Helgen...
Publicerat den

... i Borrby har varit MYCKET trevli8g. Vi kom ner vid lunch igår och då hade Stefan ochb hans mamma bakat goda matbullar. Sedan blev det en hel del spelande av olika spel. Vi gick även en tur ner till havet och förbi Stefans syster som bor alldeles i närheten. Dom hade renoverat och höll på med att renovera och gud så snyggt det var! På kvällen blev det mer spel och grillning.

Idag har vi också mest umgåtts och spelat spel. På vägen hem körde jag och Rikard först inom Bo Ohlsson och sedan även Huaröd. Det hade varit några där och tagit ner några träd vid pappas hus så vi kollade mest bara läget!

Nu sedan vi kom hem har det blivit lite vila och TV tittande. Har även hunnit med att springa en runda och det kändes bra!

Imorn jobbar jag några timmar och sen på kvällen ska vi på Kalas. Tanken var att jag och Aska skulle tävla lydnad på tisdag men hon började löpa igår så det blir inget av det. Nu blir det istället träning i massor för om 3 veckor är planen att vi ska tävla istället. Innan dess ska vi åka till Göteborg och även hinna med en hel del annat!!


Grabbarna och Aska på stranden :)


Huaröd


Pappa har lite jobb framför sig :):):)




Nu styr vi...
Publicerat den

... mot Borrby! Trevlig helg alla glada!




Ett litet tillägg...
Publicerat den

... till föregënde inlägg. "Sporre Beda" hörde just av sig och va besviken för att jan inte använde helt rätt nickname för honom. Det riktiga är såklart "Stirret" och jag bjuder på en bild på honom!!!


Stirret himself



Är våren här?...
Publicerat den

... av vädret att döma under dagen finns det en chans att det kan vara så. Jag blir överlycklig isåfall! Dagens kosläpp var mycket trevligt. Barnen verkade verkligen uppskatta det hela och korna var jättebusiga. Även fast allt var lugnt och så blir man alltid trött av att vara iväg. Man räknar så många gånger och måste ha koll på alla så det tar lite på krafterna. Slutade ju vid 2 och sedan gick jag hem och vilade lite. Har också hunnit med att fixa naglarna och nu är jag ensam hemma med Aska. Rikard är på fotboll och har bilen, så jag kom inte dit. Hade ju kunnat åka buss men kände att jag inte hade ork riktigt!!

Imorn bär det av till Borrby för första gången. Vår vän Stefan, även kallad "Sporre Beda", bor ju där numer så måste ju se hur hanhar det. Hoppas på fint väder så det kanske kan bli en promenad på stranden eller så=) Kan tänka mig att det blir en del spel spelade och sedan en massa skitsnack=)

Hoppas ni alla får en fin helg=)


Härlig bild tagen i Australien -06



Ja...
Publicerat den

... jag och mina sambos lever och mår bra. Aska hade mycket riktigt en låsning i ryggen som behandlades med laser och massage. Vi ska dit igen om tre veckor. Ikea besöker var snabbt överstökat men jag fick med mig lite smått hem.

Igår hade vi spakväll här hemma. Riktigt mysigt hade vi och sällskapet var ju toppen;)

Ikväll har vi varit på stand up. Det var helt ok även om det var bättre sist. Nu blir det snart sova för mig för jag öppnar imorn igen. Vi ska iväg på kosläpp och det kan såklart bli mycket intressant;)

Som ni förstår är det fullt upp men lovar att blogga längre imorn;)




Ensamkväll...
Publicerat den

... har jag ock Aska eftersom mannen i huset är och kollar på fotboll hos sin far. Ganska mysigt att vara hemma själv även om jag såklart saknar Rikard. Jag har diskat och plockat lite när jag har varit själv och nu kollar jag på TV.

Imorn har jag semester eftersom jag ska med Aska till kiropraktorn. På min arbetsplats fick man inte ta vård av hund så fanns inte mycket alternativ annat än att ta semester=) Tänkte smita inom IKEA när vi är ute och kör eftersom det ligger nära. Ska bli skönt och se om det är något som stör Aska. Hon verkar inte ha ont men hon ser lite stel ut och då vill jag kolla ordentligt.

