Vet inte...
Publicerat den

... vad det är med mig just nu för jag är så sjukt trött. Sover typ 10 timmar per natt och måste ändå vila en stund på dagen för att vara människa. Har också fortfarande ont i skallen mest hela tiden vilket är riktigt drygt:( och för alla som undrar, NEJ, jag är inte gravid. Det är något annat fel med mig:( Kanske dags att kolla upp detta och lyssna på sin kropp. Tröttheten är såklart också anledningen till att jag inte haft någon lust att blogga alls...
 
Imorn är iallafall en spännande dag för oss. Vad det är kankse ni får veta en annan dag, men än så länge är det en hemlis. Imorn ska jag iallafall ha semester vilket jag verkligen behöver. Jag ska umgås med min fine far och bara mest vara! Han åker ju snart hem igen så då får man passa på!!
 
Nee nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla äntligen hemma. Kanske ska dra något över huvudet och hoppas på att man mår bättre imorn.
 



Tacokväll...
Publicerat den

... som alltid på fredagar är det snart dags för här hemma. Rikard år iväg och handlar och sen ska vi sätta igång med maten. Jag ska göra äppelkaka eftersom Rikard önskade det. Snäll som man är=)
 
Dagen har varit bra. Kändes som den gick väldigt snabbt men det är säkert för att det var fredag. Känns som veckorna bara rusar iväg och nu är det ju snart inte långt kvar till jul.
 
Tror att jag och Rikard ska kolla efter lite resor ikväll. Tänkte att vi skulle vilja iväg en helg eller så innan jul bara vi två. Så om någon vill ha Aska en helg är det bara hojta till=) Honbrukar ju inte vara så svår att leja ut så hoppas det löser sig även denna gång!
 
Näe nu till myset!! Ha det gott alla <3
 
Snart ser det nog ut såhär hoss oss<3 bilden är från förra veckan men blommorna står sig än så det är samma bordsdekoration =)



Tung dag...
Publicerat den

... hade vi igår. En person i Rikards familj förslorade kampen mot Cancer. Hatar verkligen den sjukdomen. Jag försökte iallafall rå om Rikard så mycket jag kunde och vi bara var hela kvällen.
 
Mötet vi var på gick iallafall jättebra. Tänker dock fortfarande inte skriva här vad vi gjorde men kan säga att det har med vår framtid att göra=)
 
Idag är det stängning på jobbet igen och sedan blir det fredagsmys här hemma. Imorn ska jag umgås med min käre far och Rikard ska spela fotboll. Får de hur bra uppdatering det kan komma att bli i helgen.
 
Ha nu en bra start på helgen alla glada och ledsna <3
 
 



Spännande dag...
Publicerat den

... väntar idag. Först ska min student få besök från högskolan. Är inte det minsta nervös för detta dock eftersom hon är jätteduktig. Sedan blir det en hel dag med jobb och sedan ett spännande möte. Tänker inte berätta vad för typ av möte men tids nog kanske ni får veta.
 
Får se om jag åker och tränar med Aska sen ikväll. Var och tränade igår och hon var duktig som alltid. Hon är verkligen en rolig hund att jobba med. Nästa helg ska vi ut och tävla igen så det blir hårdträning fram till dess. Vårt mål är ju att vi ska klara fortsättningsklassen också detta år vilket betyder ytterligare två godkända resultat. Hoppas att vi kan skrapa ihop detta bara=)
 
Näe nublir det att cykla till jobbet. Måste ju vara väl förberedd idag ju=)
 
Bild lånad från bästa Anne=)



Snart...
Publicerat den

... ska jag cykla till jobbet för ännu en härlig dag med alla barn. Idag vankas fotografering. Hoppas på att det inte regnar så vi kan ta bilden ute;)

Igår skrev jag ett långt inlägg som bara försvann;( stod iof inget direkt intressant men ändå störigt!!

