Slappedag...
Publicerat den

... har jag verkligen haft idag. Var ganska sliten i morse men det är ju egentligen bara ett tecken på att det var kul igår, för det var det verkligen. Skoj att man har lärt känna en del folk här på byn nu! Vi dansade en massa och gick inte hem förens det stängde. I morse vaknade jag med ordentlig huvudvärk, så dagen blev lugn. Fick dock en del pysslat, men inget jag kan lägga upp än eftersom det är hemligt fortfarande vad det ska vara till. Så ni får stå ut ett tag till med att inte veta vad jag gör;)

Har även fixat med lite ljusdekorationer. Får se om jag tar lite bilder och lägger upp från telefonen sen! Nu kollar vi på Vem kan slå Filip och Fredrik och sedan blir det direkt sängen för mig. Börjar ju kvart över 6 imorn igen så då får man lägga sig i tid.

Önskar er alla en bra vecka!



Ikväll...
Publicerat den

... vankas fest med fina vänner. Ska bli riktigt skoj eftersom det var så längesen vi faktist festade och ibland känner man verkligen för det och så är det för mig ikväll. har just badat och ska väl snart ta och göra mig iordning! Har köpt en ny tröja idag som jag tänkte ha på mig ikväll. Sen köpte jag några smycken med så vi får se hur det blir.

Idag har Aska och jag varit och träffat Anna och Maxi. Var verkligen längesedan vi sågs så det var såklart jätteskoj! Hoppas kunna träffa dom mer nu framöver! Hundarna fick bara busa lite eftersom Aska återigen skadat trampdynan. Den hunden alltså. Är dock inte så farligt men eftersom det är på trampdynan så går det ju upp hela tiden!

Igår var jag ju på kurs i Malmö. Var bra tycker jag! Stannade kvar efter kursen och träffade Johanna. Vi gick på stan och shoppade och snackade massa skit=) När jag sedan kom hem hann jag bara äta innan vi for vidare mot Johan för att fira att han fyller år om någon vecka. Väldigt trevligt hade vi som vanligt!

Näe, nu ska jag fixa iordning mig! Ha en trevlig lördag alla!



Då var det...
Publicerat den

... torsdag igen. Veckorna bara rullar på och det går så himla fort. Snart är det december och det betyder att det snart är jul. Men innan dess ska vi hinna med en himla massa så tiden får inte gå för fort. Veckan har hittills bjudit på jobb, pyssel, Aska-parning, tillfrisknande och mys med bästaste. Imorn blir det en heldag i Malmö för andra kurstillfället. Ska bli riktigt skoj!

Sedan bjuder helgen på en del skoj. Promenad med fin vän, fest, ev kalas och säkert massa mer. Nästa vecka har ju skolorna lov, men såklart inte vi! Har dock lite planerat nästa vecka så jag ser fram emot den. Nästa vecka tänker jag även börja träna igen. Känner mig faktist rätt frisk nu men väntar några dagar extra för att vara säker på att jag e frisk!

Har även glädjande besked om min faster. Hon verkar klarat det värsta och är nu vaken. Det enda som inte fungerar som det ska är den ena armen, men det kommer förhoppningsvis tillbaka! Så nu är persen över, och vilken pärs sen. Det har verkligen känts att man är för långt borta. Näe nu ska jag fixa lite här innan jag ska läsa min bok och sedan sova!

Ha det gott alla!!



Wow...
Publicerat den

... Var bara tvungen att skriva att förra inlägget var från mobilen. Och det funkade att lägga in bild;) den är btw från när jag och Rikard firade vår årsdag<3




Glädjande besked...
Publicerat den

... har jag fått ikväll gällande Marianne. Dock vet man inte om hon fått några kompilationer men hon börjar smått vakna iallafall och det känns skönt. Man har ju gått och oroat sig sen hon blev dålig, men nu har det iallafall kommit lite positivt så då blir man lugnare. Men trots allt kommer man inte vara helt lugn förens det är över.

