Nyss hemkommen...
Publicerat den

... från en mycket skön långpromenad. Vi var ute hela familjen och det är alltid mysigt. Nu blir det lite soffäng och TV tittande här hemma. Får se om jag kollar över Askas klor med sen, nu vilar hon!

Var ju och gjorde naglar efter jobbet och har även hunnit med att steka pannkakor till middag. Imorn blir det stängning så då får jag sova lite längre!!


Bjuder på en gammal bild från The Studio 2010



Tidig morgon...
Publicerat den

... Och jag är på jobbet och väntar att första barnet ska komma. Idag blir det nog en lugn dag, jag ska göra klart lite och sen slutar jag ju tidigt så har mycket tid efteråt. Blir först en promenad och sen göra naglar och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på.

Ha en bra dag!




Måndagskväll...
Publicerat den

... och nu e jag sådär lagom seg. Har ju jobbat först och sedan gick jag och Aska en lång och skön promenad. Väl hemma igen såläste jag lite som jag ska använda på torsdag när jag ska på kurs. Sen kom Rikard hem och fixade middag till oss. Hann inte mycket annat innan det var dags att bege sig mot träningen. Är rätt trött i överkroppen så hoppas på att träningsverken inte blir för påträngande imorn. Börjar ju tidigt så det får bli en tidig kväll. Vet dock inte om jag stannar uppe och ser "Filip och Fredrik" eftersom där är agility idag!


Imorn ska jag också göra vid mina naglar igen. Undrar vad det ska bli denna gång! Återkommer kanske med bild sen!!


Längtar så tills vi kan åka på resa igen <3



En kall...
Publicerat den

... Men mysig morgonpromenad har just genomförts tillsammans med Aska! Riktigt härligt att komma ut och gå så mycket nu igen. Blir ju inte samma när man inte har någon hund! Nu ska jag snart pysa till jobbet. Hoppas ni alla får en bra dag;)




Längesedan...
Publicerat den

... som jag skrev nu men har inte haft varken motivation eller tid på några dagar. Så jag får väl sammanfatta lite kort vad som hänt. I fredags var jag på SPA kväll på en salong i byn. Vi fick hårinpackning och lite så innan vi blev stylade och fina i håret. Sedan åkte jag vidare mot Kristianstad. Grabbarna hade fixat lite mat och sen blev det några cider innan jag, Stefan, Johan och Tobbe åkte vidare mot stan för utgång. Rikard stannade kvar hos Johan för han hade ingen lust att gå ut. När vi skulle hem kom han snällt och hämtade mig och Stefan och sedan for vi hem. Lite segt var det såklart på lördagsmorgonen men gick helt okey ändå. Vi tog det lugnt en stund och Stefan åkte hem. Sedan körde jag, Rikard och Aska mot klubben. Snacka om att Aska var nöjd när hon visste vad som komma skulle. Vi körde mest bara lite lätt eftersom det var första gången på så länge. Här får ni ett litet smakprov hur det kan se ut efter ca 8 månaders totalt uppehåll.



När vi var klara på klubben åkte vi till svärfar med familj och blev kvar där hela kvällen. Väldigt trevligt var det.

Idag har jag varit och solat en sväng, varit ute och gått en långpromenad och sedan mest tagit det lugnt. Nu imorn börjar allvaret på riktigt när jag måste gå med Aska på morgonen igen... Mysigt såklart!!

Nu blir det lite TV my innan det är dags för att nanna kudde. Får se om jag kan tigga till mig lite massage med=)


Våran fina träninghall


Busig vovve <3



Nu...
Publicerat den

... sitter vioch kollar på "Livet blir bättre" Har varit iväg på ett riktigt gott boxpass ikväll och sen har vi tagit det lugnt nu en stund. Blir väl lite Tv tittande nu och sen sängen. Vecorna går verkligen fort nu, redan torsdag imorn och helgen närmar sig med stormsteg. Då ska Aska och jag faktist ge oss på ett agilitypass. Blir väl ganska lugnt pass men tror att vi behöver köra igång nu om det ska bli något av tävlingen jag anmält till!!

Hoppas ni alla där ute mår bra och inte tycker det är tråkigt med Aska uppdateringar och bilder. Tänk på att hon inte varit hemma på så länge. Föresten, har ni förslag vad jag ska skriva om. Blir ju mest bara uppdate om jobb och träning nu könner jag:S




Myskväll...
Publicerat den

... har jag och Aska just nu eftersom Hussen i huset är och tränar. Vi har fixat med klor och kammat och allmänt haft det mysigt här hemma. Annars har dagen erbjudit jobb till lunch och sedan mys med "familjen". Vi var ute en lång runda och gick och sedan har vi hängt här hemma. Var även och hämtade ut "min" nya fina damsugare. Tror den kommer bli riktigt bra här hemma.

För att återgå till hur Aska varit sedan hon kom hem så har hon varit helt som vanligt. Hon har inte visat några tecken på att hon saknar sina valpar. Känns ganska skönt att veta att hon verkligen är trygg här hemma och fann sig snabbt i vardagen! Hon var riktigt söt i morse när jag gick upp så hängde hon på mig en stund. Sen när jag var klar och skulle bege mig stod hon och väntade på att gå in till Rikard och väckte honom sedan med riktigt mycket gos <3

Näe nu blir det lite TV tittande och sedan kvällspromenad innan sängen kallar!




