Snabb-blogg...
Publicerat den

... blir det idag, men den kommer verkligen bli snabb. Kom från jobbet för en stund sedan och sen har ag varit ute med Aska med såklart. Rikard är nämligen iväg på match i Malmö (han spelar inte själv). Marie var iallafall supersnäll som tog sig en promenad med Aska på eftermiddagen. Jag var ju iväg redan kl 13 så det var tur att hon tog med Aska. Har även hunnit med att gå till frissan. Är riktigt nöjd med håret alltså. Har kvar mitt blonda men har en massa mörka slingor i så det är mycket effekt!

Imorn öppnar jag ju på jobbet så jag går väl snart och lägger mig. Hinner ju inte träffa Rikard ikväll om jag inte vill vara vaken halva natten och det känner jag inte för när jag ska upp halv 6. Imorn kväll kommer mamma hit så då ska man vara lite social med henne med! Tror faktist att det blir en tur in till stan med imorn!

När nu ska jag kolla idolröstningen innan jag bäddar ner mig med min bok! Ha det gott!



Nästan som julafton...
Publicerat den

... är vad jag haft idag. Var hos Jeanette idag och fixade allt med beställningarna och så. Med mig fick jag en stooor låda med startpaketet med ljus och oj så mycket fint. Ska bli riktigt spännande att ha visningar. Om någon som läser vill ha ljusparty så säg en dag och bjud in ca 10-15 pers så kör vi premiären! Längtar nu till att nästa paket kommer med ännu fler fina saker.

Har även hunnit med ett pass bodysense idag och det gick riktigt bra! Är så himlans skönt att komma iväg efter en slisam dag, för det kan jag lova att den varit idag på jobbet. Men men så är det väl ibland. Imorn är jag bara på jobbet några timmar och sen ska jag på kurs. Ska även hinna med att fixa kaluffsen däremellan. Tror inte jag orkar med något bloggande imorn, men vi får se!

Nu ska ni iaf få se bilder på min snygga sambo efter smällen, håll tillgodo (och tänk på att detta är en av de snällaste personerna som finns)


Efter en dag


Efter 2 dagar


Efter 3 dagar



Privatinstruktion...
Publicerat den

... var vad jag fick på kvällens pilatespass. Var inga andra som bokat men hon var snäll och körde ett pass med mig ändå. Kändes riktigt gott och jag har tron att jag kommer bli vigare vartefter. Annars har dagen såklart erbjudit jobb. Direkt efter det var jag och Rikard på lite möte och sen umgicks vi lite här hemma och lagade mat innan jag stack! Nu har vi lite soffmys men kvällen blir nog ung eftersom jag börjar kvart över 6 imorn och Rikard kl 8. Hans öga ser föresten lika ut som igår, ganska så blått och rött men inte så svullet. Vet inte om jag vågar lägga in bild på honom, vi får se om han ger mig tillåtelse;)



Mycket som händer...
Publicerat den

... just nu så därför blev det inget inlägg igår. Hade en helt toppen dag med promenad och förberedelser inför kvällen när jag fick ett inte så trevligt samtal. Rikard var påväg till akuten efter att ha fått en smäll i huvudet Blev såklart orolig men han hade sällskap där så jag bestämde mig för att ha ljuspartyt och åka in sen. Partyt blev helt toppen och nu ska jag bli konsult för Partylite. Ska bli riktigt spännande:) Köpte en massa fint som ni får se bilder på när det kommer! Direkt efter partyt satte jag mig i bilen och styrde mot akuten. Väl där får jag träffa en lagom trasig sambo som väntade på svar... Domen blev att där är ett antal frakturer i ansiktet. Han var där idag igen och kollade det och det finns en liten riksk att en av frakturerna måste opereras, men inget som är klart än. Dom ska kolla bilderna imorn igen!

Idag har vi haft heldagsplanering med jobbet. En del var riktigt intressant och en del inte lika intressant, men så är det väl alltid. Fick iallafall en del planerat till vårt kommande projekt så det ska bli riktigt skoj. Nu ikväll var jag på ett cirkelpass så nu känns det gott att hänga på soffan resten av kvällen.