Idag efter jobbet ska jag passa Zigge, en 9 veckors valp. Kan med andra ord bli en intressant eftermiddag;)

Såhär ser jag ut idag;)




Näe...
Publicerat den

... nu försvann det jag skrivit=( återkommer kanske sen. Nu ska jag iallafall ta mig ett bad=)



Tisdagsmorgon...
Publicerat den

... betyder sovmorgon för mig och det är så himla skönt. Behövde inte gå upp förens halv 8 och kom just in från cykelrundan med Aska. Vi cyklar ca 30 minuter med henne varje morgon. Tycker det är bra eftersom hon bara får en kort promenad på lunchen.
 
Gårdagskvällen blev mycket trevlig. Jag fixade en liten stattjakt till Rikard och han hade massa fint till mig. Jag lagade sedan piroger till middag och sedan tog vi en tur med Aska tillsammans. Sen till TVn åt vi lite glass och sedan var det sängen. Känns verkligen att båda jobbar heltid nu, man orkar inte mycket på kvällarna.
 
Idag är det alltså jobb fram til 18 och sedan blir det väl bara hem och laga mat och fixa och gå med Aska innan det är läggdags. Jag öppnar ju imorn igen och då vill man inte lägga sig för sent.
 
Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från min och Rikard tid tillsammans=)
 
 
 



I 4 år...
Publicerat den

... har jag och Rikard nu varit tillsammans. Grattis till oss;) jag gjorde ju middag till honom i fredags men jag tror att det blir lite mys ikväll också!

Nu är jag på jobbet igen och snart kommer första barnet. Önskar er en bra start på veckan;)




Påklädd och redo...
Publicerat den

... För att kolla på fotboll. Rikard spelar kvalmatch idag och jag ska såklart hejja!! Ikväll blir det Malmö och umgås med Rikards syster med sambo.

Även aska är påklädd för att stå ute i regn;)




Myskväll...
Publicerat den

... har vi haft här hemma idag. Jag lagade trerätters till Rikard och gjorde allt från grunden. Det enda som jag inte gjorde själv var brödet för det fanns det inte tid till;)

Annars har dagen erbjudit jobb och städning för min del;) imorn ska det bli riktigt skönt att få sova ut i vår nya säng;)

Trevlig helg alla glada;)




Nu...
Publicerat den

... ligger jag i sängen och tänkte läsa lite innan jag ska nanna kudden. Godnatt alla finingar där ute❤

Detta är vad jag läser just nu! Handlar om Några mord alldeles här i närheten.




Tvättning...
Publicerat den

... är vad jag ägnar mig åt ikväll. Rikard hjälpte till lite innan han stack, men nu får jag klara mig själv. Som Stefan skriv i en kommentar, det är ombytta roller i detta hem. Förr var det oftast Rikard som handlade, tvättade, städade och lagade mat men nu blir det att jag gör det mesta. Detta beror såklart på att jag äår hemma tidigare än honom allt som oftast och det då är lättast att jag börjar. Han är dock verkligen den som vill hjälpa till så det är inte direkt att han försöker smita undan vilket är skönt.
 
Imorn är det återigen öppning för mig på jobbet och sen är det äntligen helg. Som det ser ut kommer min käre far på söndag/måndag så nästa vecka blir det en del tid hos honom. Tänkte även försöka umgås med honom någon helgdag och sen ska jag ta semester en dag så vi kan göra något kul bara han och jag. Blir inte så mycket av den varan längree men när man kan så måste man passa på.
 
Annars erbjuder helgen kvalmatch för Rikard och massa mys. Hoppas även att sänggaveln som ligger här på golvet blir hämtad denna helg. Har en som vill hämta den på söndag men man vet ju aldrig om de ångrar sig. Jag har en förmåga (som min mamma nog är avis på) att sälja allt gammalt på blocket. Det viktigaste är att inte sätta ett alltför högt pris men inte heller för lågt så att man inte blir nöjd.
 

