Ljusstakarna...
Publicerat den

... är uppe och det är lite mysigt. Lite småfix kvar innan det är helt klart. Trollet tar en liten nap nu och jag tittar på skidor! Kalla var riktigt duktig! Blir väl till att se på herrarna och äta lite lunch innan vi ger oss ut på promenad. Kommer nog att komma upp i mina 20 km redan idag!! Känns bra att det går så bra med målet att gå två mil i veckan och inte äta socker i veckorna!



Ett spontanbesök...
Publicerat den

... fick vi ikväll av Isabells farbror Micke. Han skrev till Rikard och ville komma och hälsa på och så blev det. Vi åt tacos och sen har vi kollat på "På spåret" och nu "Skavlan". Rikard följde just Micke till tåget och jag passar på att blogga. Lillan sover gott i sin vagga. Får väl se hur sömnen blir inatt, men några timmar ska jag få sova i streck iallafall. 
 
Imorn blir det som sagt lite adventsfix medan Rikard är och jobbar. Ska också ut på promenad såklart! Bjuder på en bild på trollet när hon äter ur sin flaska och håller själv. Såklart har hon även här ammat innan;)
 
Älskade lilla gryn<3
 



Såhär...
Publicerat den

... en fredagseftermiddag tänkte jag vara lite allvarlig medan trollet sover. 
 
Igår kväll när jag och Rikard satt och tittade på nyheterna så berättade dom om att det är en ny lag att man inte får marknadsföra modersmjölksersättning. De sa även att det ska komma en varningstext, likt den på cigaretter, om att det är mycket bättre att amma. Detta gör mig vansinnig. 
 
Drar min historia lite kort så man kan förstå. Hela tiden under min graviditet hade jag en stor önskan om att amma. När Isabell sedan föddes så tog det lång tid för mjölken att rinna till och det var ganska tufft och gjorde väldigt ont med exempelvis blödande bröstvårtor. Jag kämpade dock vidare och såsmåningom funkade det bättre och bättre. Vi ammade på som vanligt utan något tillägg i ungefär en månad då Isabell fick torsk (svamp) i munnen och således också jag på brösten. Detta resulterade i att vi blev tvugna att använda amningsnapp för att bli av med det Ocyrö at blodet sprutade vid varje amning. Detta gjorde att Isabell fick lite svårare med att få i sig mjölken vid amning. jag märkte också på henne att hon inte blev helt mätt vid amningarna. Sen när vi var kvitt torsken så var vi på BVC. Min magkänsla var helt rätt, Isabell fick inte i sig tillräckligt från mig. Så vi började ge henne ersättning vid varje mål, men jag ammade fortfarande varje mål, nu utan napp. Så har vi fortsatt och det har fungerat bra. Som jag skrev innan så vill jag inget hellre än att helamma, men det finns inte mat så det räcker till trollet från mig. 
 
Det som gör mig så upprörd är att man nu måste bestraffas varje gång man öppnar ett paket med ersättning om där ska stå varningstexter. Jag som verkligen vill amma men inte kan fullt känner redan stor skuld och känner mig sämre som inte har så det räcker. Hade inte det varit tillräckligt att man måste känna så, nej, nu ska jag se hela tiden att jag är sämre bara för att jag måste ge ersättning. 
 
Tycker inte det är rättvist alls faktist om ni frågar mig. Kom gärna med egna tankar hur nu tänker kring detta. Är det jag som är tramsig?
 
Urdrag från en tidning...
 
Tack för att ni orkat läsa och hoppas ni förstår min ilska!
 



Lugn...
Publicerat den

... morgon har det varit här hemma. Vi har bytt lakan i sängarna och plockat fram alla adventsljusstakar. Dock har jag inte ställt dom i fönstren än. Det gör jag imorgon. Tycker inte man får tjuvstarta för mycket och jag är ju ändå hemma imorn. Rikard ska iväg och jobba några timmar imorn så då passar jag på!! 

Nu äter min goding och sen ska vi nog ut och promenera en stund!! 

Godingen igår när hon fick provsitta stolen!!





Dagens alster...
Publicerat den

... blev en dyna till Isabells stol. Vi köpte ju med en dyna med stolen men ville ha en som var högre. Så nu tog jag tag i det och gjorde en egen. Är faktist ganska nöjd med resultatet. Tänkte göra en till dyna som hon kan sitta på med men det får bli imorgon eller kanske i helgen. Isabell verkade iallafall nöjd med sin dyna. Nu sover hon gott i sin vagga och vi tittar på nyheterna. 
 
