Rast...
Publicerat den

... Har jag nu och sitter och slappar i soffan;) blir en lång dag eftersom det är grillkväll när jag slutar. Får se om jag hinner pyssla sen ikväll för har massa nya idéer;)




Vad hände...
Publicerat den

... med vädret egentligen?? Från typ 25 grader till 9 på bara några dagar, nej det är faktist inte okey. Fast iof för mig får det gärna vara dåligt väder nu bara det är fint väder den 1 september=) För då Måste (om man nu kan säga så) det vara fint vder eller iallafall åtminstone inte regna.

I eftermiddags var jag ute och sprang en runda igen. Gick helt okey även idag och Rikard säger att jag är duktig! Tur är väl det sen också=) Har förbättrat tiden från första gången vi var ute och bättre ska det bli. Nu blir det snart lite armhävningar innan jag lägger mig. Har varit på klubben och tränat lite med Aska med. Hon var duktig idag. Rutan satt direkt och det gör mig alltid glad!

Nu ska jag hjälpa sambon min som sorterar tvätt och sedan blir det sängen!!


Ja tack till värmen!!!



Det var tur...
Publicerat den

... att Rikard vaknade i morse för jag hade tydligen lyckats stänga av två alarm hur nu det kan gå till. Vaknade iallafall 20 minuter innan jag började. Trots att morgonen inte var den bästa så blev dagen bra på jobbet. En riktigt lugn dag dessutom med mycket lediga barn. Hann med att göra lite fix som ju alltid behövs.

Efter jobbet blev det slape här hemma med lite tittande i olika tidningar. Försöka hitta inspiration på massa olika ställen=) Rikard lagade bakad carbonara till middag och sedan fick jag ju vänta en timme innan jag gav mig ut på en löprunda. Idag fick även Aska komma med och det uppskattades nog=) Kände mig pigg i kroppen såblev att jag sprang lite väl snabbt i början.Orkade trots det att springa hela rundan och jag fick nog godkänt av Rikard=)

Nu blir det snart sängen för att inte försova mig imorn igen. Blir ju en tidig dag så har eftermiddagen fri. Måste dock ut och springa en runda innan kvällen när det är rallyträff=) Detta är verkligen en fullspäckad vecka så ska bli skönt med lite minisemeter på fredag!! Hoppas bara att det blir någotsånär väder!!


Hösten 2011



Lugn söndag...
Publicerat den

... som började med tävling. Det gick helt okey för oss, 167,5 poäng, 1 pris och vinst. För er som inte vet så får alla som kommer över en viss poäng ett 1 pris och kan då gå vidare till nästa klass. Jag väljer dock att satsa på 3 st förstapris vilket resulterar i diplom och titel. Det gör jag mest för att få tävlingsvana för både mmig och Aska=) Riktigt kul att det går så bra på tävlingarna nu=)

Annars har dagen mest varit lugn. Vi har slappat och kollat elitloppet och så. Sen har jag börjat fundera på lite pyssel som jag vill göra inför bröllopet. Finns så himla mycket fint. Vill ju dock inte dela med mig av allt här för det ska ju bli en överraskning till dom som kommer på bröllopet. så får väl helt enkelt göra en återberättelse för er när det hela är klart=)

Nu blir det lite glass och en film och sedan laddar vi för en ny vecka med jobb. Blir dock bara 4 dagar denna veckan eftersom vi styr mot Estockholmo på fredag. Då är det hejjande på Rikard som ska springa Stockholm Maraton=42 km löpning (!!!)


Inbjudningarna som ni ju redan fått se=)



Mellotime...
Publicerat den

... här hemma och aska är laddad;) fick några extra fina vänner hit på middag vilket är mycket trevligt!!

Hejja hejja Loreen ikväll!!




Fredagsmys...
Publicerat den

... med mig själv har jag nu. Rikard kommer väl hem om en stund. Han har varit och spelat match och jag vet inte hur det gått än. Blir en lugn och skön kväll här hemma sen. Idag har det verkligen varit varmt ute vilket såklart uppskattats. Blev en slappestund på balkongen när jag slutade jobba, dock i skuggan eftersom jag varit i solen heela dagen.

Har hunnit att träna lite lydnad med lilla Aska med nu på kvällen. Vi tränade några moment inför söndagen och tänkte ta de andra momenten imorgon förmiddag när det inte är liika varmt. Sköt även på min egen träning till morgondagen eftersom det blev sent och jag skulle laga mat och så med. Tänkte ge mit ut på en långpromenad i rask takt imorgon när jag vaknar med. känns inte som man vill gå så myclet med Asla sen på dagen för det är lite för varmt för henne då=( Imorn vaknas det minigolf spel och jag är taggad för en vinst även där;) Sen blir det grillning och melodifestival här hemma.

