En "liten" pinne...
Publicerat den

... släpar Aska just nu med sig på vår promenad! Snacka om att kämpa;)

Gårdagkvällen med stand up var mycket trevlig!

Nu snart jobb för sista gången innan 10 dagars ledigt;)




Jag lever...
Publicerat den

... Även om det ibland inte känns så. Tror jag hamnat i någon form av vårdepression som jag hoppas går över väldigt fort. Blir en tidig kväll idag då jag jobbat 9,5 timmar idag och imorn blir det 11 timmar, så jag behöver det!

Gårdagens kurs var rolig. Tränade på olika skyltar och gick igenom lite. Passade även på att köra till andra klubben och träna lite slalom vilket gick bra.

Ikväll har jag hunnit träna box och sen när vi kom därifrån strykte jag lite och sen var kvällen förbi.

Hoppas ni alla mår bra;)

Har börjat ligga på min spikmatta igen varje kväll och det är gott kan jag lova;)




Effektiv...
Publicerat den

... är vad jag varit idag. Först i morse blev det en härlig långpromenad med vår fina hund. Sedan jobb och slit. Väl hemma igen så tog jag med den fina hunden och gick på promenad som kombinerades med lite träning. Fritt följ och inkallning stod på schemat och det gick bra. Verkar som att Aska håller på att hajja vad det är jag vill hon ska göra. Hon kan ju själva momentet men nu finslipar vi på det för att få det hela ännu bättre!


När vi kom tillbaka från proemaden blev det lite diskande och undanplockning hemma och sen gjorde jag våfflor till middag. Sen var det bara en kort vila innan kvällens träningspass. Kollade på Sofias änglar som var mycket sorgligt idag. Har även hunnit med att stryka lakan som jag glömt av att stryka.

Efter en såhär effektiv dag är man värd att slänga sig i sängen som jag gör om någon minut. Morgondagen väntas bli minst lika effektiv så behöver vila!!


Gammal bild från Turkiet 2011



Har...
Publicerat den

... verkligen haft en toppenhelg. Igår var ju jag och Aska på lydnadskurs och det var som jag skrev väldigt givande och kul.Känner mig verkligen taggad!! Sen jobbade vi ju hos pappa och hade en trevlig kväll. Även idag har vi jobbat en hel del med att kratta löv och bygga lite. Tror det kommer bli riktigtbra när det är klart. Pappa har verkligen fått iordning på sin lilla stuga och det vi just nu gjort är att bygga ihans gärststuga som vi satte upp förra året.

Har bestämt mig för att göra upp en liten träningsplan för askas träning nu och ungeför såhär kommer den att se ut. Detta gjorde jag för att lära mig att dela upp träningen i korta pass!


Träningsschema Aska

Måndagar: Fritt följ, inkallning
Tisdagar: Hopp över hinder, slalom, rallylydnad
Onsdagar: Vila
Torsdagar: Rutan, platsläggning
Fredagar: Fjärrdirigering, apportering
Lördag/söndag: Agility, ställande, läggande, rallylydnad

Nu ska jag och Aska ut och gå kvällsrunda och samtidigt möta Rikard vid tåget. Sedan blir det dusch och så och ladda inför sista jobbeveckan innan 10 (!) dagars ledigt!!!


Aska som hon ser ut MED päls=)



Härlig dag...
Publicerat den

... har jag haft i solen. Först var jag och aska på lydnadskurs. Riktigt roligt och bra var det! Man fick verkligen hjälp med det man ville.

Direkt efter kursen åkte jag ut till pappa och där fick jag jobba lite! Pappa och Rikard byggde på huset och jag krattade lite. Nu har vi just ätit och ska väl umgås och spela spel;)

Aska älska verkligen att vara här;) vill knappt gå in;)




Sitter...
Publicerat den

... På bussen påväg mot Malmö. Idag väntar sista kurstillfället och det känns ganska skönt. Gårdagen var mindre trevlig med magsjuka på jobbet. Hoppas bara jag klarar mig.




Nu...
Publicerat den

... ska jag snart pysa till jobbet. Börjar egentligen inte förens 8 men massa sjukdom gör att man får ställa upp;) äter frukost på jobbet så slipper det ta tid nu på morgonen iaf;)

Bjuder på en bild på lilla aska som nu mer ser ur som en valp;)




Domen...
Publicerat den

... idag var att det troligen var kristaller i örat igen som spökar. Dock tog gon en hel del prover med för att se så att där verkligen inte är mer problem. Känns sådäratt det kommit tillbaka så snabbt. Men men det är väl bara att gilla läget. Ska iallafall jobba imorn för det blir juinte bättre av att bara ligga hemma. Imorn är det även personalmöte på jobbet men innan det ska jag och Rikard göra något hemligt. Vad det är får ni kanske veta en annan gång!

