Vilken...
Publicerat den

... härlig dag vi haft idag. Vi började med lite sovmorgon innan det var dag att göra oss iordng. Sedan kom Ida och Ella hit och vi fikade och lekte. När barnen sedan var trötta gick vi ut på en lång och skön promenad. Så himla skönt väder. När dom sedan körde hem så packade vi in oss i bilen ochkörde mot stan. Kollade i några affärer innan vi körde ut till moster och kusinerna. Vi följde med och hämtade dom på förskolan pch sedan gick vi hem och lekte och pratade goja. Isabell tog en lur och när hon vaknade så fick hon mat av moster. Idag har hon ätit massor den lilla damen. 

Nu hemma har det inte blivit många knop. Jag har iallafallt fyllt på pelletsen och Rikard har lagat mat. Nu sover trollet och Rikard har varit ute och sprungit en runda. Så nu blir det lite TV tittande innan det blir sängen. 

Imorn blir det öppna förskolan igen och sedan lite hemmafix på eftermiddagen tror jag allt. 

Dagens tokfia<3





Eftersom...
Publicerat den

... jag fått för mig att jag ska göra vid tvättstugan fick jag ägna dagen åt att fixa där. Har tagitner den mesta av den gamla tapeten och torkat och så. Nu i veckan ska jag måla en karm och taklisterna. Sedan ska golvet fixas och slutligen också väggarna. Ni får se slutresultatet när det är klart. Hoppas det inte blir inom en alltför lång framtid. Mannen min var ute och fixade lite mer i trädgården. Vi har ett bra teamwork när vi jobbar tycker jag. 

Vi fick också besök av Isabells farmor och faster på eftermiddagen. Alltid trevligt.

Imorn får jag och Isabell besök av hennes kompis Ella och hennes mamma. Ska bli skoj. Annars har vi inte mycket planerat men är lite sugen på att åka och handla material till min tvättstuga. Men vi får se lite vad vi hinner och har lust med imorn. 

Annars längtar vi mest till på fredag när morfar äntligen kommer på besök igen. Lite tråkigt dock att Erika inte kommer med denna gång, men i sommar får vi träffa henne först i Schweiz och sedan i Sverige. 




Vi har...
Publicerat den

... haft en dag med fullspäckat schema. Vi började dagen med familjefrukost och sedan när trollet tog sin förmiddagslur så fick jag och Rikard egentid i form av häckklippning. Det blev väldigt fint. Vi passade även på att planera lite fler projekt i vår trädgård. 

Vi körde sedan mot simningen. Idag fick vi med oss farmor också. Jag var inte med i vattnet idag utsn jag passade på att fota massor istället. Isabell var precis som vanligt glad som en speleman. Efter simningen åt hon en hel burk mat samt en klämmis. Hon gillar precis som mamma pasta. Föräldrarna blev bjudna på lunch av snälla farmor innan vi körde hem igen. 

Påvägen hem somnade lillan så när vi kom hem blev det en promenad med vagnen. Sedan passade vi på att utföra med trädgårdsarbete medan Isabell sov vidare. Vi grävde ut för mina pallkragar och fixade också lite där vi tänkte lägga några plattor också. Måste bara köpa dom först.

Sen nu ikväll har vi skrivit en projektlista för vår lilla familj. Jag kan lova att den blev ganska så lång, vi har väldigt många projekt! Kul, men samtidigt känner man ibland att tiden inte räcker till. 

Nu blir det lite TV innan jag ska nanna kudden. Får se om jag orkar läsa lite också innan jag somnar. 

Häckklippning pågår. Ser bra ut tycker jag!







Kan...
Publicerat den

... våren verkligen vara påväg? Idag har det iallafall verkligen kännts så. Vi var ute på långpromenad med grannen i förmiddags. 3 barn, två hundar och två mammor njöt i solen. Isabell sov en stundi början men sedan var hon vaken och glad hela vägen. Så himla skönt att hon gillar vagnen allt mer. Den nya passar henne verkligen perfekt när hon kan "sitta" även fast den är fälld. Ett bra köp med andra ord. 