Hon är hemma...
Publicerat den

... och ingen är gladare än vi. Aska har varit helt som vanligt sedan vi hoppade in i bilen och körde. Tror att hon ville hem, verkade så iallafall. Nu ska ju Rikard och Aska vara hemma hela veckan och bara mysa! Så det blir massa promenades dagarna när jag slutar jobba!! Nu blir det sängen för mig och imorn vankas utedag med jobbet!!


Snart är vi på banan igen <3



Nu...
Publicerat den

... är vi äntligen påväg. Alldeles pirrig i magen ;) återkommer kanske ikväll.




Dagen D...
Publicerat den

... är här. Idag ska vi äntligen hämta hem aska. Går bara och längtar till kvällen men måste jobba några timmar till. Just nu har jag dock rast och sen är det eftermiddagen kvar!!




Förra inlägget...
Publicerat den

... Blev väldigt sent publicerat mot när det skrevs med appen fungerade inte i källaren. Passet idag var helt ok. Kändes som man hängde med denna gången. Sedan jag kom hem har jag hunnit bada, äta, virka, se tv och nyss fått massage. Så nu blir det sängen för mig och ladda inför veckan och då framförallt morgondagen. Då är äntligen dagen här när vi ska få hem vår Aska och familjen blir hel igen.

Längtar ihjäl mig efter vår tjej❤❤❤




Laddar...
Publicerat den

... Inför mitt zumbapass som börjar snart!




Söndagshäng...
Publicerat den

... har det hittills blivit för lilla mig idag. Sov ut lite idag och sedan har jag hunnit sola en sväng. Kände att jag behövde lite energi och brukar alltid försöka sola ngon gång under våren. Nu tänkte jag snart baka scones till när Rikard kommer hem från träningen. en ikväll blir det Zumba för min del.

Glömde skriva igår att jag klickade hem en ny damsugare till oss. Blev en handdamsugare som jag tänker är lättare att ta en runda med varje dag. Hoppas på att den funkar bra!!




Idag...
Publicerat den

... har jag kört vår bil för första gången på väldigt länge. Jag är inte riktigt vän med den ännu så det tog emot. Jag körde iallafall till Eko där jag inte varit på länge. Hittade lite smått och gott! Sedan körde jag vidare mot Camilla för att umgås och pyssla lite. Väldigt trevligt. Jag gjorde en sak som jag ska ge någon men kan inte avslöja det än. Rikard kom också förbi fast han kollade mest på skidor. Påväg hem så handlade vi mat till ikväll och så var vi inom Jula som öppnat en butikhär. Var ingen hit men nu har vi iallafall kollat in det hela. Nu när vi kom hem så har jag kollat lite på Whitney Hustons minnesceremoni, RIP. Rikard har börjat lite med maten och ikväll ska vi bara slappa här hemma.

Har ju glömt skriva att jag anmält mig och Aska till ytterligare en kurs, nämligen Rallylydnad. Ska bli skoj att prova på det vid sidag av den vanliga lydnaden och agilityn!!

Hoppas ni alla får en bra kväll!! 2 dagar kvar <3<3<3




Sista dagen...
Publicerat den

... på veckan är här och jag har dagen till ära sovmorgon. Riktigt skönt må jag säga. Igår var jag på kurs i Malmö. När jag slutade gick jag en stund på stan och var och kollade in Johannas affär, Kardelen. Riktigt mysig affär med massa fina saker. Köpte med mig en löpare och 4 tabletter i snygga färger! Såklart var tåget hem lite sent så det blev inte som jag tänkt eftersom jag tänkt köpa en macka när jag skulle väntat i Hässleholm. Nu fick jag istället åka direkt med nästa tåg och hann inte äta innan träningen. Så när jag kom hem var jag riktigt illamående och hungrig så fick bli någon macka då istället.

Har anmält mig och Aska till agilitykurs för bästa Annica i April. Finns ingen som är lika bra som hon så det ska bli skoj skoj skoj!!!

3 dagar kvar till bästa tjejen är HEMMA igen <3




Tröttmössa...
Publicerat den

... är jag nu efter kvällens träning. Var inte lika jobbigt som sist men känns ändå gott i kroppen! Nu blir det lite tv-tittande och sedan sängen. Imorn blir det kurs i Malmö igen. Sen när jag slutat blir det en tur på stan och bl a kolla in Johannas affär. Rikard sa att jag inte fick handla mer än vad jag kan bära hem så det ska jag försöka hålla mig till;)

Ha det gott alla glada!




Sovmorgon...
Publicerat den

... som alltid på onsdagarna! Riktigt skönt att ha det såhär lugnt någon dag i veckan. I morse vaknade jag till och med innan klockan ringde så då måste jag ju vara utvilad! Från och med nästa vecka har jag dock inte lika mycket slappetid hemma på morgonen eftersom jag då har världens sötaste grå hund att promenera med på morgonkvisten. Nu väntar snart jobb och sedan blir det ett svettigt boxpass ikväll.