Morgondagen har inte något inbokat så vi blir väl mest hemma och fixa och dona. Jag tänkte kolla upp alla adventsljusstakar och förbereda allt inför pyntet till helgen. Ska även byta lakan och så kanske jag bakar något. Ganska skönt att ha lite dagar med inget inplanerat så man bara kan ta dagen som den kommer. Promenad lär det bli iallafall, men det br det ju varje dag. En dryg sak bara är att jag har sjukt ont i min ena fot. Det blir värre när jag går så det är lite drygt. Hoppas det blir bättre snart iallafall, för nu är det ganska drygt. 
 
Den nya dynan!
 



Känner mig duktig nu...
Publicerat den

... när huset är nystädat tvätten är hängd och varit ute och promenerat en timme vilket resulterar i att min lilla tjej sover gott ute i vagnen. Hon har sovit drygt två timmar nu, så snart borde hon ju vakna. Konstigt att även fast det är ganska skönt när man hinner göra lite när hon sover, så saknar man henne ändå. Helst av allt hade man ju velat mysa med henne mest hela tiden. 
 
Som sagt så har jag städat huset nu. Började i morde med badrum och så medan trollet var sällskap i babysittern. Sen har vi myst, plockat lite, myst, vattnat blommorna, myst och fixat om vartannat. Golvena tog jag nu medans hon sov. Hon sover verkligen gott i vagnen vilket är skönt. 
 
Nu blir det lugnt ett tag och sen vid 18 kommer mina stickkompisar! Ska bli trevligt att se dem igen. Tänkte mig att baka lite och så innan dom kommer. Idag hinner ju även jag pyssla lite eftersom Rikard kan mysa med Isabell. Då får dom lite kvalitetstid också!
 
näe, nu ska jag hoppa in snabbt i duschen innan trollet vaknar!
 
En mycket bra uppfinning! Nu hör jag uu henne även om hon är ute och jag är inne<3
 



Borde man inte...
Publicerat den

... vara trött efter bad och så? Nej inte om man heter Isabell. Idag har hon totalt sovit 1 timme sedan kl 7 i morse. Och visar inte en liten tillstymelse till att vilja sova. Dock är hon mest nöjd så det verkar inte heller behövas just nu. Jag hade ju planerat att baka och städa medan hon sov men icke. Får se om jag börjar smått med städningen ikväll eller om jag gör det imorn istället!

Simmet idag gick jättebra. Hon fick dyka och verkade tycka det var kul. Nu när hon simmar så gör hon massa ljud också sötnosen. Nu är det en gång kvar innan juluppehållet. Under uppehållet tror jag allt vi tar med pappa dit så han får se vad vi lärt oss!!

Såhär glad är man innan badet;)





Kvällslugn...
Publicerat den

... är det här hemma nu. Trollet äter sista målet nu innan natten och vi tittar på tv. Blir väl inte mycket mer gjort ikväll. I eftermiddags började jag och Isabell att förbereda för adventspyntet. Vi tog fram lite och pysslade lite. Mysigt sen till helgen när man får ta fram allt. Jag är ensam hemma på lördag så då tänkte jag ta fram det mesta. Fast sen måste Rikard sätta upp utebelysningen för det ger jag mig inte på. 

Bjuder kanske på bilder på mitt pynt i helgen men sålänge får ni stå ut med mina favoriter!!






Hemkomna...
Publicerat den

... för en stund sedan. Trollet sover nog en stund till så jag passar på att blogga. Vi var ju på öppna förskolan i förmiddags och det var trevligt som vanligt. Sedan gick vi till Ica och sen gick vi faktist förbi mitt jobb en sväng. Kul att träffa alla barnen och kollegorna igen. När vi sen gick hem så stötte vi på grannarna så tog följe med dom hem. Tog såklart lite längre tid än tänkt och sen stod vi ute och pratade en stund. Så Aska fick ingen jättelång promenad nu, men det får hon väl ikväll istället. Inte alltid som det funkar att gå just mitt på dagen. Vill lixom inte ge mig iväg direkt igen om trollet vaknar, för då lär hon vara rätt hungrig. 
 
