Återigen...
Publicerat den

... har jag redan bäddat ner mig i sängen. Känner mig som världens mest osociale och tråkiga människa men vad ska man göra när ögonen inte håller uppe?! Imorn ska vi upp ganska tidigt för vi måste till lägenheten och öppna upp för Elin som ska flyttstäda. Skönt att slippa göra det själva! Vi åker säkerligen förbi huset också och kollar och så! Annars blir det nog en ganska slapp dag. På eftermiddagen har jag bestämt med syster min och träffa mina syskonbarn. Ska bli mysigt att bara umgås med dom lite. Jag blir väl där tills dom ska sova tror jag så det blir lite längre än att bara säga hej. Ska även få med mig en såg som vi ska låna av dom att ha när vi ska lägga golvet. Jag tänkte bara köpa ett nytt sågblad tills dess. 
 
Under denna vecka måste vi beställa tapeter till huset med. Jag ska försöka hinna åka och provmåla en vägg med för att se vad som passar och när väl det är gjort kan vi även köpa färg. Blir nog att Rikard och pappa lägger golv nästa helg och att jag agerar målare. Skönt att måla direkt så det blir lättare med Aska och så!
 
Näe nu stängs mina ögon, önskar er alla en bra vecka!
 
En bild från när vi målade taket i ett av rummen. Tapeterna kommer att bytas ut i alla rum för det är lite av en katastrof;)



Kulturell dag...
Publicerat den

... har vi varit iväg på idag. Vi var först nere i Ystad och tittade på Gynning X2. Vi alla var väl överrens om att Carolina Gynnings saker var mycket bättre än mammans. Några av tavlorna hade jag inte tackat nej till. Priset däremot var inte riktigt lika lockande. Vi åkte sedan till Simrishamn och åt en sen lunch och därefter vidare till Rörum där vi kollade på Gunilla Manns utställning. Också helt okey tavlor men kanske inte de jag hade valt att ha hemma. Även här var priset kanske inte någon höjdare för den som just köpt ett hus;)
 
Nu blir det väl lite tv-tid och lugn här hemma. Funderar på om jag kanske ska åka ut till min syster och hälsa på imorn, om dom nu har tid med mig. Vi får väl se om dom kan. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det verkar som att Rikard ska åka och titta på fotboll iallafall!
 
 
Ett av "mina" husdjur denna vecka, nämligen Missy



Påskdagen...
Publicerat den

... och vad har då den att erbjuda? Vi ska, tror jag, åka och kolla på konst! Det blir nog Ystad och kolla Gynning, vi får väl se vad mina medresenärer tycker om det. Kanske att det blir en tur till Bo Ohlsson också när vi ändå är på Österlen. Annars blir det väl en lugn och skön dag. Känner mig rätt sliten i kroppen idag och har träningsvärk lite här och där!
 
Näe, dags att göra sig iordning! Önskar er alla en bra dag!
 
Min fina man<3



Efter...
Publicerat den

... en intensiv dag har jag nu bäddat ner mig hemma hos rikards mamma, där vi kommer att bo åtminstone denna veckan! Flytten idag gick mycket bra pch vi fick plats med alla sakerna som vi tänkt i garaget. Tack alla snälla som hjälpte oss! Jag bar ju inte jättemycket men känner mig trots allt ganska sliten i kroppen så det ska bli skönt att få sova lite nu! 
 
Vet inte riktigt vad morgondagen erbjuder ännu men något ska vi väl hitta på!
 
För er som undrar varför vissa inlägg blivit lite konstiga på sistone är det för när jag skriver på ipaden så har det varit automatisk stavningskontroll vilket jag inte alltid sett. Nu har iallafall johanna hjälpt mig så nu ska det blo bättre hoppas jag!
 
näe, dags att sussa, ha det gott alla fina<3
Demma damen bor hos camilla nu denna veckan men jag vet att hon har det bra där! Kommer ju dock ändå att sakna henne lite men det hör väl till;)



Flyttnervositet...
Publicerat den

... tror jag allt att jag har drabbats av. Vaknade vid halv 4 och har inte kunnat somna sedan dess. Gick och la mig på soffan för en stund sedan och nu blir det väl att kolla en film. Inte mycket att göra åt när man inte kan sova ju. Dock kommer jag ju att få igen senare under dagen när jag inte sovit ordentligt. 
 