Idag har vi oxkså hunnit fredagsstäda och när Isabell sov sin långa stund på eftermiddagen fixade jag lite i trädgården. Aska har varit ute nästan hela dagen och hon gillar det verkligen. När loppan vaknade så åkte vi till Ica här i byn och handlade lite och när vi kom hem igen hade Rikard kommit hem. Så då lämnade loppanm ed sin pappa och så åkte jag till färgaffären. Blev lite färg till golvet i tvättstugan. Ska ge det ett försök och se om det går att måla. Fast det får vänta någon vecka eller två för har lite annat som måste göras innan jag börjar med det. 

Nu blir det lite lets dance och sen har jag tiggt mig till lite massage. Gjorde något konstingt i ryggen i onsdags när jag tränade och det blev inte bättre av att jag grävde och hade mig idag. 

Imorgon blir det bad igen och sedan massa trädgårdsarbete. Får väl se hur trollet accepterar att vi båda håller på, annars får vi jobba i skift. Vi kan ju också jobba på ordentligt medan hon sover!!

Säsongens första tvätt ute, nygrävd jord och mycket nöjd vovve<3





En lugn och skön...
Publicerat den

... dag har vi haft idag. Vi började med en långpromenad i ca 1 timme. Isabell somnade mot slutet av rundan. Vi stannade till hos en granne och där fick Aska leka med deras hund. Vi har också hunnit med massa lek och diverse måltider. Sen på eftermiddagens promenad tog Isabell en lur igen så jag passade på att jobba i trädgården när vi kom hem igen.

Nu ikväll har jag hunnit med att göra lite mat till loppan och jag lagade också middag till oss vuxna. Nu är det lite TV tittande och jag har stickat lite också. Så nu händer inte mycket mer ikväll. Imorn blir det en tur till öppna förskolan för oss. 

Fick min fina födelsedagspresent idag också! <3





Operation...
Publicerat den

... få bort mossa på gräsmattan har påbörjats här hemma i eftermiddag. Jag var ute medan Rikard och Isabell lekte och lagade mat. Det är dock ganska långt ifrån klart men iallafall lite bättre är det där jag gjort. Projektet började inte som vi hade tänkt för när Rikard skulle skruva ihop den så fattades det delar. Blev bara att åka in och byta den så det tog lite mer tid. 

Loppisen idag var sådär om jag får säga det själv. Köpte några småsaker men hade allt förväntat mig mer. 

Idag har vi också haft besök av Isabells farmor och farbror. Trevligt att träffa dem och roligt att de får se hur Isabell utvecklas hela tiden!!

Åker kundkorg i morfars favvoaffär
Att åka kundvagn är skoj skoj!!







Dagen...
Publicerat den

... har gått i ett naffs. Vi började med långfrukost och lek innan vi begav oss ut på en långpromenad hela familjen. Riktigt skönt var det. Trollet somnade när vi var ute så jag och Rikard gick en runda i trädgården och planerade lite inför kommande projekt. Vi tog också ut det gamla torkskåpet i tvättstugan. Nu i eftermiddag har jag rivit ner all tapeten där så nu ser det verkligen skumt ut. Och så kom jag på att jag kanske måste vänta lite med att måla eller kanske som de nya planerna att tapetsera. Vi har innan nämligen planerat att byta tre gamla fönster varav ett sitter i tvättstugan. Så dumt att börja måla och tapetsera innan det är bytt. Hoppas det inte tar alltför lång tid att få in de nya fönstret så att vi kan göra klart tvättstugan. 
 
Simningen idag gick jättebra. Det var ganska kyligt i bassängen för dom hade gjort vid något. Och frusna jag frös ju såklart direkt. Kan lova att duschen efteråt var väldigt skön. Cafeterian var inte öppen idag så blev lite körigt ned lillans matning. Vi körde hem och åt och det gick bra det med. När matning och så var klart så åkte vi mot stan. Först blev det storhandling av mat och sedan åkte vi vidare och köpte en hel del annat. Blev en mossrivare och en ny brevlåda bland annat. Bilder på det kommer en annan dag. 
 