Nu vaknade såklart loppan så blir bara ett kort inlägg. Ikvälls ka jag kka soppa och steka pannkakor till middag;)



Hemkomna...
Publicerat den

... för en stund sedan. Trollet sover nog en stund till så jag passar på att blogga. Vi var ju på öppna förskolan i förmiddags och det var trevligt som vanligt. Sedan gick vi till Ica och sen gick vi faktist förbi mitt jobb en sväng. Kul att träffa alla barnen och kollegorna igen. När vi sen gick hem så stötte vi på grannarna så tog följe med dom hem. Tog såklart lite längre tid än tänkt och sen stod vi ute och pratade en stund. Så Aska fick ingen jättelång promenad nu, men det får hon väl ikväll istället. Inte alltid som det funkar att gå just mitt på dagen. Vill lixom inte ge mig iväg direkt igen om trollet vaknar, för då lär hon vara rätt hungrig. 
 
Nu vaknade såklart loppan så blir bara ett kort inlägg. Ikvälls ka jag kka soppa och steka pannkakor till middag;)



Dagen...
Publicerat den

... har verkligen rusat förbi. Vi hade en lugn förmiddag jag och Isabell. Sedan körde vi mot Hässleholm för att gå promenad med Anna och vovvarna. Det blev dock bara Maxi som följde med på promenaden. Var mycket trevligt som alltid när man träffar Anna. Efter promenaden så åkte jag och Isabell till Maxi för att handla. Är så himla stor skillnad mot innan när trollet mest var arg när man hade med henne. Nu är hon mest glad som en speleman. Fick handlat det mesta trots att jag glömde handlingslistan hemma. Tur jag ska ut och gå imorn så jag kan handla det sista. 

Imorn tänkte jag iallafall att vi skulle gå till öppna förskolan. Vi har ju inte varit där på några veckor eftersom vi varit förkylda och sen opererades jag ju förra veckan. Så imorn blir det mys med trollet mest hela dagen! 





Väl värd...
Publicerat den

... detta om jag får säga det själv. Alla fönstrena är rena och förberedda inför nästa veckas advent. Dock är jag inte den bästa fönsterputsaren så lite flammigt här och var. Men renare är dom iallafall och det ser bättre ut. Har även hunnit klippa askas klor och så har jag varit ute en långrunda med tjejerna. 

Jag har uppnått mitt mål denna veckan med att gå totalt 22 km. Tycker det är helt ok med tanke på att jag har en hel del annat i görningen mest hela tiden. Med sockret har det också gått bra hela veckan, men som sagt, jag tillåter det fortfarande på helgen!

När jag är klar här ska jag slänga ihop en lasagne. Hoppas att det kan bli i stil med syrrans, men det kan bli svårt! Sen blir det nog bara lite tv mys gör denna lilla familj;)
Detta är alltså vad jag tycker jag är värd!!






En fin dag...
Publicerat den

... bjuds vi på idag. Jag har hunnit tvätta några fler fönster men än är jag inte klar. Sedan när jag matade Isabell så passade Rikard på att tvätta och städa bilen. Jag och Isabell började sedan stryka lite och sen gjorde vi lunch. Nu äter lilloppan igen och sen ska tjejerna i familjen ge sig ut på promenad. Hoppas att den minsta av oss somnar under tiden vi går. Blir till att fortsätta med fönstren isåfall när vi kommer hem. Rikard aka upp på vinden och isolera lite vattenledningar;) 

Senare ikväll hoppas jag kunna lyxa till det med ett bad för min del. Tiden går ju så snabbt när man pular såhär hela dagen. Man måste ju passa på och njuta också!!





En riktig familjedag...
Publicerat den

... har vi haft idag. Vi började med en god frukost till ljudet av en mycket lycklig tjej! Hon är vekligen en glädjespridare den lilla damen. Efter frukosten gjorde vi oss iordning för att bege oss mot staden. Jag gjorde även något som ännu sålänge får vara lite hemligt. Väl i stan så köpte vi lite av varje, bland annat rörisolering, adventsljusstakar, ljusnät, lampa till Isabells rum. Sen köpte vi även fågelbord, fågelmat och talgbollar. Rikard har nämligen bestämt sig för att mata de små! Så imorn ska vi väl titta ut genom fönstret och se vilka middagsgäster vi får. 
 
