Det verkar som...
Publicerat den

... att min gissning kommer att vara fel när skatten ska komma. Jag har ju hoppats på imorgon men än är där inga tecken På att h*n ska komma. Men hoppet är ju det sista som överger en säger man. Kvällen här hemma hos oss har varit väldigt lugn. Bara slappat på soffan faktist. Nu blir det en film för oss. Får väl se hur länge jag kommer kunna hålla mig vaken. 
 
Vagnen blev för övrigt mycket bra, även om jag fortfarande vill ha det svarta chassit. Ska bli mycket spännande att det om det kommer nästa vecka!
 
Här är iallafall vagnen;)



Besöket...
Publicerat den

... hos barnmorskan gick jättebra. Allt såg bra ut och bebisen följer sin kurva. Vi pratade en del om hur man ska kunna veta mär det är dags att föda och jag vet inte riktigt om jag blev på det klara med det hela. Det är ju så himla svårt att förbereda sig för en situation som man inte vet hur det kommer att kännas eller hur man kommer att reagera. Jag fick ta ett stick i fingret också för att kolla blodvärdet. Det är typ det värsta jag vet att bli stucken i fingret, blir hellre stucken 100 gånger i armvecket än 1 gång i fingret. Jaja det gick bra iallafall. Passade även på att väga mig när vi var där. Jag har gått upp 11 eller 13 kg (vi minns inte hur mycket jag vägde första gången) så det var ju inte så farligt. Jag gick ju ner i början med så totalt har jag nog inte alls gått upp särskilt mycket. Skönt, för då blir det kanske lättare att få väck kilona sen efter skatten kommit till världen. 
 
Idag har jag ringt och skällt på vår barnvagnsleverantör också. Vi beställde vagnen för väldigt läge sedan och fick vagnen ganska snabbt. Dock fick vi ett silvrigt chassi istället för ett svart som vi beställt och det är detta som jag var arg på. Nu säger dom att dom ska skicka det svarta chassit på måndag och det hoppas jag verkligen nu att dom gör. Annars kommer Heidi vara ännu mer arg nästa gång jag ringer. Vi sitter ju inte i sticket än eftersom vi inte har någon bebis att fylla vagnen med än, men man vill ha det man beställt och sen vill man inte att dom säger att dom ska skicka den och sen inte gör det. Sånt gör mig galen... Så nu har jag bestämt att vi packar upp det chassit vi har sålänge. Sen får det vara deras problem att hämta det gamla sen när vi fått det nya, om de nu bryr sig om det. 
 
Så nu ska jag packa upp detta och se hur det är;)
 
 



Ensiffrigt...
Publicerat den

... är vi nere på nu och man börjar verkligen känna att det närmar sig. Vi har just vaknat och Rikard och Aska gick just utpå promenad. Idag blir det som sagt barnmorska och en tur på stan. Vi äter väl lunch där med när vi ändå är inne och har semester;)
 
Tänk att skatten legat där inne i ca  270 dagar. Overkligt men sant<3
 



Allsången...
Publicerat den

... var riktigt bra och det var kul att se The Sounds. Synd jag missade dom i fredags;( Nu har vi just satt på en film och det blev kvällen till ära "Lejonkungen". Rikard sa igår att han hade velat se den, så det fick bli idag. 
 
Imorn blir det barnmorskan igen. Tror det blir en liten tur på stan med men vi får la se;) Näe, nu ska jag kolla på filmen;)
 
Tittade på efter allsång med;) på paddan!
 



Laddar...
Publicerat den

... för kvällens Allsång där The Sounds ska vara med;) spännande. Vi har just ätit middag som jag stod för idag. Det blev fiskgratäng och den blev faktist god om jag får säga det själv. Vi försöker att hålla oss till vår matsedel så gott det går och det funkar riktigt bra. Vi kan ju dock kasta om emellan dagarna men vi försöker iallafall att inte byta ut så mycket! Sen storhandlar vi ju typ varannan vecka och däremellan bara lite mjölk och sådant. Är mycket skönare att veta vad typ man ska äta och särskillt laga. 
 
Rikard har suttit och fixat med en skiva som vi ska ha med oss på förlossningen sen. Massa bra låtar har jag valt. Känns som det är lika bra att ha med sig så mycket som möjligt för man har ju ingen aning om hur man kommer reagera när man väl är där!
 
Näe, som sagt, nu ska jag ladda för Allsången. Hoppas få lite massage på mina små fossingar sen med!! Det brukar inte vara alltför svårt att tjata sig till det!
 
Aska var riktigt busig innan. Här sitter hon och väntar när hon och Rikard leker "hitta nallen" som i detta fallet var en bläckfisk. Sötnosen<3
 



Nu...
Publicerat den

... har jag lite paus efter att ha fått lite gjort. Jag har bakat bröd och tvättat lite fönster medan Rikard har satt upp ny spegel och krokar i badrummet samt börjat städat. Vi har alltså varit ganska effektiva. Blev riktigt bra med spegeln vi köpte till lilla toaletten, mycket bättre än det gamla fula skåpet. Jag tvättade en hel del fönster utvändigt och i köket tvättade jag dem även emellan och på insidan vilket verkligen var behövligt. Nu började det dock regna ganska mycket så de fönstren som är kvar får jag ta utsidan på senare eller en annan dag. Tänkte även ta insidorna på de jag är klar med men måste vila lite först. Kanske tar och börjar stryka istället när Rikard damsugat klart. 
 
Till bröd gjorde jag frallor så måste nog allt provsmaka en sådan med sen. Kankse blir en film eller så till vilan. Jag tycker det är ganska mysigt när det regnar och regnet behövdes verkligen nu. Sen är det ju kanske inte jättekul om det spöregnar när man ska göra något utomhus, men såhär när man är hemma och inte har något planerat är det mysigt! Aska vill ju helst vara ute även fast det spöregnar (konstigt eftersom hon inte brukar gilla att promenera när det regnar) så henne ser man inte mycket av!
 
Näe, nu ska jag nog gå pch provsmaka en fralla!!
 
 



Morgonpromenaden...
Publicerat den

... tog jag idag eftersom jag inte kunde sova. Vid 7 tiden hade jag vridit och vänt på mig länge nog så då gick jag upp. Tog med mig den lilla grå och gick ut och gick. Det regnade en del men var faktiskt riktigt mysigt och skönt. Nu blir det lite slappande framför Nyhetsmorgon innan dagen sätter igång på riktigt;)




En härlig dag...
Publicerat den

... är nu till enda och jag ska snart sova. Ringde verkstaden nu i morse och de skulle beställa ett lastgaller som skulle komma i slutet av veckan. Skönt när det kommit. Sedan bestämde vi med Rikards mamma och bror att vi skulle ta en tur till Ikea. Köpte lite smått och gott såklart. Vi hade inget direkt bestämt, men. Det blir ju ändå en del som slinker ner och notan slutade på omkring 1000 kr. Jag blev dock lite besviken på fyndavdelningen som många höjt till skyarna. Vi hittade inte ett dugg där. 
 