Nu ska jag kolla klart på Lets dance och sedan blir det nog en ganska tidig kväll!! Önskar er alla en skön helg!


Paradiset-Withsunday Islands 2006



Bara ben...
Publicerat den

... Och kortärmat redan nu på morgonen. Kan inte bli bättre;)




Vilket väder...
Publicerat den

... vi har just nu. Jag kan lova att jag njuter varje sekund när solen skiner och det är såhär varmt. Hoppas verkligen det håller i sig lääänge!! Framförallt den 1 september ska solen förhoppningsvis skina.

Dagens mattetivoli gick super och alla barnen var nljda och glada. Efter att jag jobbat så åkte vi ut till lokalen där vi ska ha vår fest och mätte lite och kollade läget. Jag tror att det kommer bli väldans bra allt är klart och festen är på G. Direkt efter att vi kom hem körde vi vidare, jag och Aska mot spårskogen och Rikard åkte och kollade fotboll. Vi hämtade upp honom på vägen tillbaka och nu kollar vi på eurovision. Hejja hejja Loreen!!

Imorn ska det bli skönt med fredag. Vi ska till sjön och mata ankorna och hoppas d¨verkligen inte där är svanar för dom tycker Heidi är lite läbbiga!! Imorn kväll har Rikard match så jag och aska är ensamma ett tag!!

Nu ska jag göra mig klar så jag kan lägga mig just efter Eurovision!


Alanya 2009



Livet...
Publicerat den

...är så himla orättvist att det gör ont i mig. En nära vän till familjen och framförallt min syster har fått ett mycket tråkigt besked i veckan. Hennes 6 månader gamla tös har fått leukemi och som jag förstår den mest aggressiva sorten. Hon ligger nu på akademiska sjukhuset och har redan genomgått en operation och cellgiftsbehandlning är påbörjad. Det är så tragiskt det som hänt och nu håller vi alla tummar att det går bra för lilla Cornelia.
<3<3<3
Jag är ju alltid så sjukt blödig när det handlar om barn :(

Idag har jag genomfört andra träningspasset och jag tror att jag fick godkänt från Rikard. Han analyserar det hela nu. Kändes mycket segare i benen denna gången så nöjd att sprang hela ändå. Har även hunnit träna Aska på bollen och hon gjorde det galant. Hon verkar tycka det är jättekul vilket gör saken bättre=) Vi har också klippt klor, kammat, kylt benet och nu har Rikard och Aska gått kvällsrunda.

Vi ska väl kolla lite TV innan det blir sängen!

Här kommer lite bilder från söndagens mysiga förmiddag.


Bus Norah


F.h. Tindra, Felicia, Norah, Annika


Badande hundar


Felicia håller i Aska


Pusss (Norah och Aska) <3


Tindra


Nybadad tjej <3



Skön sovmorgon...
Publicerat den

... och det var verkligen välbehövligt! Igår kväll var vi ju på kursavslutning och grillade och så. Väldans trevligt var det. Vi har bestämt att vi ska fortsätta att träffas och träna tillsammans vilket är skoj.

Idag blir det jobb igen och sen ikväll är det dags för nästa löptur;) dock ensam idag eftersom Rikard ska träna fotboll!

Nu är det dags att masa sig iväg. Tänkte bara visa ett resultat på mina naglar denna månad;)




Väntar...
Publicerat den

... På min tur att göra vid naglarna! Får se om ifall det blir någon roligare färg än vanliga vita. Den som lever får se;)




Vilken härlig...
Publicerat den

... morgon. Att kunna gå till jobbet i shorts och bara en kofta kl 6 på morgonen är verkligen inte fel;) nu kommer snart första barnen men jag hinner fixa lite innan dess eftersom jag är lite tidig;)




Första passet...
Publicerat den

... är avklarat och jag överlevde. Rikard följde med mig och sprang och det är såklart en sporre. Vi sprang ca 5 km och det är jag mycket nöjd med. Har bara hunnit duscha och så nu efter och snart blir det sängen. Jag öppnar ju som vanligt imorn så behöver lite sömn. Imorn ska det även fixas nya naglar och sen ör det kursavslutning med tillhörande grillning. Känns trisst att kursen redan är slut, men vi ska fortsätta att träna tillsammans.