Väl hemma igen så matade vi oss själva och sedan Isabell innan vi begav oss ut på promenad. Lite kyligt var det allt. Isabell somnade när vi var ute så när vi kom hem fick vi lite gjort. Rikard fixade med sin fågelmat, med tvätten och sen satte han upp Isabells lampa. Jag däremot tvättade fönster. Nu är nästan hälften av dem rena och resten tar jag imorn. Nu har jag även kommit på hur man får bort spröjsen vilket är skönt. Imorn blir det dock lite drygare för då mäste jag ta utsidan på fönstren. Dels är dom ju mycket smutsigare där men det jobbigaste är att man måste klättra upp och ner på en stege. Det är nämligen vissa av våra fönster som inte går att öppna. De som går att öppna är ju väldigt smidiga eftersom man bara vänder dom "ut och in".
 
Jag stod för middagen idag. Det blev ryggbiff med potatisgratäng och grönpepparsås. Till det hade vi sallad och vitlöksbröd. Väldigt gott blev det om jag får säga det själv. Köttet kommer ju från det vi köpte och kan verkligen säga att vi är nöjda med det. Kommer absolut att göras om när detta köttet är slut. 
 
Efter middagen blev det bad för lilltrollet och hon njöt verkligen. Lyckades blöta ner hela mamma gjorde hon också när hon sparkar runt med benen. Men det är lugnt för min del för hon är ju väldens goaste. Hon fick ligga och lufta i bara blöjan en stund sen och det tyckte hon var skönt. Nu sover hon gott och föräldrarna tittar på TV. Blir en tidig kväll för mamman för det var visst någon som ville vara vaken mellan 3-6 natten som var. Kan lova att det inte var mamman;) hon fick bara snällt finna sig i att vara vaken, men det gör henne lite trött idag. 
 
Imorn fortsätter vi med fixet här hemma. Vi har bestämt att jobba i omgångar så att den som inte jobbar myser med trollet. Blir väl en promenad tillsammans också kan jag tänka mig. Annars blir det väl lite mys också för oss.
 
 
Tänk vad fort tiden går och vad hon växer snabbt. Detta är från oktober, så mycket hon vuxit sedan dess <3
 



Idolkväll...
Publicerat den

... har vi här hemma nu. Lilltrollet ligget i sin vagga och sover, förhoppningsvis för natten. hon har bara sovit där i eftermiddags så trött borde hon vara. Vi åt klart tacos till middag. Isabell han lekt och myst massor sedan hon vaknade men nu var hon ordentligt trött. Hoppas att hon kan få sova gott inatt. 
 
Imorn blir det nog en tur in till stan för familjen. Vi har lite saker vi behöver till hemmet så tänkte vi åker in hela familjen. Jag tänkte köpa någon med adventsljusstake med. Har till nästan alla fönste men måste ha någon till. Sen tänkte jag beställa lampor till köksfönsten. Har hittat några fina som jag tror det blir. 
 
Bild från när vi var i London december 2011, undrars när nästa resa blir av
 
Min änglakotte. Hoppas att jag någon gång kan hitta fler liknande <3
 
 



En effektiv kvinna...
Publicerat den

... är vad jag har varit idag. I förmiddags städade jag med Isabell "snackandes" i babysittern. Hann med allt utom att torka golven. När jag damsugade la jag henne på olika stället i huset och hon var så nöjd så. Men sen fick ste allt vara nog tyckte hon. Under tiden jag städade passade jag på att tvätta en maskin och nu har jag just tvättat den andra. När Isabell blev lite kinkig fick hon mysa med mamma medans mamman åt lunch. Sedan var det dags för trollet att få mat innan vi begav oss ut på en riktigt skön promenad. Gick ungefär 6 kilometer och var uta ca en timme. Väl hemma igen så sov trollet vidare så jag passade på att torka golven och fixa det sista med städningen. Nu är jag klar med allt och känner mig faktist ganska så duktig. Skönt att inleda helgen med nystädat hus. Och jag har nu bara 4 km kvar innan jag är uppe i veckans mål med 20 km Så det känns bra. Ikväll blir det nog en eller annan godis, det är jag värd;)
 
Har tänt en massa ljus här hemma nu. Tycker att det är det mysigaste med höst och vinter, alla tända ljus! Hoppas ni alla får en skön helg!!
 
Bjuder på lite kassa bilder tagna med iPaden. Måste verkligen bli bättre på att använda min kamera!
 
En del av vardagsrummet
 
Annan det i vardagsrummet
 
Aromabrännare på lilla toaletten, ja jag vill göra om den;)
 
Del ifrån trollets rum. Att en 3 månaders bebis kan ha så mycket saker redan!
 
Såhär ser vår nya gästsäng ut!
 
