några ärenden samt att vi öppnade ett konto till Isabell. Köpte även lite fikabröd till dagens besök. Isabell var nöjd nästan hela tiden men sen blev hon hungrig. Blev bara att försöka gå lite snabbare hem och nu har hon fått massa mat. Tror det blir en nap för mig och loppan nu, för hon har stökat lite med sin mamma inatt! Sen får vi som sagt lite besök och sen blir det en lugn och skön kväll. Utan några som helst måsten utan bara mys med vår lilla familj<3
 
 



Intensiva...
Publicerat den

... matstunder för den lilla såhär på kvällen. Mysigt tycker mamman så det gör inte något. Idag har vi haft en mycket lugn dag vilket var väldigt välbehövligt. Imorn får vi besök av Rikards farmor och faster på eftermiddagen. sen ska vi till banken och lite så på förmiddagen. Som ni förstår så blev det inte idag;) jaja skönt att bara ta dagen som den kommer. Nästa vecka börjar ju allvaret när Rikard börjar jobba. Dock kommer min mamma alltså Isabells mormor hit då så vi kommer nog bli väldigt ompysslade ändå. Mysigt att få ha mamma här en vecka.

Näe, nu blir det lite mys här innan sängen;)




Känns mycket...
Publicerat den

... bättre idag igen. Jag har nu fått ordning på lite av besvären som gjorde mig nedstämd igår. För en stund sedan var BVC här och hälsade på. Det gick bra och lillskruttan var precis så perfekt som hon skulle. Nu har vi just ätit lite lunch (sista av lasagenen vi fick av Annika) och jag ska väl snart ta tag i matning av liten tjej. Dock har hon en liten nap nu så vet inte riktigt när det blir. Rikard ska nog ut och prova lastgallret sen. Hoppas nu att det blir bra med det i bilen. Jag tar nog en middagslur med den lilla prinsessan sen. Måste bli bättre på att vila känner jag. Men man har ju så mycket som man vill och så, så ibland är det lite svårt att koppla av. Men eftersom min nattsömn blir störd så behöver jag faltist vila en stund på dagen med. Särskilt nu när man ammar så tar krafterna lixom slut ibland. Vi har också bestämt att jag måste bli bättre på att äta påde lubch och middag, även om det ibland är svårt. 
 
Får se om et blir en promenad till banken och till affären sen. Isabell hade behövt en liten mindre napp är den hon har och sen ska vi fixa med lite pengar på banken. Vi ska även starta upp ett konto till lilla skatten<3 men som sagt, får se om det blir av idag!!
 
 
 



Vi kämpar på...
Publicerat den

... här hemma och just nu är det idol på Tv. Rikard är på promenad runt huset med en liten upprörd Isabell. Ofta på kvällarna så är hon lite upprörd, det är lixom hennes jobbiga tid på dygnet. Jaja, snart blir det nattmatningen och därefter sängen.

Imorn kommer BVC hit hem och hälsar på. Skönt att få en kontakt där nu när vi är helt klara på sjukhuset.

Sovande tjej innan ikväll<3




Påväg hem...
Publicerat den

... igen efter sjukhus och några ärenden. Det gick bra på sjukhuset. Är fortfarande lite nedstämd känner jag men så kan det väl vara. Det är ju ändå mycket hormoner som snurrar runt i kroppen så inget konstigt att man har en dålig dag! Nu har man dock en liten underbar tjej som gör allt i livet lite lättare. Märkligt att man kan tycka om någon så mycket efter bara en sekund💕

Mitt lilla resesällskap ❤




Ny header...
Publicerat den

... har jag nu laddat upp. Vad tycker ni om den? Jag är jättenöjd. Det är samma tjej som gjort designen som har gjort headern. Ni kan komma till hennes blogg om ni går ner här på högersidan. Nu har jag just matat matvraket och hon myser i min famn. Det är ju bara hur mysigt som helst. Vi ska väl göra oss redo om en stund för att åka mot stan och sjukhuset. Fick SMS innan om att vårt lastgaller kommit så det ska vi åka och hämta. Om ni vill höra ny info om vårt chassi så har dom iallafall nu svarat på mailet. Dom skrev att dom skulle ringa mig idag och det hoppas jag verkligen att de gör. Vi har ju ett chassi som fungerar, men det är faktist inte det som jag beställt.
 
Igår kväll var lite jobbig för mig. Var mest bara deppig och kändes som det gjorde ont i hela kroppen. Så jag och Isabell gick och la oss och idag känns det lite bättre, men inte bra. Vill inte skriva vad det är, men det är något som stör mig och gör mig ledsen. Tur att jag har en så fin familj som bryr sig om mig, annars hade jag inte stått ut.
 
Näe, nu ska jag fortsätta mysa med min fina tjej!! Hon kanske vill ha lite mer mat med, vi får se vad hon säger=)
 Hoppas ni alla får en fin dag.

Isabell på sjukhuset bara någon dag gammal<3
 





Ytterligare en...
Publicerat den

... mysdag har vi haft idag. I förmiddags var jag och tjejerna ute på en promenad medan Rikard städade. Mysigt att komma ut med mina tjejer. Sen när vi kom hem igen så blev det lite matning av lilltjej och sedan somnade vi båda en stund. Vi vaknade sedan när farmor och faster kom på besök. Blev ju såklart massa mys och prat. Isabell sov sig mest igenom besöket, men det är inte lätt när man är liten. Senare kom även fasters fästman även hit. 
 
Föräldrarna blev serverade mat vilket såklart är lyxigt. Vi har det så himla bra med så många omkring oss som tar hand om oss. När Johanna och Markus körde hem så gick vi en promenad med farmor. Väl hemma igen åt Isabell lite och sedan fick hon sig sitt livs första bad. Hon tyckte från förjan att dte var helt okey men sedan blev hon lite upprörd. Nu sitter vi och tittar på Idol och det är nog snart dags för matning igen. Hunrig liten dam vi har. 
 
Imorn blir det att åka till stan igen och väga den lilla damen. Vi kanske gör några ärenden också när vi ändå är där. Vi får se;) annars har vi inget direkt planerat vilket är ganska skönt!
 