Dirket vi kom hem så lastade vi bara ur bilen och lastade in oss igen för att åka mot Ulrika och Bo. Hade en mycket trevlig kväll där med mat, fika och en himla massa prat! Kommer verkligen sakna mina underbara kollegor nu när jag ska gå hemma. Tur dock att man kommer kunna träffa dom ändå;)
 
Näe, nu ska jag läsa och sen sova. Imorn blir det hemmafix hela dagen med städning, tvätt, strykning, montering av spegel och lite annat och säkert mycket mer;) 
 
Satte upp ett väggord innan i skattens rum;)
 



Numer...
Publicerat den

... är den enda acceptapba sovställningen på sidan för min kropp. Härom veckan när Annika chockat frågade mig om jag fortfarande kunde ligga på rygg så kunde jag ju det utan problem. Nu får jag dock världens tryck om jag försöker så det är inte så mycket variation på hur jag ligger. Annars har jag inatt fått sova ganska så bra. Är ju fortfarande uppe 5-10 gånger per natt men det är inte så farligt. Sålänge jag kan somna om direkt så stör det inte mig att jag måste gå upp. 
 
Nu ska jag snart ringa bilfirman så får vi se ommdet blir något lastgaller idag. Vet inte ommRikard åker med och vi gör fler ärenden eller om jag åker in själv. Sen i eftermiddag ska vi åka till en jobbarkompis pch fika lite vilket ska bli trevligt!
 
Näe, nu ska jag kolla lite bloggar innan Rikard och Aska kommer hem, för då blir det uppstigning pch frukost. Hoppas ni alla får ennbra dag. Här verkar det som att det är lite mulet idag! Inte mig emot menndet behöver inte vara så dryg luft bara!
 
 
 
 
 



Det blev...
Publicerat den

... just ett kvällsdopp för lilla mig! Var skönt men lite kallt. Jag har nog verkligen blivit en badkruka;) nu blir det en film här hemma. Rikard är också hemma och överlevde cyklingen:)




Nu får ni stå ut med...
Publicerat den

... ett litet gnälligt inlägg. Idag har nämligen inte varit en bra dag att vara höggravid i. Kvavt och varmt och tryckande. Detta har gjort att jag inte gjort så mycket idag. Har fått lite virkat på min filt, doppat mig i poolen, tittat lite tv ch så. Rikard fixade i garaget lite och jag var ute där med och tittade så att det gick rätt till. ;) 
 
Nu ikväll är jag ensam hemma, ja eller jag har ju Aska. Rikard cyklade nämligen iväg mot sin pappa för att se fotboll för en stund sedan. Jag kände för att bara vara hemma så han fick åka själv. Satte just ner mina fötter här i för det tyckte jag att som behövde;) skönt att svalka dom lite;)
 
 
Idag beställde vi också en blöjhink som inte luktar. Hittade på en internetsida och det var mycket billigare än i affären. Tror inte vi har så mycket kvar som vi behöver nu. Det vi pratat om är en bärsele och kanske en babysitter, men vi har inte bestämt om vi ska köpa det än. Kn ju tänka att det finnsgra andra som också vill köpa lite saker så då kan man ju önska sig istället;)
 
Veckans planer är inte så många. Imorn ska jag ringa bilfirman och höra med dom om lastgaller till bilen, har dom sådana hemma så åker jag/vi väl in och köper ett sådant. Sen hade vi behövt lite krokar och annat fix till garaget med. På onsdag har vi återigen tid hos barnmorskan. Får väl se om det blir det sista eller om vi hinner dit något mer. Sen vill Rikards bror ha hjälp med att få hem en soffa och Irene ville åka till Ikea så lite sådant blir det nog med. Får väl se hur mycket jag orkar med bara! Min förhoppning är ju dock att jag kommer ha annat att göra på torsdag, särskilt en dag som denna. 
 
Näe, nu ska jag njuta av mitt fotbad! Hoppas ni alla mår bra i värmen;)
 
 



Hemma...
Publicerat den

... efter en mycket trevlig dag i Malmö. Vi har gjort massa trevligt. Först gick jag, Rikard och Aska en sväng på stan. Eller sanningen är att jag sprang in i några butiker och sedan promenerade vi mot Triangeln. Jag hade ju en viktig sak att köpa, nämligen Novalucol, som man äter för sura uppstötningar. Min räddning nu kan jag säga, för ni mår jag inte så illa mer. Skönt att veta att man kan ta en sådan tablett så går det över. I vilket fall, när vi kom upp till Triangeln så gick vi till Lilla glassfabriken där vi mötte upp Johanna, Markus och lille Morrgan för en glass. Åkte sedan mot Ribban för ett bad. Jag och Johanna agerade badkrukor medans dom andra badade. Trisst bara med så mycket tång i vattnet. Efter badet pkte vi till Johanna och Markus och slappade lite. efter någon timme lämnade vi hundarna hemma och gick mot Möllan för att äta. Riktigt trevligt att få se det, för där har jag aldrig varit. Gick sedan genom folkets park och sedan försökte Rikard komma in i en synagoga utan att lyckas. Det var egentligen jag som ville gå in och titta men jag vågade inte gå och försöka komma in. Jag tycker ju att det är intressant att titta i sådana byggnader och brukar alltid titta när tillfälle ges. Påvägen hem fick barnen leka lite i parken medan mamman fotade dom. Haha helt galna var dem;)
 
Här är jag och mamma i en moske i Turkiet
Galningarna
Snurr snurr
Detta var helt galet...
... eller vad säger Johanna?!
 
 



Mulet och kvavt...
Publicerat den

... Är det väder vi bjuds på här hemma idag. Vi ska snart bege oss mot tåget som ska ta oss till Malmö. Blir lite strosande och så innan vi ska möta upp Johanna och Markus. Vet inte alls vad vi ska hitta på men något kul blir det säkert. Vi blir väl inte alltför sena hem sen för det tar ju en stund att komma hem och jag är inte den med mest energi kust nu.
 
Igår kväll mådde jag verkligen inte bra. Hade sjukt mycket sura uppstötningar och var illamående och det fortsatte även inatt. Så har inte blivit direkt mycket sömn inatt heller tyvärr. Drygt att vakna mitt i natten pch må så illa att man inte vet vad man ska ta vägen. Bara gå upp och försöka få det bättre. 
 
Hoppas ni alla får en bra helg!!
 
Dagens fläta!!
 



Just hemkomna...
Publicerat den

... från något jag egentligen inte alls skulle vara på, nämligen ett ljusparty. Dock höll Rikard i ställningarna så det blev inte så mycket. Vi har ju haft tjejerna här hela dagen och det var verkligen mysigt. Gud va dom tyckte det var kul med poolen. Även min syster badade, kors i taket. Ja, jag badade också en gång! Till lunch grillade vi korv till tjejernas stora glädje. Jag hann iallfall vila en stund när dom åkt hem innan det var dags för oss att köra samma väg. Annika hade gjort ostpaj, så vi slapp laga middag vilket var skönt. Påvägen hem körde vi inom och köpte lösgodis. Undrar jag hur det ska gå när bebisen är ute och jag får börja leva ett lite hälsosammare liv?! Jaja lika bra att unna sig nu!
 
Imorn blir det nog en tur till Malmö för att hälsa på svägerskan och hennes fästman. Blir väl lite spel och någon god mat någonstans. Vi tänkte ta tåget ner, mysigt med en liten utflykt!
 
Blev inget med Helsingborg ikväll. Insåg att det skulle blivit bökigt att ta sig hem så sent för det lär inte fungera att köra in dit. Jag får väl nöja mog med att se The Sounds på allsången på tosdag, för då ska de vara med där. Nu ikväll blir et istället lite friidrott och såklart Usain Bolt. Kan tänka mig att Kvällen blir ganska tidig för mig, är ju inte alltför pigg efter gårdagnattens bravader...
Härliga badtjejer och kille<3
 



Jag vill...
Publicerat den

... åka till Helsingborg ikväll/natt för att se The Sounds. Någon som är sugen med så kort varsel?