På dagens planeringstid har det pratats i massor. Det beslutades att jag kommer att byta avdelning och arbeta med de större barnen i höst. Jag ser det verkligen som en utmaning. Så från och med vecka 32 lämnar jag de allra minsta och går upp till stora avdelningen. Innan dess ska det avslutas på den lilla avdelningen och jag ska även hinna ha semester!!

När nu ska jag kolla lite Tv och fixa lite!!


Bjuder på en bild på oss från i vintras när vi åker tåg=)



Dimmigt...
Publicerat den

... Är det på vår morgonpromenad idag. Dock är det väldigt skönt;) idag väntar halvdagsplanering på jobbet så det blir att bara sitta. Får se om jag ikväll ger mig ut på en löprunda!




Lyckad dag...
Publicerat den

... är det minsta jag kan säga efter dagen. Aska och jag skrapade ihop 177 poäng (av 200), vilket räckte till vinst! Jag är så himla nöjd. Och det bästa av allt, vi fick 10(!) poängpå "Rutan". Det var verkligen kul att tävla idag alltså. På vägen hem åkte vi inom min syster med familj. Kul att se dem och tjejerna igen.

Har ju sagt att jag ska släppa hemligheten idag och här kommer den. Det är nämligen så att jag och Rikard ska gifta oss. Den 1 september sker det. Vi är jätteglada och nu ska här planeras fest! Inbjudningarna skickades ut i veckan och folk har redan börjat osa!! Har nu fixat en ny kategori som heter just Bröllop där jag skriver om det jag vill dela med mig av. Lite, eller kanske ganska mycket kommer ju att vara hemligt=)

Dagens bilder är ett litet ihopklipp från tillverkningen av inbjudningskorten!


Framsidorna klara

Innersidor

Innersidor

Skriver adresser på kuverten

Alla kuvert klara



Håltagning

Spiralerna på plats

Korten är klara

Frimärkena är på plats



Nu...
Publicerat den

... har jag fått sovit lite och nu är vi påväg till lydnadstävling. Rikard följde också med så vi får lite tid tillsammans idag;)

Återkommer ikväll igen!




Påväg...
Publicerat den

... hem är vi nu. Heddan är jättetrött så blir en tidig kväll när vi väl är hemma. Tror det blir runt 8 halv 9 vi är hemma;) resultaten har uteblivit denna dag men det viktigaste av allt är att vi har haft kul!!

Kanske kan släppa hemligheten ikväll om jag bara orkar blogga sen! Imorn blir det lydnadstävling för mig och aska!

Föresten, något roligt hände idag. Eller egentligen två saker. Det första var att Askas mamma var där idag. Det andra var att min barndomskompis Sara kom förbi idag. Var verkligen jättekul att få träffa henne och hennes lilla Emil. Får se till att ses snart igen.




Tidigt på morgonen...
Publicerat den

... Och jag och aska väntar på vår skjuts som kommer snart. Återkommer med resultat av dagens lopp;)




Snart...
Publicerat den

... Blir det sängen för lilla mig. Blir hämtad lite innan 4 så måste lägga mig tidigt så jag får min skönhetssömn.

Idag har varit en bra dag med mycket spänning. Avslöjar inte här riktigt än pga olika anledningar men främst för att alla i vår närhet inte fått veta allt än;)

Blir någon klunk påskmust och lets dance nu innan sängen!!




Rast...
Publicerat den

... Och här sitter vi tre och mobilnördar oss! Snart möte på en annan förskola för min del;)




100%
Publicerat den

på dagens "rut-träning". Snacka om en nöjd matte. Aska verkar nu ha fattat att hon ska springa in och stanna där och ingen är gladare än jag för detta. Känns lite bättre inför söndag nu. Ska träna lite lydnad imorn också mentror inte jag hinner något på lördag.

Dagens kurs gick bra. Är liute upprepning från nör man gick på högskolan, men alltid kul att komma iväg och göra något annat. Gick på stan en stund efter att vi slutat men köpte inget speciellt. Bara ett paket till Rikard, strumpbyxor och ögonbrynspenna till mig.

