Fotboll...
Publicerat den

... på TV nu och det går inte särskilt bra för mitt fantasylag.. Men men bara gilla läget. Blir snart sängen för mig för imorn ska jag jobba igen. Börjar ju redan 6 och måste ut med hundarna innan så det är bara stiga upp. Tänkte cykla en sväng med dom imorn bitti så att de är ordentligt rastade. Får se om jag tar någon timmes komp med imorn beroende på hur mycket barn där är.

Imorn eftermiddag ska jag iväg och prova min klänning också. SKa bli riktigt spännande faktist! Sen på kvällen ska vi umgås med Rikards syster med sambo. Kan tänka mig att det blir en del spelande och mat och så.

Sen på lördag blir det upp ganska tidigt för att göra sig iordning för bröllopet. Vi ska åka och hämta lite folk och lämna Aska och så innan så vi får köra ganska tidigt hemifrån. Hoppas att vädret är okey bara för det är vad jag har kläder för=)



Piggare...
Publicerat den

... nu på morgonen tycker jag, men känner mig inte hundra så bra att jag e hemma idag med. Har varit ute en sväng med hundarna nu, det måste ju alltid göras ju oavsett hur man mår. Blir lite slöande idag för mig. Ser ut att bli riktigt fint väder men det kan man ju såklart inte ta del av.

Vad tycker ni om den nya headern? Jag har faktiskt gjort den själv med liiiite hjälp av Rikard.

Återkommer nog senare med=)



Feber...
Publicerat den

... har jag haft idag så det har inte blivit något jobb. Har också sjukt ont i huvudet så mår inte prima. Har mest bara sovit hela dagen och varit ute med hundarna emellan. Märkte först när jag gick upp att jag inte mådde helt 100 men tänkte att jag bara var sliten. Sen när jag gick långpromenad med hundarna så blev jag jätte trött och svettig. Gick ändå till jobbet men vände bara i dörren. Hem igen och tog tempen som då var 38.6. Stannar hemma och kurerar mig imorn också och sedan blir det förhoppningsvis jobb på fredag igen.
 
Försökte skriva ett inlägg igår med men det verkar inte som att min app är helt okey. Idag har det inte ens funkat att logga in där:S Undrar om det är någon som har samma problem.
 
Jag beställde just schampo och balsam. Tänkte att mitt hår ska få sig en monsterkur nu innan bröllopet för att det ska vara så fint som möjligt=)
 
På lördag SKA jag iallafall vara frisk. Då vankas det bröllop för Annika och Stefan och det ska bli jätteskoj.
 
Får sem om jag under morgondagen försöker pilla med en nu header. Är ju inte den bästa på sådans men ska som sagt göra ett försök=) Behövs verkligen lite förnying där. Kanske tom försöker få lite hjälp av Rikard nu ikväll, vi får se=)
 
Fina hundar från igår i Huaröd <3



Vilken dag...
Publicerat den

... och vilket väder. Det kan gärna sluta regna helst nu för detta är inget kul. Dock var det uppehåll idag innan när vi cyklade på utflykt. Vi cyklade ca 1,5 mil och med 5 barn plus packning på cykeln så blev det väldigt jobbigt. Kul hade vi iallafall!! När jag slutat jobba så gick jag ut med Aska och sedan blev det lite vila. Hann diska och fixa lite innan Rikard kom hem och då umgicks vi lite och sedan lagade han mat. När vi satt och åt så kom Maxi med matten sin som skulle ut och resa så Maxi ska bo hos oss några dagar. Mysigt tycker vi=)

Efter maten gick vi ut på en långpromenad tillsammans jag, Rikard och hundarna. Kan ju bara säga att det spöregnade typ hela promenaden så vi blev lite blöta. På prommenaden passade jag på att plocka fläder så nu när vi komtillbaka har vi gjort saft. Den ska ju dock dra sig några dagar och sen får vi se hur den blir!

Nu slappar vi på soffan jag och Rikard och hundana ligger och sover. blir nog snart sängen för oss med för Rikard ska upp och jobba imorn. Jag däremot har tagit kompledigt så jag behöver inte upp såå tidigt. Tänkte dock masa mig upp vida halv 8 för jag har lite att göra. Jag skabla åka ut till pappsen min och umgås!!