En hel*****s natt...
Publicerat den

... har jag haft inatt. Jag har sammanlagt sovit kankse två timmar så jag är inte alltför pigg. Tur jag inte har mycket bestämt idag så jag kan vila. Annika och tjejerna kommer väl snart kan jag tro och då blir det lek och bad. Jag sätter mig väl i en stol och sitter där;) Anledningen till att jag inte kunde sova var bla drömmar och förvärkar samt livlig bebis;)
 
Har uppdaterat gissningslistan lite och jag hoppas att ni som gissat efter det beräknade datumet har väldigt fel, för jag vill inte vänta mer;)
 
Näe, nu ska jag ut och sätta på pumpen i poolen;) trevlig dag alla!



Fått lite...
Publicerat den

... virkat nu ikväll och har faktist kommit halvvägs. Nu pallar jag dock inte mer för ikväll utan det blir sängen nu. Imorn kommer Annika och tjejerna hit för lite bad så då hoppas vi vädret är bättre!! Annars blir det en lugn dag även imorn. Ska dock baka det brödet som inte blev bakat idag;)
 
Såhär ser den ut nu. Det blir en bredare svart nu i mitten och sedan kommer neonfärgerna gå ut i samma ordning ;)
 



Vet inte riktigt...
Publicerat den

... om det blir något brödbak idag. Jag har dock gjort lite annat vettigt! Var ute en promenad med aska och det var väldans skönt. Lite smådugg och tyst och skönt. Sen satte jag upp ett väggord här hemma med. Tycker det blev bra med tanke på att det var första gången jag försökte;)

Får väl ta tag i mat nu med!!




Känner mig...
Publicerat den

... inte helt hundra idag. Efter att jag ätit frukost gick jag direkt och sov 2 timmar till. Känner mig lite febrig och har ont i skallen. Nu har jag ändå tagit tag i mina sysslor och gjort saft och gele. Brödet får bli när jag vilat en stund. Måste städa köket med för det pallade jag inte när jag var klar med saftkoket. Trisst att inte få känna sig helt bra, men inte mycket att göra åt. Skönt ändå att bara vara hemma och lata sig ibland. Nu har vi iallfall tre sorters saft här hemma. Jag föredrar nog vinbärssaften framför de andra två, men kul att ha lite olika ju. Jag frös in bären som var kvar och imorn tänkte jag plocka våra svarta vinbär och frysa in. Då kan jag ju göra mer saft när denna är slut;)
 
näe, nu ska jag vila mig en stund. Har sett att gissningarna börjar trilla in. Tänkte sammanställa det hela ikväll och så lägger jag till vartefter det kommer nya gissningar!
 
Saft och gele
måste köpa fina flaskor som jag kan ha min saft i till nästa år;)



Lite...
Publicerat den

... mulet idag men det kan vara ganska skönt det med. Jag har inga direkta planer idag men jag hade tänkt baka bröd och koka vinbärssaft. Måste dock ta mig till affären innan jag kan göra saften. Annars blir det en lugn och skön dag. Jag är ganska sliten även fast jag sovit helt okey i natt...
 
Om en vecka exakt, den 1 augusti tycker jag det hade varit perfekt om skatten tittade ut. Då är det nämligen Schweiz nationaldag och det hade ju varit en kul grej att bebisen var född just då. Så denna dag är alltså mitt tips på att en tittar ut. Tänkte att ni som läser hade kunnat få gissa när ni tror att den kommer ut och kanske även vad det blir och så. Jag kan ju inte svara på det eftersom jag redan vet, men ni andra kanske har gissningar! Skriv en kommentar om du vill vara med i gissningsleken;)
 
 



Nu ikväll...
Publicerat den

 ... har jag roat mig med att titta på några avsnitt av "En unge i minuten". Jag är inte den som får massa tankar av att se sådant utan jag tycker mer det är intressant. Man kanske också förbereder sig själv på vad som komma skall. Vad jag vet är iallafall hur jag INTE vill att Rikard ska göra. Jag menar, en pappa där låg och sov medan mamman kämpade sig igenom värkar. Det är inte okey i mina ögon. Jag tror dock inte att det kommer vara några som helst problem i vårt fall. Jag är bara lite orolig att han är uppe så sent på nätterna nu, för tänk om vi måste in mitt i natten och han är helt slut. Jaja han känner nog bäst själv hur han kommer orka;)
 
Du är välkommen ut när helst du vill nu <3



En trött gravid dam...
Publicerat den

... sitter nu i soffan och tar igen sig. Har varit iväg och flängt på eftermiddagen och sen väl hemma igen blev det bad, dusch och sedan sydde jag klart mina "nappband" som jag började på för ett tag sedan. Så jag känner att jag är värd att sitta i soffan. Rikard får stå för matlagningen ikväll alltså. 
 
Ja på min lilla resa innan idag så hann jag med en del. Jag var på försäkringskassan pch har nu lite mer koll på allt med föräldrapenning och så. Sedan gick jag på stan en sväng. Handlade en filt till skatten och lite småsaker, men inget speciellt. Var sedan runt typ överallt för jag skulle köpa packning till en kran som vi har som läckt. Fick tips i en affär, men tog Maxi på vägen. Blev en hel del handlat men nu har vi mat för två veckor. Bara lite mjölk och så som kommer behövas. Idag aktiverade jag äntligen mitt kort så att jag kan självscanna. Väldigt smidigt må jag säga. Åkte vidare mot stället där jag blev tipsad om packningen och mycket riktigt hade dom det jag sökte. åkte sedan hemåt och där blev det som sagt bad och lite annat. 
 
En bild på några av nappbanden. Har gjort fler men de kan vara lite väl avslöjande;) vet ju inte ens om hen kommer att använda napp men det var mer en kul grej att göra!
 
Som sagt, det kommer fler färger om mönster;)
 
Skattens första present från den blivande morfadern och Erika;)
 
 



Det blev...
Publicerat den

... ytterligare ett dopp innan jag gick in för dagen. Denna gången såg Rikard det hela så han kan intyga att jag faktist doppade mig;) nu ikväll har det blivit väldigt lugnt. Jag lagade mat och sen städade jag köket. Det är ungefär vad jag orkar med innan jag måste ha paus! Har läst att man ska vara noggrann med att ta pauser och vila nu i slutet så det tar jag fasta på. Sen har jag kollat på djurakuten och allsång på skansen. Nu är där inget jag vill se så jag la mig på sängen för att blogga och så istället. 
 
Imorn verkar det bli något sämre väder men det får vi se när vi är där;) blir kanske en tur till stan iallafall för kylskåpet hade behövt sig en riktig påfyllning. Måste bara skriva ihop en matlista och handlingslista först. Annars blir nog även morgondagen ganska lugn. Känner mig allt tröttare för var dag som går tycker jag, men ingen ide att gnälla. 
 
Ett bevis på att jag iallafall är blöt;)
 



Hör och häpna...
Publicerat den

... men jag har faktiskt doppat mig nu! Var ganska kallt men skönt;) nu är där upp mot 21 grader så man ska väl inte klaga;) Rikard och aska är fortfarande inte hemkomna och jag vet inte alls när dom kommer!!