Mina favoriter<3
 



Fullt upp...
Publicerat den

... eller nästan iallafall har vi haft idag. I förmiddags hade vi mest bara hemmamys men sen bar det av in till stan. Vi var på återbesök på BB och allt gick bra. Vår lilla tös är ju bara helt fantastisk. När vi var klara på sjukhuset så tog vi en promenad till farmor som bjöd föräldrarna på mat. Isabell sov sig igenom hela luncen och vaknade sen lagom till att farbror Micke kom. Då var hon vaken en ganska lång stund och fick sedan lite mat innan hon var vaken lite till. När vi skulle gå så blev hon dock lite upprörd men det gick över så fort som vagnen började rulla. Hon verkar gilla att åka vagn vilket är skönt.
 
Nu ikväll har Rikard klippt gräset medan jag och Isabell var inne och mös. Hon verkar dock fortfarande ha lite magknip ibland och då vill hon att man går runt med henne. Stackars lilla flickan.
 
Nu blir det lite film här hemma, men en av oss ser den stående. Sen blir det sängen och imorn vankas det besök av faster med sambo. Även farmor skulle komma förbi. Sen sk vi nog ta och städa lite med. Får se om loppan sover sig igenom hela förmiddagen även imorn för då kan vi ju städa under tiden.
 
Jag med barnvagnen igår=)
Rikard och Isabell
Norah håller i Isabell
Felicia stolt kusin
Tindra håller Isabell samtidigt som vi skypear men morfar<3
 
 
 
 



Nu är vi...
Publicerat den

... vakna och lillan har just får mat. Natten har varit lugn!! Idag blir det som sagt sjukhuset och kanske några ärenden. Annars blir det mest barr hemmamys. Vi behöver städa med så det kanske vi ägnar eftermiddagen åt!!

Blir ganska många mobilbloggar nu men det är mycket lättare i nuläget. Ska försöka bli bättre på att ta fram datorn med. Tänkte nog göra det i eftermiddag så får ni kanske en bildbomb;) hoppas ni står ut med mobilblogg sålänge!!

Min amningskudde var ett mycket bra köp;)




En mobilblogg...
Publicerat den

... såhär på kvällskvisten när jag sitter och ammar. Lilltjejen har haft lite magknip nu ikväll men förhoppningsvis har det släppt nu. Hon äter iallafall glatt!

I eftermiddags var som sagt kusinerna här och det var mysigt som bara den. Tjejerna vågade hålla isabell och var mycket intresserade i allt kring henne. Vi fikade och mös massor. Moster hade också med sig en lasagne till oss så nu har vi mat några dagar;) riktigt skönt att slippa ställa sig att laga mat så det var verkligen en toppengest;)

Vi åkte till farfar nu ikväll för pappa ville se fotboll. Det var mysigt och isabell hade det hur bra som helst hos Camilla.

Imorn ska vi till sjukhuset för läkarbesök. Annars har vi inte jättemycket planerat men kanske några ärenden på stan med!!

Aska fick glass på promenaden innan💕




Vi var ute...
Publicerat den

... på en lång promenad innan. Vi var nog ute i  1.30 så det blev en stund. Isabell sov sig igenom hela promenaden  så vagnen fick nog godkänt. Den var riktigt skön att köra vilket var bra. Dock är det ju fortfarande inte rätt chassi men det är bara färgen som är annan. Aska verkade också tycka att det var helt okey att vara ute och gå med vagnen och hon gick gärna emellan mig och Rikard. Vi gick ock köpte en glass på vägen, mums;)
 
Nu kommer snart kusinerna på lite fika och sen ska vi nog åka till farfar. Rikard vill se fotboll och då hänger väl tjejerna med. Tänker mig dock inte se så mycket fotboll men kanske kan få mig en pratstund med Camilla och Annie om dom är hemma istället;)
 
Myser med pappa efter matstund<3
 



En supermysig...
Publicerat den

... natt har vi haft här hemma. Isabell har sovit hela natten med undantag från några matpauser! Vi har dock somnat igen efter varje så det var skönt. Framförallt mamman har inte sovit jättebra på sjukhuset.

Nu är det snart matdags igen och sen ska vi ut på en promenad hela familjen! Spännande att se vad den lilla loppan säger om att åka vagn.

I eftermiddag kommer kusinerna på besök och fika. Mysigt❤

Isabell godkände föresten den superfina vaggan som moster fixat iordning. Hon sov i babynestet emellan oss inatt men nu på förmiddagen har hon provat vaggan;)




Familjen...
Publicerat den

... är nu samlad på rätt plats nämligen hemma. Vi fick alltså lämna sjukhuset idag och det var verkligen skönt. Nör vi väl landat hemma kom Irene pch lämnade Aska och det var ett kärt återseende. Stort tack svärmor för all hjälp med Aska! Aska tycker att Isabell är en liten konstig varelse, men hon är ändå väldigt nyfiken. 
 
Lillan har just fått mat nu så hon sover gott här bredvid I sitt babynest. Det fick godkänt direkt vad det verkar! Imorn blir det nog invigning av barnvagn så vi hoppas på fint väder. Tar väl med oss kameran med, så ni får kanske en eller annan bild!
 
Vi får väl se hur det blir nu med bloggningen framöver, men jag ska försöka uppdatera när jag hinner. Dock kommer jag väl ha lite annat att stå i, men lite tid till övers ska där väl finnas. Jag har även fått en ny header, så nu ska snart designen vara som jag vill ha den. 
 
Nu blir det lite slögluttande på tv här hemma. Rikard har börjat kolla en film, men vet inte om det är något för mig. Annars kan jag ju alltid läsa ikapp allt jag missat!!
 
Isabell hos pappa innan idag
I bilen påväg hem
Mystjej<3
 
 
 



Hon är här nu...
Publicerat den

... äntligen efter en lång och tuff förlossning. Isabell föddes onsdagen den 14 augusti kl 15.42. En helt perfekt liten tjej som visade bestämdhet redan innan hon lämnade mammas mage. Vi alla tre mår bra och bor kvar på bb några dagar till!! Återkommer när vi kommit hem och landat!!!




Middagen...
Publicerat den

... blev helt okey tycker jag allt! Rikard verkade också gilla det och det var ju tur. Nu har vi tittat lite TV och Rikard sa just att han kände sig lte trött. Så det blir väl en ganska tidig kväll för honom och då joinar jag väl honom. Ligger väl isåfall och läser någon timme innan jag somnar.. Min bok är nämligen ganska så spännande. Tror att böckerna passar mig bättre och bättre vilket är skoj. Där finns ju några fler så jag har och göra ett tag. 
 