ByeBye



Lördagskväll...
Publicerat den

... som hos oss är ganska lugn. Rikard och Aska är ute på sista rundan så jag passar på med en snabblogg. Känner just nu att bloggen inte har högsta prioritet för mig, men jag försöker så gott det går;)

Idag var vi först och tränade. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det var något annat, men idag gick det inge bra. Kände mig helt slut från början och det blev aldrig riktigt bra. Kämpade mig dock igenom hela passet så det är jag nöjd med. Direkt efter träningen och dusch möttes vi upp på jobbet för lite fix. Vi har haft så svårt att göra iordning miljön när barnen är där så därför bestämde vi oss för att träffas idag. Dessutom vär snälla Rikard och Johan med så vi fick hjälp med allt mansjobb. Det blev riktigt bra och jag tror nu vi kommit fram till hur vi vill ha det. När vi var klara på jobbet (efter nästn 6 timmar) gick jag och Marie en lång tur med hundarna. Riktigt skönt att avsluta en dags "jobb" med det innan man lägger sig på soffan. Rikard lagade maten så sedan dess har jag bara slappat.

Imorn ska jag och Marie först ut och gå och sedan blir det städning här hemma. På kvällen är det ju nämligen dags för ljusparty så då får man ju piffa lite=) Annars blir det bara lugnt för mig.

Har föresten glömt nämna att vi har en stegtävling på jobbet nu. Känns som det gått ganska bra denna veckan. Är inte sist utan nog snarare bland de i toppen!

Tycker det är lite dåligt med kommentarer. Undrar om det är något som inte funkar så någon får gärna kommentera så jag vet att så inte är fallet.

Ha en fortsatt trevlig helg, för det ska jag!


ibland längtar man allt tillbaka till detta vackra (Australien)



Tillbaka till verkligheten...
Publicerat den

... har jag kommit nu. Har haft en helt underbar semester tillsammans med mamma. Det har varit soligt, varmt (både i luften och i vattnet), god mat, avkoppling, bra sällskap, ja nästan all man kan tänka sig på en semester. Det enda som fattades mig var såklart Rikard och Aska. Jag tror dock de har jaft det ganska så bra hemma iallafall. Dock har Aska tyvärr gjort sig illa vilket slutade med en sydd och opererad tass, bandage och det värsta utav allt TRATTEN. Aska hatar det evrkligen och ser så himla ledsen ut när hon får den på sig. Stygnen ska tas bort imorn så hoppas allt läkt som det ska.

Väl hemma igen så var det bara att börja jobba och träna som vanligt. Man har ju både ätit och druckit gott samtidigt som man inte har rört sig alltför mycket. Därav får jag leva lite hårdare nu!

I veckan händer inte så mycket annat. Jobb såklart och hinna med så mycket träning som möjligt. Sen till helgen blir det mest mys och på söndag är det ljusparty här hemma. Ska försöka hålla igen lite på det shoppandet, men lovar inget. Tänkte bjuda på lite bilder från vår resa! Håll tillgodo=)


Turkisk afton


Magdansare


Fina mami


Jag


Obligatoriska palmen


Fin utsikt



Mamma igen


Jag igen


Vi i en moske, snygga kläder va?!?


God mat, men minns inte vad den hette


Gott bröd som man får innan varmrätten


Den riktiga golfaren


Vinnaren och även icke golfaren=)





Resfeber igen...
Publicerat den

... Har vi lite mer nu. Håller på att styra upp det sista nu och sedan ska vi ju upp tidigt inatt. Det känns dock inte så farligt eftersom det är något roligt som väntar. Idag har kag först åkt tåget upp till Stockholm och fy vad jag blev åksjuk idag. Mådde riktigt dåligt där ett tag. Väl framme blev det lite shopping av lunch och sedan intag av den. Därefter tog jag direkt tåget in till stan för att träffa mina fina vänner! Var riktigt trevligt att träffa dom. Vi fikade lite och pratade såklart en himla massa. När jag kom tillbaka "hem" igen fick jag tacos! Mumsigt värre! Nu har vi som sagt fixat det sista och nu kollar vi lite tv. Blir nog snart sängen om vi ska orka oss upp inatt. Bloggar kanske en gång till imorn bitti, vi får se;) ha det gott iallafall. Heidi



Resfeber...
Publicerat den

... tror jag att jag börjar känna av nu. Tror jag fått ner allt i resväskan nu, förutom det jag måste använda imorn bitti. Går nog upp ganska tidigt imorn så jag slipper stressa. Kan ju ändå sova på tåget sen så det är lugnt. Ska åka in till storstan sen när jag kommit upp imorn och träffa åtminstone två fina vänner. Ska bli skoj att se dom igen!