Ensamtid...
Publicerat den

... har jag här hemma nu. Rikard tog med sig Aska och åkte med sin pappa för att hjälpa hams farmor med en grej i huset, så jag är själv en stund. Har satt mog i solen nu och här lär jag sitta en stund. Poolen är kanske lite varmare idag så i eftermiddag kanske det till och med kan bli ett dopp. Lovar dock inget än. Näe, nu ska jag njuta av min egentid i den härliga solen! Hoppas ni alla mår bra;)
 
Det ser så mycket härligare ut än vad det är;)
 



Inte badvänligt...
Publicerat den

... i poolen än för min del, men Rikard har doppat sig. Det är ca 15 grader där i nu så behövs lite mer värme för min smak. Jag har dock varit i med benen och armarna två gånger men längre än så kom jag inte. Lite kul iallafall att vi nu är ännu närmare Svensson-familjen i och med poolen. Ja, jag tycker det känns som att en pool  lite tillhör den familjen. 
 
Vi var på banken innan med och det gick bra. Idag var vår "vanliga" bankkvinna tillbaka vilket kändes tryggt;) har även  börjat gå igenom här hemma vad vi har för abonnemang på olika saker och så. Ofta har man ju inte riktigt koll på allt sådant, men vi tänkte vi skulle sätta oss in i det nu. Jag förberedde också för månadens räkningar och sen satte jag in en hel del papper i pärmar. Har ju blivit en del i och med olyckan och ny bil och så. Någon kväll i veckan blir det storrensning och sortering av papper kan jag lova. 
 
Får se om det blir lika fint väder imorn. Isåfall blir det väl ytterligare en dag i trädgården. Fast egentligen hade vi behövt att åka in till stan och storhandla och så, men vi får se;)
 
Rikard överväger om ifall det ska bli något dopp
Duktig med som tar väck ogräs
Bild från gårdagens badtokiga tjejer
 



Mitt jobb...
Publicerat den

... Just nu är att hålla koll på att vattnet kommer i poolen;) inte så ansträngande och helt i min smak! Känns som det kommer dröja ganska många dagar dock innan jag kommer doppa mig, för det är nu svinkallt nu. Men skönt att ha någonstans att svalka sig här hemma för jag tror inte jag kommer att vara så sugen att ge mig iväg nu de närmsta veckorna. Vi ska iväg till banken sen en sväng men annars blir det en lugn dag. Har ju varit iväg hela helgen så kan vara skönt att bara vara hemma;)
 
Min vy just nu;)



Som jag utlovat...
Publicerat den

... kommer här lite bilder från när Camilla fotade oss här i veckan. Imorn får ni lite bilder från idag men just nu sitter jag vid datorn och dom andra bilderna ligger på paddan. Ikväll har det blivit bad, fotografering, middag, skype med pappa och Erika och nu tittar vi på film. Jag tänkte dock att jag skulle vara snäll och blogga lite först. Blev ingen pool nu ikväll men det blir kanske morgondagens att göra. Sen kommer en kompis och hämtar några byråer som hon ska ha och så måste vi till banken och fixa lite. Blir nog inte mycket mer än så faktist.
 
Nu i veckan måste vi åka in till försäkringskassan också och fixa med allt nu inför föräldrapenningen och så. Man har ju inte riktigt koll på allt sådant lixom.
 
Näe, nu ska jag kolla på filmen och ni får hålla till godo med lite smakprov på bilder sålänge!!
 
 
 
 
 



En dag på stranden...
Publicerat den

... är nu till enda. Vi har haft det väldigt skönt och alla är ganska möra nu. Fick sällskap av Annika och tjejerna och Rikard har busat massor med dem. Tror han övar inför sin kommande uppgift;) jag gick i  långt som till halva låren men sen var det stopp. Var alldeles för kallt i vattnet för lilla mig. Påvägen hem körde vi och köpte en pool som vi tänkte ha i trädgården. Så det blir väl kanske Rikards projekt ikväll, att få upp den, beroende på hur sugen han är;)
 
Ikväll tänkte vi annars grilla och bara vara. Jag ska bada också hade jag tänkt, men då betydligt varmare, i badkaret!!
 
Näe nu blir det lite vila för lilla mig. Återkommer under kvällen sen;)
 
Strandben och strandtjej<3
 



Dagen har varit...
Publicerat den

... varm och Skön. Vi var ute hos Rikards mormor typ hela dagen och det var trevligt. Rikard bytte däck, vi fick god mat och fika, vi tittade på leksaker, vi satt ute och sedan plockade vi en massa vinbär. Nu blir det till att försöka sig på både saft och gele tänkte jag. Får se om det blir sylt med! Men det får bli ett projekt en annan dag. 
 
Nu ikväll har jag bakat chokladbollar som jag tänkte ta med till stranden imorn. Vi har bestämt oss för att åka dit nämligen. Konstigt nog har vi kommit fram till att vi nog inte under våra år tillsammans varit på stranden sommartid. Känns helt knasigt men vi har ju jobbat lite konstigt också under alla år. Så imorn blir alltså stranddebuten om man bortser från när vi var i Turkiet för då var vi ju på stranden varje dag:) ååå vad jag längtar tills vi kan åka på solsenester tillsammans igen!
 
Ikväll blev det ingen riktig middag för oss. Jag bakade scones och till det åt vi lite kräm. Ingen av oss var särskilt sugna på mat nu när det var så varmt. Efter maten spelade vi lite spel och nu har vi nyss gått med Aska. Blir väl lite TV nu innan det är dags för sängen så man är pigg imorn. Vi ska iochförsig ju bara ligga och såsa men man vill ju inte vara död för det;)
 
Kan tänka mig att vi kommer ha en aningen speedad hund med oss imorn. Hon älskar verkligen att vara på stranden!!
 
Aska en annan gång på stranden!
 



En lång sovmorgon...
Publicerat den

... blev det för lilla mig idag. Riktigt skönt. Märker att jag behöver allt mer sömn nu på nätterna, kroppen börjar väl att samla krafter. Igår när jag skulle somna så var den lille skatten inte riktigt snäll. Fick två sådana monstersparkar och det var första gången som det gjorde riktigt ont, nästan som att man tappade luften. Som tur är så blev det bara två av den sorten och jag hoppas att det var en engångsföreteelse. 
 
Är fortfarande helt fashinerad över hur fin vaggan blev. Tänk, om bara några veckor så kommer där ligga en liten varelse bestående av hälften mig och hälften Rikard. Känns helt overkligt Men samtidigt väldigt verkligt. 
 
Nu ska vi snart åka ut till Rikards mormor. Skönt med en dag att bara vara. Vet inte alls hur långe vi blir kvar. Vädret är ju iallafall helt fantastiskt!
 
hoppas ni alla har en toppendag också;)
 
Lite konstig bild men ni ser ju himlen iallafall;)
 
En gång i tiden hade jag smala fötter och smalben. Nu är de mer som klumpar. Hoppas att de gamla kommer tillbaka förr eller senare;)
 
 



Ytterligare en...
Publicerat den

... härlig dag till enda. Jag har hunnit med mycket denna dag. Först i förmiddags var jag hos en jobbarkompis och fikade. Mycket trevligt! När jag sedan kom hem hade vi fått besök. Rikard var i full gång att leka med tjejerna. Jag och Annika gick genast in och tittade på vaggan och det var mågot av det finaste som jag sett.  Blev verkligen så himla bra. Tack syster min. Ytterligare en sak avprickad på listan. Bebis är verkligen välkommen nu;)
 
 Vi hann med mycket sen under tiden som tjejerna var här. Rikard grillade korv till lunch och sedan badade tjejerna och Rikard vattenspridare. Snacka om galna;) Även Aska blev helt toppad;) blev sedan ännu mer vattenlek och vanlig lek innan dom åkte hemåt! Då blev det lite hammockvila för mig. Vi lagade sedan mT och var ute en promenix med Aska. Nu har vi landat i soffan och här blir vi väl en stund innan vi somnar. 
 
