Skånes djurpark...
Publicerat den

... blev det idag och det var jättemysigt. Det var jag, Rikard, Isabell och farmor Irre som styrde dit i morse. Vädret var inte det bästa men det regnade inte så det var helt okey ändå. Isabell verkade iallafall tycka att det var roligt med alla djuren och särskilt sälarna. Hon gick massor och åkte bara på ståbrädan korta stunder. Hon är verkligen inget vagnsbarn, och har inte varit ända sedan hon var liten. Kan och vill själv är det mycket.
 
När vi kom hem igen var moster med familj här. De ville ha syrenhäck av oss så de hade börjat gräva. Isabell blev såklart överlycklig av att ha kusinerna här, men Annika och Stefan är inte så tokiga de heller. Annars har det varit rn ganska lugn kväll här hemma. Jag har äntligen blivit färdig med mitt senaste stickprojekt, ett par byxor till bebisen. Har också nu sista tiden virkat en vagnmobil så den får ni också en bild på.
 
Byxorna
Ugglor
 
Ser att några redan varit inne och läst, kul. Ni får gärna lämna en kommentar om vad vi vill läsa om!
 
 



Mycket...
Publicerat den

... har hänt sedan jag sist uppdaterade (ca 6 månader sedan). Tänkte att jag skulle ge mig på det hela med bloggen igen, då det verkar ha varit uppskattat från många i min närhet. Dock lovar jag inte någonting om hur ofta eller hur mycket det kommer att bli framöver, och det kommer ni nog säkerligen förstå när jag berättar om vad som hänt den sista tiden. 
 
Det största som hänt sedan sist jag skrev är att vi väntar på en ny familjemedlem. Det gjorde vi iochförsig redan då, men det var ganska tidigt. Den 10/7 kommer Isabell att bli storasyster till en tjej eller kille, vi vet inte vad det blir. Detta förutsatt att inte förlossningen sätter igång av sig själv, för då blir det tidigare. Alltså mindre än 2 veckor till dess vilket börjar kännas i denna mammans kropp nu. 
 
Tyvärr har jag under denna graviditet fått problem med min crohns, så detta har gjort att jag inte kunnat leva och jobba som jag velat under våren. Var halvtidssjukskriven någon månad och sedan har jag inte jobbat alls sedan 24 april. Nu har jag dock fått mediciner som verkar ha hjälpt så om jag får säga det själv mår jag ganska så bra nu. Håller tummarna för att det håller i sig även efter att barnet är fött.
 
Issbell växer och utvecklas i en rasande takt. Knappt att man hinner med allt. Hon pratar om allt och ingenting och lär sig hela tiden nya saker. Så hima kul att följa henne nu. Hon är väl medveten om att mamma har en bebis i sin mage, men jag tror inte hon förstår att hon snart kommer ha denna bebis att dela mamma och pappa med. Hon har slutat
 
 
på förskolan nu eftersom att jag kommer att vara hemma. Ser ingen anledning till att hon ska vara där när jag och bebisen är hemma, hon är trots allt bara två år. Jag ser det som att vi kommer att få MASSOR av kvalitetstid tillsammans. 
 
Rikard har sommarlov nu och har påbörjat projekt bygga förråd. Vi har tankar på att bygga ut lite här hemma och då behövs ett förråd att ha gräsklippare m.m i så det gör han nu. Det händer grejer hela tiden och planen har varit att få det färdigt innan bebisens ankomst, men det får vi se om det blir. Det har ju inte varit det bästa av väder och då funkar det ju lixom inte att göra allt. Rikard har också gått med på att göra lite inlägg här på bloggen lite då och då, så det får vi se om han gör. 
 
Även Aska mår bra och lever livet som pensionär. 
 
Får väl bjuda på lite bilder från sista halvåret med!
 
Hjälper pappa
Inte rädd för någonting
Härlig dag i tivoliparken tillsammans med farmor
Vi har hunnit med en tur till Stockholm där vi åkte en tur med båten vilket uppskattades
Vi har gjort vid Isabells lekstuga
Vi har varit på kosläpp och Isabell har fått nytt rum
 
Det var lite för nu, får se när jag skriver nästa gång. Imorgon är nog planen att åka till Skånes djurpark om vädret tillåter!