Annars har dagen bestått av jobb. Var kul att komma tillbaka, man saknar ju barnen när man är borta. Fick jobba över lite med såklart. Efter jobbet väntade jag på att aska skulle komma hem (hon har varit och blivit inseminerad idag, så hon blir mamma kring jul) när hon väl var hemma bliv det långpromenad med Marie och Ludde;) trevligt såklart. Tycker det är sjukt tråkigt att inte kunna träna men får snällt vänta tills jag e helt frisk. Så ganska skönt att komma ut och promenera lite iaf;)

Ha det gott alla glada




Söndag igen...
Publicerat den

... och jag är fortfarande förkyld, men imorn SKA jag jobba. Har verkligen varit sjuk tillräckligt nu. Man blir ju knäpp av att bara sitta hemma. Helgen har iallafall varit lugn för oss. I fredags vart det lite mat (det första för mig sedan i söndags förra veckan) och sedan lite godis och idol. En mysig kväll helt enkelt. Igår var vi först här hemma lite och sedan åkte vi till Johan. Blev lite spel och så och sen åt vi hemmagjorda hamburgare, mums mums. Idag har vi inte gjort mycket, jag har pysslat lite och Rikard har varit ute och sprungit en runda. Vi ska snart köra till Kristianstad och umgås med Rikards mamma och syster lite, var ju rätt länge sedan jag träffade dem. Blir dock inte en jättesen kväll för oss för jag börjar ju kl 6 imorn igen.

Vill verkligen komma igång och träna nu igen, men det är riktigt segt alltså. Vill ju inte börja så länge jag är såhär förkyld. Men men det är väl bara att bita ihop och vänta ut det hela! Märks också att man inte är helt 100% för jag har absolut ingen aptit alls. Har dock blivit bättre än det var i början av veckan men fortfarande inte bra:(

Jaja, ha det gott alla glada!



Fortfarande...
Publicerat den

... är jag hemma och är sjuk även om jag börjar bli bättre. Jag ska dock vara hemma imorn också så att jag verkligen blir frisk nu. Har inte gjort mycket alls dessa dagar så heller inget att skriva om. Imorn tänkte jag dock pyssla och fixa lite här hemma så det kanske ni får höra eller (om ni vill) se lite av.

Just nu sitter jag och väntar på min fina sambo som varit på fotboll och snart är hemma igen. Har fått ett väldigt tugnt besked under dagen nu och det har blivit än tyngre under kvällen. Min faster är väldigt sjuk och opereras i detta nu. Prognoserna är dock inte alls goda så det gör de hela ännu jobbigare. Sen att hon är så långt borta är ju också en sak som påverkar min situation, men det enda jag kan göra här hemma är att hålla mina tummar för att läkarna klarar operationen och att sedan Mariannes kropp orkar kämpa. Kommer bli en jobbig natt där man lever i ovisshet så det kommer nog inte att vara lätt att sova. Får se om jag återkommer imorn om statusen, annars blir det när jag smält och bearbetat allt som hänt...




I morse...
Publicerat den

... sa kroppen min ifrån. Har ju gått och varit förskyld men ändå jobbat (för att stilla mitt dåliga samvete om jag är hemma) men imorse gick det verkligen inte. Ont i hela kroppen, feber och hade under natten blödit näsblod, så det blev till att ringa och sjukanmäla sig. Har sen sovit mest hela dagen och det kommer jag nog göra under morgondagen också för ska inte jobba då heller. Får se hur det blir med det på torsdag beror ju helt på hur jag mår. Tänkte iallafall jag skulle bjuda er på lite bilder från helgen!


Vispskål som vi köpte på rea

Bruna

Jobbskor

Fiiina tycker jag

Nya kläder

Jacka (mittemellantjock)

Rikard i ny jacka

Fått av mig (tröjan alltså)

Aska på stranden

Fiiint

Fikapaus

Hehe full fart

Nu ska Heddan snart lägga sig (IGEN) men kasnke lika bra att sova sig frisk! Ha det gott alla glada!



Gårdagen...
Publicerat den

... var hur mysig som helst. Först var vi på stan och shoppade lite. Sedan hade vi bara en mysig hemmakväll. Och mysig blev den verkligen. Lagade god mat, åt lite godis och kollade film. Vi ska ju till London sen i december så det blir lite av firandet med! Blir inget längre inlägg nu för Heddan behöver sova. Lägger upp bilder senare i veckan så håll utkik!!



Fredagskväll...
Publicerat den

... Och vi har haft taco och idolkväll här hemma! Riktigt trevligt men nu är man allt litet sliten! Blir till att Nanna kudde snart och sen sovmorgon imorn!