Imorn ska vi ut till Rikards mormor. Han ska byta däck på sin mammas bil och sen plockar vi väl lite vinbär och så med!! Hoppas på lika fint väder imorn!!
 
Fina vaggan<3
Vattenlek;)
 



Precis så som en semesterdag ska vara...
Publicerat den

... har dagen idag varit. Den började med att jag sov tills jag vaknade. Sedan frukost och morgondusch. Jag gick sedan till förskolan där "min" förskola håller till nu på sommaren. Pratade lite med chefen, min kollega samt personalen från de andra förskolorna som också är där. Såklart blev det också mys med "mina" barn. Väl hemma igen blev det bara att snabbt sitta ner innan vi körde mot stan. Där var vi först på bilfirman och fixade en grej innan vi mötte upp Camilla. Vi styrde sedan mot Åhus där det vankades god glass och minigolf. Idag var jag verkligen ingen stjärna utan var långt efter de andra, men kul var det. Vi träffade också på Anna och Maxi där! sedan körde vi mot stan igen och där gick vi och åt på en grekisk restaurang. Riktigt god mat som alltid där. Vi hade verkligen en trevlig eftermiddag/kväll som måste göras om. 
 
När jag och Rikard sedan kom hem gick vi en tyr med Aska och nu sitter vi och tittar på Polisskolan 3. Eller ja det är mest Rikard som tittar, jag bloggar ju;) får även välbehövlig massage på mina tjocka fötter. 
 
Imorn ska jag till en kollega och fika på förmiddagen och sedan kommer Annika och tjejerna på eftermiddagen. Vi tänkte grilla lite korv och sedan mysa. Är det fint väder så kanske tjejerna vill bada vattenspridare, vi får se;)
 
Bjuder på lite bilder från eftermiddagen!!!
 
Bullen
Camilla in action
"Sopan"
Rikard fick vinna.  
My food, kycklingfilé med klyftpotatis och tsatsiki, mums;)
 



Kvällens film...
Publicerat den

... blev "World Trade Center". Den var helt okey, jag gillar ju sådant som baseras på verkliga händelser och inte låtsasfilmer/böcker. Självklart gillar jag även påhittade, men det får inte vara overkligt och/eller övernaturligt för att falla mig i smaken! Nu blir det lite läsande och sedan ska jag sova skönt i min säng;)
 
 



En dag i...
Publicerat den

... lugnets tecken har det blivit. Jag sov lite till på förmiddagen och även en stund på eftermiddagen så nu år jag ganska pigg. Annars har dagen inte erbjudit mycket, jag har virkat lite, tittat lite tv och sen har jag läst klart min bok. Tänkte att jag skulle börja med Joe Nesbö nu. Vet inte alls om det passar mig, men jag ska ge det ett försök iaf! 
 
Imorn är jag sugen på att hitta på något men vet inte vad riktigt. Trr dock att dagen blir hemma och sen på kvällen kanske vi träffar Camille och går ut och äter. Får väl se om det blir lite golf eller så sen efter med! Måste höra med henne vad hon är sugen på för något;)
 
På fredag får vi besök av min syster och tre fina flickor. Ska bli mysigt;)
 
Nu blir det film här hemma hos oss. Ha det gott alla glada!
 
 
Här är bild på bebisens säng. Den kommer dock få sova i vagga först, men den får ni se bild på när jag får den (på fredag). Min syster håller nämligen på med den för fullt;)
 



Kalla mig gärna...
Publicerat den

... för typ världens klantigaste, för det kan man lugnt säga att jag är. Igår när vi hade gäster (vi hade verkligen trevligt) så skulle jag bara ut och hämta tvätten. Dock så går jag på något konstigt vis ut genom dörren och stupar. Slog ögat, armbåge och knå. Tror dock inte jag föll på magen. Vi fortsatte spela spel med våra gäster och tänkte inte mer på det. När gästerna åkt hem så ringde jag dock till förlossningen bara för att höra mig för. Dom tyckte att jag skulle komma in och kolla så efter övervägande här hemma så slutade med att jag åkte in. Det var såklart ingen fara men skönt att få veta det. Man hade ju aldrig förlåtit sig själv om något skulle vara fel med bebisen. Jag fick sova där i 4 timmar och sen fick jag åka hem. Hämtade bara upp Rikard och sen åkte vi vidare till barnmorskan där vi hade tid idag. Vi pratade lite om smärtlindring och förlossning samt om ammning. Nu börjar det verkligen närma sig;) allt såg bra ut med bebisen (fast det var ju redan kollat inatt). 
 
Vi åkte inom maxi på vägen hem och handlade lite frallor. Jag hade ju inte ätit så var riktigt hungrig när vi kom hem. Nu ska jag slumra lite på soffan och skumtitta på tv. Får väl se om jag går ut och lägger mogvi solen en stund med. Vad jag vet är iallafall att det är alldeles för lite med knappt fyra timmars sömn för mig, så måste försöka ta ikapp lite;)
 
 



Istället för...
Publicerat den

... att sätta upp saker på väggarna har vi prioriterat lite annat nu på fm. Rikard har varit duktig och damsugat, diskat och rengjort grillarna inför ikväll. Jag däremot har ringt lite samtal, tvättat och strykt lite lakan och så. Kanske inte den jämnaste fördelningen men lite ska jag väl få av att någon bor inne i min mage;)mRikard tycker jag är amsig som vill stryka våra lakan, men finns det något bättre än att lägga sig i renbäddade lakan som också 
är strykna. Nej just de. Och han behöver ju inte göra det själv, utan jag gör det alltid. 
 
Nu ska jag väl snart försöka snygga till mig lite eftersom vi får gäster sen. Jag duschade nyss och behöver ju inte göra jättemycket mer, men lite iaf;) tänkte nog slänga ihop en jordgubbspaj till kvällen med! Nu när man både har semester och är gravid så får man faktist unna sig. Ja eller det får man väl annars med, men det känns ännu mer ok nu;)
 
Nystruket och fint;)
 



Valet föll på...
Publicerat den

... "Nycklen till frihet". Jag har sett den innan men det hade inte Rikard. Fastvförst visste jag inte att jag sett den, lägger aldrig filmtitlar på minnet. Dock är det en bra film så värd att se om! Nu är man lagom mosig och hoppas att man kan somna snabbt ikväll.
 
Imorn ska jag försöka få med mamnen min på att sätta upp öite mer saker på väggarna. Sen snart borde jag kunna visa er bilder på hur hela huset ser ut. Vi får väl se om han är med på det;)
 
Sov nu gott alla glada för det ska jag;)
 
 Bild från första natten när vi sov i huset, då låg vi på golvet. Lite skillnad nu kan jag lova;)
Samma vägg några veckor senare;)



Glass...
Publicerat den

... kväll blev det här hemma idag. Innan när vi var och handlade så hittade jag en glass från sia som hette godis och den var vi såklart tvugna att prova. Det har vi nu gjort och tyvärr lät det bättre än det smakade. Eller den var inte äcklig men den var väldigt söt. Jaja, nu har vi iallafall smakat den. 
 