Morgondagen blir nog inte mycket mer intressant än idag för min del. Måste väl upp ganska tidigt eftersom jag annars kommer bli väckt av Aska.. Men jag går nog inte upp lika tidigt som Rikard men kanske vid 7. Tycker lite synd om Aska om hon får vänta för länge med morgonrundan. Fast hela sommaren har vi ju inte gått upp förens tidigast 8 så att det är inte direkt synd om henne egentligen!!!
 
Kvällens bild får bli på mig och pappa från skidsemester 2010 <3



Tänkte snart...
Publicerat den

... sätta igång med maten här hemma. Det blir fläskfilegryta med ris på menyn idag. Har dock inte senap hemma så jag får vänta till Rikard kommer hem med att ha i det och så får det koka ihop då några minuter! Bir säkert bra ändå! Hoppas bara inte tåget blir försenat, men då får jag snällt vänta. Sitter och tittar lite friidrott nu iallafall. Blir väl mest bara TV sen här hemma ikväll med. Kanske ger oss ut på en promenad med men Rikard är kanske ganska trött efter första jobbedagen. 
 
En härlig kväll i Turkiet 2011
 
 
 
 



Får inte...
Publicerat den

... mycket gjort här hemma. Har tittat tv, gått med Aska, ätit och läst. Ja det är typ det jag hittat på. Känner mig så himla oeffektiv, men jag har ingen energi till något. Nu blir det lite mer läsa och sen gå med Aska igen innan det blir dags för friidrott. Måste komma på vad vi ska ha till middag också!! 
 
Denna läser jag just nu!
 



Gissningarna börjar nu att gå ut...
Publicerat den

... så därför publicerar jag om igen och stryker det som varit;) Hoppas att någon snart får rätt;)
 
Tindra 26/7, flicka
Heidi 1/8
Ann-Sofi 1/8 gissning på kön är hemlig
Irene 1/8, flicka
Johanna 4/8, flicka
Rikard 5/8
Marie 5/8 kl 10.30, pojke, 3195g, 50cm
Anna 6/8 kl 15.43, pojke
Peter 7/8, pojke, 3780g, 52cm
Micke 10/8, flicka, 3670g, 51cm, vänsterhänt?!
Camilla 12/8, pojke
Therese 12/8
Annika 14/8, pojke
Carro 15/8, pojke
Nina 18/8, flicka
 



Då var...
Publicerat den

... vardagen åter igen här. Jag och Aska har varit ute och gått en runda och sen har jag ätit frukost. Nu ligger jag på soffan och tittar på friidrott. Blir en lugn dag här hemma för mig. Rikard kommer nog hem ganska sent så jag tänkte göra klart mat och så sen till när han kommer hem. 
 
Ska bli intressant och se om vårt svarta chassi kommer idag eller imorgon. Det är ju iallafall vad dom har lovat. Kommer bli galen om det inte kommer nu. Någon som är sugen och ringa det samtaler isf;) jag orkar snart inte ens lyfta på luren mer. 
 
En höstbild på oss två. Jag läntar faktist lite till hösten i år. Det är alltid så mysigt med tända ljus och så!!!
 



Det blev en blöt...
Publicerat den

... men väldigt skön kvällspromenad för oss just. Himlen öppnade sig när vi bara kommit en liten bit, så lite blöta blev vi allt. Fast ändå så var det ganska så mysigt. Man känner verkligen att sommaren nu smått börjar lida mot sitt slut. Kan tänka mig att dte blir en film eller något såhär när det är Rikards sista semesterkväll. Sen blir det ganska tidigt i säng för imorn börjar ju allvaret. Jag får ju gå upp när Rikard går upp och gå med Aska. Det har ju han gjort hela sommaren nästan men nu är det min tur. Under jobbperioderna är det ju alltid jag som har Aska mest och så blir det såklart också nu när jag kommer att vara hemma. 
 
Nu ikväll bärjade ju min favorit, Bolt, hem det första guldet vilket var gott. Jag hoppades och trodde heller inget annat, men man kan ju aldrig vara säker förens loppet är sprunget. Det skönaste på hela sändningen måste ändå vara Stefan Holms sågning av en av konkurrenterna som tidigare varit dopingavstängd. Jag håller helt med i hans tankar kring detta. 
 
Jaha, så imorn börjar alltså ett hemmaliv för mig i ett år. Har ni tips på vad jag kan hitta på under dagarna så är det mer än välkommet. Kan tänka mig att det blir en del läsande, friidrott, promenader med Aska ch säkert mer än så, men som sagt jag tar gärna emot tips och förslag!
 
Näe nu njuta av sista kvällen tillsammans. Ja eller inte egentligen, men åtminstone sista semesterkvällen;)
 
 



Kammad och kloklippt...
Publicerat den

... är nu Aska. Jag försöker klippa hennes klor ungefär en gång i veckan så slipper man ta så mycket varje gång. Hon ska alltid tramsa lite när man klipper henne också så då är det bra att göra det ofta. Kammade det mesta men nu tog Rikard med sig Aska och furminatorn och gick ut i skogen och kammade av lite ull.

Rikard har damsugat här hemma också och under tiden städade jag köket. Så nu är här fint hemma vilket är skönt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men sen i eftermiddag blir det ju iallafall friidrott. Spännande spännande och se hur det går!!

Bjuder på denna bilden på mitt svullna ansikte. Tänkte mest visa den fina hatten som jag fick av pappa när han var här!!




Jag är med och tävlar...
Publicerat den

... om ett hänge till en Bola som man kan hänga i barnvagnen! Hoppas jag vinner!!
 
Tävlingen finns här!
 
 



Sista dagen...
Publicerat den

... på Rikards 8 veckor långa semester idag. Fördelen när man är lärarare att man är ledig mycket. Dock jobbar dom ju mer under övriga året så dom är allt värda det. Från och med imorgon ska jag alltså "klara" mig själv hemma. Iallafall tills att bebisen kommer för då får han ju vara hemma i 10 dagar. Kommer bli väldigt tomt här hemma, Vi har ju trots allt umgåtts 24h per dygn nu i 7 veckor. 
 