Imorn har jag sovmorgon. Rikard och Aska ska på lite äventyr på morgonen och förmiddagen. Jag jobbar ju till halv 6 och sedan blir det lite Aska träning innan det är dags för fredagsmys. Det blir upp väldigt tidigt på lördag så lugn och skön kväll. Kan vi behöva också för de närmsta dagarna blir nog ganska spännande=)


Aska när hon gjorde sitt MH (september, 2008)



Nu...
Publicerat den

... har jag och aska just kommit hem från morgonpromenaden och jag ska strax till jobbet medan aska får ett ben. Idag jobbar jag bara halva dagen för sen ska jag på kurs på eftermiddagen. Är inte alls förberedd på det så det känns sådär. Men men, bara gilla läget.

Hoppas ni alla får en fin dag;)

Bjuder på en bild på min fina odling. Basilika, tomater och citronmeliss blir det förhoppningsvis.




Blodsmak...
Publicerat den

... i munnen fick man några gånger eunder kvällens boxpass. Känns som jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon men det är väl bara härligt=) Passet var riktigt bra idag och man blev verkligen peppad att prestera.

Har hunnit träna lite med Aska också. Alla skick till Rutan slutade just i rutan så en nöjd matte kan jag lova. Fortsättermed min rutträning resten av veckan så hoppas vi att det blir någon poäng på söndag (inte troligt dock). Ser det mest som en träning eftersom vi måste ut och tävla för att träna på just den situationen.

Imorn väntar utedag med jobbet så hoppas att vädret är med oss. På kvällen har rikard träning så jag och Aska har hemmakväll själva!

Om det är någon som är sugen på att rå om sig själv lite extra nästa onsdag är det bara hojta. Jag ska ha en tjej som kommer och har SPA kväll här hemma. Inget köptvång och jag bjuder på fika=)

Nu kollar Rikard på fotboll och jag ska läsa min bok, en mycket tragisk händelse...

Bild från cdon.se



Aska och jag...
Publicerat den

... har just varit ute på en morgonpromenad och nu ska jag gå till jobbet. Stängning idag vilket betyder sovmorgon.

Gårdagens kurs gick jätte bra. Vi är ett härligt gäng och aska verkar tycka att det är jätteskoj!! Nu resten av veckan kommer fokus ligga på den beryktade rutan som måste sitta på söndag (vilket jag inte håller som troligt). Vi ska iallafall göra ett försök.




Tisdags morgon...
Publicerat den

... och jag är såklart på jobbet. Första barnen kommer om en stund. Börjar ju inte fören kvart över så passar på att blogga innan;) idag blir det nog lite uteaktiviteter här och sen går ju jag hem tidige idag.

Väl hemma ska jag nog ta med aska och köra någon ruta och sen blir det lite pyssel innan jag ska iväg på kurs ikväll. Läxan vi hade kan aska faktist ganska bra;)

Näe dags att jobba. Skriver mer sen;)

Väldigt modern telefon som finns på jobbet!!




Har det varit helg??...
Publicerat den

... ja det kan man fråga sig efter två dagars kurs. Redan när jag vaknade i morse kände jag mig sliten och det har inte blivit bättre kan jag lova. Första kombinationen vi körde i morse blev jag rätt trött på mig själv. Jag visste hur jag skulle göra men kroppen gjorde inte som den skulle. Det var lite samma sak för Aska faktist. Tillslut hittade hon flera andra vägar och var lite ofokuserad. Trots detta bet vi ihop och klarade kombinationen galant tillslut. Vi tråänade på en hel del olika kombinationer och alla ritade jag upp så att jag kan träna på samma saker som jag haft svårt för. Hela helgen har iallafall varit givande och nu har man samlat massa ny energi att köra agility.

Direkt när jag kom hem blev det ett varmt bad. Riktigt skönt att bara lägga sig ner och slappna av. Nu blir det slappe här hemma. Vi kollar just på Mästarnas Mästare.Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken sen=)

Bjuder på en liten film från Askas slalomträning=)



Rolig och givande...
Publicerat den

... har dagens kurs varit. Aska har gått SUPER och det har kännts bra. Annica gör verkligen att ens självförtroende bara växer och växer. Vi har tränat på massa bra kombinationer och banor och det är sådant som sparas för att sedan kunna användas igen när man är och tränar. Vi har även fått jättebra slalomtips och jisses va hon gick då!! Blir till att träna träna träna på det för att befästa tekniken.