Juste ja, vi var och gosade med min kollegas lille valp påvägen hem från promenaden. Riktigt söt var hon lilla Dixi=)


Ge mig sol<3



Tröttis...
Publicerat den

... idag. Igår var vi ju hos Rikards farmor och farfar och påvägen hem åkte vi upp till pappa för att titta till dom. Kul att se dom igen. Blev en sen kväll så idag har vi mest slöat. Dock har jag solat och faktist varit ute och sprungit. Sprang ca 7 km vilket är det längsta jag någonsin sprungit. Kan ju säga att jag är stolt över mig själv.

Efter löpningen tog jag ett varmt bad. Riktigt skönt var det. Sen nu på eftermiddagen har vi spelat lite och ska väl snart börja bestämma mat till ikväll.

Ska även iväg och hämta cyklarna för imorn bär det av på cykelutflykt med jobbet;) hoppas på att regnet håller sig borta.

Från sist när vi hämtade cyklarna. Rikard och aska liftade;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_207232406.jpg" class="image">




Glad midsommar...
Publicerat den

... Alla fina! Jag är just påväg in till stan för att fixa en grej. Sedan blir det en löprunda innan kvällens förberedelser. Rikards mamma kommer över så det blir en lugn dag för oss. Känner att det är precis vad min kropp orkar idag.

Imorn blir det till Rikards farmor och farfar. Brukar alltid vara trevligt där:)

Hoppas nu ni alla får en fin dag utan regn och med mycket jordgubbar!!




Som ni säkert märkt....
Publicerat den

... så har jag haft lite paus från bloggen in några dagar. Kände verkligen att jag behövde det. Såg även att ett inläggs text helt hade försvunnit så får väl ta och skriva det igen. Det var ju en överskrift som hette "kidnappad". Vad som stod i det inlägget var att jag förra onsdagen när jag stängde på jobbet och skulle låsa alla dörrar blir kidnappad av mina kollegor. Vi är två i personalen som gifter oss i höst så dom hade tagit henne innan mig. När chocken lagt sig (blev ju jätterädd när domhoppade fram) så fick vi fina kläder och fix. Sedan fikade vi innan vi åkte vidare mot stan och bowling. Gick sådär för denna "tant"=)När vi var klara så åkte vi vidare till en restaurang och åt god mat och hade det supertrevligt. En verkligen rolig kväll fick vi och såhär fina var vi=)



Annars har det inte hänt så mycket på sista tiden. Vi har fått en hel del pysslat, men det får ni ju inte se. Har även pysslat lite icke bröllopsrelaterat men det är också lite hemligt ännu så länge!

Idag var jag och Rikard inne i stan för att köpa en kostym till honom eftersom vi ska på bröllop om en vecka drygt. Mycket snygg blev han=) Mina kläder är ju redan klara sånär som att det fattas en sjal eller liknande om det skulle vara kyligt.

Rikard har varit och spelat match men komjust hem igen. Blir nog en tidig kväll för mig och ladda för sista dagen denna veckan. På fredag är det ju midsommar och på lördag ska vi till Rikards farmor och farfar. Sen på söndag kommer äntligen min fina pappa hit. Ska bli skoj att umgås lite med dom igen så nästa vecka blir jag nog där några dagar och kvällar. På tisdag är jag ju ledig så då blir det verkligen där ute=)

Näe nu ska jag ha lite samboprat och kanske testa mina nya springskor igen. Var och köpte nya idag. Kalaset gick lös på 1600 (!!!) men det är nog värt det i längden!



Lite shopping...
Publicerat den

...står på schemat för mig idag. Behöver lite av varje eftersom vi ska på bröllop om två veckor. Blir även lite annat smått och gott;)

I eftermiddag är vi barnvakt till två söta tjejer så vi kommer nog ha att göra!

Trisst att Sverige inte var bättre i em. Nu blir det till att hoppas på mitt fantasylag istället.

Ha en bra helg!