Näe nu är det dags attsätta fart. Tänkte att jag skulle klippa klor och så på Aska nu när vi har myskväll <3



Första...
Publicerat den

... morgonen med minusgrader för denna höst (åtminstone för mig;)) och det var riktigt friskt att komma ut på morgonrundan. Nu ska jag snart sticka till jobbet och sen ska vi på teater nästan direkt. Ha en bra dag alla glada;)




Nybyggarna...
Publicerat den

... sitter vi och tittar på nu. Sitter vid min nya dator och det känns bra. Dock gillar jag den inte lika mycket som den gamla men detta kan ju ändras. Får se om mannen min kan byta skärm på den gamla för då får han ta denna=) Åter till "Nybyggarna" så tycker jag att det är ett gripande program men ett bra program för att visa hur illa vissa människor har det. Kul att TV bolag vill hjälpa personer som har det bra. Blir nog "Efterlyst" efter detta och sedan sängen.
 
Imorn måste vi tvätta här hemma och sen ska Rikard på träning så då ska jag mysa med Aska. Lagade lax med hummersås och pressad potatis till middag idag. Riktigt gott blev det=) och en applåd fick jag så Rikard var nog också nöjd.



Segt...
Publicerat den

... tycker jag alltid det är såhär på eftermiddagen när man öppnat. Har varit ute en sväng med aska och sedan har jag slappat en stund. Nu tänkte jag dock sätta fart att göra lite här hemma och såsmåningom laga middag.

Ikväll hoppas jag att mannen min vill hjälpa mig med min nya dator;) måste komma igång med det;) hoppas dock att innan dess ha hunnit pysslat lite här hemma;)

Blev föresten sånna här blommor i sovrummet;)




Tidig morgon...
Publicerat den

... och jag ska strax gå till jobbet. Denna veckan har jag sovit sjukt bra måste jag säga. Innan var det så att det var lika bra att stiga upp eftersom jag hade så sjukt och i ryggen när jag vaknade. Nu i nya sängen vill man dock bara ligga kvar eftersom den är så skön. Riktigt nöjd är jag.

Idag hoppas vi på inte alltför mycket regn eftersom vi ska till sjön med barnen. Inte jättekul om det regnar och blåser ju;(

I eftermiddag sen blir det lite pulande här hemma och sen ska jag fixa mat till min fina man. Han är ju hemma ganska sent om kvällarna så då får man ju ställa upp och laga mat till honom;)




Snabbt...
Publicerat den

... tycker jag att denna dag har gått. Vaknade idag (igen;() med vansinnig huvudvärk så det kändes som det skulle bli en lång dag. Skönt dock att så inte blev fallet utan att det gick snabbt. Snart kommer min man hem och vi får väl äta något. Sedan blir jag hämtad för att åka till kören (vet inte vad jag tycker om detta än). Blir sedan mys med min fina "familj" här hemma innan sängen. Öppning imorn igen.

Imorn måste jag också iväg till kemtvätten med min brudklänning. Det blev ju lite fläckar på den och eftersom jag vill spara den är det ju bra om den är ren;)

Dagens bild är från enda stranddagen i somras. Det är Norah som leker med Aska<3




Fixarkväll...
Publicerat den

... är vad vi haft här hemma ikväll. Rikard lagade mat och sen diskade jag. Rikard fortsatte sedan, hör och häpna, med att stryka. Sedan blev det massa plock innan vi gav varandra massage. Vi har kollat på ensam mamma söker och nu blir det nog snart sängen.

Imorn får vi se om jag blir meddragen på kör imorn. Vet inte riktigt om det är min grej men man kanske borde prova;)

Jaja natt natt mina vänner.