Imorn tänkte jag ge mig iväg för en ny barnloppis. Det sägs att där brukar vara mycket folk så jag tänkte lämna man och barn hemma och sticka på loppis själv. Så är det någon som är sugen att följa med är det bara höra av sig. Dock får det bli ganska tidigt för jag tänkte vara där redan kl 10 när det börjar!
 
 
Mina godingar innan idag när de flydde mitt tvättstugefix ! Första gången för loppan i bärstolen! Hon verkar gilla den<3
 



Jag är så sjukt dålig...
Publicerat den

... på att sova när jag ska. Nu har jag vridit och vänt på mig sedan halv 3 men kan inte somna. Resten av familjen sover men jag tror att en liten tjej kommer att vakna inom inte alltför lång tid och då hade ju varit bra om jag sovit lite. Får väl hoppas att den lilla och pappan går upp tillsammans så jag får vila lite till!!

Bara lilla nattlampan är tänd!!!





Ännu en...
Publicerat den

... vecka är slut. De bara rusar förbi alltså. Känns som jag vill stanna tiden bara en liten stund, men det går ju inte så jag får njuta desto mer nu. Idag har jag och Isabell haft en riktig mysdag här hemma. I förmiddags blev det lite städat och så. Kan lova att det inte är lätt att damsuga med ett 7 månaderstroll hängandes i damsugarslangen. Våttorka golvet gjorde jag när hon sov ute i vagnen. Säkrast så, såg bara framför mig att hinken med vattnet vältes ut över hela golvet. 

När vi skulle ut och leka på eftermiddagen så regnade det klart. Isabell har inga skalkläder än så svårt att vara ute och leka när det regnar. Måste verkligen få tag på skalkläder känner jag. Kanske kan hitta det på söndag när jag ska på barnloppis igen.

Imorgon blir det en riktig familjedag för oss. Först blir det lite hemmahäng innan vi ska iväg och simma. Sedan väntar storhandling och lite annan shopping också!

Gårdagens glada tjej<3





Ingen...
Publicerat den

... träning idag heller. Känner fortfarande av halsen så bättre att vänta. Idag var vi iallafall ute på landet och hälsade på Isabells kompis. Det var jättetrevligt. Vi lekte först en stund och mammorna fikade och sen gav vi oss ut på en långpromenad i skogen. Sedan fick Isabell äta lunch innan vi körde hem igen. Väl hemma så har det blivit lite tvättstugeplanering, lite matstunder och massa lek. Har även passat på att pyssla lite med ett av alla mina 100 projekt.
 
Nu blir det nog snart min bok och jag innan det är dags att nanna kudde. Imorgon ska vi ut till pappas hus och ta emot sotaren. har även fått några uppgifter av pappa så de ska vi också göra. Tänkte passa på att gå in på färgaffären när vi ändå är i stan med. Sen till helgen får Rikard hålla i plånboken för då ska här shoppas till tvättstugan.
 
 
Älskade lilla troll
Såhär kul är det att dra i tvätten som mamma just hängt upp. Tokstolle!!
 



Blev ingen...
Publicerat den

... träning för mig ikväll. Dels så blev Rikard sen från jobbet och sen så har jag lite småont i halsen. Och enligt min mamma så får man absolut inte träna när man har ont i halsen. Så det är väl bara att lyda. Så nu sitter jag redan och slappar lite vilket känns ganska gott. Har fått sova ganska bra inatt så känner mig ganska pigg än.

Idag var vi iallfall på öppna förskolan igen. Isabell tyckte babysången var superkul idag och hon skrattade massor. Idag verkar det också som att aptiten kommit tillbaka igen. Skönt och hoppas det håller i sig. 

Imorn ska vi åka ut till en utav Isabells kompisar på förmiddagen och leka. Ska bli skoj. Isabell är ju dock rätt tjurig mot sina kompisar. Våga bara ta en sak hon har så får ni höra på skrik. Hehe lilla busan. Men hon tycker också att det är kul att leka med dom verkar det som. Undrans vem hon fått sitt humör från?!