Kidnappad...
Publicerat den


Ge mig sol<3



Kompledigt...
Publicerat den

... tog jag idag på eftermiddagen. Riktigt skönt var det även fast jag bara gick hem och vilade. Sedan åkte jag, Rikard och Aska mot Älmhult där det var tid hos kiropraktorn för Aska. Hon hade blivit mycket bättre och det känns så himla skönt. Nu fortsätter vi med vår rehabträning under sommaren så hoppas vi att hon blir helt bra snart. Det blir ju ingen agility ännu, om det nu blir igen, men hon verkar ju trivas med att spåra och träna lydnad och rallylydnad.

Rikard och jag tog sedan en tur på Ikea. Det finns platser där man kan stå i stå i skuggan så Aska vilade skönt i bilen. Vi köpte lite av varje till det som komma skall men avslöjar som sagt inget här. Imorn blir det träning med Aska efter jobbet och sen hade jag behövt pyssla lite på kvällen men det får vi se hur det blir med. På torsdag och fredag ska jag ju inte göra något speciellt så då har jag tid till sådant.

Nu ska  jag kolla fotboll med sambon min och hella på mina fantasyspelare. Vi har ett litet bet jag och Rikard där vi satt ihop ett varsitt lag nu under Em och där man får olika poäng beroende på hur bra de spelar. Det finns ett fint pris i potten så jag hoppas att jag vinner. Leder iallafall hittills så vi håller tummarna!


Från en speciell dag i April 2012 <3



GRATTIS Aska...
Publicerat den

... som fyller 5 år idag! Är verkligen glad för denna lilla tjej;) mycket har hon hinner med under åren med. Uppe i kl 3 i både hopp och agility, LP1, 2 1a pris i lkl 2, 509 poäng och godkänd korning, 2 godkända resultat i rallylydnadens nybörjarklass och såklart värdens bäddat hund om ni frågar mig. <3

Ikväll har vi varit hos vänner och fått se Sverige åka på stryk i premiären i em. Riktigt dåliga var dom ;( nu blir det sängen för imorn väntar öppning igen.

Har hunnit med en löprunda med. Kändes riktigt bra idag. Körde även mina styrkeövningar efteråt;)

Bild på dagens födelsedagsbarn ( som inte blir grinig för att vara med på bild;))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311071.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311071.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311080.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311080.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311128.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311128.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311145.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311145.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311328.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311363.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_206311368.jpg" class="image">




GRATTIS Rikard<3...
Publicerat den

... som fyller år idag. Jämt också dagen till ära nämligen 30=) Vi har bakat lite nu på förmiddagen och nuska vi snart göra oss iordning. Vankas kalas med fin släkt ch fina vänner<3

Återkommer senare ikväll.

Bjuder på dagens bild som kommer göra 30-åringen lite upprörd. Han skulle härma hur jag ser ut när jag kommer ut ur duschen=)


Sommaren 2009 <3

Update, han blev mycket arg på mig så bilden är bortagen=)



Hemligheten...
Publicerat den

... Var att det idag är möhippa för systern min;) nu e vi igång;)




Nu...
Publicerat den

... är jag påväg mot dagens hemligheter. Vad det blir får ni snart veta;)

Solen bländar mig. Kunde inte varit bättre väder;)




Hittade...
Publicerat den

... ett par fina och bra skor idag. Kollade även in min klänning och den såg fin ut. I slutet av månaden ska jag dit och mäta allt det sista och kolla detaljer. Känns verkligen som det närmar sig med stormsteg. Annars har jag inte gjort mycket ikväll. Var ute och sprang ett intervallpass och sedan har det livit lite av varje.

Var duktig och klippte Askas klor och kammade henne. Upptäckte då även att hon återigen har ett sår på en tass. Fattar verkligen inte hur hon lyckas med allt. Så nu blir det att ha strumpa på henne inomhus så hon inte är där och slickar.

Tänker mig att snart gå coh lägga mig eftersom min morgondag är fullspäckad. Blir att stiga upp tidigt för jag ska ta tåget redan halv 9! Vad som ska ske återkommer jag med eftersom det är en liten hemlighet!!