Ska försöka överföra bildrena från igår imorn men vi får se hur det går med det. Håll ut så kommer de kanske=)

Vi har varit och vibbtränat Aska idag och det gick jättebra. Vi fick massa tips på hur vi ska träna Aska på boll så det ska bli skoj att börja med. Kan ju skryta med att Aska idag satt uppe på en "gymboll" och gjorde det galant=)

Näe, kudden och boken kallar=)

Längtar efter en resa <3



En helt perfekt dag...
Publicerat den

... har det varit idag. I förmiddags var jag, Annika, tjejerna och hundarna nere på Hovdala och mös. Hundarna fick bada och tjejerna leka och fika. Riktigt varmt och gott var det kan jag lova. Direkt jag kom hem landade jag på balkongen och Rikard kom och höll mig sällskap. Vi var där ute och solade oss hela eftermiddagen och bara hade det gott. Rikard var snäll och cyklade iväg och köpte en varsin glass som vi mumsade ikapp på=)

Vi har även hunnit med en promenad med lilla Aska. Passade på att träna "rutan" också och det verkade som hon kom ihåg den! Vi ska ju tävla lydnad på söndag så måste träna lite nu i veckan. Jag har även fått ett träningsschema av Rikard som jag nu lydigt måste följa. Det är ju bara träning för mitg så får träna Aska utöver det. Jag måste komma i form nu=)

Näe nu ska jag kolla på Bridget Jones och sedan blir det sängen och ladda för en veckas jobb=) Önskar er alla en bra start på veckan!


Bjuder på en inte allför grann bild från gårdagen med mig och Aska högst upp på pallen =)



Vi fortsätter...
Publicerat den

... med temat vinst. Idag var nämligen jag och Aska och tävlade vå första officiella rallylydnadstävling. Vi fick hela 98 poäng (av 100) vilket ledde till godkänt resultat och vinst. Jag är så himla glad. Känns så kul att vi hittat ännu en sak som vi båda tycker är kul. Särskilt nu som agilityn verkar körd även denna säsong, aska har ju lite känningar i ett ben. Vill verkligen inte riskera något alls som gör att hon får mer ont så ingen agility för oss nu på ett tag.

Idag har vi även varit på släktträff med Rikards mammas sida. Jag kom ju sent eftersom jag tävlade men det skyller jag på Rikard som faktist sa fel dag till mig. Trevligt var det iallafall även om det var ganska kallt.

Veckan har annars varit ganska fullspäckad. Jag var ju ledig torsdag och fredag plus nu i helgen så mycket har hunnits med. I torsdags började jag smått med storstädning här hemma. Tvättade fönster och fixade i två av rummen, städade garderober m.m. Dock hann jag inte bli helt klar för på kvällen väntade spårning med "gänget". Aska gick ett ca 200 meter långt spår och gjorde det galant.

I går var jag och Rikard inne i stan. Vi hämtade ut Rikards byxor till bröllopet och de blev jättebra. Jag hittade även 2 klänningar varav den ena nog ska användas på Annikas bröllop. När vi var i stan gick vi även till en guldsmed och vi har nu beställt ring till mig. Det blev den jag hade tittat ut och jag tror vi kommer bli supernöjda med den. =)

Saker börjar nu sakteliga falla på plats i planeringen. Det är en del "stora" poster som inte är helt klara men det jobbar vi på hela tiden! Är iallafall riktigt kul att hålla på och planera.

Ikväll är Rikard iväg med fotbollslaget så jag och Aska är ensamma. Blir nog lite pyssel och en promenad och sedan soffhäng för vår del! Imorn ska vi ut på promenad med Annika, Tjejerna och Trassel. Hoppas att solen vill hålla sig framme hela dagen för oss=)


Bild lånad av Anne



Vinst...
Publicerat den

...Blev det igår för mig och aska på tävlingen med kursen. Vi fick 11 poäng avdrag vilket nog är ganska bra på första tävlingen i rallylydnad!

Idag blir det jobb, sista dagen denna vecka. Jag är ledig på fredag;) nu måste jag äta min gröt så jag hinner i tid till jobbet!




Lite update...
Publicerat den

... efter helgen är det väl dags för nu kanske. Grabbarna var duktiga när de sprang. Rikards tid blev 1.32.08 vilket jag tycker är jättebra med tanke att han var förkyld.