Min lilla goding (gammal bild)





Som jag trodde...
Publicerat den

... beror det onda i foten på att jag felbelastar den när jag går. Så nu ska jag köpa inlägg till skorna och göra lite övningar så hoppas vi att det blir bättre snart. Isabell satt i vagnen under tiden vi var hos sjukgymnasten och hon var som en solstråle. Skönt iallafall att ha fått svar på vad det onda beror på. Nu är det bara köra på.

På eftermiddagen kom Elna och Lena hit för lite lek och bus. Tjejerna verkade tycka det var skoj och mammorna fick prata av sig lite. Vi gick sedan på en lång och blåsig promenad. Väl hemma igen blev det mat för lillan och sedan för föräldrarna. 

För mig blir det snart att läsa lite innan jag ska sova. Imorn ska vi till öppna förskolan igen och gå på babysång. Sen har vi inte mycket annat planerat men funderar på att åka in till stan och se efter målarfärg till tvättstugan! Sen blir det väl en eller annan promenad med!

Vakna pappa<3








Första födelsedagen...
Publicerat den

... som mamma har varit jättebra. Började dagen med lite sovmorgon medans Rikard och Isabell gick upp. Sedan blev det frukost innan vi satte igång med bakning och fix inför dagens kalas. Isabell hängde med pappa och mormor under tiden och hann också med att sova en lång stund. Vid lunch kom moster och kusiner hit och det blev pannkakor. Sen gick alla barn, mormor, Rikard och hundarna till lekparken medan jag och Annika fixade med tårta m.m. Vid 3 kom alla gäster och kalaset blev mycket lyckat. Nu ikväll blev det pizza för ingen orkade lagade mat. Så nu ligger vi här i soffan och jäser jag, Rikard och mamma. Trollet sover sedan länge!! 

Imorgon ska jag äntligen till sjukgymnasten med min fot. Får se vad planen för den är. Sen blir det lite lekdejt med Isabells kompis Elna. Vi ska vara här hemma hos oss. 

Veckan är ganska så fullspäckad fast ändå inte. Jag planerar att vi ska till öppna på tisdag och sen på torsdag ska vi upp till pappas hus där sotaren kommer på besök. 

Mor och dotter <3





Effektiv...
Publicerat den

... tycker jag att jag varit idag. I förmiddags efter art vi gått med Aska och. Isabell fortfarande sov i vagnen så passade jag på att städa. Började lite innan vi gick ut och blev klar medans hon sov. Hann också med klo- och pälsvård med Aska och att börja fixa på tomten. Har grävt ett land och nu la jag täckbark över det. Sen så började jag med operation ta bort mossa från gräsmattan. Var och köpte ammoniumsulfat (tror det hette så) igår så nu ska vi se om det fungerar. Annars blir det till att köpa en mossrivare. 
 
imorn lutar det åt att det blir bad för vår del. Om nu bara inte Isabell blir sämre tills dess. Ska bli extra kul eftersom mormor ska följa med. Sen blir det massa mormorsmys och kalasförberedelser. 
 
Nu blir det snart godnatt för lilla mig. Många nätter med minimalt med sömn för denna mamman och det börjar tära på krafterna. Men jag är inte bitter för det, har ju en underbar familj och fina vänner som gör en pigg ändå!
 
Old pic på vår goding!
Hon "fyller" ju månad idag igen. Tänk att hela 7 månader har gått sedan vi fick träffa henne för första gången. Jag njuter fortfarande av varje minut tillsammans med henne!
 
 
 



Eftersom...
Publicerat den

... vi har sjukstuga här hemma så blir det inte mycket tid till uppdatering här. Isabell är dock bättre nu så till helgen är jag nog i fas igen. 

Idag har jag sytt färdigt gardinen i hennes rum. Om jag får säga det själv så blev det bra. Nu ska jag bara sy lite kuddfodral och köpa lite mer saker innan ni ska få se hur det blir. 

Imorn blir det städdag här hemma. Kanske också att jag hinner fixalite  i trädgården med. Tanken var att vi skulle gjort det nu ikväll lite, men Rikard blev väldigt försenad med tåget så han kom när det var mörkt. Så imorgon hoppas vi att han har lite mer flyt. 

Bjuder på denna snygga mamma!!!