Vår cooling en sommar för några år sedan=)



Tidig och seg...
Publicerat den

... morgon men nu är jag uppe och påväg till jobbet! Blir ju en kort dag för mig eftersom jag öppnar. Efter jobbet ska jag ju iväg och prova skor och sedan blir det en runda intervallträning för lilla mig. Ikväll är jag och aska ensamma hemma eftersom Rikard ska spela match och umgås med laget. Ska ta tag i lite pyssel som är i "akut" behov att bli gjort!

Näe nu får jag cykla! Önskar er alla en fin fredag och så även helg;)

Lärt mig en ny app så bjuder på denna;)




På tåget...
Publicerat den

...påväg till vårens sista stand up. Gårdagens tävling gick bra. 93 poäng är jag nöjd med med tanke på att jag inte är nöjd med min insats;( men aska gjorde iallafall som jag sa och hon försöker verkligen även om matte är lite snurrig ibland!

Öppning på jobb imorn och sedan ska jag iväg och prova skor. Hoppas verkligen jag hittar några bra;)




Nu...
Publicerat den

... Sitter vi och kollar på rallytävling. Är väl ett tag tills det är vår tur;) så nu hejjar vi på andra;)

Min bana som vi ska gå sen;)




Sen träningskväll...
Publicerat den

... blev det för mig och Aska idag. Vi träffade vår "rallytrupp" och både spårade och tränade rally vilket drog ut lite på tiden. Aska fick även träffa en fin liten valp vid namn Mica. Hon är så himla duktig med valpar, gulligt! Spåret för oss blev ganska svårt eftersom där sprang hundar just när Anneli gått ut spåret till oss. De hade nog också tagit med sig pinarna vilket gjorde att det dröjde länge innan Aska hittade något. Hon hittade iallafall slutet och hon gick bra i spåret. Rallyträningen gick jättebra idag. Nu är vi riktigt laddade inför morgondagens tävling.

Eftersom vi ska på tävling imorn så blir det inget kalas för mig. Rikards mamma fyller nämligen år, men tävlingen är ju avslutninngen på kursen så den vill jg inte missa. Rikard får fira henne extra mycket istället. Imorn kväll väntar ett intervallpass för lilla mig. Spännande att se hur det går för mig. Ska bli väldigt skönt med en ledig dag imorgon. Känner mig ganska sliten nu och längtar efter att få bli lite ledig. Dock har jag ju bara 2 veckor i sommar men absolut bättre än inget!!

Idag fick jag min fina hundväst som jag beställt. På min är det dock tryck men annars sed de likadana ut!!


Bild lånad från Hurtta



Coachen...
Publicerat den

...står nu och lagar mat och jag ska sedan vila lite innan det blir löpning. Inte det bästa vädret men det är bara att bita ihop!




Ca 1 timme...
Publicerat den

... Tills vi är i Hässleholm och ska hämta vår fina aska. Hon har säkert haft det toppen hos Anna även denna gång. Blir sen tåget hem och slappekväll där hemma. Jobbar ju 2 dagar och sen ledig en igen vilket känns skönt! Imorn väntar löpning i mina fina löparkläder som inhandlades idag. Blev även lite vardagskläder till lilla mig;)




Absolut värsta...
Publicerat den

... tänkbara vädret blev det igår när Rikard skulle springa. Det var 5-6 grader, stark vind och regn under hela loppet. Är riktigt imponerad över hans prestation. Vi hejjade så gott vi kunde och det var ganska blött och kallt även för oss. Blev ett varmt bad för Rikard när vi kom hem och sedan blev det tacokväll och lite tv innan vi gick och la oss.

Idag blir det en tur till Skärholmens centrum för lite shopping och sen blir det tåget hem.

Får se om jag återkommer något under eftermiddagen.

Min duktige marathonlöpare




Vi sitter...
Publicerat den

... På tåget påväg mot Stockholm nu! Imorn springer ju Rikard nämligen stockholm maraton. Blir en tur på stan nu idag och sedan middag hos mamsen ikväll. Rikards mamma är också med vilket är trevligt;)

Idag är det 3 månader kvar till bröllopet. Det närmar sig allstå med stormsteg;) inte riktigt kanske men det går ju iallafall framåt. Vi. Har gjort vissa beställningar nu som känns mycket bra! Vi börjar få koll;)

Rikard inne i sin tidning på tåget!