Nu håller Rikard på med maten snäll som han e och efter att vi ätit blir det slappe på soffan. Väntar ju en hel dag med agility imorn också så tidig kväll för mig. Stackars Rikard bara för jag kommer väl inte vara värst social!!

Imorn ska jag försöka filma lite så jag kan visa er något.



Ensamkväll...
Publicerat den

... har jag och Aska ikväll. Rikard är och spelar match och jag vet inte alls när han kommer hem. Han har varit iväg ända sedan jag kom hem så det har allt varit lite ensamt. Dock kan det också vara ganska skönt att bara vara själv ibland. Jag har ju Aska med så helt själv har jag inte varit. Vi har tränat lite häe inne och sedan gått en kort runda i regnet. Hoppas nu verkligen att tassen håller för jag chansar och är med på kursen. Hon har ju inte varit halt någonting och nu är det ju helt torrt. Hon har inte alls varit i det och pillat heller så vi hoppas hoppas att det inte blir något mer.

Nu kollar jag på Lets Dance och sen ska jag packa ihop inför morgondagens kurs. Lägger fram kläder och allt också ikväll så jag slipper det imorn bitte. Måste åka och ta ut pengar påväg till klubben med=)




En dag kvar...
Publicerat den

... och sedan är det helg. Jag tror att jag och Aska kan vara med på kursen för såret verkar ha läkt ihop lite. Får ju se om det håller hela helgen men det är värt ett försök, så får jag väl titta på om jag inte kan köra, eller sticka och låna en hund=) Men som sagt, jag tror inte det ska vara några probem.

Ikväll har jag varit och tränat affro för första gången på länge. Var kul, men jag känner att det inte ger så mycket. Får se om jag pallar med en löprunda imorn och sedan ska jag ju vara igång hela helgen. Sen får jag absolut försöka komma igång med springandet för detta håller inte längre!

Har även varit diktig idag och har planterat om mina kryddväxter med. Tvivlarpå att det kommer bli något men vi kan ju hoppas=)


Mysig bild med massa tervar<3



Rast...
Publicerat den

... har jag nu och sitter på jobbet. Idag behöver jag inte hem till aska för Rikard är ju hemma!!! Ikväll blir det lite pyssel och sen ska jag nog träna affro med;)




Trött, trött, trött...
Publicerat den

... är vad jag äe. Var kvar på jobbet ända till halv 8 så det har inte blivit mycket hemma. Rikard har varit och tränat och när han kom hem fixade jag scones till "middag". Hade varken lust eller ork att göra något annat. Vi har kommit ur det att storhandla och göra matlista så det måste vi verkligen skärpa oss med.

Annars har det inte hänt så mycket idag som ni säkert förstår. Askas tass verkar ganska bra faktist men hon får ha sko på sig ute nu så hoppas vi att det ger sig till helgen.

Fick en kommentar av Camilla gällande grådagens täckbråk och jag måste tillägga att den som tjatar att vi ska ha kvar det stooora täcket är min sambo som samtidigt tycker att jag har för mycket täcke. En riktig lustigkurre det där;)

image description
Min fining <3

Ska nog se till att tigga till mig massage nu när han och Aska kommer hem från sista rundan. Ja, ja han ska väl med få lite massage=)



Vi...
Publicerat den

... bråkar just nu om vårt täcke. Vi har ju ett stort täcke och Rikard tycker jag tar för mycket men jag håller inte med. Nu har jag iaf vunnit kampen.

Idag har det blivit lite spännande saker bestämt och jag är nöjd. Har även varit lite nere för aska har fått ett litet sår på tassen. Är lite orolig för helgens kurs men det borde inte vara några problem! Hon får ha lite skydd på den nu så hon inte skickar på det.