Idag blir det fortsatt friidrottstittande och lugn här hemma. Vi måste väl dansa med damsugaren en stund åtminstone. Vår lilla Aska har ju fällt nu i några veckor och det ramlar fortfarande hår, om än inte lika mycket. Hon fäller två gånger per år och under dom vecrna är det ganska drygt. Dock är det ju lugnt på den fronten sen resten av året så det funkar. Märks också stor skillnad i att vi har hus och större ytor nu. Det blir inte lika tydligt med håren. Det är ju dock damsugning varje dag som gäller under dessa perioder.
 
 
 
 



Grillar...
Publicerat den

... som vi nästan alltid gör på sommarhelgerna när det är fint väder. Idag blir det kyckling med kroketter och tillbehör. Lika bra att passa på att grilla nu när det är fint väder, för sen brukar man inte vara så sugen på det. Under vinterhalvåret är det ju istället tacos minst en av helgdagarna. Snacka om att vi är ganska ensidiga. Fast å andra sidan varierar vi oss i både det grillade och i tacos, bara det att dem har samma samlingsnamn. 
 
Snart är det ju också dags för Usain Bolt och springa. Det missar vi såklart inte men sen tänkte vi ge oss ut och gå en promenad med vår tokiga hund. Alltså idag har hon varit helt galen och bara velat leka hela tiden. Vi har lekt "hitta bläckfisken" hon och jag och sen har både jag och Rikard lekt med henne i trädgården. Undrar jag hur Aska kommer att reagera när lilla bebisen kommer hem hit. Jag tror hon kommer vara nyfiken men väldigt försiktig. Det var hon ju med trillingarna. Jag är dock av åsikten att har man en hund så kan man inte vara nog försiktig. Jag skulle aldrig lämna en hund med ett barn utan uppsikt. Jag tror aldrig att Aska skulle göra något mot någon, men i en trängd situation kan man aldrig veta. Det är trots allt ett djur. 
En bild från förra sommaren när Norah leker med Aska
 
Sen ikväll blir det mest bara TV mys för denna lilla familjen. Rikard var snäll och köpte Sombreros till mig innan så det ska jag gotta mig med ikväll! Jag får ju unna mig nu så länge jag är gravid. Idag är det +1 dag och jag hoppas att det inte blir alltför många fler. 
 
Bild lånad från Google
 
 



Nu har jag...
Publicerat den

... suttit och sytt ett fodral till mina stickor. Det blev ganska bra, men jag hade kunna gjort lite annorlunda. Tänkte göra ett virknålsfodral en annan dag! dock har jag ju onte så mycket att fylla dom med än, men man kan ju köpa stickor och virknålar;) roligt att ha ett fodral och bra att ha allt samlat på ett ställe!
 
Annars gör vi inte mycket. Jag satte mig och kollade på TV nu och här har Rikard suttit medan jag sytt. Just nu är det damernas maraton vi tittar på. 
 
Här är det ihoprullat
Utrullat. Det är dock rosa på insidan vilket inte riktigt syns :(
 



En natt...
Publicerat den

... där jag fått sova ostört förutom mina vanliga kisspauserna. Det behövde jag verkligen så det var skönt. Nu har vi just ätit frukost och jag satte just på TVn och friidrotten. Ikväll går ju the one and only, Bolt, in i tävlingen. Kan ju inte bli annat än succe;)
 
idag har vi inget planerat alls. Rikard svarade, när jag frågade vad vi skulle göra, att vi skulle vänta på att bebisen skulle komma. Så det blir nog en mycket lugn dag här hemma. Fint väder är det ju så kanske blir lite sol Iallafall! Får se om jag sätter mig och syr lite också sen!
 
Min utsikt i detta nu
 



Nu på kvällarna...
Publicerat den

... har vi alltid altandörren öppen för frisk luft och Rikard får alltsom oftast jobb med att få ut flygfän som kommer in. Här för en stund sedan;)
 
 



Med en kudde...
Publicerat den

... framför ansiktet sitter jag nu i soffan. Rikard valde film idag och det blev "Beck-i stormens öga". Tycker den är lite halvläbbig fast inte i närheten av "Levande begravd". Den filmen har jag sett en gång och aldrig mer. Nu sen jag blev gravid har jag varit mer lättskrämd än innan så därför jag nog inte tittar så mycket idag på filmen. Jag tror inte jag orkar vara uppe under hela filmen så jag får väl överge min man sen! 
 
Näe, nu ska jag försöka titta lite till på filmen... Önskar er alla en härlig helg!!
 
Fina fina Aska<3
 



Vi har haft...
Publicerat den

... en härlig dag idag. Svärmor var här och vi pratade massor och fikade och så. Alltid trevligt med lite besök. sen har vi inte gjort mycket mer. Jag låg ute och läste också en stund innan. Nu har vi pysslat lite och ska snart göra mat. Det blir grillat i vanlig ordning! Jag ska göra tsatsiki till maten idag med. Det var längesedan vi hade det. Sen blir det kött, potatis, grönsaker och så!
 
Blir en lugn kväll här hemma för oss. Jag är ganska trött efter mina ynka 5 timmars sömn!
 
Denna har jag läst idag!!
 



Idag håller vi tummarna...
Publicerat den

... tycker jag allt. Jag kan inte sova såklart;)




Riktigt skönt...
Publicerat den

... var det med ett bad. Låg väl där en timme eller så;) läste klart min bok när jag låg där. Vet inte riktigt vad jag tycker men jag tänkte att jag ger mig på den andra också så kanske jag mer kommer in i dem. Nu ligger jag och surfar i sängen. Blir nog ett ganska tidigt godnatt för mig idag, har ju som jag skrev innan inte kännt mig helt 100 idag. 
 
Imorgon är ju alltså dagen d här när jag är beräknad att föda. Tror dock inte jag kommer ha sådan tur att det blir av då men hoppas kan man ju!!
 
Aska blev avmaskad innan idag också. Så duktig så att äta upp all medicin. Nu ska hon ha samma dos i två kvällar till och sedan höjer jag upp hennes mat så hoppas vi att hon tar sig lite i vikt. Det är ju ingen katastrof än på länge men jag vill ju såklart att hon ska vara fin i hullet!!
 
 
På dessa bilderna tycker jag hon är fin i hullet;)
 



Äntligen...
Publicerat den

... är min filt färdig och den blev jättefin. Funderar på om jag ska sy fleecefoder i den, men det får bli efter sommaren. Det tog ett tag att göra den så skönt den är klar nu. Den blev lite större än vad jag först tänkt men det gjorde inget. Provade såklart att lägga den i vagnen ochbdär kommer den passa bra!
 