Imorn ska även jag och Rikard ha en dag alldeles för oss själva för det är nämligen våran årsdag. Det är då 3 år sedan vi blev tillsammans! Vi har inte helt bestämt vad dagen och kvällen erbjuder utan tar det som det kommer! Tror inte jag bloggar något utan återkommer på söndag!

Ha en bra helg alla glada!




Bihålorna mina...
Publicerat den

... börjar kännas ganska så igenkorkade och det är inget kul:( Men jag har jobbat som vanligt idag och det gick fint. Dock sov jag 2 timmar när jag kom hem. Sen har det blivit mest lugnt här hemma. Igår hade vi Rikards mamma över och vi fikade scones och sedan såg vi såklart den spännande fotbollsmatchen. Tyckte Sverige var riktigt bra, och tycker faktist att de andra spelarna är bättre när Zlatan inte är på planen. För då känns det som att allt spel bara centreras till honom. Näe, nu ska jag nog ta och pyssla lite innan det blir mys och sen sängen! Imorn har jag sovmorgon!!!! Fy vad det ska bli skönt! Näe det var allt för nu! Ha det gott!!



Fullt upp...
Publicerat den

...idag igen! Först var det såklart jobb med allt vad det innebär! Kändes dock som dagen gick väldigt fort idag men det tackar vi såklart för! Efter jobbet kom jag bara hem och skulle börja tvätta, men självklart hade någon tatt min tid så det var bara vänta! Rikard hann komma hem så han löste det hela och såklart även tvätten med! Man kan ju inte säga annat än att min sambo är bäst. När Rikard fortsatte med tvätten blev det en tur till Kristianstad med lilla aska. När jag bar i Turkiet skar hon nämligen upp sin lilla tass så Rikard fick åka och operera och st ihop det hela. Inga större problem med det och stygnen tog dem efter 10 dagar. Problemet var bara att i förra veckan upptäckte jag att fler stygn satt kvar så det var alltså dem vi tog bort idag. Åkte en sväng in på ÖB påväg hem och köpte lite smått, skulle framförallt vara svarta papper och det fick jag med mig. Nu ikväll har inte hänt mycket, jag hatt sytt lite, vi var ute på promenad tillsammans hela "familjen" och vi har ätit god kycklinggryta. Sedan kom det en försäljare hit som sålde damsugare. Vi köpte såklart ingen för den kosta nästan 40000 men det var säkert en bra maskin. Nu blir det snart att Nanna kudde för familjen Aregger/Hallqvist! Föresten, glömde ju säga en rolig sak igår! Den 9e - 12e december befinner jag och Rikard oss i London! Vi kommer säkert få det toppen! Vill någon vara hundvakt då är det bara hojta;) ha det gott alla;)



För bara någon vecka sedan...
Publicerat den

... hyllade jag blogg.se s nya app, men jag tror minsann jag tar tillbaka det. Har försökt lägga in nya inlägg flera gånger idag men så just att se inte ligger uppe. Sånt kan göra mig GALEN. För att inte tala om att lägga upp bilder som heller inte funkat så bra. Jaja, blir väl ett jättelångt inlägg nu istället.

Igår åkte jag till Camilla vid lunch och åkte inte hem förens vid midnatt så ni kan tro att vi hann mycket. Dock tar det ju gansla lång tid när man pysslar. Jag gjorde iallafall en postlåda och en ny ask. Gjorde även en annan typ av presentask som blev konstig, så den gjorde jag inget med.


Postlådan

Asken (som inte är helt klar)

Idag har jag mest bara slappat. Var ute en lång  promenad och sen har jag sytt lite. Mycket mer har jag inte orkat, men jag har fixat lite med min ljusförsäljning med. Ni som vill ha party och hjälpa mig, hojta till!!


Såklart med en pinne

In action

Hon är så fin min lilla skrutta

Uppe på en sten

Nedan följer bilder på lite av det jag pysslat sista tiden (jag SKA försöka bli bättre på att lägga upp bilder och framförallt att ta korten först, jag lovar)

Bordsdekoration/placeringskort

Olika "korgar" som jag sytt

Ett kort som jag gömt till Rikard när jag åkte till Turkiet!

Näe det var allt för nu! Snart dags för sängen. Öppnar 4 dagar denna vecka så det kommer bli tidiga kvällar för mig kan jag lova! Hoppas ni alla får en bra start på veckan!