Nu...
Publicerat den

... är det dags;)

(skulle kommit iväg för flera timmar sen men tydligen inte;()




En riktig...
Publicerat den

... slappedag är vad jag haft idag. Myskläder och helt utan måsten är det sällan jag har. Rikard var iväg och hjälpte sin mamma lite så då passade jag på att pyssla lite här hemma. Vad som pysslades får ni se vid senare tillfälle eftersom det är hemligheter på G. Tids nog ska även ni få veta vad som står på=) Har även hunnit träna lite lydnad med Aska nu på eftermiddagen. Vi tränade på rutan, inkallning och fjärrdirrigeringen. Rutan gick sådär idag men de andra två momenten sitter bra. Dock krävs såklart lite mer träning. 2 veckor till tävling så nu blir det ganska mycet lydnad vad det verkar.Såklart också en del agility eftersom det även där är tävling om 2 veckor. Nästa helg är dock en intensiv avilityhelg med kurs i dagarna två!

Nu står Rikard och lagar stuvade makaroner=hans rätt att laga och jag slog mig ner med datorn lite. sen ska det bli ett långt och varmt bad för mig och jag längtar redan! Tar nog med mig min bok och sedan blir jag där ett tag.

Imorn väntas återigen öppning på jobbet och sedan blir det maskerad. Efter jobbet blir det hem och gå med Aska innan jag bär iväg på ett annat litet uppdrag. Sen på kvällen är det kurs igen för mig och Aska.

Hoppas ni alla får en bra start på veckan. Tänk på att där bara är 4 dagar denna vecka=) För mig får det bli lite av en nystart denna vecka. Har som mål att ta mig ut på två löprundor i veckan nu och kankse träna ett pass på gymmet. Jag är lite besviken på det just nu så därför har det inte blivit så mycket tränat på ett tag. Men nu så får det iallafall bli lite löprundor för nu måste jag komma i form!!






Andra klassen...
Publicerat den

... blev en disk. Trots detta var aska superduktig och jag är jättenöjd med henne! Känns kul att vara back in business igen. Aska var precis som vanligt utanför banan om än bara lite mer divig. Hon tror att hon känner precis alla så det är lite jobbigt att gå med henne ibland. Men hon är ju jättesnäll mot allt och alla så det hör inte så mycket. Hon har absolut inga problem att slappna av vare sig i buren eller om hon är ute och det är väldigt skönt.

Nu är jag hemma hos Rikards pappa med familj för det har varit kalas för rikards "bonusbror" som fyller 18 på tisdag, grattis Dennis;) vi har ätit kakor och några pizza slicar och nu degar vi i soffan. Får se hur länge vi stannar men sen blir det absolut hemmakväll för oss två. Får försöka flörta till mig en massage med;)

Måste skryta lite med resultatlistan;)




På tävling...
Publicerat den

... Är vi nu... Vi har nollat ett lopp med en dålig tid som resulterade i ett tidsfel. Men aska skötte sig super och jag är jättenöjd. Nu taggar vi inför nästa klass;)




Hemmakväll...
Publicerat den

... har vi haft ikväll och nu blir det snart sängen för lilla mig som ska upp kvart över 5 imorn. Ska bli skoj att åka och tävla, men inte lika skoj att gå upp så tidigt. Har inga höra förväntningar mer än att vi ska ha kul jag och Aska=)

Nu ska vi pyssla klart med det vi håller på med och sedan ska jag sooova=)


Såhär såg Aska ut på den tiden hon hade päls på kroppen=)



Äventyr...
Publicerat den

... har jag och Rikard varit på idag! Först åt vi dock god påskfrukost hemma hos Irene innan vi åkte! Stannade till i Hässleholm på vägen hem för Rikard ville se fotboll och vad gör man inte för att göra honom glad;)

Efter matchen blir det hem och ha en lugn och skön kväll. Vet inte var det blir för mat men det får Rikard nog bestämma;) ska väl fixa med lite också sen hemma;)

Min utsikt just nu;)




Takida...
Publicerat den

... Var bra som vanligt även om jag tycker den i somras under tältturneen var bättre. De spelade i princip samma låtar som då så man visste lite vad som skulle komma. Nu är vi hos Irene igen, sover här så slipper vi ta oss hem i natt. Mysigt att vara här med;)




Nu...
Publicerat den

... Är vi hemma hos Rikards mamma, Irene, och har just ätit middag! Mumsigt var det med köttfärssås och pasta och sedan glass till efterrätt!