Har passat på att anmäla till lite tävlingar med idag! Längtar faktist lite till att det drar igång. Nu ska jag vila lite till så jag är pigg inför imorgon!




Har...
Publicerat den

... kastat in handduken nu och befinner mig på vårdcentralen för att kolla upp yrseln. I morse var det ännu värre så nu fick det vara nog. Återkommer med vad farbror doktorn säger sen.




Känner mig duktig...
Publicerat den

... som trots att jag inte kände mig helt hundra åkte och tränade med Aska idag. Vi tränade mest bara fart och hade skoj! Nu blir det bara en dusch och sedan tidig kväll. Känner mig fortfarande helt yr i skallen så vet inte om jag snart ska kolla upp detta för nu börjar det inte kännas okey längre. Har ju varit yr i mer än två veckor nu och det tär på både ens humör och ork. Jaja, vi får se hur det blir!


(Lånad bild)



I väntrummet...
Publicerat den

... hos tandläkaren nu. Såklart spänd men känns ändå helt okey;) wish me luck!!!




Måndag med stort M...
Publicerat den

... har det varit idag. Har kännt mig illamående hela dagen men det är nog mest för jag inbillar mig att jag ska bli sjuk eftersom så många är det nu. Tramsigt värre. Har även kvar yrseln så nätterna är inte ett dugg trevliga nu. jaja har iallafall jobbat som vanligt och sedan hunnit träna lydnad med Aska samt tränat cirkelpass själv. Då känner man sig värd lite sofftid!

Lydnaden med Aska gick över förväntan. Har ju inte tränat på jättelänge men trots detta skötte hon sig utmärkt. Till och med rutan känns som att det finns hopp för just nu. Blir en vecka med bara lydnad nu så hon får chansen att smälta agilityn som varit ganska intensig sista veckan. Min egen träning kändes också bra och det är såklart alltid kul. Kände mig sjukt omotiverad innan vi gick men väl där vände det!

Nääe nu ska jag kolla på Bridget Jones... och sedan blir det sängen!!


Lydnadsträning för längesedan



"Kalashelg"
Publicerat den

får blir sammanfattningen av denna helg. I fredags var vi ju på bio och hade det allmänt bra. Igår var jag och Aska först på klubben och tränade lite. Hon var faktiskt jätteduktig.Vi fårtsätter kämpa med den långsamma slalomen men vet inte riktigt vad med man ska göra. Tänkte att under veckans träning riktigt fokusera på tempo i den med massa gott godis och pepp talk. På eftermiddagen blev det en hel del fix här hemma eftersom jag valde att göra en massa gott till idag. Igår kväll hade vi en mysig sambokväll bara.

Idag har bakningen fortsatt och jag är ganska nöjd faktiskt. Det blev en hel del olika sorter och ganska många som jag aldrig gjort förut. Sen vid 2 kom de fina gästerna med något bortfall, och jag hoppas de var nöjda. Fick söta formar, presentkort, dukar idag och innan har jag fått en träningsväst (som tyvärr var för stor), blommor, 2 bakböcker, presentkort och pengar. Det är ju verkligen inte sakerna som räknas tycker jag utan mer att få träffa alla fina=) Var ju alltid roligare när man var yngre juh=)

Nu ikväll blir det mest slappe här hemma. Sambon min är iväg på fotbollsträning så jag har lite egentid=) Just nu kollar jag på Så ska det låta och när det är slut är han nog hemma igen. Då blir det mest troligt en film här hemma=)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgens bak!


Schwarzwaldtårta med mintchoklad


Kanel- och vaniljbullar


Hallongrottor (Rikards verk) och dumlekakor


Skärtorsdagskakor

Missade tydligen att få med biskvierna på bild men det fanns det också!



Nu...
Publicerat den

... sitter vi och väntar på att bion ska börja! Vi ska se "En gång i phuket". Min dag har annars varit toppen först firande på jobbet och sedan hemma med innan vi åkte iväg. Blir nu lite myskväll med finaste! Tack alla för gratulationer både på sms och på Facebook

Detta skrevs igår kväll men såg nu att det inte kommit iväg. :)




Förberedeserna...
Publicerat den

... inför helgens kalas har startat ikväll när jag bakade dumlekakor. De blev ganska bra och gottar sig nu ifrysen. Annars har vi inte gjort så mycket ikväll. Rikard har tvättat på eftermiddagen så jag fick såklart vika den. Det är vår deal här hemma, han tvättar och jag viker. Riktigt bra teamwork!

Imorn blir det öppning på jobbet och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Lutar åt att vi går på bio men vi får se som sagt. Nu ska vi kolla kklart påBiggest looser och sen blir det nog sängen snart!!

Hade tänkt ta ut Aska på en liten fotografering en dag, men nu är hon verkligen inte grann sådet får bli när hon är lite finare. Hon har nämligen INGEN päls kvar...