En sjukling...
Publicerat den

... har vi här hemma och det är himla synd om henne. Det gör så int i hjärtat att se sin lilla skatt må så dåligt. Lite hängig var hon redan igår men imorse var hon pigg som en mört så vi åkte och gjorde det som vi planerat. När vi kom hem så var det dock värre och nu på kvällen har det fortsatt neråt. Nu hoppas jag bara att hon snart ska kunna sova (Rikard är imme hos henne nu) och så fort hon gör det ska jag göra detsamma. Man vet aldrig hur många timmars sömn det blir inatt.

Vi har iallafall varit iväg och köpt tyger idag. Så nu ska här sys när tillfälle ges. Rikard verkade godkänna dom också vilket var bra. Annars hade han helt enkelt bara fått gilla läget. Jag har också hunnit med ett besäk hos frisören och sen tränat nu ikväll. Håret blev fint, körde vidare på det mörka fast med lite ljusare slingor i. 

Idag vill vi också säga grattis till världens bästa mamma/mormor på födelesedagen. Hoppas vi ses till helgen eller åtminstone inom en inte alltför lång tid <3 bjuder på lite mormor-Isabellbilder!










 




Bloggledigt...
Publicerat den

... tog jag mig i helgen. Istället har det blivit massor av kvalitetstid med min fina familj. I fredags kväll var jag återigen iväg och handlade alldeles själv. Sen blev det hemmakväll för oss. Isabell sov första natten i eget rum och det gick jättebra. 

I lördags var det återigen dags för simning. Denna gången fick barnen bada med kläder på och även prova flytväst. Isabell tyckte det var jättemysigt att ligga själv med flytvästen. Hon är vekligen härlig atts e när hon simmar. Den energin och glädjen kan man knappast ta fel på.

Igår kväll var syster med familj här hemma. Vi åt raclette och det var som alltid supergott. Tjejerna hade köpt med sig godis det blev lite av den varan med. Sen när alla barnen sov så spelade de vuxna "Ticket to ride". Trevligt som alltid och det gick faktist ganska bra för mig. Vann nog iallafall två gånger;)

Idag har familjen fått lite gjort. Jag har sått årets fröer så hoppas nu att det blir något. Jag sådde basilika, coctailtomater, chili, citronmeliss, timjan och smultron. Vi har planerat var jag ska ha mina pallkragar och även var jag ska gräva ett land. Vi måste köpa lite nya växter sen också, men vi börjar me d mina fröer. De står ju inne nu i början och får sedan komma ut när det säkert är plusgrader. Vi tog sedan en lång och skön promenad. Isabell gillar sin vagn mer och mer, vi var ju ute 1,5 tim och hon var nöjd hela tiden. Mot slutet tröttnade hon dock lite så hon fick mysa liteme d pappan sin. Jag har också hunnt med dagens träning vilket känns gott. 

Nu ska jag titta lite TV innan det är godnatt för mig. Veckan har en held el skoj att erbjuda och ni får såklart ta del av vad!

Bjuder på några bilder från igår. 

Klädsim med flytväst
Denna goding<3




Oviss...
Publicerat den

...verkarmin framtid tyvärr vara. Som det ser ut så kommer min förskola att stänga. Eftersom jag varit borta ett år så blir det nog jag som ryker först vilket är surt. Hade ju gärna jobbat i byn sen när Isabell börjar förskolan. Jaja, får väl se hur det blir och om där kommer något annat intressant jobb som jag kan söka. 

I förmiddags när vi varit ute på promenad och Isabell fortfarande sov så kom jag på den smarta iden att tvätta bilen. Det behövdes verkligen och det blev iallafall bättre än det var innan om än inte helt bra. Loppan vaknade ju såklart och tyckte det var sådär trevligt. Så jag fick snabba mig mot slutet och det blev lite randigt och dant. Jaja, kanske gör det bättre i helgen!

Sen i eftermiddag så gick vi till öppna förskolan innan mötet på jobbet. Dock så somnade Isabell så det blev bara jag som var där. Träffade ju lite trevliga mammor och barn så det var trevligt ändå!