Jaja nu blir det film;)
 
Man ser inte mycket men tänkte visa att det redan börjar ljusna och klockan är bara 5;)



För sista gången...
Publicerat den

... har jag nu lagt mig i sängen i denna lägenheten. Ytterligare ett kapitel i livet att avsluta. Nu börjar ett litet nytt liv med huset och allt vad det innebär. Sen till sommaren har vi ju ytterligare något nytt och spännande att se fram emot. Men nu först så blir det huset och fokus på det. 
 
Vi körde ett lass med grejer ikväll. Det blev alla säckar med kläder plus lite annat smått. Kändes faktist som det var en hel del som försvann men det är kanske skenet som bedrar;)
 
Nu blir det som dags snart sömn för lilla mig. Måste ju vara alert imorgon och vi ska väl hinna med lite innan de andra kommer klockan 10. Morgondagens uppdateringar kan det bli sådär med men jag har ju anledningar till detta! Nu ska jag njuta av att detta är sista natten i lägenheten;)
 
 
 



Det blir inte direkt...
Publicerat den

... något fredagsmys idag här hemma. Vi håller som bäst på och fixar och Rikard har varit och hämtat bilen och nu tänkte vi att vi skulle köra en vända med lite saker. Bland annat mina 6 säckar med kläder;) blir nog pizza eller så till middag för oss för vi har inget att äta på ju;) Vi var vid huset innan med och garaget är tömt som det skulle och det såg bra ut med bygget. Hoppas nu verkligen att dom hinner klart med allt i nästa vecka!
 
återkommer kanske senare, vi får se;)
 
Härligt med flyttröra;)



Endast en...
Publicerat den

... natt kvar i lägenheten nu. Känns så himla gott även om vi inte kan flytta in i vårt hus riktigt än. Men förhoppningsvis kan vi det om en vecka och det är ju ändå okey. Skönt att denna renovering är gjord och att vi nu kan koncentrera oss på att lägga glov, tapetsera och inreda. 
 
Nu snart ska vi iväg till Rikards mormor och äta frukost. Det betyder att jag som ligger i sängen än snart måste upp och duscha. Vi är väl där någon timme eller två och sedan blir det återigen packning och fix här hemma. Sen i kväll ska vi och hämta bilen som vi hyrt för morgondagens flytt och jag tror vi tar någon vända med grejer redan ikväll. Sen imorn är det ju dags för det stora lasset. Jag kommer ju dock inte vara den som kommer att bära mest men det är inte mycket att göra åt. Jag får väl stå till tjänst med gott humör och pizzabullarna!!!
 
Näe dags att ta tag i dagen! Önskar er alla en riktigt Glad påsk<3
En bild på hur det såg ut i huset för några dagar sedan;)
 
 



Då...
Publicerat den

... var vi på tåget påväg mot stan för att se på stand-up. Blir väl en ganska sen kväll kan jag tro. Vi har packat det mesta klart nu! Det är lite smått i köket och sen lite gardiner och så som jag tänkte ta ner imorn;)

Snart är det äntligen dags för flytt;)




De hinner inte...
Publicerat den

... klart med ett rum idag i huset. Som tur är så är de sjyssta och tömmer garaget tilWoods så vi kan ha möblerna där sålänge. Sen hoppas vi verkligen att de är klara nästa helg så att vi kan lägga in golv då. Det är ju bara det att jag är i Ullared nästa söndag så där försvinner ju en dags arbetskraft men det ska väl gå ändå. Vi börjar väl där på lördag morgon och sen kör vi på hela dagen så långt vi hinner. Vi vet dock inte med säkerhet hur vi ska lägga golvet än. Det tåls att tänka på nu under nästa vecka!
 