Idag har Camilla varit här och vi har fotgraferat magen. Det blev massor av bilder och många av dem blev bra. Dock får ni inte se förens imorn, orkar inte sätta mig vid datorn ikväll. När vi fotat färdigt så fikade vi och sen spelade vi lite spel. Nu sitter vi och tittar TV. Rikard är sugen att se film så vi får se vad han väljer sedan. 
 
Imorn får vi besök igen. Då kommer Rikards syster med fästman, Rikards bror och mamma. Vi ska grilla lite och sen spelar vi säkert en del spel. Kul att få besök såhär på semestern tycker jag allt. Vi har inte planerat in något jätteavancerat på semestern eftersom vi har en stor mage att ta lite hänsyn till. Så det får bli lite endagarsutflykter och så bara. Ganska skönt faktist men jag hade egentligen velat åka till mamma något. Men det kan bli lite knappt om tid, så det får bli till hösten istället. Kan tänka mig att jag kommer få klippkort hos SJ då.
 
Näe, nu ska jag se vad för film som erbjuds här hemma och sen ska jag väl titta på den och försöka vara vaken. Jag har i och för sig varit väldigt pigg sista kvällarna. Rikard har somnat minst en timme innan mig så inte mer än rätt att han tar morgonrundan med Aska. Sen att jag är uppe typ varannan timme hela natten gör det inte mindre befogat att ligga kvar!
 
Är det någon som har tips på roliga endagarsutflykter i Skåne/Blekinge så får ni gärna hojta till. Ta bara hänsyn till att det får inte vara för fysiskt ansträngande om jag ska orka med;)
 
Godisglassen;)
 



Jag blir så förbannad...
Publicerat den

... när det kommer fram att stora idrottsmän har dopat sig för att höja sin prestation. Livstids avstängning direkt är vad jag tycker de borde få. i detta fall tycker jag inte det ska finnas någon andra chans. Sen är det ju väldigt sorgligt om det skulle visa sig att personen faktist omedvetet fått i sig preparat genom till exempel mat. Då blir jag lite kluven igen. Men ledsen blir man trots allt för det är ju inte fair play att ta sådant som inte är tillåtet. Hoppas nu bara att det inte visar sig att den största av de största skulle tagit något för då hade jag blivit förkrossad. 
 
Nu ikväll har vi varit hos Rikards pappa med familj. Väldigt trevligt. Vi åt pizza och det var smarrigt. Sen kollade de andra på fotboll mennjag hade fullt upp med att läsa om den tråkiga nyheten ovan så tiden gick ganska fort ändå. Aska åkte också för fösta gången i bilen. Tror hon tyckte det var helt okey. 
 
Imorn måste vi in. Till stan igen för ett ärende och sen kanske det blir handling med. Sedan kommer Camilla hit och vi ska försöka agera lite modeller så vi kan få några bilder på den tjocka magen. Det är ju lixom något man gärna vill kunna kolla tillbaka på, hur tjock man verkligen var. Ska bli trevligt att träffa Camilla igen för det var väldigt längesedan vi sågs. 
 
I veckan ska vi också träffa Rikards syster med fästman, de förlovade sig förra veckan. Gulligt värre;) roligt att träffa dom också. Vi ska även till barnmorskan igen för att se så allt står rätt till;)
 
Näe, nu ska denna kvinnan försöka sova så smått! Imorn är första semesterdagen villet känns gott;)
 
Bjuder på fin bild på fin hund <3
 



Igår...
Publicerat den

... glömde jag helt av att blogga. På dagen hade jag det mest lugn och skönt med lite solande, läsande, virkande och så. vilade upp mig för kvällens fest pch det var nog tur det. På kvällen var vi som sagt på fest och det var väldigt trevligt. Vi stannade till lite efter 11 sen fick det vara bra för lilla mig. Vl hemma igen kunde jag såklart inte sova. Tror jag somnade runt 2 så idag är det ganska slitet. Blir en dag utan måsten och vädret är ju inte heller det bästa så blir skönt att bara vara. Jag virkar ju säkert lite och sen blir det väl lite TV och så. 
 
Imorn måste vi köra in till stan och lämna serviceboken och nyckeln till gamla bilen. Vet inte vad annars vi har för planer för veckan men det blir väl att träffa lite folk och så;) nu har jag ju trots allt semester "på riktigt". 
 
Jag igår innan festen;)
 



Bilen...
Publicerat den

... står nu här på vår uppfart och det ser mycket bra ut. Gick bra att hämta den och nu har vi koll på den mesta tekniken. Vi åkte en aväng direkt vi hämtat den och sen lunchade vi på stan med Rikards mamma. Trevligt men väldigt varmt. Jag trodde aldrig att jag skulle klaga på värmen men det är faktist lite jobbigt nu. Iallafall när man ska försöka hålla igång och vara trevlig. Rikard har arit inne och sprungit startskottet men då blev jag hemma. Pallade inte att vara iväg mer. Istället kokade jag två liter saft och rensade alla jordgubbarna jag plockade igår. Blev en hel del. Nu står dem i kylen så får jag se vad jag ska göra med resten. Har ju funderat på sylt men vi får se. 
 
Imorn blir det en väldigt lugn dag för lilla mig. Det enda jag kanske gör är som sagt sylt, annars ska jag bara vara. På kvällen ska vi nämligen på fest hos Elin och Richard, så då behöver jag min energi. Får väl se hur länge jag pallar att vara igång, men jag ska göra mitt bästa. Är det fint väder så kanske det blir lite solande imron också;)
 
Bastun färdig;)
Varmt
Fick blommor från bilfirman när vi hämtade bilen;)
 
 



10%...
Publicerat den

... kvar och nu börjar det kännas att det smått närmar sig!! Vi har just vaknat och ska göra oss redo för en spännande dag;)




Idag...
Publicerat den

... har vi varit ute hos min pappa hela dagen. Först blev det lite jobb för Rikard och pappa innan vi gick till affären och handlade lunch. Jag latade mig mest bara hela tiden. På eftermiddagen åkte jag och Annika iväg och plockade jordgubbar. Jag fick med mig en hel hink, men fick allt arbeta för det. Inte så lätt med en tjock mage när man ska böja sig ner massor. Var iallafall väldans fina jordgubbar och nu ska här göras saft! När jag kom tillbaka till pappsen så hade grabbarna nästan fixat klart bänkarna i bastun. De gjorde dem klara och sedan sagge vi igång bastun. Erika lagade middag till oss och efter det så invigde jag och Rikard bastun. Riktigt härligt var det om än det blev lite för varmt för lilla tjockisen. 
 
Nu är vi hemma och ska väl se lite tv innan sängen. Idag har jag inte vilat något på dagen (alltså sovit) så jag är ganska sliten. Imorn ska vi ju hämta bilen och sen blir det nog en lunch med Irene. Jag går även på "riktig" se,ester imorn vilket känns väldigt skönt. Nu kan jag verkligen bara slappna av sista tiden!
 
Imorn får ni kanske se bilder på bastun. Beror på om Rikard är snäll och skickar dem för det ar han som tog bilder!! 
 
Trevlig kväll alla glada;)



Idag...
Publicerat den

... har skatten i magen inte varit helt snäll mot sin mamma. Har haft världens tryck upp mot revbenen hela dagen, det kommer och går. Riktigt drygt är det och det gör faktist ganska ont. Har inte gjort mycket mer sedan sist jag skrev här förutom att virka. Eller jo vi var ute och gick ca en timme pch det var skönt! Nu blir det lite tv tittande för mig innan det blir läsning och dörefter sängen. 
 
Tänkte jag skulle visa hur virkningen blir...
 