Avslutar med en bild på våran goding. Både jag och Rikard tyckte hon såg ut som en liten brottare i sitt nya linne! Sötast i stan <3
 
 
 



Föräldraträffen...
Publicerat den

... idag var mycket trevlig. Verkade vara trevliga mammor och säkert någon man kan ta en fika med eller gå en promenad. Roligt att en av dom bor två hus bort från oss. Hehe. Nu sover iallafall trollet efter en dag med mycket vaket. Trodde jag ja, hörde just ett ljud därifrån. Hon har ändå varit nöjd mest hela dagen trots lite sömn. 
 
Imorn blir det en hemmadag för oss. Ska väl passa på att städa och så. Sen tänkte jag ta en lite längre promenad också. Ta ikapp att jag inte gick något långt i tisdags när jag var på sjukhuset. Tror att jag kommer upp i mina två mil på en vecka som jag önskat. Med sockret har det gått över förväntan. Har inte ätit något även fast jag varit lite sugen. Försöker ta en frukt istället och sen försöker jag äta ordentliga mål så jag inte blir så sugen mellan dom. Till frukost blir det havregrynsgröt och sen ordentlig lunch och middag. Att bero på middag så gjorde jag wallenbergare idag. Väldigt gott var det så absolut att vi gör det igen;) ellerhur Rikard?!
 
Näe, nu blir det nog mys med litet troll som låter lite missnöjd. Inte ofta hon är det men nu vaknade hon ju efter att hon somnat och är inte nöjd. Så något är nog inte bra;( men brukar funka att hon får amma lite då så brokar hon somna<3
 
 



Vi väntar...
Publicerat den

... på morfar som snart kommer hit. Isabell tar en lur på mammas arm under tiden. Natten har varit helt okey. Vi vaknade vid 5 tiden och mös sedan i sängen till halv 9. Under dom timmarna sover vi och trollet äter om vartannat.  Skönt de dagar vi inte ska iväg på något så vi tar det som det kommer. Vet inte alls hur länge morfar tänkt stanna sen. Vi ska ju till bvc sen i eftermiddag. Kan tänka mig att vi går hemifrån vid 14 tiden. Ser fram emot träffen faktist. 
 
Ikväll tänkte jag ge mig på och göra Wallenbergare. Tycker det är väldigt gott men har nog faktist aldrrig gjort det hemma. Det är så skönt nu när Isabell acepterar att ligga på golvet/i babysittern mer nu. Då har jag ju chans att laga lite mat så vi inte alltid måste vänta på att Rikard kommer hem. Vi pratar ju såklart massa med trollet när hon ligger på golvet, men man får ju händerna fria!
 
 



Lika roligt...
Publicerat den

... som sist tyckte trollet om dagens bad. Hon sprattlade som bara den, lilla busan. Vi fick öva på att förbereda oss för nästa vecka när vi ska dyka. Vi fick även fortsätta med mage- och ryggläge och sen sjöng vi lite och så. Tror det kommer vara vår grej det här med badet. Även duschningen efteråt gick bra idag. Måste åka en helg och simma så Rikard kan följa med också;)
 
Vi var inne snabbt i stan efteråt. Isabell behövde linnen att ha under när hon har klänning. Jag gillar inte när hon bara har klänning för den åker ju alltid upp. Så nu köpte vi linnen innan vi körde hem. Väl hemma blev det långpromenad med Aska och nu sover trollet fortfarande. Det tar på krafterna att simma. 
 
Imorn blir det först morfarsmys på Förmiddagen. Sen på eftermiddagen ska vi på föräldraträff. Ska bli skoj och se om vi kan hitta lite kompisar i samma ålder och så! Vi vill ju gärna ha lite promenadsällskap och så i byn!
 
Får se hur dags Rikard kommer hem idag. Brukar alltid vara sent på onsdagar och blir säkert så även idag;( Men lite mys ska vi allt hinna med innan vi ska sova. Hoppas på en lika skön natt inatt.. Dock kan det bli sisådär med det eftersom trollet sovit en hel massa idag<3
 
Vi invigde den nya overallen idag när vi var ute. Nu börjar det väl bli kallare och kallare och skatten får ku inte frysa<3
 
 



Snart...
Publicerat den

... ska vi bege oss mot stan och simning. Ska bli skoj! Inatt var vi tillbaka i lyxens land när jag fick sova knappt 8 Tim igen. Tack trollet, det behövde mamman!