När vi hittat varandra i folkmassorna och grabbarna gnällt färdigt på deras smärtor (vilket de iof aldrig gjorde;)) åkte vi till Liseberg. Blev lite mat och så innan vi blev unga på nytt och åkte massa karuseller. Var riktigt kul. Jag vågade åka 2 som jag inte trodde att jag skulle våga;)

Aska hon hade haft det toppen hos Anna och maxi! Tur man har så bra hundvakter när man ska iväg.

Igår blev den stora flytten av på jobbet. Gick faktiskt ganska snabbt med tanke på att jag och Nina hade alla barnen tills dom gick hem medan de andra flyttade. Så när barnen gått hem fick vi iordningställa! Tror det kommer bli riktigt bra till hösten.

Igår vaknade jag också med världens huvudvärk. Idag är det lite bättre men inte bra. Tur det bara är 3 dagars jobb denna vecka;)

Näe nu måste jag skynda till jobbet!!




Framme...
Publicerat den

... i Göteborg är vi nu. Sitter och kollar hockeyn och det går ju inte lysande. Synd med alla som skadat sig hit och dit. Vi lägger oss väl ganska snart eftersom grabbarna ska springa imorn.

Håller tummarna för att vädret blir okey imorn och att vi iallafall slipper regn.

Önskar er alla en fin helg;)




Kvällens aktiviteter...
Publicerat den

... var mycket trevliga. Aska gick ett spår som var ca 150 meter och gjorde det jättebra. I början innan första pinnen var hon dock lite snurrig men kom igång fint sen! Hon tyckte att det var superkul så får väl ta och sätta igång och spåra lire mer nu. Rikard var också med men han verkar lite skeptisk att gå med aska så det lutar år att jag får göra det själv.

Nu blir det snart sängen för mig. Imorn blir det lite sovmorgon och sedan stänger jag på jobbet. Direkt jag slutar åker jag hem för att äta för sedan styr vi mot göteborg där vi ska spendera helgen! Grabbarna springer göteborgsvarvet på lördagen och det blir nog ett besök på liseberg med! På söndagen blir det en snabb sväng inom Ullared om jag får bestämma;)




Föreläsningen ikväll...
Publicerat den

... hade jag lika gärna kunnat vara utan. Känns lite som slöseri på tid, men det är alltid bra med lite repetition. Nu är jag hemma och vi ska kolla lite hockey och jag har som plan att tigga till mig massage. Imorn kväll efetr jobbet ska jag och Aska spåra och vi får se om Rikard också följer med. Vore kul för då kanske han kan gå med Aska i spåret.


Aska efter ett spår för många år sedan (Kanske 3,5)


Efter ett uppletande




Morgonpromenad...
Publicerat den

... Är aska och jag ute på nu! Sedan blir det jobb fram till 4 och sedan ska jag på föreläsning. Det är iof också jobb, men inte på förskolan;) sen ikväll vankas återigen hockey!

Kursen igår gick jättebra. Vissa av momenten måste dock finslipas lite!




2 X check...
Publicerat den

... har vi klarat av idag. Vi åkte in till stan efter att jag slutat. Först var vi och köpte kläder till Rikard till bröllopet så nu är han helt klar förutom skor. Vi passade på att gå inom ett hotell vi tittat ut också och det bokade vi. Så nu är det också något som är avklarat!! När vi kom hem igen gick vi ut och gick en sväng. Måste bli bättre på det på kvällarna=)

Nu kollar vi på hockeyn och direkt den är slut blir det boken och sängen för mig. Öppning väntar imorn, sedan frisören och kurs på kvällen. Så det blir fullt upp. Har varenda kväll uppbokad denna vecka vilket är lite surt. Men till helgen blir det lite semester när vi åker till Göteborg. Ska bli skönt att komma iväg lite!




Här kommer en...
Publicerat den

... testbild på mitt försök till tårta. Jag är faktiskt ganska nöjd med tanke på att det är första gången jag gör något sådant. Jag har dock fått lite tips så rosorna ska bli lite lägre och blommorna nere i bandet ska tas bort. Bandet är inte helt säkert hur det ska bli än. Såklart ska det även vara färg på vissa av detaljerna men eftersom det bara var test är det ju onödigt attöppna alla paket med sugarpaste och marsipan!!

Så, vad tycks?