Jaja, vi fortsätter väl med packning här hemma nu! Jag har just packat det mesta av mina kläder. Jag skäms nästan över att säga att det blev 5 fulla sopsäckar och två fulla ikeakassar och då är inte ens allt packat. Borde nog gå igenom kläderna ordentligt en dag, men inte idag!
 
 
En del utav kläderna...



Inte okey...
Publicerat den

... att börja borra i väggarna kl 7.30. Men jag kan stå ut för nu är det ju bara 2 nätter kvar i denna lägenheten. Sen har vi snart vårt alldeles egna hus där ingen behöver störa oss. Idag väntrar som sagt packning och diverse pyssel. Vi får väl dra oss bort till huset med och se om vi kan ställa in möblerna där på lördag!! Idag kam det väl komma påskkärringar med så då får man väl ha lite godis förberett med!!
 
Önskar er alla en skön start på påskhelgen;)
 
 
Vi fick ett trevligt påskkort innan i veckan av mamma och Roffe<3



Efter...
Publicerat den

... en ganska intensiv dag har jag nu kastat in handduken och tänkte krypa till sängs. Dagen har varit mycket trevlig med tid med fina vänner. På kvällens ljusparty köpte jag såklart en hel del, men jag valde faktiskt reasaker;)

Imorn väntar en dag full av packning och allt vad det innebär. På kvällen ska vi till Kristianstad på stand up!!

Tänk när man kan gå i shorts igen;)




Prat, prat, prat...
Publicerat den

... är det som gäller här hemma! Vi var i stan innan och åt lunch med Camilla och sen gick vi på stan ett tag. Rikard kollade lite på rullskidor inför grabbarnas kommande klassikersatsning och sen gick jag och tittade lite själv. Nu har vi kommit hem igen och nu sitter vi som sagt och pratar om allt möjligt:)
 
Läkarbesöket gick mycket bra idag. Jag fick godkänt och hon tyckte att det såg oförskämt bra ut med prover och så. Det är såklart skönt att ha det gjort och att det såg så bra ut som det gjorde. Nu behöver jag inte tillbaka förrän om ett år igen om det nu inte blir något. Men det hoppas vi såklart att vi slipper!!!
 
Nu blir det väl lite med prat och umgänge och sen ska vi väl komma överens om någon mat med. Diskussionen har påbörjats men vi har inte bestämt än. Jag hoppas bara att grabbaran lagar mat till mig. Jag är ju trots allt ensam tjej så dom får allt pyssla om mig. Sen ikväll ska jag ju iväg pånljusparty med!
 
 
Bjuder på lite bilder från mitt sista pyssel, en söt liten gris som jag gjorde klar nu idag;)



Då...
Publicerat den

... var man återigen vaken och har hunnit med att äta frukost. Sovit sådär imorn men vad gör det när man ändå är ledig?=) Idag ska jag som sagt till doktorn och sen ska jag träffa Camilla. Känner jag mig själv rätt så går jag säkert i några affärer med. Måste iallafall till syaffären för att inhandla lite till mitt senaste pyssel. Sen blir det kanske något mer också, den som lever får se=)
 
Nu är det iallafall ganska så säkert att vi inte flyttar in på lördag som det var tänkt. Förhoppningsvis kan vi åtminstoe ställa in möblerna i något rum vilket hade underlättat väldigt mycket för oss. Som tur är så har man snälla vänner som ställer upp när det kör ihop sig, så Aska kan vara hos Camilla nästa vecka. Då slipper hon vara själv så mycket samtidigt som hon slipper att vi stökar omkring allför mycket. Nästa vecka blir alltså som den blir men till nästa helg ska vi väl iallafall ha kommit igång med golv och så. Jag tänker mig att jag kanske går dit och målar efter jobbet i nästa vecka, så fort dom är klara, så kanske det är lite lättare att ha med Aska i huset sen.
 