Gårdagens operation gick bra om än det inte var världens roligaste upplevelse. Men skönt att det är över nu iallafall. På kvällen var vi på ljusparty. Handlade lite smått och gott;) 

Såhär laddar man för simningen ;)





Lyxnätterna...
Publicerat den

... verkar vara över i detta huset. Inatt har lilltrollet vaknat varje 1-1,5 timme så denna mamman är lite trött. Sen när hon sovit idag (typ 1 Tim) så har jag antingen kört bil eller promenerat, så inte mycket vila heller. Men men man klarar det med!!

Idag var vi iallafall inne i stan och mötte pappa. Vi köpte ett släp och det såg bra ut! Sen var vi inom Maxi och handlade lite och åkte även inom Electrolux. Behöver en reservdel till vår handdammsugare. 

Så blir en väldigt lugn eftermiddag hör hemma. Får se om trollet tänker sig att sova en liten stund med. 

Imorn blir det operation för mig. Under tiden ska Isabell vara med moster. Tror de skulle på möte;) sen åker nog vi hem till Annika direkt. På kvällen är det ju nämligen ljusparty! Sen vaknas ju fotboll också. Får se hur jag ska tippa denna match. 





Lugn...
Publicerat den

... söndag har vi haft det. Rikard och pappa åkte själva och tittade på badtunnan. Tyckte lite synd om Isabell om hon skulle behöva sitta i bilen hela dagen. Istället har vi myst, lekt, sovit, ätit och varit ute på en promenad. Jag har även hunnit med att klippa Askas klor! Blir en lika lugn kväll som dagen varit. Just nu tar trollet en nap p min arm. Och det är ju så mysigt att man inte kan motstå.
 
Imorn ska jag och pappa iväg och köpa släp. Vi har bestämt oss för att köpa en gemensamt. Skönt att ha ett eget så slipper man tänka på att hyra osv. Jag har också lite andra ärenden i diverse olika affärer och sen tänkte jag storhandla med. Har blivit så hattigt sista veckorna med gäster och namngivningsfest bla. 
 
From imorn sva jag också blrja med min avgiftning. Nu när jag inte mått så bra (även fast det också varit den bösta tiden i mitt liv) har jag blivit lite väl beroende av socker. Så nu måste jag ta tag i det så inget godit eller sötsaker i veckorna från och med imorn. Jag ska även gå minst 20 km i veckan. Har jag inte uppnått mina två mil på söndagen är det alltså bara ge sig ut. Det som räknas är när jag går med Aska eller om vi ska iväg någonstans. Alltså inte allt man går på en dag. Tänkte att 2 mil är bra att börja med. Sen kan man ju alltid utöka om det blir för lätt. Så nu behöver jag all stöttning man kan få när jag ska avgiftas och blrja komma igång med mitt liv igen!
 
Ett mysterium här hemma är att i somras hittade vi en jeansjacka. Ingen har givit sig till känna om den så vi har ingen aning om vems det är. Sen nu i veckan hittade Rikard ett rosa armband som han trodde var mitt, men jag känner inte igen det. Så nu undrar vi alltså om någon saknar en jeansjacka eller ett rosa armband?????
 
Innan idan när trollet myste med en av sina snuttefiltar <3
 



Ont i mitt hjärta...
Publicerat den

... gjorde det verkligen igår när det var dags för sprutor för min lilla tjej. Ush vad ledsen hon blev. Var svårt att hålla bort tårarna men bara att kämpa emot. Dock verkardxet inte som hon har särskilt ont idag och ännu sålänge har hon inte heller någon feber. Håller alla tummar att hon slipper det för då gör det väl ännu mer ont i mitt hjärta. 
 
Igår kväll hade vi besök av Isabells morfar, farmor och farbror. Det blev raclette först och sedan såklart fotboll. Synd dom släppte in ett mål sådär i slutet, men hoppet lever ju ännu. Morfar sov sedan kvar och åkte i morse igen. Imorn blir det långresa med morfar och oss. Vi ska åka och titta på en badtunna i Varberg tror jag det är. Så lång dag i bilen. Får se om vi är sugna att åka inom Ullared en sväng också när vi är ute och åker. I och för sig var det ju inte så längesedan jag var där!
 
Idag har annars varit en lugn dag för oss. Jag och Isabell sov en ganska lång stund och under tiden så bytte Rikard däck på bilen. Så nu är den vinterrustad. Även olja och så kollades. Alltid skönt när det är gjort. Nu fattas bara en tvätt men det får vi se om vi hinner imorn eller i veckan. 
 