Gårdagens alla <3 dag blev jättemysig. Jag jobbade ju tidigt så när jag kom hem blev det till att tvätta och planera kvällens mat. Jag bjöd min sambo på kycklinggryta med banan, curry och jordötter som serverades med ris, sallad och vitlöksbröd. Till efterrätt blev det glass! Tror att sambon min också tyckte att det ble en lyckad kväll.

Nu på morgonen har jag även anmält mig och den grå hunden för årets första agilitytävling. Känns riktigt skoj att ha gjort det så nu måste det bli träning träning träning för oss! Kommer att bli första gången som vi tävlar innomhus eftersom att Aska har haft en förmåga att alltid börja löpa när jag anmält till inomhustävlingar. Nu kommer dock inte detta vara något problem eftersom man från i år får lov att tävla med tik som löper!!

Hoppas ni alla får en bra dag!!




Trött...
Publicerat den

...som bara den ligger jag nu på soffan och längtar efter sängen. Blir till att gå dit nu efter jag bloggat för imorn är det tidig morgon igen. I morse när jag vaknade så sa jag till Rikard att " nu hade jag velat sova en hel natt till direkt utan att gå upp", det är ju inte normalt. Hoppas att jag blir piggare snart igen.

Idag har jag varot på ett härligt träningspass, cirkel! Riktigt jobbigt var det. Blir vilodag imorn och sen box på onsdag! Känns verkligen som jag kommit igång ordentligt med träningen nu!!

Näe jag hör hur sängen kallar!!

1 (!) vecka kvar nu <3






Just nu...
Publicerat den

... sitter jag med tassarna i ett skönt fotbad! Ibland får man pyssla om sig själv;) annars har dagen varit väldigt lugn. Vi har kollat skidor och så och har jag bakat kladdkakemuffins som vi fikade lite med. Jag har iallafall varit på ett zumbapass och det var trevligt. Dock är det inte det passet jag tycker är bäst men det är ju iallafall träning.

Näe nu ska jag fixa mina små tassar! Trevlig kväll:)

Ps observera färgen på min one piece, turkos:)




Sitter...
Publicerat den

... hemma hos Irre nu och väntar på mat. Vi ska på teater ikväll där Rikards bror har en roll. Ska bli skoj. Annars har dagen varit lugn. Var ute en lång och härlig runda med Anna och Maxi innan. Imorn får vi se om jag kan få fram lite pyssel och pyssla lite!

Hoppas ni alla har en bra helg;)

9 dagar kvar till Aska kommer hem<3




Denna skönhet...
Publicerat den

... stod äntligen på vägen igen när jag kom hem! ÄNTLIGEN!!!




Dessa söta...
Publicerat den

... har vi just varit och hälsat på! Sötast av dom alla såklart den stora grå<3











Måste jag säga att det var mysigt eller det förstår ni kanske av bilderna?!? Aska skötte sig verkligen exemplariskt med sina valpar och det var kul att se! Dom små var alldeles vilda och jag kan lova att vi har en del riv och bitmärken här och var. Nu får vi smälta detta och sedan räkna ner!

14 dagar kvar tills Aska kommer HEM!!!! <3<3<3



Befinner...
Publicerat den

... oss på barnkalas just nu!




Nu...
Publicerat den

... Sitter jag på tåget påväg till stan. Blir en runda i affärer och sedan kalas. Riktigt mysigt väder ute;)




Vankas...
Publicerat den

... tacokväll här hemma;) grabbarna lagar mat och jag tar igen mig i soffan. Har varit och tränat och så och nu blir det mys! Kan tänka mig att det blir en del spelande och så med!

Uppdatering gällande bilen är att vi kanske får den på måndag. Ni kan tro att det kan bli ett och annat upprört telefonsamtal när den står här hemma. Vågar inte innan så det kanske tar ännu längre tid.

Nya naglar har det också blivit idag!

Trevlig helg gott folk.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_187614502.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_187614584.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_187614650.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_187614657.jpg" class="image">




Rast...
Publicerat den

... har jag nu! Blir en inne- eftermiddag för oss. Var ute på förmiddagen och det var kallt men skönt;) sen blir det bara hemom innan det är dags att åka på möte;) kan nog ta hela kvällen det.

Imorn är det fredag med allt vad det innebär;) vänner som bjöd in sig och så t är ju alltid trevligt;) se. Blir det kalasande hela helgen lång och på måndag ska vi äntligen träffa aska!




Seegt...
Publicerat den

... tycker jag att det mesta är nu. Jag känner mig mest trött och nere nuförtiden men det vänder väl. Idag efter jobbet haf jag iallafall varit och tränat. Step blev detoch det var riktigt skoj. Kändes som jag hängde med ganska bra trots att de andra varit på passet innan och det gick ganska snabbt framåt. Imorn ska jag på ett möte på Lärarförbundet. Hoppas det är något som kan ge något!

Imorn fyller tre små sötnosar två år. Kan inte fatta att tiden går så fort! Tänk när dom va såhär små!!








Längtar till värme och sommar <3