Tänker mig att det blir ränder såhär på längden såhär!,



En omhändertagande...
Publicerat den

... man har jag här hemma. Just nu håller han på och städar hela huset medan jag sitter och virkar. Han har nog märkt att jag börjar bli sliten så han tar tag i det helt själv. Tur att jag har världens bästa man som tar hand om mig nu när jag mest känner mig tjock och lat. Vi var nere på banken och fixade allt innan också så nu är dte bara att invänta fredagen! Ska bli kul med ny bil;)
 
Idag har jag ringt försäkringsbolaget angående att jag blivit sjukskriven och så efter olyckan. Massa frågor ställde dom men jag ska få ersättning för sveda och värk samt för mina läkarkostnader. Smidigt med ett så bra försäkringsbolag, allt går ju så mycket lättare. Vi har valt att ha alla våra försäkringar i ett stort bolag efter tidigare problem med mindre, och vi är verkligen supernöjda med hur de skött detta ärendet. Nu inväntar vi bara inlösensumman från gamla bilen och sen är ärendet avslutat. 
 
Jag har som sagt virkat en del, men tänkte ni får se bild sen ikväll när alla färgerna är med. Sålänge får ni bild på min städande man<3
 
 



Igår...
Publicerat den

... hade vi en härlig men väldigt varm dag i Falsterbo. Vi stannade inte alltför länge med tanke på tjejerna och mig, för det var så hett. Mysigt hade vi iallafall. Väl hemma igen blev det en lång vila (nu märker jag verkligen att jag inte orkar med mitt vanliga tempo)och sedan på kvällen var jag iväg på syjuntan. Jag virkade på min korg, men den är faktist ganska tråkig om jag får säga det själv. det nya projektet blir nu att göra en filt till skatten. Även den ska virkas, men jag tror att det blir roligare ändå. Känns som det är roligare att göra saker till den lille för allt man gör då är ju så sött;)
 
Idag blir det nog en dag på soffan för lilla mig. Har ont i mina fötter och händer och dom är väldigt svullna med så idag får bli en lugn dag. Vi ska till banken med och fixa det sista inför bilköpet. På fredag hämtar vi hem bilen och det ska klart bli spännande! Tror att det kommer bli jättebra med den nya iallafall! 
 
Annars har jag inte så mycket roligt att berätta just nu. 
 
Jag tänker mig att det dka bli en lysande filt;)
 



Just nu...
Publicerat den

... sitter jag hemma hos min syster och tittar på när hon gör dekorationer till tårtor. Jag ska sova här inatt för imorn ska vi åka till falsterboen sväng. Blir väl inte hela dagen men skönt att komma iväg. Tjejerna ska såklart också med vilket är mysigt.
 
Idag har vi varit och tittat på bilar. Vi har också bestämt oss och jag tror att det kommer bli super. Blev lite mer pengar än vad vi tänkt från början men nu får vi en riktigt bra bil för bra pengar. Det blev en Kia Ceed iallafall. Pappa var med oss hela dagen och det uppskattar vi verkligen. Tack snälla pappa Max<3
 
Nu ikväll har vi varit på bykrogen och ätit. Pappa och Erika bjöd oss på det. Riktigt trevligt hade vi. Det var ett helt gäng som var med vilket såklart alltid är trevligt. Mysigt också att få spendera så mycket tid med tjejerna på sista tiden. De är ju bara världens härligaste.
 
Försökte sno lite bilder från min systers platta men det ville sig inte, så nu ger jag upp. Återkommer imorn igen!
 



Ett snabbt hej...
Publicerat den

... får räcka idag. Vi har pulat lite här hemma och sen åkte Rikard iväg på stand up nu ikväll. När dom bokade så skulle jag ju jobba och då kände jag inte för det men nu hade jag ju kunnat följt med. Jaja, jag och Aska hade istället en mysig kväll hemma ensamma. Jag kollade lite på tv, surfade lite, tog ett riktigt långt bad och åt lite middag.

Idag "städade" jag och fixade utanför vår tomt, mot vägen till. Tycker allt att man ska hålla rätt lite där med. Känns som det var längesedan något gjordes där men jag tycker det blev riktigt bra. Rikard han fortsatte i sin jordhög. Vissa grejer här på tomten känns som förra ägaren skötte väldigt konstigt. Vi tänker oss att vi försöker göra det bästa av situationen detta året och tar lite i taget. Tycker dock vi börjar komma ganska bra oordning även utvändigt men blommor och så får vänta till nästa år. Där finns ju lite av varje men vi behöver nog köpa lite nya klätterrosor och så men som sagt det får bli nästa år.

Nu ska jag läsa lite innan jag ska försöka sova. Imorn ska vi åka med min pappa och titta på bil. Börjar ju bli dags att ta tag i det nu snart!!

Fortsätter med mina fossingar på en kudde😃




Lördagskvällen...
Publicerat den

... har varit väldigt lugn här hemma hos oss. Vi hade en härlig eftermiddag i solen men man blir ganska trött av att bara vara ute i solen med. Rikard var ute och sprang en runda och då tog jag och Aska en vilopaus. Senlagade jag lite mat. Det blev pasta ned pastasås och det var helt okey. Efter maten gick vivut med Aska hela familjen. Riktigt gitt var det. Rikard tog sedan hand om disken medan jag skrev ihop en playlist som jag ska ha med mig den dagen det är dags att föda barn! Det är ju faktist mindre än 5 vecr kvar i detta nu! Jag hoppas verklogen att denna skatten inte vill stanna på övertid sen men det är ju inget man kan styra över. 
 
Imorn blir det nog mer tid i solen om det ska vara lika fint väder. Annars vet jag inte alls vad vi ska hitta på! Inget planerat så dagen for bli som den blir!
 
Hoppas ni alla har njutit lika mycket som vi i det fina vädret!
 
Lite mer av det vi satte upp idag. 
Ursäkta bildkvaliten men tagit med iPaden. 
 
Snart ska jag ta bilder på hela huset med systemkameranmså ninfår se hur det verkligen ser ut!! Om ni vill förstås?!
 



Idag...
Publicerat den

... njuter vi av en dag i solen. så himla skönt att nu ha en trädgård där man kan gå ut när man vill utan att behöva ge sg iväg eller så. Njute av varje minut i vårt fina hus. Idag har vi också fått hjälp av pappa med lite saker på väggarna och sen har vi sågat ner ett träd. Så lite effektiva har vi allt varit!
 
Gårdagen var mycket trevlig. Vi satt först ute och snackade och så innan det var dags att sätta igång med maten. Allt blev smaskigt och jag tror också att gästerna uppskattade det. Sedan spelade vi spel ända till midnatt och då  bäddade vi ner oss såsmåningom. Sen idag blev det uppstigning vid 7 då min far är väldigt morgonpigg. Så jag kommer väl vara som en zombie innan kvällen är här. Dock skönt för då fixk vi ju en del gjort. nu sitter vi som sagt ute för första gången och bara njuter. Tror att det blir ett spel snart för annars blir vi för uttråkade!
 
Bjuder på bilder från gårdagen och idag!
 
Pappa spelar Ticket to Ride
Tavlor sätts upp
Vi fick också upp väggklockan
Pappa går lös med motorsågen;)
Min vy just nu. Ignorera mina vita ben, men jag har inte visat dom för solen än i år!
 



Gästerna...
Publicerat den

... anländer snart här hemma. Jag har just bakat en paj som vi ska gotta oss med ikväll. Det blir också lite grillat och annat gott så det kommer nog inte gå någon nöd på oss. Får väl se hur sent det blir om jag bjuder på fler inlägg. Annars får ni stå ut med att vänta tills imorgon!
 