När nu ska jag mysa sista kvällen med min sambo. Ha det gott alla. Ha överseende med dålig uppdatering nu någon vecka=)

Heddan



Vilken kväll...
Publicerat den

... vi hade ikväll. Har lärt mig en himla massa och fått inspiration till massa nytt så jag kunde inte vara mer njd med kvällens kurs. Vi fick göra en typ av scrapbooking som jag inte trodde att jag skulle klara av. Har fått prova på olika tekniker och det hade jag aldrig gjort på eget bevåg. Även Camilla var nöjd så jag kan mycket väl tänka mig att vi återvänder dit inom kort. Shoppade lite också så nu vet jag vad jag ska göra om kvällarna när jag kommer hem igen. Här ska ni få se lite bilder på det jag gjort idag (dock inte de bästa för jag tog de bara snabbt):






(Denna bild ligger på sidan)

Lite smakprov iaf=)

Ha det bra!!

Heidi



Packning...
Publicerat den

... är vad jag ägnat mig å nu ikväll. Det är något som jag har lite svårt med, vill ju inte glömma något, men jag tror jag fått med det mesta. Annars finns ju att köpa när man är där sen. Viktigaste är ju iallafall pass, biljetter, medicin och pengar och det hoppas jag att jag fått med.

Annars har dagen såklart erbjudit jobb. Var riktigt segt idag och det kan bero på gårdagens kalasande. Blev inte alls sent eller så men fullt ös hela dagen och sen direkt till stan för mat. Riktigt gott var det kan jag lova. Väl hemma igen på kvällen la jag mig pch läste medan Rikard kollade fotbollen och sedan somnade jag gott. Idag har jag som sagt öppnat så det var bara att snällt stiga upp när klockan ringde halv 6. Är jag väl uppe så är det helt okey. Direkt efter jobbet våkte jag bara hem och slängde i mig lite yoggi innan jag åkte och fixade mina naglar. Är riktigt nöjd med dom så det är nog något jag kommer att fortsätta med! Hoppas bara att jag inte lyckas ha av någon. Här får ni se resultatet:



Imorn jobbar jag till fyra och sedan ska jag och Camilla på scrapbookingkurs så vi får se hur det blir med bloggandet. Har ni tur får ni iallafall se någon form av resultat!

Heidi



Grattis Pappa <3
Publicerat den

som fyller 60 år idag. Först måste jag såklart jobba (börjar 9), men sedan blir det firande hela kvällen. Vi ska ut och äta på Bar-B-Ko i Kristianstad vilket betyder att vi säkert får en toppenkväll. I morse var jag duktig och var ute och gick en lång promenad med Aska. Måste komma igång nu och ladda för när jag kommer hem så drar stegtävlingen igång på jobbet. Då gäller det att gå, gå, gå.

Annars har det inte hänt mycket sedan sist jag skrev. I fredags var vi på Vinslövsdagarna och det var väldans trevligt. Var även nere lite på lördagen innan det var dags att åka och stötta skeppet. Vi var ute och bodde hos pappa mellan lördag och söndag och det är ju alltid lika mysigt. Sedan var det dans i söndags, och det blev även sista gången för oss eftersom jag inte är hemma nästa vecka. Då befinner jag mig ju nämligten här:


Bild lånad från ving.se

När nu ska jag sticka till jobbet. Ni får ha lite överseende för dåligt bloggande nu i några veckor för jag har fullt upp kan jag lova. Uppdateringar kommer lite här och där så lovar jag att bättra mig när jag kommer hem igen!

Heidi



Tröttmössa...
Publicerat den

... är vad jag är nu. Imorn ska jag upp halv 6 igen så det är bara att bita ihop och snart gå och sova. Denna vecka känner jag att jag inte varit den bästa bloggaren. inga bilder och ingen rolig text. Får se om det blir ändring på detta till nästa vecka, annars lovar jag iallafall att bättre mig efter Turkiet. Idag blev det spinning och styrka som träning. Kändes seg i kroppen redan från början så det var tungt idag! Även Rikard var med och han fick nog kämpa han med. Näe nu ska jag fixa mina naglar för imorn vankas fest här i byn. Ska bli riktigt trevligt!

Heidi