Fint tycker jag
Hela filten med det svarta i mitten
 
Just nu sitter jag och tittar på "Holm vs". Blir sedan ett bad för mig för Rikard vill väl titta på fotboll och det vill inte jag. Så då får jag roa mig med annat;)
 



Blev...
Publicerat den

... att jag bakade lite muffins nu. Så snart blir det fika. Får se om Rikard också fikar men han brukar inte vilja ha chokladmuffins så då får jag alla för mig själv. Näej men skämt åsido. Dessa muffins är iallafall galet goda. De bakas med vanlig marabou mjölkchoklad och det är väl det som gör dem sådär extra goda. 
 
Smask smask;)
 



Regn pch åska...
Publicerat den

... är vädret som erbjuds just nu utanför fönstret. Ganska mysigt att sitta inne då och inte måsta gå ut. Vi ska dock köra iväg för några ärenden snart men det blor ju bara in och ut från bilen då och det ska man väl klara av. Jag har tvättat två maskiner tvätt idag också så nu är det tomt på smutstvätt. Skönt att ha det gjort. Virkningen går ock väldigt bra så den blir nog klar idag filten;)
 
Annars känner jag mig lite småkrasslig idag. Känner mig lite hängig och utan ork så hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk. Det har jag lixom varken tid eller lust med. 
 
Syns inte riktigt att det regnar men det gör det;)
 



08-08...
Publicerat den

... hade kunnat vara ett bra föselsedatum tycker jag allt. Fast jag tror inte att det är dags än, så vi väntar och ser! Jag har just vaknat och ska väl masa mig upp och äta frukost. Vet inte vad dagen erbjuder sen men jag tror att först sätter jag mig nog och virkar. Vill ju få filten klar ju;)
 
Forsakar 120404
Dagen och platsen där vi förlovade oss;)
 



Det var kul...
Publicerat den

... att åka ner till klubben och träffa lite hundfolk. Aska var såklart med som maskot och hon gillade det också. Jag hjälpte till att döma rallytävlingen och det gick finfint. Aska fick gå banan tillsammans med Annelie och det tyckte hon var kul. Imponerad över att hon gick med så fint även om jag stod bredvid. Efter tävlingen grillade vi korv och det var gott. Aska fick en och annan bit av de som var där och dettackade hon såklart inte nej till. Jag tycker att Aska har blivit lite smal nu sista veckorna så nu ska hon få lite mer mat. Jag tänkte avmaska henne också för att vara helt på det säkra med att hon inte har mask. Dock tror jag inte det men lika bra att vara helt säker.
 
Nu sitter vi och kollar på historieätarna på TV. Helt galet vad för saker dom äter. Ganska intressant program iallafall där dom verkligen går tillbaka i tiden. Blir nog ingen film idag, men man vet aldrig.
 
Har faktist virkat en del idag, men jag är fortfarande inte färdig med filten. Fortsätter imorn så då kanske. Har även bestämt vad mitt nästa projekt blir. Jag tänkte göra ett fodral till mina stickor och virknålar. Juste, nu kom jag också på att jag inte lagt in beskrivningen på babynestet som jag sydde för ett tag sedan. Gör det kanske en annan dag till er!!
 
Tänk när vi fick detta beskedet <3
 



Funderar...
Publicerat den

... på om ja ska åka till hundklubben ikväll och träffa lite hundvänner. Har ju inte blivit mycket tränat med Aska nu under våren och jag saknar det. Men orken har faktist inte funnits där. Får se om det blir fler tävlingar för våran del eller om vi pensionerar oss redan nu. Det får tiden visa. Men som sagt ikväll blir det kankse klubben. Vore skönt att komma iväg en stund. Här hemma är det sjukt varmt även idag så jag avlider snart. Blir väl en kalldusch så kanske jag kyler ner mig lite;)
 
Aska och jag på rallybanan<3
Överst på prispallen denna gång!
 



Blev inte...
Publicerat den

... så fint väder som jag hoppats på idag. Fast solen visar sig med jämna mellanrum iallafall. Jag har börjat tvätta lite och nu sitter jag och virkar min filt. Får se om den lyckas bli färdig under dagen! Dagen kommer gå i lugnets tecken iallafall. Rikard pular lite i garaget och nu hänger cykeln på väggen. 
 
Jag är väldigt sugen på att köpa nya blommor till mina lådor runt huset men känner att det får vänta tills att skatten kommit. För då blir det ju dagar utan vatten och det är ju synd om de dör på direkten. Vet dock inte riktigt vad jag ska köpa såhär på sensommaren/hösten. Är det någon som har tips?!
 
 
 
 
Här är några bilder från i våras när jag just planterat penseer i alla lådor. Dom är nu inne på absolut sista versen (en del är redan döda) så det vore kul med nytt. 



Det har inte blivit...
Publicerat den

... mycket pysslat med albumet idag. Nu på eftermiddagen har det ju varit helt galet varmt, så jag har varit lite gnällig. Nu tycker jag att bebis ska komma men det är ju inte beräknat förens på fredag och sen får man ju räkna med att gå över med. Så min önskan lär ju inte uppfyllas än på några veckor. Men hoppas kan man ju iallfall;)
 
Vi har mest bara slötittat på TV nu ikväll. Skönt att bara vara ibland också. Imorn ska det vara fint väder så då blir det väl sol och poolhäng för oss. Hoppas iallafall att det blir fint väder, men gärna inte att det blir så varmt här inne. Nu är fönstren öppna så att det ska bli okey att sova här inne. 
 
Att åtetkomma till bebis ankomst så har vi nu packat ihop lite kläder till både oss och bebis. Vi har också förberett med dricka, snacks och mat till Rikard. Han får ju inte någon mat när vi är där, så lika bra att förbereda. Som jag sagt innan så är bilen förberedd med stol och så, så slipper vi det när vi väl ska åka in. 
 
Städat har vi ju också gjort idag. Sen har vi satt upp lite saker på väggarna med. Jag har dock inte haft energi till att fota, så det får bli en annan dag! Nu blir det film här hemma. Hoppas ni alla mår bra!
 