På tisdag är det dags för operation för mig. Isabell ska hänga med moster så länge. Sen på kvällen är det ljusparty hos moster. På onsdag är det återigen dags för babysim och sen på torsdag är det föräldraträff. Så en ganska fullspäckad vecka för vår del. Synd bara att jag missar öppna förskolan även denna veckan, men vi får gå nästa vecka igen. Viktigare att få operationen gjord. 
 
Ikväll blir det bara hemmamys för oss. Kan väl tänka mig att det blir någon form av texmex till middag. Kanske att jag slänger ihop en tacopaj, det var längesedan! 
 
Finns det något mysigare när en sånhär liten tjej sover på armen, tror knappast det faktist. 
(Från igår när hon sov hos mig<3)
 
 



Som en solstråle...
Publicerat den

... är Isabell alltsom oftast nu. Hon har verkligen vuxit och förändrats på 3 månader. Ja för idag fyller hon faktist 3 månader! Lilla troll som blir stor så fort. Jag njuter fortfarande varje minut med henne. 
 
Idag var vi inne i stan och åt lunch med Elin. Ja eller Isabell pratade bara medan vi andra åt. Sedan gick vi och handlade på Kvantum och det gick fint. Pantade en massa flaskor och handlade en hel del. Bland annat så köpte jag pepparkaksfil. Är det någon som smakat?! Blir intressant att se hur det smakar. 
 
Nu ikväll har jag och Isabell dammat medan pappa städade pannan. Tidigare idag städade vi badrum och toalett så nu är det bara damsuga och torka golven kvar. Der får allt bli morgondagens projekt. Då vankas det också besök på BVC och sen på kvällen får vi lite middagsgäster. Vi ska bjuda på raclette och sen ska vi se på fotbollen;)
 
Nu blir det iallafall TV mys med min fina familj innan vi ska sova. Lilltrollet är ganska så trött redans å det blir kanske en tidig kväll för henne. 
 
Såhär såg trollet ut igår när pappan trodde hon skulle sova
 
Lite tröttare
 
Mission completed;)
 
 



En lycklig liten tjej...
Publicerat den

... var det som var med på babysim för första gången idag. Hon gillade det verkligen och mot slutet började hon sprattla som en liten vilde. Denna lilla tjej som gör dagarna 100 gånger roligare och som gjort en till världens lyckligaste. Att jag får vara mamma till henne känns helt fantastiskt! Efter simmet och dusch så mötte vi upp morfar. Isabell somnade när vi klädde på oss och så men vaknade när vi satte oss på ett fik. Hon fick sedan lite mat och så innan hon somnade om. Hon sov sedan på vägen hem och en stund här hemma. Det var minsann lite jobbigt att simma. Så himla skoj att hon uppskattade det. Ska bli kul att se vad vi får lära oss nästa gång. 
 
Igår var vi bara hemma jag pch Isabell. Vi var ganska så trötta efter en lite tuffare natt så det var skönt att bara vara hemma. På kvällen kom Isabells farbror hit och hälsade på. Blev lite bus med farbror för Isabell medan mamma och pappa lagade mat. Jag stog för köttbullarna medan Rikard stog för stuvade makaroner. Jag fick iochförsig ta över hans arbete också mot slutet. Trevligt med lite spontanbesök såhär mitt i veckan. Micke hade köpt världens coolaste kläder till lillan. Tror allt att lilla damen mmer bli lite bortskämd. 
 
Vad sägs om dessa coolingar!?!
 
Imorn blir det en lunch på stan för mig och Isabell. Vi ska träffa Elin och det ska bli trevligt!
 



I'm back...
Publicerat den

... hoppas jag iallafall. Har verkligen varit fullt upp sista veckorna så bloggen har inte prioriterats. Nu hoppas jag dock att det lugnar sig lite så jag iallafall kan skriva ett inlägg per dag. 
 
Det har alltså varit fullt upp och det beror på att vi planerat och förberett för Isabells namngivningsfest. I lördags var det då äntligen dags och det blev en mycket lyckad dag. På fredagen var vi i lokalen och förberedde allt. Det var jag, Rikard, mamma, pappa, Erika och Irene i början och sedan kom även Annika med tjejerna. Vi fick till det riktigt fint tycker jag. Sedan på lördagen var jag och Annika där på morgonen och gjorde klart tårtorna. Så himla fina blev dem och allt hade ett tema som matchade med Isabells klänning. Hela ceremonin och festen blev sedan bra och jag tror att alla gäster hade trevligt och var nöjda. 
 
