Förhoppningsvis...
Publicerat den

 
 
 
... har jag klippt gräset för sista gången idag. Vi hade tänkt vertikalskära också innan det blir vinter, men vi får se om vi hinner det. Skönt iallafall att ha gräset klippt. Gjorde även rent gräsklipparen ordentligt så nu kan den gott vilasig  hela vintern och komma med nya tag när det är vår.
 
Idag har vi annars haft en lugn och skön dag. Vi har pulat lite här hemma och sen var vi och fikade hos grannarna innan vi gav oss ut på en lång och skön promenad. Isabell är helt pigg igen så imorgon blir det förskola för henne.
 
Till skillnad från idag hade vi en ganska hektisk dag igår. Först var vi och hjälpte Rikards mamma med att hämta hennes nya soffa och göra av med den gamla. Sedan gick vi en tur på stan innan vi körde ut till kusinerna där morfar var barnvakt. Vi blev bjudna på middag och så innan vi körde hem igen. 
 
Nu tittar Rikard på fotbollen och jag tänkte lägga mig och läsa. Nu blir det ju en fullspäckad vecka för familjen. Nästa helg får vi förhoppningsvis upp all vår utebelysning och det kommer det såklart bilder på när det är klart. Sen kommer förhoppningsvis pappa hit snart och sågar ner ett träd vi har vid entren. vi hade också behövt köra iväg med en massa trädgårdsavfall till tippen men det får ju bli när vi har släpet igen. Hoppas vi hinner innan det blir för kallt men annars får det helt enkelt bli ett vårprojekt!
 
Här klipper Rikard gräset, men det är förra sommaren. Denna sommaren har det nämligen mitt projekt, så Rikard slipper;)
Ett annat av vårens projekt blir att måla lekstugan och lägga golv där inne så att Isabell kan leka massor där nästa sommar!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?