Idag fick Rikard stå för bilden. Eller iallafall innehållet på den. Ska tigga till mig lite massage hoppas jag på;)
 
 



Aska och jag...
Publicerat den

... är förpassade att vara ute medan mannen dansar med damsugaren. Så här ligger vi i vår glänta i hammocken. Jag har just tagit mig ett dopp i poolen. Var helt galet varm när vi gått fram och tillbaka till jobbet. Mysigt att träffa barnen även om där inte var så många. Kommet allt att sakna dom små godingarna nu när jag ska gå hemma!

Blir nog en liten nap nu här och sedan fortsätta med mitt album kanske.




En mulen dag...
Publicerat den

... verkar det bli idag så här kommer bli innefix i massor. Vi ska städa, sätta upp mågra saker på väggarna, jag ska fota till mitt album, jag ska pyssla med mitt album, jag kanske virkar lite pch sen hittar vi säkert på massa mer. Rikard kanske jobbar lite med, för nu är det ju inte så långt kvar på hans sommarlov så han måste ju förbereda en del. Särskilt som han inte vet riktigt när han kommer att vara hemma sina 10 pappadagar. 
 
Vi måste gå en sväng förbi jobbet också och lämna min nyckel. Men det tar vi när vi ska ut något med Aska. Blev ju ett väldigt hastigt avslut för min del på jobbet så därför har det helt glömts av. 
 
Näe, nu är det väl dags för lilla mig att sätta fart. Rikard står ch fixar i köket och jag ska väl gå och bädda och fixa lite sådant. Kör väl igång någon maskin tvätt med tror jag allt.
 
Just nu grått och trisst, men vem vet, det kanske spricker upp sen;)
 



En lugn och skön...
Publicerat den

... kväll har vi haft. Vi åt som sagt pastagratäng till middag. Den blev god som vanligt. Sedan gick vi ut och gick med Aska en ganska lång runda. Ja eller den tar ca 30 minuter i vanliga fall, men eftersom jag inte går lika snabbt som blixten just nu så var vi ute lite längre. Väl hemma igen så tog jag faktist ett kvällsdopp. Igår kom jag bara i med benen men idag doppade jag hela mig. 
 
Satte mig sedan med mitt album. Blev några svordomar eftersom programmet som jag gör det i inte riktigt ville sammarbeta med mig. Men tillslut gick det lite bättre och jag har nu gjort klart hallen så långt som jag kan innan jag har bilder på hur det ser ut idag. Sen är det ju heller inte helt klart eftersom vi ska byta ut innerdörrarna med! Men det tar ju ett litet tag till innan hela albumet är färdigt och då kanske vi till och med har hunnit köpa dörrar. 
 
Min utsikt nu ikväll
Klockan jag köpte innan idag;)



Det blev...
Publicerat den

... en härlig dag på stan idag. Vi shoppade en hel del, men faktist så var allt typ planerat. Rikard skulle ha en hängare till sin cykel (som han ska ha när han ska köra Vätternrundan nästa år) och sen blev det glasögon och hjälm till det. Sen köpte vi också en DVD spelare, en lagerhylla till garaget, damsugarpåsar, "kantavdelare" till min rabatt, och olja till trimmern innan vi körde mot stan. Här innan var vi ute på indusriområdet med alla stora varuhus;)
 
Väl i stan mötte vi upp svärmor för en trevlig lunch. Vi alla tog grillad ciabata fast med olika innehåll. Jag valde en simpel ost och skinka och den var väldigt god. Sedan gick vi på stan och jag köpte en Dymo som jag varit nära att köpa länge nog. Nu hade dom satt ner priset på den så då var det bara att slå till. Köpte även lite tillbehör till den och sen lite till mitt album som håller på att framställas! Vi gick sedan runt på stan lite och jag köpte ny klocka och armband. Sedan satte vi oss och tog en mumsig glass innan vi började röra oss igen. Vi lämnade svärmor och sedan körde jag och Rikard mot Maxi där det blev storhandling. Skönt att ha det gjort återigen. 
Dymon
En bra sak som jag g idag var att det även finns etiketter som man kan stryka fast på kläder. Perfekt den dagen skatten börjar förskolan!
Till mitt album och tillbehör till Dymon
På vägen hem åkte vi inom posten och hämtade ett paket vi väntat på, nämligen den luktfria bjöjhinken. Som jag skrovit innan så beställde vi den på nätet och fick både hinken + 12 kasetter för endast 400 kr. Det kallar jag bra pris det. Ska bli intressant att prova den sen och se hur vi tycker den fungerar. Kommer kanske en utvärdering här sen om några månader. 
Hinken och 6 kasetter
6 kasetter till (oj, bilden är upp pch ner)
Hinken på sin plats
 
Väl hemma så slappade jag lite i hammocken samtidigt som Aska såklart ville leka massor. Just i detta nu när jag sitter och bloggar står hon och glor på mig med en båtfender i munnen. Tokiga vovve. Rikard är i garaget och monterar hyllan och snart ska vi väl också ta tag i middagen som idag ska bli pastagratäng. 
Duktig man
 Nu börjar det allt bli ordning i garaget;)
 
Återkommer kanske under kvällen;)



I morse...
Publicerat den

... väckte Aska oss. Det händer verkligen inte ofta så när hon gör det vet man att hon behöver ut. Var ingen alls fara med henne mer än att hon behövde gå på toa. Skönt ändå att gå upp ganska tidigt igen, vi har ju inte varit uppe före 8 på jag vet inte hur länge. Rikard går nu in på sin sista semestervecka så han behöver väl snart ställa om dygnet lite. Snart slut på glasselivet;)
 
Idag dka vi åka in till stan en sväng. Vi behöver köpa damsugarpåsar och sen en ny DVD. Sen storhandlar vi när vi ändå är där. Blir att ha kylväska med sig för det verkar bli varmt. Vet inte om det blir några fler affärer, det återkommer jag med!
 