Nu ikväll har Rikards bror varit här en sväng. Sedan har jag stickat lite och nu har vi just kollat på Nybyggarna. Vilket program alltså, så himla kul att se allt det arbete som läggs ner för personer som hamnat lite snett. Jag tänkte snart gå och lägga mig och läsa. 

Imorgon väntar ett inte alltför kul tandläkarbesök, men det är ju något som måste göras.. Isabell får hänga med farmor under tiden!






Trött...
Publicerat den

... är bara förnamnet just nu. Inte utan trötthet i huvudet, utan i kroppen av kvällens träningspass. Känns så himla skönt att jag kommit igång ordentligt. Kul är det också och passen är roliga. Idag träffade jag en mamma som är i samma simgrupp som oss, kul. 

Idag har vi varit hos Isabells kompis Elna. Det var jättetrevligt och Isabell hittade massa fina leksaker. Kan bli ett och annat i Ullared när jag är där, men allt för lilla loppan. Nu ska det ju bli ordning på hennes rum så klart hon ska ha fina leksaker då. Man märker att hon vill ha lite nytt, för hon blev jätteglad när hon såg allt nytt idag. Kanske att det är mammans önskemål också litegrann då!

Jag var förbi stickaffären också. Köpte ett nytt mönster och garn. Blev ju lite trött på koftan igår, så nu blir det nytt. Får se om jag klarar av det dock, för det ska stickas på rundstickor och det har jag aldrig gjort. 

Imorn blir det nog en lugn förmiddag här hemma. Ska väl börja med min veckostädning och så. Sen på eftermiddagen blir det en snabb sväng till träffpunkten, för sen ska jag till mitt jobb. Högsta chefen kommer och pratar om vår framtid och det vill jag såklart inte missa. Sen blir det nog en hemmakväll för mig  och min familj. Har inte varit tillsammans någon kväll riktigt så nu är det hög tid;)

Isabell i Elnas bollhav, står högt på önskelistan
I snurran. Denna kan dock bli lite svår,att få tag på, för den kommer från USA!







Hemma igen...
Publicerat den

... efter en trevlig stickkväll. Blir ju mest prat men lite har vi allt fått gjort. Dock har jag bestämt att dra upp min kofta och börja om. Är inte helt nöjd med den, den känns så himla stor! Så vi får se hur det blir med det. 

Imorn blir det lek och bus med Isabells kompisar på förmiddagen och sen tänkte jag gå förbi stickaffären i byn för att se om jag kan få ny inspiration!!

Dessa "skorna" har jag virkat innan. Dock kan hon inte ha dem mer!!






Clementin...
Publicerat den

... är mycket mumsigt tycker Isabell. Så himla bra med denhär "nappen" där hon kan smaka själv! Ännu sålänge är nog clementin och banan favoritfrukterna!!

Snart kommer Rikard hem och då bär det av mot Nina och stickkväll för min del. Ska åka till några affärer innan bara;)






Tidigt godnatt...
Publicerat den

... blev det för vår lilla loppa idag. Hon sov inte särskilt länge i eftermiddag så det resulterade i trött tjej nu ikväll. Nu sover hon iallafall och jag sitter i soffan och tänkte sticka lite granna nu. Imorn är det dags för stickjunta igen så lika bra att komma igång ordentligt idag! 

Vi har haft en väldigt lugn och skön dag här hemma idag. Vi var ju ute och sprang/promenerade i morse och sen var vi ute på promenad med Ulrika och Zigge! Aska tyckte det var kul med lite hundbus och jag fick prata av mig. Isabell observerade mest omvärlden under rundan! 

Idag har jag köpt en vårjacka och två vårmössor till trollet. Väntar med spänning på att de ska komma hem. Är så himla kul att shoppa barnkläder men nu tänkte jag ta det lite lugnt på den fronten ett tag. Hon har så himla mycket fint så vill ju kunna använda allt. Istället får det bli lite fokus på hennes rum nu och såsmåningom också tvättstuga, toalett och kök!

Rikard och Aska är ute och springer nu. Duktiga e dom. Sen ska nog Rikard snabbt rengöra pannan innan han också slår sig ner på soffan;)

Gammal bild på lilla hjärtat!