Konstigt nog...
Publicerat den

... kan jag inte sova även fast det var det enda jag ville idag. Har öpnnat 3 dagar i rad och vaknade igår med riktig halsont, så jag ville ha sovmorgon idag. Istället vaknade jag halv 8 och kunde inte somna om. Igår hade vi raclettekväll här hemma med goda vänners sällskap. blev en riktigt lyckad kväll. Idag ska jag till min fina vän Camilla och pyssla hela dagen. Kan tänka mig att det blir en hel del tjatter, hundromenader, mat och massor av pyssel. Eftersom jag jobbar så mycket nu så har vi inte haft tid att umgås lika mycket som innan, men när vi väl ses så har vi alltid supertrevligt ihop. Kul också att ha en vän som har mycket samma intressen som en själv!

Annars blir det nog en ganska lugn helg för mig. Känner idag att jag också har börjat bli förkyld och nästa vecka kan jag verkligen inte vara sjuk, så det är bara bita ihop.

Att bero på bilder så kan jag säga att det går riktigt sk*tdåligt med det. Får det inte att fungera från mobilen, men jag lovar att det kommer bilder efter dagens pysseldag!!



Fullt upp...
Publicerat den

... är vad jag haft de senaste dagarna! jobb, träning och sen har det blivit en hel del pyssel. Har börjat använda mitt nya verktyg till att vika aska och det blir superbra. Idag har jag även varit och fixat mina naglar och dom blev supersnygga! Får se om jag nu lyckas lägga in bild från mobilen sen (sitter vid datorn nu). Har även bokat in den första visningen inbokad nu och det är såklart skoj! Nu hoppas vi bara att det rullar in mer mer mer :) Har öppnat på jobbet idag och får så göra resten av veckan med pga av sjukdom och övrig frånvaro. Jag gillar ju att öppna men det är tungt att göra det för många dagar i följd. Men men, det är ju såklart skönt att sluta tidigt med! Nu ikväll har vi städat här hemma för imorn kväll ska vi båda iväg och på fredag får vi återigen gäster! Alltid lika trevligt och denna gång ska vi bjuda på riktig racletteafton. Tror nog allt det kommer bli riktigt bra det där!! Nu ska jag pyssla lite här hemma innan sängen kallar och såklart försöka med bild igen! Återkommer hur det går! Ha det gott alla glada!



Gör ett nytt försök...
Publicerat den

...att lägga in bilder nu! Kursen idag var faktist riktigt bra! När jag kom hem igen blev det lite slappande och sedan ett cirkelpass. Nu blir det bara slappande resten av kvällen! Imorn är det återigen jobb som gäller och sedan får jag nog handla till fredagens middagsbjudning!

Tycker föresten det är dåligt gehör från folk som vill hjälpa mig att komma igång med säljandet. Du behöver bara fixa 10-15 kompisar och bjuda på fika så kommer jag och visar massa fina saker. Som värd har man såklart vissa förmåner;)

Nu lägger jag ner det där med bilder för någon dag, det vill inte funka;(




Pysselkväll...
Publicerat den

...har jag haft idag! Har gett mig på att försöka göra askar och jag tycker de blev riktigt bra! Har även hunnit med ett pass affro! Kändes riktigt gott i kroppen kan jag lova. Nu blir det nog snart bok och sängen, ny vecka imorn ju! Jag ska på kurs i Malmö så det gäller att vara lite pigg då ju;) får tyvärr inte bilderna att funka och orkar inte fixa det nu, men imorn så;)




Första inlägget från nya appen...
Publicerat den

...och det verkar fungera riktigt bra! Har haft en riktigt lång sovmorgon idag och det var riktigt skönt kan jag lova. Vi hade middag här igår tillsammans med Madde, johan, Stefan och Agnes! Tjejerna gjorde förrätt och dessert och grabbarna fixade fördrink och varmrätt! Blev riktigt lyckat alltihop! Efter maten blev det såklart en hel del spelande!

Igår morse hann jag även med ett möte med firman som jag ska sälja ljus för och det var trevlig. Fick massa nya tips och idéer.

Idag blir det nog till att få undan här hemma och sen lite pyssel. Sedan ska åtminstone jag och Madde kolla skeppets match. Rikard spelar dock inte;)

När nu blir det frukost, ha det bra, Hej