Nu ska jag surfa runt lite innan jag ska göra iordning mig och ta tag i dagen. Får se om jag pysslar med lite bilder sen i eftermiddag när jag kommer hem. Isf hade jag behövt gå inom Clas Ohlsson när vir i stan för att köpa lite saker till mitt album. Men det är ju ingen panik, det är ju långt ifrån klart än;)
 
Bjuder på lite pysselbilder från förra året. Här är det bröllopsinbjudan som tar fart! Var så himla kul med planeringen och allt inför bröllopet. Saknar det faktist. Får se vad nästa stora planering blir;)
 
 
 
 
 



En mycket trevlig...
Publicerat den

... eftermiddag har vi haft hos svärfar med familj. Grabbarna kollade på fotboll emn jagvch tjejerna satt mest och pratade! Mycket roligare än att se på fotboll. Vi blev bjudna på mat där också, köttfärslimpa, som var mycket gott. En applåd till kockarna och tack så mycket;)
 
Nu är vi hemma igen och Rikard vill väl som vanligt se film. Jag är inte så sugen på det så jag kanske hittar på annat. Nu har vi ju trots allt tittat på film typ alla dagar denna veckan. Då tröttnar jag. Idag har jag inte sovit något på dagen så natten borde bli smärtfri tycker jag allt. Hoppas kan man ju iallafall;)
 
Näe, nu ska jag nog ut och ta ett kvällsdopp innan jag slår mig till ro!
 
Se hur kallt det är idag;)



Ett evighetsgöra...
Publicerat den

... är det att sitta med dessa bilder. Det har ju blivit att vi har tagit en hel del bilder under tidens gång. Nu har jag dock sorterat de flesta och ska börja lägga in dem i dokumentet som jag började på inatt. Kan tänka mig att detta album kommer att bli på ganska många sidor mnen det är ju roligt att ha sedan för att kunna se förändringarna. Annars glömmer man lätt hur det såg ut från början. Vi har ju helt ändrat stilen i huset om man säger så och det behövdes verkligen.
 
I eftermiddag ska vi åka till svärfar och dom ska väl se fotboll. Jag brukar inte titta så mycket på det men kan vara kul att komma iväg någon timme. Annars har vi sagt att vi nu helst vill hålla oss hemma om utifall något skulle ske. Man kan ju alltid hoppas att det kommer igång snart. Den lille gangstern är idag lite dryg och trycker som bara den på mina högra revben. Sen inatt så var den helt vild och galen med.
 
Tänk bara när det såg ut såhär här hemma=) Detta är i vardagsrummet.
Detta är i sovrummet
Detta är i matrummet/köket.
 
Helt galet vad det hänt saker när man ser detta!!!
Samma hörna i köket. Fast detta var innan det kom saker på väggarna och det kom upp gardiner.
Måste verkligen ta bilder på hela huset nu så ni får se hur det ser ut nu=)
 



Inte lika fint...
Publicerat den

... väder idag så jag tänkte ägna mig åt lite pyssel. Kunde ju såklart inte sova inatt så jag var uppe en stund och började sortera lite bilder. Måste nu ta våra mobiler och föra över bilderna från renoveringen till datorn. Sen måste jag ju ta nya bilder i varje rum också. Men det får nog bli när det är helt nystädat. Roligare så;) lär ju ta ett tag med alla de bilder vi har, så jag har nog att göra en stund. 
 
Jag fyllde i boken jag berättade om igår. Nu har jag bara en annan bok att fylla i också, som handlar om graviditeten. Det är en sådan bok som man fyller i vecka för vecka. Roligt att ha sen i framtiden. Jag har fyllt i alla veckor utan den sista nu så det tar inte så lång tid. 
 
Boken
Exempel på sådant man fyller i;)
 
Får se om det blir lite virkat också under dagen. Har lite svårt att komma på vad jag ska göra för pyssel här näst. Så har ni förslag på vad i tycker jag ska göra kan ni ju skriva en liten kommentar;)
 



Det är så mysigt...
Publicerat den

... med egen tomt. Man kan gå ut när man vill, man kan ha dörrar öppna, man kan ligga och sola ostört, man kan bada i sin pool, man kan grilla och äta ute, Aska kan gå ut och in som hon vill, man hör gräshoppor och andra djur m.m. m.m. Det finns säkert massa mer saker som jag inte kommer på nu, men vill bara skriva att vi verkligen trivs. Det är såklart mycket jobb också men det är mest bara kul. Tänkte att jag skulle försöka göra iordning ett album med huset hur det såg ut från början och förändringar som skett. Vi har ju trots allt gjort en hel del. Lägger kanske upp lite här i bloggen med om ni är intresserade att se?!
 
Nästa år har vi bestämt att fokus på huset ska ligga på trädgården. Vi har sagt att detta år blir ett år att se vad som finns och så för att sedan kunna byta ut och köpa nytt till nästa år. Sen vill vi såsmåningom också göra vid kök, toalett pch badrum och kanske också bygga ett uterum. Men var sak har sin tid, det kostar ju pengar också så man måste ju spara lite innan;) Och nu har vi ju lite annat som kan kosta en del pengar som kommer. Särskilt när jag ska vara mammaledig och Rikard sen pappaledig. Då får vi ju inte lika mycket pengar som nu;( Men det går absolut ingen nöd på oss utan vi kommer njuta varenda minut<3
 
Vår DVD spelare verkar nu helt ha sagt upp sig, så blir nog till att köpa en ny. därför vet jag inte riktigt vad vi ska se på ikväll men blir säkert något iallafall;) kanske någon film på TV.
 
Bjuder på lite galna bilder på de två jag lever ihop med. Roligt man kan ha med en båtfender!! 
Dålig kvalite på bilderna, jag vet, men tagna i farten med iPaden. 
Tur att dom roar sig lätt iallafall!
Aska kom idag också äntligen på att aktivitetsleksaken faktist inte är farlig utan rätt rolig;)
 
 
 



6 dagar...
Publicerat den

... kvar och snart bara 5. Kan man längta mer? Fast jag räknar iof med att gå över också men längtar lika mycket för det;)




En härlig dag i solen...
Publicerat den

... har vi haft här hemma. Hör och häpna men till och med Rikard har legat länge och solat. Han brukar annars ha en tendens att inte kunna sitta stilla, men inte idag. Jag har läst en hel del i min bok, men jag måste säga att jag läst bättre. Ger det dock denna och två till innan jag lägger dem på hyllan helt. Somnade en stund i hammocken också innan. Tur Rikard väckte mig för annars somnar jag väl aldrig igen. Ikväll blir det återigen grillat här hemma. Blir kyckling idag men tillbehören är inte bestämda än.
 
Tänkte fortsätta fylla i det man kan i skattens "boken om dig" också nu ikväll! Har fyllt i lite men lite är kvar. Är ju sådant som man vill fylla i vartefter så att man inte glömmer och då är det bra att göra det man kan nu innan!
 
Roligt att ha sen när h*n blir större
 



Ni anar inte...
Publicerat den

... hur skönt det var att få sova en hel natt. Ja förutom mina vanliga toapauser då förstås. Jag behövde verklogen detta inatt. Igår skulle vi kolla film, men då bråkade vår DVD med oss så vi fick se genom datorn istället. "I rymden finns inga känslor" fick det bli. Vi har ju sett den innan Men jag gillar den ändå;)
 
Idag blir det poolhäng här hemma. Jag har träningsvärk efter gårdagens trädgårdsjobb, så idag blir det lugnt. Det sägs ju bli årets varmaste dag så jag tänker inte göra mer än nödvändigt. Kan tänka mig att det blir en och annan glass och kanske annat gott med. Ja, jag unnar mig nu, man vet aldrig när energin kommer att behövas;)
 
Roliga Aska med en aktivitetsleksak som hon typ är rädd för;)
Middagen på bordet igår
Igår invigde vi också vårt utomhusljus i dammen. Mn kan se det lite till höger om Askas högra öra! Mysigt iaf;)
 
 



Till fredagsmys...
Publicerat den

... idag tänkte vi grilla i det fina vädret. Det blir kött och sen räfflad potatis, sås, sallad och vitlöksbröd. Sämre kan man ju ha det;)
 
Vi var ute och gick i skogen också innan. Riktigt skönt var det. Måste verkligen försöka komma ut på en promenad varje dag, jag tror på att hålla igång kroppen. Dock är ju inte jag känd för att vara stilla. Fick en kommentar av grannen idag när jag höll på med ogräset -Ska inte du ha barn om en vecka? Jo dom säger det svarade jag. -det är strongt må jag säga, svarade han då innan han gick vidare. Hehe ja man är kanske lite galen, men va tusan, man kan ju inte bara ligga på soffan. 
 
Våran härliga uteplats <3
Min grillmästare;)
 



Min vanliga tur...
Publicerat den

... när jag ska beställa något visade sig återigen idag. Lastgallret som jag beställde i början av veckan är restnoterat och de visste inte när det skulle komma. Jaja, som jag sagt förr, bara gilla läget. 
 
Jag har faktist varit lite aktiv ute idag. Rensade bort ogräs från gräsmattan, gjorde iordning bland plattorna på framsidan och fixade lite med en rabatt som jag ska göra en rak kant på och lägga sten eller en sån kantavdelare i. Dock var detta mer än vad jag borde gjort så sen fick jag ju vila. Nu har jag just ätit äggmacka till lunch och tar igen mig i hammocken. Det behöver jag;) vädret blev inte riktigt så fint som de lovat men helt okey för lilla mig;)
 
Min följeslagare som alltid ligger med mig vid hammocken. Bästa sällskapet man kan ha)



Tillslut...
Publicerat den

... fick jag några timmars sömn, men på tok för lite än vad jag hade behövt. Jaja, jag får väl vila under dagen och gilla läget. Tänkte nog iallafall ge mig ut på en promenad sen med Aska i skogen för det känner jag att jag behöver. Sen måste jag ju virka med. Men det blir nog sysslan att göra i solstolen tror jag bestämt. För där tänkte jag gå ut och sätta mig nu och njuta. Får väl se hur länge jag pallar att sitta där, men en stund iallafall. 
 
Här hamnar jag snart. Blir bara en dusch först;)
 



Denna tjej...
Publicerat den

... är inte alltför glad nu eftersom jag inte kan sova. Somnade aldrig när jag ville och nu ligger jag och kollar film istället. Drygt men inget att göra åt. Blir väl att jag sover desto längre imorn om jag nu bara kan få somna!!

Gillar denna tavlan!




Förpassad...
Publicerat den

... till sovrummet blev jag denna kväll. Rikard tittar såklart på fotboll och det intresserar mig inte ett dugg så då ligger jag hellre här. Har kollat ett avsnitt av TV3 dokumentär och nu surfar jag mest runt! Blir väl sen att försöka sova och hoppas att det går bättre inatt. 
 
Imorn hoppas jag att lastgallret till bilen kommer så att jag kan åka in och hämta det. Vore skönt att ha det med på plats. 
 
Idag satte jag in babyskyddet och gjorde iorning i bilen. Ytterligare en sak som är skönt att ha färdigt så man slipper stressa med det när det är dags. Mätte min mage idag också och omkretsen är ca 99 cm. Inte allför stor alltså;)
 
Imorn ska det bli jättevarmt så blir det inte stan så blir det nog poolhäng här hemma. Vet inte om syster och tjejerna skulle komma förbi med, vi skulle höras. 
 
Tyvärr så blev det ju ingen nationaldags bebis, men den kommer vara lika välkommen vilken dag den än kommer. Hoppas bara det inte dröjer alltför länge för jag längtar snart ihjäl mig;) Tror bestämt att det finns några andra än jag som också längtar;)
 
Undrar var resultatet av dessa två kan bli;)
 



Det tar sig...
Publicerat den

... med min lilla filt. Kanske hinner klart innan skatten kommer! Har inte gjort alltför mycket annat än att virka idag måste jag erkänna. Pratade med pappa innan med på Skype och jag skrattade så jag höll på och dö. Han höll på med olika inställningar vilket resulterade i att han pratade med "Kalle Anka" röst och det lät så himla skoj!!

Har lite ångest för det är så mycket i trädgården som hade behövt göras. Men jag har verkligen inte energi till det nu plus att jag har så svårt att gå upp och ner från marken. Så den som vill komma och jobba lite är välkomna;)

Filten i detta nu;)




"Grattis" Schweiz...
Publicerat den

... som idag har nationaldag. Det är brukar vara väldigt roligt att vara där nere just den dagen med stor fest. Fy vad jag vill åka ner dit nu, men det får vänta till nästa sommar. Tyvärr verkar det inte bli bebis idag, men det är ju bara att vänta och att gilla läget!
 
Idag blir det nog en väldigt lugn dag här hemma för lilla mig. Har inte mycket energi idag känner jag. Sovit lite dåligt inatt pga att min käre man snarkade väldigt mycket inatt och inte slutade trots diverse tillsägelser;) grrr lite surt men vad gör väl det. Finns dom som har det värre;)
 
Vem är du?