Nu blir det mest bara lugnt fram tills när vi ska iväg och titta på Takida! Det öppnar inte förens 10 så blir till att hålla sig vaken fram till dess. Blir ju en ganska sen kväll men vi ska nog upp i lagom tis imorn och sticka på lite äventyr om sambon min är villig att följa med;)

Säger inget så har jag inget sagt gällande bilden här under...




Laddar...
Publicerat den

... Inför dagens träning med att fortfarande ligga kvar i sängen! Rikard han har redan åkt så det är bara jag och aska hemma. Vid 11 ska jag vara på klubben så snart dags att sätta fart. Vädret verkar vara helt okey och det hoppas vi att det fortsätter med;)

Även lilla aska laddar!




Torsdagspyssel...
Publicerat den

... har det blivit idag. Först blev det sock lite spelande med grabbarna innan dom stack till stan. Hann bara vara själv en stund för sedan kom Camilla hit för vi hade bokat en pysseldag. Blev en del pysslat och vi hade trevligt.

Har även hunnit träna lite lydnad med Aska ikväll. Hon var verkligen superduktig. Vi tränade rutan och fjärrdirrigering och det gick jättebra. Känns som hon iallafall har lite mer koll på rutan nu!!

Nu har vi just ätit lite mat och ska väl sätta igång en film när Rikard och Aska kommer tillbaka från kvällsrundan. Vet inte alls vad det blir för något idag!

Imorn ska Rikard iväg till Skepparslöv på lite fixardag. Jag och Aska ska träna en stund och sedan blir det hem och göra vid sig för på kvällen ska vi gå och se Takida. Ska bli jätteskoj för dom är så sjukt bra Live=) Sedan sover vi hos Irene och Aska får vara där medan vi är iväg=) Tack så mycket=)


En låda som jag gjort för längesedan. Dagens pyssel finns inte på bild=)




Filmkväll...
Publicerat den

... har vi nu här hemma! Stefan har varit här sen lunch och det är alltid trevligt att umgås med honom. Vi har spelat spel, spelat tvspel, promenerat och grillat bl.a. Och nu kollar vi alltså film. Rädda menige Ryan är vad som visas;)




Sitter...
Publicerat den

... just nu och kollar på fotboll hemma hos Rikards pappa och Camilla! Aska och jag har varit och tränat rallylydnad och det har gått jättebra! Det verkar som att aska verkar tycka att det är jätteskoj och det är ju bra! Innan kursen körde vi inom Hhu och tränade lite slalom och kontaktfält. Slalomen börjar bli riktigt bra nu efter lite omlärning. Får se om det blir lite träning på lördag med för på söndag är det tävling;)

Annars har dagen erbjudit lite av varje. Vi var i stan en sväng och sedan var vi och gjorde lite annat hemligt;)

Näe nu ska jag vara lite social nu. Bye bye




Vår gårdag...
Publicerat den

... var helt perfekt. Vi började dagen med frukost och sedan lite lugn innan vi gjorde oss iordning och åkte mot Forsakar. Där var verkligen jättemysigt, ingen av oss hade varit där tidigare. Sedan gick vi en tur och kollade på vattenfallet och så innan vi satte oss ner. Dagen hade vi ju bestämt sedan innan så vi var båda förberedda på det hela<3 Självklart var även Aska med. Vi bytte ringar och sedan fortsatte vi vår mysdag som vidare innehöll lite av varje. Dagen avslutades med riktigt mysig middag här hemma bara vi två. Så nu är vi alltså förlovade och allt vad det innebär. Jag är nog världens gladaste nu iallafall=)

Bjuder på lite bilder från hur vår gårdag såg ut=)











image description




<3 Jag älskar dig Rikard <3



Idag är ingen vanlig dag...
Publicerat den

... för jag och min underbara har förlovat oss;) nu blir det massa mys. Återkommer med fler bilder imorgon;)