 Skulle publicerats vid 4 men det ville inte riktigt då;)



En härlig dag...
Publicerat den

... är snart till ända. i förmiddags var jag ju på jobbet och sa hejdå till alla barn! Känns konstigt men ändå så känner jag mig väldigt redo för att börja mitt nya liv som mamma. När kag kom hem igen så var Stefan här. Väldigt trevligt att träffa honom igen! Vi har spelat lite olika spel, promenerat och hämtat min nya telefon, ätit middag, spelat lite mer spel och snackat en massa! Som sagt, en mycket trevlig eftermiddag!
 
imorn blir det en lugn förmiddag med mycket vila och ßen på kvällen kommer pappa och Erika hit. Ska bli kul att få bjuda på mat och umgås med dom! Då får vi förhoppningsvis hjälp med lite tavlor och så här hemma med! Vi vet ju typ var vi vill ha sakerna men har inte kommit oss för att sätta upp dom, men det blir det kanske imorn så kan jag ta lite bilder på det!
 
Nu ska jag fortsätta vara lte social med grabbarna innan det blir sängen!
 
Nya tillskottet;)
 



En härlig dag...
Publicerat den

... har jag haft med barnen idag. Vi var som sagt på utflykt med picknick och bus. Åkte tåg dit och buss hem och jag kan lova att dom alla var ganska trötta när vi var påväg tillbaka. Så även jag som inte varit igång så på länge. Härligt var det iallafall ch nu börjar avslutet kännas nära. Imorn ska jag dit igen och bjuda alla barn på glass och sedan säger jag tack och adjö för minst ett år. Känns lite konstigt och vemodigt men jag kommer ju kunna hälsa på och träffar ju barnen ibland här på byn. 
 
Väl hemma från jobbet så vilade jag en stund innan vi åkte vidare mot barnmorskan sen. Allt såg bra ut även idag och bebisen verkar växa som den ska. Det ser dock inte ut att bli någon jättebebis men det gör mog såklart ingentIng. Än så länge verkar bebis brås på sin mor som vägde 3200 vid födseln till skillnad från faren som vägde 4200. Inte mig emot som ska klämma ut den lille!
 
Imorn blir det som sagt jobbet en stund på förmiddagen. Under tiden ska Rikard förhoppningsvis klippa gräset om det nu nte regnar. Sen kommer en fin vän hit och hälsar på så jag vet inte vad som erbjuds då!!
 
Har glömt visa bild på dessa godingar som min faster, Marianne, stickat. Supersöta tycker jag;)
 



Då...
Publicerat den

... var jag vaken och redo för en förmiddag med "mina" härliga barn. Jag är ju egentligen sjukskriven men jag tänker att en förmiddag orkar jag nog med. Sen i eftermiddag ska vi till barnmorskan igen. Spännande att se vad hon har att säga. Igårkväll och i natt har jag haft väldigt mycket sammandragningar.

Bjuder på en bild på tjockismagen;)




Allsång...
Publicerat den

... på skansen sitter vi och tittar på nu. Idag har det blivit gjort lite av varje. Vi fick besked om att bilen inte kommer att repareras utan vi kommer få pengar för den. Hur mycket vi får är dock inte bestämt men nu vet vi att vi måste börja leta efter ny bil. Känns skönt att veta det iallafall.. 
 
Jag har sytt lite och tänkte visa er vad det blev. Det jag pysslat med nu i två dagar är nämligen ett "babynest". Rikard har alltid sagt att han inte vågar ha bebisen i sängen men nu ska den vara lite mer skyddad. Tror dock att den kommer att ligga i vaggan och sen senare sängen men om utifall. Det var väl mest för att få något att ha något att göra. Blev riktigt nöjd med tanke på att det var första gången jag gjorde ett;)
 
Vad tycks?
Såklart "Made by Heddan"
 
Pysslade lite annat med men det får ni inte se nu. Satte bla i knappar i dressen som jag visat här innan som jag stickat. Har också varit duktig och bakat två olika sorters bröd. Blev både Ungersk limpa och sedan en typ av tunnbröd som man steker i stekpannan! Så nu har vi bröd så vi klarar oss ett tag!
 
Ungersk limpa
Segkakor
 
Näe, nu blir det att kolla lite tv. Imorn ska jag följa med jobbet på utflykt;)
 
Just ja, jag har ju något trevligt att berätta om med. Har inatt sovit som en prinsessa med undantag från mina vanliga kisspauser. Riktigt skönt. Det var första gången sedan olyckan som jag verkligen kunnat sova. Jag märker dock fortfarande att jag är ganska trött om dagarna så att jobba hade inte varit aktuellt än. 
 
 



Känner mig...
Publicerat den

... ändå lite gladare idag. Vi var iväg och handlade lite innan. Rikard köpte en ny skrivare för vår gamla hade helt lagt av. Så nu har vi en ny och fin. Det som är bra med den är att det är trådlöst allting nu så vi kan skriva ut var vi än sitterr med datorerna. Medan han var och köpte skrivare så åkte jag och köpte lite tyger till mitt projekt. Har några grejer i svart tyg med vita stjärnor som jag köpt och idag blev det bland annat svart tyg med vita stjärnor till mott nästa projekt. Jag har börjat med det men inte riktigt färdigt än och nu har jag lagt ner för dagen. Tror iallafall att det mmer bli ganska gulligt. Köpte även lite annat tyg men det är ganska könstypiskt så det får ni inte se än;)
 
Nu är jag riktigt trött så ikväll hoppas jag verkligen att jag kan få sova. Sen ställer jag klockan imorn igen så jag inte sover för länge då. Hoppas verkligen att detta kan hjälpa mig att ställa om dygnet som är helt galet just nu. Imorn ska jag göra klart mitt projekt så ska ni få se bilder på det hela samt få en beskrivning om ni vill prova att göra själva;) jag tror detta även kan bli något som jag hade kunnat göra på beställning men kan ju säga att det passar bara med bebis;) Får se om jag kan få lite förhoppningar för fint väder imorn med. Nu är det väldigt trisst tycker jag allt. På onsdag ska jag nog följa med jobbet på en liten utflykt. Kan vara skönt att komma iväg lite och jag behöver ju trots allt ha någon form av avslut från jobbet. Sen ska jag ju nte jobba på väldigt länge!
 
Tyget (dålig bild tagen med ipaden)



Glädjen...
Publicerat den

... åt solen blev ganska kortvarig. Nu är det mulet och grått igen. Jag har iallafall beställt mig en ny telefon nu. Blir en Iphone 5 såklart och jag valde tillslut en svart. Är trots allt lite med jag med svart telefon. Nu ska jag nog snart försöka vila en stund. Tänker mig att det är bättre jag gör det tidigare så att jag kan få komma till ro på kvällen. Ställer klockan också så att jag inte sover för länge;)
 
 



Idag...
Publicerat den

... visar sig solen och ingen är gladare än jag. Har just ätit frukost och nu förflyttat mig ut i hammocken. Riktigt skönt att ligga här och vila. Blir en mycket lugn dag. Huvudvärken ärmlite dryg och jag behöver vila så det passar ju bra. Var vaken mycket inatt också. Börjar undra om det är kroppen som börjar förbereda sig på vad som komma skall för såhär svårt med sömn brukar jag då inte ha!
 
Här blir jag nog liggande några timmar idag!!!