Vilar...
Publicerat den

... gör vi här hemma nu! I morse var vi ute på en waggingrunda och det gick bra. Sedan har det blivit en massa lek och nu vilar vi på soffan. Blir promenad med Ulrika sen om en stund. Får väl bara se om trollet vaknar, för vill inte väcka henne!!

Underbara lilla tjej<3




Hjälp?!?
Publicerat den

... hade jag behövt med min iPhone och iPad. Varje gång jag stoppar i den i laddaren så säger det att iCloud lagringsutrymme är fullt och att den inte kan säkerhetskopiera. Har varit inne på datorn nu för att försöka rensa lite, men vill ju gärna ha kvar bilderna på telefonen med. Men ni som tar mycket bilder som ni vill spara, för ni över bilder till datorn och tar bort från telefonen? Eller hur gör ni? Behöver man ha iCloud? Tips är mer än välkomna!
 
Träningen ikväll gick bra den. Känns så himla skönt att vara lite igång igen. Tycker också att jag känner mig starkare vilket är skönt. När jag kom hem igen så började jag med telefonen men sen blev Isabell ganska trött så jag gjorde henne klar för natten och gav henne massage. Var så himla längesedan det blev av nu och hon gillar det ju verkligen. Så jag ska försöka göra oftare nu. Det är dock inte så bra att göra det när hon är för trött. Då blir det nästan tvärtom istället. 
 
Vi tittar på Nobels Testamente nu och sen blir det godnatt. Imorgon ska Vi väl inte göra så mycket. Tänkte nog ta en waggingrunda igen och sen blir det kanske promenad med en kollega på eftermiddagen. Annars så funderar jag på att se hur trädgården ser ut och börja med lite vårstädning där när Isabell ska sova. 
 
Är igång med lite inredning i Isabells rum nu igen. Tänkte sy nya gardiner så jag måste komma iväg till tygaffären. Det blir nog nästa vecka och så hoppas jag få sällskap av Annika så kag får lite tips och tycke. Tänkte köpa något stretchtyg med så att jag kanske kan ge mig på att göra en mössa eller så med, vi får se!
 
näej, nu ska jag se på TV, önskar er alla en bra start på veckan!
 
Ladjad tjej som skulle bada igår
Hon älskar verkligen att bada<3
 



Äntligen...
Publicerat den

... har jag nu satt mig vid datorn och flyttat över bilder från kameran till datorn. har också laddat ner ett bildredigeringsprogram som hör till kameran. Dock hittade jag ingen vattenstämpel där i så har ni tips på hur man enkelt kan sätta det på bilder så får ni gärna dela med er av dem. Vill ju inte lägga bilder på trollet utan dem, man vet aldrig vilka konstiga människor där finns. Hittade massa söta bilder på loppan som jag annars gärna hade visat er. Sålänge får ni nöja er med bilder på nya vagnen och lite bilder på hur det ser ut här hemma nu. Tänkte ta mig tid en dag och lägga upp före och efter bilder på huset en dag med, men det blir nog inte idag.Rikard har just gått ut för att springa en runda och jag ska träna sen vid 6. Isabell ligger här utanför och sover gott i sin vagn. Hon har verkligen en på och av knapp nu. Antingen full fart eller jättetrött! Så härligt atts e hennes utveckling.
 
Idag har vi fixat med lite av varje här hemma. Vi har också barnsäkrat kök/matsal vilket betyder att det inte står saker i fönstren mer nu. Får väl se när det är lämpligt att flytta tillbaka dem. Jag har provat på att göra köttgryta  idag också, och om jag får säga det själv var det helt okey. BLir nog att jag gör det fler gånger. Vi har ju en del grytbitar och en och annan stek sedan vi köpte massa kött. Så himla skönt är det att man vet vad det är och att man alltid har hemma.
 
Så, nu kommer lite bilder, återkommer kanske med ett inlägg till ikväll när trollet somnat.

Matrummet
Matrummet från annat håll
Hallen mot vardagsrummet (De fina dörrtexterna har jag fått av min fina svägerska)
Del av vardagsrummet
Nya vagnen i liggläge
I sittläge
Igen