Sit-ups med klapp...
Publicerat den

... var en av övningarna som ingick i dagens box pass. Annat som fanns med var 2 gånger intervaller, armhävningar med klapp och såklart en hel del annat. Behöver jag säga att det var jobbigt. Kanske inte, men roligt är det iallafall och nu känns det riktigt gott i kroppen. Idag har jag varit ute nästan hela dagen på jobbet. Eftersom man inte är van att vara ute riktigt så mycket än så blir man ganska trött även om vädret ändå gör en piggare. Lite luddigt kanske hur jag menar men kan inte förklara på annat sätt. Försökte nämligen förklara för några på jobbethur jag menade men de bara skrattade åt mig.

Har smått börjat lite planering inför helgens kalas och vad som ska bakas. Blir iallafall bullar, tårta, dumlekakor och sen ska Rikard göra hallongrottor. Tar gärna emot tilps på goda kakor att ha till kalas=)


Australien-Withsunday islands



Lunchrast...
Publicerat den

... och jag och aska har varit ute en sväng! Riktigt härligt väder är det! Nu tillbaka till jobbet igen!




Våren...
Publicerat den

... är verkligen här och ingen är gladare än jag. Man blir verkligen pigg och glad när solen skiner och värmen börjar komma. Idag slutade jag tidigt från jobbet för att gå till frissan och fixa håret. Blev lite ljusa slingor och klippte det lite och jag blev nöjd. Tycker mitt hår blivit mycket bättre nu sen jag köpte oljan och grejerna. När jag kom hem igen så satte jag mig i solen på balkongen en lång stund. Riktigt skönt må jag säga. Fixade lite här hemma och handlade och så.

Sen när ajg skulle sätta igång med maten fick jag sms om hundträning så det blev till att laga mat och sedan åka mot klubben. Tränade först en kombination som gick bra och sedan fick vi en kombination från några andra som var och tränade. Den var riktigt rolig och med massa fart!! Skoj skoj.

Näe nu lite mys med sambon min! Haj haj!




Me and my mom



Trött...
Publicerat den

... är jag nu efter att ha varit iväg hela dagen. Jag och Aska åkte redan vid 7 i morse och sen var vi inte hemma förens närmare 6 så det blev en lång dag. Väl hemma var det bara äta lite och svida om för kvällens cirkelpass. Nu kan man med gott samvete lägga sig på soffan och slappa. Aska har haft det bra hos Johanna. där var en till hund med, Maja, och det verkar ha fungerat bra med alla tre tillsammans. Tur man har snälla personer i sin närhet som ställer upp när det krisar. Föreläsningen jag var på var ganska bra. Enda som inte var särskillt kul var att föreläsarna talade italienska som sedan tolkades så det var drygt att lyssna på.

Näe, nu kolla klart när Rikard sorterar tvätten som ska tvättas imorn och sedan blir det tidig kväll för mig!!


Sötmorre=)



Nu...
Publicerat den

... sitter jag och aska på tåget påväg till Malmö. Riktigt vårväder ute som gör en glad;)




Fullspäckad helg...
Publicerat den

... har jag haft så tid för att blogga har inte funnits. I fredags kväll hade vi det bara mysigt här hemma. Riktigt skönt efter en vecka jobb. I går morse var det återigen dags att gå upp för att åka på tävling. Riktigt skoj var det och Aska fattade direkt att det var något som skulle ske. Rikard åkte med också, roligt att han är intresserad och tycker det är kul att titta ibland, även om jag förstår att han inte alltid vill åka med. Väl på tävlingen kände jag mig som en riktig nybörjare som inte hade koll på något alls. Jaja, roligt hade vi iallafall. Första loppet undrade nog Aska mest vad hon egentligen gjorde där, men hon kom igång efter halva banan och då var det full fart. Dock blev hon konfunderad av en person som gömt sig bakom en tunnel och det resulterade i en disk. Andra loppet blev det en nolla men en långsam tid. Mer träning behövs.

På kvällen var Madde och Johan här. Vi lagade god mat och tittade på mello (rätt låt vann i mina ögon), umgicks och hade trevligt.

Idag gick jag upp tidigt igen för att åka och träna med Aska igen. Vi tränade en kombination och sen la jag lite extra krut på slalomen som ju är det momentdär vi förlorar mest tid. Jag satte dit bågarna för att Aska ska lära sig att hon kan utföra slalomen med en annan teknik, så det ska fortsätta nötas. Aska var verkligen taggad att träna och det är så himla motiverande och kul.

Nu blir det lite Tv tittande för mig och sedan sängen. Imorn vankas det föreläsning i Malmö och för att inte Aska ska få vara ensam för länge får hon åka med till Malmö och tillbringa dagen tillsammans med Johanna och Morrgan som ställer upp som hundvakt. Kan tänka mig att Aska blir riktigt glad av att få se sin kompis igen.

