Besök och fix...
Publicerat den

... kan man kort sammanfatta denna helg. I fredags när Rikard kom hem från jobbet hade vi en uteeftermiddag hela familjen. Vi gjorde iordning lillans sandlåda och lite annat smått och gott. 

Igår var vi först inne i stan för några ärenden. Sedan blev det hem för ytterligare utefix. Sedan kom Annika och tjejerna hit och vi gick till lekplatsen. Mysigt som bara den. Vi hade bullar och saft med oss och hade det gott i det fina vädret. När vi kom hem igen blev det lite lek och bus här hemma och sedan grillade vi till middag. Första för året mumsigt som bara den. När barnen hade somnat så spelade de vuxna massa spel och det gick faktist bra för mig. Annat kan man säga för Rikard för han hade väldig otur. Juste, innan tjejerna kom passade jag på att åka till handelsträdgården ich köpa lite blommor som jag planterade med. Blev 4 rosor och en clematis. Fint som attan hoppas jag att det blir!

Idag har vi fortsatt med utetemat och lekt och busat. Sedan ville Annika också till handelsträdgården så det blev ytterligare ett besök där. Jag köpte en rabarberplanta och inget mer. Vi fick besök av Rikards mamma och bror på eftermiddagen med en stund. 

När alla åkt hem så fortsatte vi med vårt tvättstugefix. Nu är det nästintill färdigt sånär som på en torkställning. Den ska nu beställas och i veckan kommer ni få före och efterbilder!

Jag harar också hunnit träna ikväll så man kan verkligen säga att mycket har hunnits med denna helg. Nu blir det jobb för Rikard några dagar och sen ledigt igen. Då får vi väl fortsätta med vårt fix i vårt lilla hus;)













Dagen...
Publicerat den

... började med en lång och skön promenad tillsammans med grannen, hennes två barn och deras hund. Var riktigt härligt. Isabell sov en stund men satt sedan och var glad! När vi kom hem igen så blev det lunch och sedan bus och stoj. När det var dags för Isabell att sova igen så gick vi på ytterligare en promenad denna gången bara jag och mina tjejer. Tänkte att Isabell skulle sova en stund så att jag hann städa, men hann inte ens damma klart. Jaja, var bara till att ha en hängandes Isabell i damsugarslangen och städa klart! Gick superbra det också. Passade även på att tvätta några fönster medan idabell övade ålning/krypning på golvet. Hon blir snabbare och snabbare det lilla Grynet. 

Nu ikväll har jag förhoppningsvis målat för sista gången i tvättstugan. Sen hat vi haft en elektriker här för att se på en offert till köksbygget! Låter bra, men vi ska offerter från fler företag för att se om vi kan få bästa pris!

Imorn blier det lekplatsen med Isabells kompisar, ja mina också såklart! SEB funderar jag på att åka och köpa doppresent till lilla Hilda som vi ska på dop hos om en vecka! Frågan är bara vad jag ska köpa. Har några idéer så får se vad det blir;)

Inte lätt att försöka plocka med detta klåfingriga lilla troll<3
Men vad gör väl det, man kan ju inte bli annat än glad av att se henne!





Det såg...
Publicerat den

... bra ut på dagens undersökning. Nu väntar svar på undersökningen vi gjorde i torsdags och sedan ny hjärtundersökning om två månader. Håller alla tummar att det ser bra ut och hoppas ni gör samma!!

När vi ändå var i stan så var vi och lämnade tillbaka tapetbordet vi lånat och så passade vi på att glo i lite affärer. Köpte en body och ett par byxor till Isabell. Tänkte jag skulle prova det imorn så kanske ni får se med;) 

Efter att vi var klara på sjukhuset så vankades storhandling på Maxi. Idabell somnade medan vi gick dit så det var bara att handla med två vagnar! Men det gick bra och vi fick med oss mycket hem!!

Nu ikväll har jag varit och tränat och nu tittar vi på "Biggest looser". Blir sängen sen för lilla mig. Kanske orkar läsa någon sida i min bok med!!

EKG togs idag igen;)





Sista dagen...
Publicerat den

... på påskledigheten idag och här har inte blivit mycket gjort. Jag har sytt kuddar till Isabells myshörna och sen sydde jag mössa och handkraft till loppan. Isabell, jag och Aska var på lekplatsen också och det var skoj. Hon älskar verkligen att gunga den lilla sötnosen. Annars har det bara blivit massa hemmalek och mys. 

Nu ikväll var jag och Aska ute och gick en runda på 3 km. Måste verkligen komma igång nu igen efter jobbig tid med sjukan för lillan och innan det kom Rikard ofta em sent plus att jag hade lite ont i halsen med. Så nu ska här promeneras minst 2 mil i veckan igen. Sen ska jag försöka träna så mycket som möjligt också. Tänker mig även att minska ner matportioner och öka salladsmängden istället. Nu ska sista graviskilona bort till sommaren. Jobba, jobba, jobba!!!

Glad loppa i nya skaloverallen som farmor var och köpte till oss på beställning!!

Härligt med sand
I sin myshörna









Mitt <3...
Publicerat den

... blöder av att se vår lilla skatt må dåligt. Återkommer när hon är puss igen för just nu känner jag inte alls för att blogga...



Sjukstugan...
Publicerat den

... fortsätter här hemma så det blir inte mycket bloggning ikväll. Dagen har bara bestått av att försöka få dagen så bra som möjligt för lillan. Så himla tufft att se sin lilla skatt inte må bra. Hoppas det går över snabbt...



Idag...
Publicerat den

... för två år sedan så satte jag och Rikard varsin ring på våra fingrar. Det var en urmysig dag som vi spenderade vid vattenfallen i Forsakar. Så idag är alltså vår tvååriga förlovningsdag. vi har inte gjort mycket till firande, men bara att se vad vi åstadkommit i vår underbara dotter gör mig alldeles varm i hjärtat. 
 
På förmiddagen idag var jag och Isabell på öppna förskolan. på eftermiddagen var vi ute i det härliga vädret. Blev en promenad med Aska och så stannade vi i lekparken och gungade. Det gillar Isabell verkligen!
 
 Tyvärr är trollet inte helt pigg nu på kvällen så det kan bli en jobbig natt för henne. Så jag går nog snart och lägger mig så kanske man får sova några timmar. Gör så ont att se sin skatt inte må helt bra. 
 
 
Bilder från vår förlovningsdag <3