En ganska gammal bild på Aska men ack så söt <3




Nya Heddan...
Publicerat den

... måste jag ju visa också. I onsdags far jag och klippte och färgade mig och vilken skillnad sen. Känner knappt igen mig längre;)

Jag har just kommit hem från jobb och promenad med Aska. Nu blir det en stunds paus innan jag kör till stan och letar lampskärmar bl a!

Såhär ser Heddan numer ut;)




Idag...
Publicerat den

... har vi varit i fixartagen. Direkt vi steg upp så bakade jag scones medan Rikard var ute med Aska. Efter frukosten var det direkt dags för att börja fixa iordning och förbereda sovrummet inför sängens ankomst. Vi skrivade isär den gamla och städade golvet ordentligt. Just som det var klart ringde det på dörren och sängen hade anlänt. Rikard och han från affären bar upp alla delarna och sen var det bara att sätta igång att få ihop det hela. Väl klara med sängen kände vi att vi ville ha sängbord nu direkt (det såg konstigt ut med byråerna vi hade förut) så vi bestämde oss snabbt och lätt för att köra till Ikea.
 
Vi hittade sängbord men inte överkast och lite annat som vi också tänkt köpa med oss. Jaja det kommer fler gånger. Nu håller dom ju på och bygger nytt i Älmhult så det kanske var därsör det var utplockat. Tycker annars att det är väldigt bra där och man brukar hitta det man ska ha.
 
Nu på kvällen har vi fixat lite mer och jag har även hunnit tvätta fönster och stryka och lägga upp gardinerna. Tror dock vi måste köpa nya blommor för de vi haft ser inte alltför roliga ut.
 
Nu har jag just tagit ett bad och vi ska slänga oss på soffan innan det är dags för premiärnatten i nya sängen <3
 
 
 
Before
 
Before
Lite saker från sist när vi var på Ikea. Kuddar och sådant.
Emballage
Mer emballage.
Nu är sängen på plats. Observera hur hög den är =)
Bellus
Snyggt.
Nästan färdigt
Färdigt
De nya sängborden. Enada som fattas är lampskärmar
Längtar till inatt
Kategorier: Allmänt
/ Kommentera gärna här



Måste...
Publicerat den

... försäka arbeta bort denna bloggtorkan. Har verkligen haft fullt upp sista veckorna. Det blev heller inte bättre av att jag förra veckan tappade min fiiiina och bästa dator i golvet så att skärmen sprack. Så nu kan jag inte använda den:( Tyckte verkligen om min dator och den var ju inte ens ett år gammal så därför deppar jag lite. Har iallafall beställt en ny nu som jag hoppas kommer i nästa vecka.
 
Annat nytt som hänt är att jag tävlade rallylydnad med Aska förra veckan. Vi fick 97 poäng av 100 så blev godkända och slutade trea! Sen idag har vi varit och tävlat lydnad. Jag hoppades ju på ett förstapris så att hon äntligen kunde få sitt sista förstapris. Tävlingen gick jättebra och vi skrapade ihop 178 poäng (godkänt är 160) vilket ledde till en vinst. Så himla glad och stolt matte<3 Eftersom tävlingen var i Höör och eftersom jagfick 25 % på Teba så åkte jag in där en sväng. Blev en hel del fina saker till min tjej bl a Back on track täcke, Hurrta halsband, godis m.m.
 
Något annat roligt är att vi imorgon får vår nya säng. Ska bli så himla skönt med en ny eftersom jag sover så sjukt dåligt i våran. Hoppas på att det blir bättre, men det kan ju iallafall inte bli sämre. Lovar att fota imorn när den kommit på plats.
 
Nu kommer nog snart Rikard hem, han har spelat match, och vi ska ha en riktig myskväll. Blir nog lite film och god mat iallafall.
 
Hoppas nu verkligen att jag kan hålla motivationen denna gången. Ni som läser kanske kunde komma med tips om vad ni vill läsa om:)
 
Bild lånad från zanghuset.se
Kategorier: Allmänt
/ Kommentera gärna här