Bjuder på en film från dagens träning. Kommer även från tävlingen, men den är inte uppladdad än.




En dag kvar...
Publicerat den

... att jobba och sedan är det helg igen. Blir en ganska fullspäckad helg med tävling, kompisar och eventuellt restaurangbesök och säkert en hel del annat. Imorn har jag stängning på jobbet och sedan blir det en mycket lugn kväll för mig.

Yrseln är kvar än och är riktigt dryg på natten eftersom jag vankar yr varje gång jag vänt mig och det är ganska ofta;( men det är bara härda ut.

Nu ska jag kolla klart biggest looser och sedan sängen!




Yrsel...
Publicerat den

... har jag fått igen. Hade det ju i höstas och nu verkar det kommit tillbaka. Kände det i går natt och nu inatt var det värre. Det är helt ok om jag bara är uppe annars e det lite jobbigt, särskilt när jag vänder mig i sängen eller böjer mig ner. Idag har jag varit på brandskyddsutbildning på eftermiddagen. Först var det lite info och så och sedan fick vi prova att släcka några "bränder". Alltid bra med lite övning!

Igår var jag och Aska återigen och tränade lite agility. Var en riktigt svår kombination men vi redde ut det till slut. Hon är verkligen taggad nu och det är så himla skoj.Nu blir det till att ladda inför helgens tävling.

Har inte blivit någon träningför mig denna vecka och nu med yrseln får vi se hur det går. Har istället gått lite promenader och sen såklart träningen med Aska. Kanske att det blir ett pass affro imorn beroende på hur jagmår.

Näe, nu blir det snart sängen för lilla mig!! Lite TV tittande först bara!! Bye bye



Då...
Publicerat den

... var jag som alltid på tisdagar redan på jobbet. Första barnet trillar väl in om en stund och jag hinner fixa lite innan dess. Idag mår jag verkligen inte bra så vi får se om jag orkar hela dagen eller om jag får gå hem sen.

Igår var vi och tränade agility och det var verkligen superkul! Aska är verkligen taggad till tusen och det är kul! Ska träna ikväll med om jag nu inte mår alltför kasst. Innan dess måste jag dock iväg för ett inte lika trevligt besök hos tandläkaren.

Näe dags att jobba;)




Första...
Publicerat den

...tävlingen för mig och Aska blir redan nästa helg. Det blir en inofficiell innomhus och jag är taggad som bara den. Eller ja taggad, men absolut inga förhoppningar på några resultat. Vi ska bara ha skoj, skoj, skoj. Imorn ska jag till klubben och träna lite och tror det blir en sväng på tisdag också. Annars har eftermiddagen inte erbjudit så mycket, vi var ute en lång runda och promenerade och sedaqn har jag diskat och fixat här hemma samt handlat lite!! Ska snart fixa lite inför morgondagen då vi ska ha planering och alltså sitta här hemma. Sedan blir det nog sängen för lilla mig!

Önskar er alla en bra start på veckan!!




Detta...
Publicerat den

... Hittade jag när jag kom hem från stan! Gulligt<3

Nu blir det lite skidor och sen ska jag och aska ut på långpromenad;)




Påväg...
Publicerat den

... Till stan för att fika med en kompis. Återkommer senare. Bjuder sålänge på en bild från gårdagens härliga långpromenad!




Väntar...
Publicerat den

... På att maten som min fina sambo just lagar. Idag blir det bakad potatis som han själv bestämt;) blir sen en riktig myskväll bara för oss ikväll. Ja eller aska är såklart med. Har hunnit vara och träna med på seneftermiddagen. Duktigt tycker jag! Näe nu är nog maten snart klar;) bye bye

Snart sitter vi här och äter<3




Nu snart...
Publicerat den

...väntar faktiskt sängen för mig. Igår blev det som sagt ganska sent så idag får det bli skärpning. Imorn jobbar jag 7.30-16 och sen tänkte jag träna innan jag slänger mig på soffan. Helgen blir nog väldigt lugn för mig. Rikards mamma kommer hit på lördag och ska äta och så men annars är det inget alls planerat. Får se om det lir någon liten träning med lilla Aska med, om inte agility så blir det iallafall lydnad.

Ikväll blev det som sagt ett affropass. Sen har jag också hunnit med att klippa Askas klor och kamma henne. Hon har verkligen nästan ingen päls kvar, men det kommer väl tillbaka!




Påväg...
Publicerat den

... till jobbet nu. Jobbar bara på förmiddagen och sen iväg på kurs. Igår var jag på spa-kväll hos bästa kollegan. Väldigt trevligt och avkopplande;) ikväll blir det ett härligt affropass för lilla mig!