Nästa helg kommer även min käre far hit så då får vi säkert lite extra hjälp av honom. Vissa saker är ju inte så lätt när man aldrig har gjort det förut. Förhoppningsvis dröjer det heller inte alltför länge till mamma och Roffe kan komma och hjälpa oss att tapetsera lite. Vi ska ju ändå göra det i alla rummen=)
 
På söndag nästa vecka ska jag också på en liten utflykt, nämligen till Ullared. Kan tänka mig att det blir en hel del shoppat där för mig=) Men det är väl så det ska vara!!
 
Snart flyttar vi äntligen in <3



Äntligen...
Publicerat den

... är jag påväg hem! Det har varit en riktigt lång dag. Föreläsningen var inte någon direkt jättesensation. Trisst när man åkt så långt och så ger det inte jättemycket. Efter föreläsningen så åkte vi och åt. Blev Harrys men det var verkligen ingen hit pluss att det tog en timme att få maten!! Lite negativt inlägg men så blir det igen!!

Imorn ska jag till min magdoktor. Hoppas allt ser bra ut då! Sen ska jag äta lunch med Camilla och sen kommer stefan och hälsar på oss! Ska bli kul att träffa honom igen. På kvällen ska jag iväg på ljusparty!




Snart...
Publicerat den

... är det dags för mig att bege mig mot jobbet. Blir inte många timmar i barngruppen idag men det ska väl gå för det. Tror minsann att vi ska påskpyssla lite;)

Återkommer nog med fler inlägg under dagen! Sålänge får ni en magbild från igår morse. Ignorera kaoset i bakgrunden men vi ska faktist flytta ;)




Det har flyttat in...
Publicerat den

...någon i min mage;) vi ha vetat det ett bra tag nu men idag var vi på det vanliga ultraljudet så då kan jakajuta likväl skriva nyheten här. Vi har varit på ett ultraljud innan meinsidan var det mycket noggrannare koll. Riktigt spännande attiske det lilla knytet. Både denna och förra gången var det en vild lien krabat där inne! Har ju varit sparsam med bilder nu ett tag med på mig själv eftersom jag inte velat gå ut med nyheten, men nu kan det bli en och annan;) Som det ser ut kommer den lille skatten att dessa dagens ljus mot slutet av sommaren!
 
Vi var och köpte de första bebiskläderna idag med för att fira lite;) riktigt sött blev det! 
 
Vi var och shoppade lite till huset med. Grejerna står i bilden nu så det får ni se en annan dag;) annars har det varit en lugn eftermiddagvför mig. Har virkat lite och nu blir det en stunds tvtittande innan det blir sängen. Imorn ska jag ju jobba och på eftermiddagen åker vi iväg på föreläsning. Blir med andra ord en ganska lång dag för mig. Men det är jinbära imorn jag jobbar denna vecka så det kan väl gå:)
 
Nu har ni kanske också fått svar på varför jag varit så trött och sliten på sistone!
 
 
Lilla knytet<3



Nu har jag landat...
Publicerat den

... och ligger på sängen och tar igen mig. Rikard kollar handboll och jag orkar inte ens höra ljudet så jag stängde in mig i sovrummet. Bakningen gick mycket bra och pizzabullarna blev goda. När jag var klar med baket så städade jag hela lägenheten och gick ut på en långgrunda med aska. Därför tycker jag nu att jag har välförtjänt vila. Blir väl ett söndagsbad såsmåningom med;)
 
Resultatet av mitt bullbak;)



Håller just på...
Publicerat den

... att baka lite pizzabullar. Tänkte att dt kam vara vara att ha till nästa vecka när det vankas flytt. Vadå också lite sugen så det passade ju bra. Jag har stickat lite också.. Nu kan jag inte göra mycket mer innan jag träffar Ann-Sofi. Måste ha lite hjälp med beskrivningen. