Första...
Publicerat den

... jobbdagen efter 2 veckors semester och det kändes faktiskt riktigt bra! Tiden gick snabbt och barnen var snälla;) när jag kom hem från jobbet gick jag och aska ut och gick och passade samtidigt på att träna rallylydnad. Snacka om att lilla tjejen var taggad. Hon tyckte det var superkul!! Väl hemma igen lagade jag lite mat och Rikard stack på träning. Han kommer väl snart hem hoppas vi;) nu kom han:) Efter maten blev det lite vila och sedan stack jag och aska ur och sprang 7 km. Kändes okey men inte mer. Nu blir det en riktig slappekväll för lilla mig. Öppnar imorgon;) Bilder från i lördags när jag och Elin hade trevligt;) och sen en liten divig askis<3




Börjar brinna...
Publicerat den

... i knutarna för denna lilla dam nu känner jag. Nedräkningen har verkligen börjat inför denna sista månad innan bröllopet. Det är ju en hel del som ska göras i samband med det och jag kan lova att det är stressigt. Ena dagen känns det som man har koll och andra som man är helt förvirrad:S
 
Igår släppte jag iallafall allt vad heter planering och åkte på scraploppis tillsammans med Camilla. Köpte en ny skärmaskin som jag verkligen var i behov av och sen lite annat. Det bästa av allt, skärmaskingen var ROSA=) På eftermiddagen tog jag tåget in till stan och mötte upp Elin. Vi vandrade sedan mot idrottsplatsen där det var stora internationella agilitytävlingar. Riktigt mysigt hade vi det i solen och som alltid när vi träffas är det ledigt och trevligt=) Fick skjuts hem av en klubbkompis vilket var väldans skönt.
 
Förmiddagen idag blev det lite pyssel. Sedan åkte jag med en klubbkompis in och tittade lite på EO. Dock var vädret riktigt kasst idag så stannade inte så länge. Väl hemma igen har jag kollat lite OS och nu sitter jag och kollar Agilityfinalerna. Spännande värre kan jag lova. Ikväll blir det lite pyssel framför TVn, och det behövs som sagt!!
 
Längtar inte riktigt till morgondagen när det är dags att börja jobba igen. 4 veckors jobb har jag framför mig och sen ska allt annat med hinnas med. Men det är ju mest rologa saker vilket känns lättare. Måste ta mig in till stan en dag och shoppa det sista med. Det i mat och dryck väg som ska handlas får bli ett senare projekt!!
 
Önskar iallafall er alla en bra start på veckan <3



Redo...
Publicerat den

... För att snart gå till tåget som tar mig och aska till Camilla. Där blir det lite pyssel som ska bli skönt att pricka av på listan:) hoppas ni alla njuter i solen för det försöker jag göra. Man vet inte hur länge den stannar denna gång! Som jag sagt innan så bryr jag mig inte så mycket, bara det är fint den 1 september:) men det får såklart gärna vara fint även innan dess;)




Inte bara...
Publicerat den

... från jobbet jag har semester märker jag. Är inte direkt flitig med bloggandet. Får väl försöka berätta lite vad jag hittat på iallafall. I måndags var jag oc Camilla i Malmö. Det blev en del shoppat och vi hade en mycket trevlig dag. Jag shoppade lite kläder, en kandelaber med ljus och såklart lite bröllopsgrejer. Dock hittade jag inte allt jag hade hoppats på men lite iallafall=)

Igår var jag och Aska på standen. Vi hade sällskap av Iréne, Annika, Tindra, Norah, Felicia och Trassel. En mycket trevlig dag må jag säga (även fast det i mina ögon gärna hade fått vara varmare). Påvägen hem åkte jag och Iréne och köpte glass, mums. Sedan när jag lämnat henne mötte jag upp Rikard och vi handlade lite smått och gott. På kvällen var vi hos Marie och pratade om musiken vi valt att hon ska sjunga på vigseln. Tror att det kommer bli riktigt bra faktist,

Idag har jag varit duktig och tvätta på förmiddagen. Passade på att njuta på balkongen emellan byte av maskiner och så. Läste ut min bok som jag började med förra veckan. När tvätten var klar styrde jag och Aska bilen till logen där vi ska ha vårt bröllop. Kollade och mätte lite och en stor sten släpptes från mina axlar då det var en sak som passade som jag var lite orolig för. Tog med mig Aska och gick runt och kollade på olika fotoplatser och tror det kommer att bli riktigt bra. Har även hunnit med att göra vid mina naglar innan Rikard kom hem. Väl då så hoppade vi på cyklarna och åkte mot friluftsbadet här i byn. Riktigt gott var det kan jag lova. Sedan har vi ätit mat och varit ute en lite längre runda med Aska.

Nu kollar vi på lite fotboll och jag har packat lite smått och gott eftersom jag ska till camilla imorgon och pyssla lite. Ska verkligen bli skönt att få vissa saker klara=)

Hoppas ni alla mår bra och att ni njuter av värmen. Tycker det verkar som även ni har tagit semester när jag tittar ibland kommentarerna=)
Norah och Aska leker på stranden <3



Inte bara...
Publicerat den




Utflykt...
Publicerat den

... blev det för oss idag.i körde till Wanås och turistade lite. Var första gången vi båda var där pch det var trevligt. Har även hunnit med att springa 7 km. Idag var det dock inte alls särskillt kul att springa. Kände mig seg ikroppen och illamående under hela turen. Dock nöjd med att jag kämpade mig igenom hela utan att stanna!!
 
Nu sitter vi och tittar på minneskonserten från Osla. Har emellan vår utflykt och löpningen hunnit titta lite på TV från årsdagen av attentaten. Helt sjukt att en person kan göra så mot s¨många människor.
 
Vi ska nog kolla på Mama mia nu vid 9. Sedan blir det sängen och vila.Imorn ska jag och Camilla till Malmö och shoppa så kan behövas lite energi!!=)
 
Lite bilder från idag iallafall:
 



Förlåt...
Publicerat den

... igen för sjukt dålig uppdatering. Har haft dålig täckning på mobilen och inte prioriterat att blogga. Jag har nämligen varit i Värmland på minisemeter måndag-torsdag. Riktigt skönt var det iallafall att komma bort och bara vara, även om jag såklart längtade hem till Rikard lite <3. I Värmland har det blivit lite av varje såsom sol, vandring, svampplockning, spel, mat, regn och bilåkning. Försöker ladda upp någon bild imorn från mobilen!
 
I söndags, dagen innan vi åkte var jag och Elin ute och red en lång runda i skogen. Aska och Wilma var såklart också med och Aska vart heltöverlycklig när hon insåg vad vi skulle göra. Kan ju tala om att hon var ganska trött efteråt.
 
Idag har jag varit nere i Malmö och träffat min fina vän Therese som är nere i Skåneland på besök. Vi fikade och snackade såklart en himla massa. Gici även och kollade i lite affärer och så. I nästa vecka blir det en tur till till Malmö, då förhoppningsvis med Camilla. Tänker mig att försöka få klart alla inköp som går att göra inför böllopet eller iallafall några av dom=)
 
Imorn får vi se vad som händer. Kanske ett besök till Wanås om där är öppet och vädret tillåter=)
 



Firar...
Publicerat den

... första lediga dagen med att ligga kvar i sängen länge och dra mig. Är inte särskilt bra på att sona länge men gott att ligga kvar ändå. I morse tig Rikard aska så jag har inte behövt gå med henne ens. Idag kommer Stefan hit och hälsar på. Vet inte alls vad vi tänker oss att hitta på men något kul blir det väl;) Ha det gott alla glada för det ska jag. London 2011




Semestern...
Publicerat den

... har börjat och inleds med en promenad med aska. Blir sedan en lugn dag och myskväll med finaste<3




Skönt...
Publicerat den

... att vara passagerare. Min fina fästman kör<3




Känner mig...
Publicerat den

... så himla duktig idag. Direkt jag kom hem från jobbet (kompade ut lite) så bytte jag bara om och sedan gav jag mig iväg på en 7 kilometers löprunda tillsammans med Aska. Det gick fint fast jag fick lite ont i min ena höft, men antar att det bara är att jag är otränad. Kändes iallafall som jag orkade hela rundan utan några problem. Nu säger "Coach" att jag ska springa den rundan alltid, vi får se hur det blir.

Nu har vi just ätit lite middag och slappar en stund medans Aska äter. När hon är klar ska vi styra bilen mot min syster eftersom hon ska ha ljusparty ikväll. Får se om jag hittar något jag vill ha, annars nöjer jag mig med att bara träffa tjejerna!!

Hoppas ni alla har en bra kväll. Imorn vankas sista jobbdagen innan 2 veckors semester för mig. Jag tror att jag kommer kunna sluta lite tidigare imorn också vilket är gott!! Sedan ska det bli skönt med sovmorgon på lördag!!
 
Dessa fina är från samma märke som ljuspartyt ikväll=)



Ute...
Publicerat den

... på morgonrundan med aska och inviger min nya cykel. Den känns riktigt bra;)




Som ni förstod...
Publicerat den

... så gick det sådär med min tvätt idag. När vi kom hem med cykeln så var ju tvätten lite blöt men det var ingen fara. Tänkte att den skulle torka och tvättade klart allt det andra med. Problemet var bara att just som allt var färdigtvättat och jag, Rikard och Aska gett oss ivög på en promenad så öppnades himlen igen. Var bara att skynda sog hem och hänga ner allt i torkrummet. Sagt ochgjort och nu får den hänga där tills imorn så är den säkerligen torr. Börjar inte förens halv 9 så hinner det bra innan!
 
Cykelköpet gick iallafall utmärkt. Så nu harjag en ny och fin cykel att ta mig fram på. Det behövdes verkligen och känns kul att ha en ny fin cykel!! Lägger in en bild imorgon på den!

Nu är det bara 2 dagars jobb kvar innan det är lite ledigt för mig. Känns riktigt gott alltså=)





Min stackars tvätt...
Publicerat den

... är nog blöt igen. Just som jag skulle cykla kom en skur. Hann få in lite av tvätten men inte all. Hoppas nu det var allt så torkar den ju snabbt igen.




Känner mig...
Publicerat den

... duktig som redan hunnit tvätta en hel del maskiner. Ska strax sätta i en till och sedan hå med aska snabbt innan jag tar tåget till stan för att möta upp pappa. Dags för cykelköp. Återkommer ikväll;)




Kompat ut...
Publicerat den

... har jag gjort idag. Ska ta och tvätta nu vid 1;) skönt att få det gjort eftersom jag går på semester nästa vecka. Ska bli riktigt skönt. Nu är jag ute med aska en sväng innan det är dags att tvätta:)




Jag överlevde...
Publicerat den

... löprundan med nöd och näppe. Riktigt seg i benen var jag. Nu har vi kollat på allsången och jag har sorterat tvätt. Ska tvätta när jag slutar imorn nämligen! Blir nog snart sängen här hemma. Jag ska ju upp kvart i 5. Har kommit in i en bra rutin att jag cyklar med Aska varje morgon ca 30 minuter. Då blir hon ordentligt rastad och jag kommer igång. Bra att ha fått lite rutin på det eftersom det alltid är jag som tar henne på morgonen nu!!
 
Sov gott alla fina!! Imorn blir det kanske en bild på nya cykeln!!
 
Aska ca 1 år tror jag



4 dagar kvar...
Publicerat den

... och sedan har jag semester i två veckor. Längtar faktist till det nu. Jag ska snart ge mig ut på en löprunda innan jag ska titta på allsången. Imorn ska jag iväg med pappa och köpa en cykel äntligen. Kommer bli så skönt med en ny cykel, det behövs verkligen kan jag lova!
 
Återkommer kanske efter löprundan om jag överlever=)



Längesedan...
Publicerat den

... jag skrev nu men det har varit intensiva dagar. I torsdags pysslade vi med lite av varje hemma bara. På kvällen bär vi var ute med aska och gick vid sjön var där en miljon minigrodor längs vägen. Man var verkligen tvungen att se var man satte fötterna. I fredags var det en dag på jobbet med full rulle. Sedan när jag slutade så åkte jag bara hem och bytte om för sedan åkte jag och aska tåget mot Kristianstad. Där vankades lopp för lilla mig nämligen startskottet. Jag sprang 5 km på tiden 27.15. Det kändes helt okey faktist även om jag säkert hade kunnat springa snabbare. Igår åkte jag Rikard min pappa och Rikards mamma till Tyskland för att inhandla lite till bröllopet. Vi fick handlat lite av varje. Skönt att ha det klart. Allt som kan bockas av är bra;) Idag har Rikard gjort klart bröllopsbloggen. Sen har vi pysslat lite och nu är vi hos syster med familj och har ätit lite. Sitter och spelar kort nu och sen åker vi väl snart hem. Börjar ju halv 7 imorn så får bli en tidig kväll för mig.




Lite besviken...
Publicerat den

... är jag på dagens tävling med Aska. Jag är absolut inte besviken på Aska utan mer på situationen att där ligger massa godis på planen som hon nosade på. Vi fick inget flyt alls av detta och hela programet kändes B. Jaja bara att ta nya tag och komma igen. Dock dröjer det lite innan nästa lydnadstävling känner jag!!
 
Idag har annars inte hänt mycket. Har såklart jobbat och det var trevligt som alltid. Barnen på jobbet ger en verkligen energi alltså!!!
 
Igår var jag faktist och kollade upp lite med buketter och så. Känns riktigt bra alltså!! Har inte bestämt mig helt än men vet lite om hur den ska se ut. Saker och ting börjar falla på plats!!
 
Nu ska jag kolla So you think you can dance och önska att jag också kunnat dansa så!!
 
Laddar också inför fredag när jag ska springa mitt livs första lopp, 5 km!
 
Världens finaste hund <3



Tröttis...
Publicerat den

... har jag varit idag. Gårdagens eftermiddagenslur var inte bra för min nattsömn. Detta resulterade i enväldigt sen kväll där jag tillslut la mig på soffan och somnade där. Kunde verkligen inte somna i sängen. Man sover ju inte direkt bra då heller så dagen har varit lite seg. Dock hardet varit en bra dag. Jobbade ju men där var inte många barn så vi fick chans att ställa iordning på vår avdelning. Jag tror att det kommer bli riktigt bra tillslut.
 
Annars har jag inte gjort mycket idag. Har träna lite lydnad med Aska, lagat ost och skinkpaj och varit ute en runda med Rikard och Aska. Blir löpning imorn istället för det passade bättre. Som det verkar ska jag även ge mig på att springa ett lopp på 5 km på fredag så hinner inte löpa mycket innan eftersom jag ska tävla med Aska på onsdag.

Hoppas ni alla kan se headern nu för det funkar för vissa. Man måste bara uppdatera sidan. Har inte så bra koll på vilka det är som läser så skriv gärna en kommentar så jag får veta=)

Söta jag och mami i Turkiet=)



Vilket bröllop...
Publicerat den

... det blev igår. Annika och Stefan var verkligen jättefina och det var mäktigt när de spatserade in till toner från Ronja Rövardotter framfört at Stefans kör. Småtjejerna var jätteduktiga under hela vigseln och Tindra satt med mig i kyrkan. Den efterföljande festen var också mycket trevlig, dock känns det idag.
 
Nu blir det snart sängen för lilla mig och ladda inför en ny jobbevecka.

Ikväll har jag och Rikard knåpat lite med en egen bloggsom är kopplad till vårt bröllop så vill ni ha adressen till den när den är klar får ni hojta.
 
Tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från gårdagen!!
 
 
 
En liten blandad kompott från gårdagen!!
 
Grattis Annika och Stefan <3