Igår var vi hos pappa och Erika och åt raclette. Mycket smarrigt var det. Tror det blir raclette på fredag också när pappa kommer hit. Det vankas ju fotboll så vi har bjudit in honom hit. Sen på söndag ska vi följa med honom och titta på badtunna. Jag är ju sugen att ha en sådan här hemma med, men det får bli ett senare projekt. Vi ska ochså åka och titta på släp en dag. Vi ska köpa ett tillsammans med pappa. Skönt att ha ett eget så man kan åka när man vill. Sen kring jul när Rikard är ledig så blir det absolut tippen med allt vi samlat på oss. Svårt för mig att åka själv lixom. 
 
Imorn blir det inget öppna förskolan för oss. Isabell har varit lite förkyld så vill inte riskera att det skulle bli värre. Så vi ska ha mysdag imorn också. Håller på att fixa lite på trollets rum. Hon fick ju massa fina saker på namngivningsfesten som måste få plats. Sen ska vi nog flytta runt vissa saker med;) tänk att en tremånaders tjej kan ha så mycket saker redan. Var ska detta sluta?!
 
Bilder från festen kommer tids nog. Tog inga bilder själva så vi måste vänta tills vi får några. ni får en sålänge;)
 
Min älskade familj<3
 



Jag har haft...
Publicerat den

... en välbehövlig bloggpaus några dagar nu. Kände att jag behövde det samtidigt som det varit fullt upp med det mesta. Så jag får väl snabbt återberätta vad jag hittat på. I lördags kom äntligen Isabells morfar till Sverige och det var ett härligt möte. Trollet var på sitt bästa humör och bjöd på en hel del leenden. Tror att dom båda tyckte att dte var en mysig stund. Såklart var ju Erika med också och jag tror även hon tyckte det var väldigt mysigt. 
 
I söndags var Rikard och pappa/morfar i Malmö och tittade fotboll. Under tiden umgicks jag med Erika och det var trevligt. Vi gick en promenad och lekte med trollet och så.
 
igår åkte jag ut till pappa och Erika och där spenderades sen hela dagen. Blev en kortare promenad eftersom regnet öste ner, men det hindrade inte trollet att sova i 2 timmar;) även moster och kusiner kom dit vilket var skoj. Inatt har jag inte fått en lika skön natt som sista veckan (då trollet sovit mellan 8-11 timmar i streck) men det ar inte så farligt. Hon vaknade en gång och åt lite innan hon somnade om och sen vaknade hon vid halv 6 igen. Men som jag sagt innan, vi är nog väldigt bortskämda så vi klagar inte!
 
I morse efter att vi båda fått i oss mat och på oss kläder så bäddades trollet i vagnen och sedan blevd et en skön promenad till öppna förskolan. Även idag tyckte hon att det var toppen. Hon åt och så där och nu sover hon fortfarande i vagnen sedan vi gick hem. Det är en där som ska ha babymassage till våren som vi ska vara med på vilket ska bli skoj. Vi ska även börja på babysim och förhoppningsvis blir det redan nästa vecka. Så nu börjar vi få lite aktiviteter vilket är skoj. 
 
Imorn åker vi till moster när vi vaknat och så. Blir till att baka nu i dagarna två. Imorn mäste jag dock iväg till sjukset igen så då ska Isabell vara med moster och mormor som kommer till Skåne ikväll. Jag tänkte också passa på att handla när jag ändå är iväg!
 
näe, nu vaknar nog mitt troll så det blir matmys nu!!
 
Såklart ville morfar mata trollet lite;) (skönt hon tycker det är okey när andra än mamma matar, även fast det  fortfarande är det mysigaste)
 



Ny flilla...
Publicerat den

... fick jag äntligen idag. Har velat göra det länge men inte så lätt med tider och så. Men idag efter att jag matat trollet styrde vi mot stan. Lämnade Rikard och Isabell hos farmor och sedan slog jag mig ner i frisörstolen. När jag började bli klar kom mina favoriter och loppan sov. Första gången jag "lämnade" henne så och det kändes bra att det gått så bra!! Sedan blev det BVC för lilltrollet och det gick super. Duktig loppa. Nästa gång är det dags för sprutor!

Nu ska vi snart bege oss mot andra stan för att fira "bonus-farmor" Milla. Länge sedan vi såg dom så blir mysigt. Imorn kommer ÄNTLIGEN morfar!! 

Önskar er alla en trevlig helg!!