Idag...
Publicerat den

... har jag varit och pysslat lite hos Camilla! Blev lite hemligt pyssel som jag tror blir bra! Fick ingen jätte respons från Rikard dock med om han inte gillar det får han göra eget;)

Nu ikväll kollar jag såklart på hockeyn. Blir sen en tidig kväll. Imorn ska jag till hundarnas hus om nu bara vädret är okey. Blir lite uppvisning i rally och agility! Tänker mig dock att vara hemma absolut senast 12 för har lite annat att stå i. Tänkte ge mig på att försöka göra en tårta och se om jag klarar det utan att det blir alltför amatörmässigt;) Sen ska vi nämligen iväg till två söta tjejer som vi ska vara barnvakt till i juni;)

Yes Sverige gjorde just 3-1. Känns mycket bättre;)




Hockey-VM...
Publicerat den

... är igång och vi ska såklart kolla matchen;) hejja hejja Sverige!

Imorn vankas lite av varje. Först kolla hästtävling, sen blir det nog lite pyssel. På kvällen sen måste jag verkligen springa en runda. Får se om jag kan börja med mitt tårtexperiment med i helgen;)




Introduktionsdag...
Publicerat den

... känns lite konstigt när man jobbat i ett och ett halvt år;) men trevligt och kan säkert bli bra! Jag ska tillbaka till jobbet vid 12;)




Torsdagsmys...
Publicerat den

... fick det bli idag eftersom det var Lets dance ikväll. Imorn börjar ju nämligen hockey-VM och ni kan tro att jag kommer sitta bänkad. Det är sjukt kul att kolla hockey tycker jag och särskilt när det är VM och OS. 1998 var jag och pappa på hela slutspelet när det spelades i Schweiz och som pricken övet i:t vann Sverige GULD det året.

Imorn ska jag på utbildning på förmiddagen så det blir bara några timmar på jobbet. Sen tänkte jag ge mig ut och springa en runda och sedan blir det sambomys. Känns som det var längesen och känns som det kan dröja länge tills nästa gång. Helgen blir sedan ganska lugn för oss. Har lite smått inplanerat men sen blir det lite slappande med.

Måste verkligen ta och leta fram alla mina vår/sommarskor i helgen för nu är det för varmt med gympaskor. Det sägs ju att det ska bli kallare nu men lika bra att ha detframme till nästa värmebölja kommer=)

Nu kommer väl snart Rikard hem och jag ska väl snart lägga mig. Är helt inne i min bok som jag läser nu "Skadad" så kan inte sova utan att ha läst en stund.

Hoppas ni alla får en bra fredagskväll=)


Vill verkligen ut och resa och bara njuta av lugnet <3
(Alanya 2009)



Den förra rubriken...
Publicerat den

... gjorde ju att tankar kom fram hos andra som jag inte själv tänkt på. Det var ju 4 månader igår utan godis men det var såklart även 4 månader tills vi gifter oss;) fy vad det ska bli skoj. Idag tar Rikard varit på ett möte angående maten och så! Inget bestämt än men vi har en bra plan!

Ikväll har jag och aska varit på kurs. Gick ganska bra idag! Har dock 2 skyltar som måste tränas mer innan vi ska tävla;)

Nu blir det bok och sängen för lilla mig;)

Mina fina<3




4 månader...
Publicerat den

... har gått sedan nyår och jag har inte rört en godis under denna tid. Känner mig faktist duktig eftersom jag är världens godisgris=) Nu är jag inte längre sugen på godis så känns som det inte kommer bli några problem att inte äta godis under detta året. Dock äter jag nötter och kakor och så men iallafall inte godis=)

Idag har jag varit uppe på hundklubben. Tränade lite lydnad med Aska och det gick bra! Hon verkar tycka lydnaden är riktigt rolig nu så synd det inte blev någon tävling idag. Sen när jag kom hem har jag tagit det lugnt lite och laddat inför löptur. Aska och jag sprang ett varv på slingan och idag hade jag pulsbandpå mig. Ska bli intressant när Rikard kommer hem och kan kolla hur snabbt och så jag sprang! Han är iväg på träning nu så kommer väl om en stund.

Igår jobbade jag ju en sväng på dagen och sen på kvällen var vi hos Marie och Johan för att fira att Johan fyllde år. Mycket trevligt var det!!

Imorn är det återigen dags för jobb. Jag stänger så har sovmorgon till 9. Direkt efter jobbet blir det till Hässleholm för att träna Rallylydnad. Vi fluttade kursen från idag till imorgon!

När, nu ska jag kolla på humorgalan och se om det blir några tårar detta är (är så sjukt blödig när det handlar om barn som har det svårt)

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!


Bild från när jag myser med Shrek (London 2011)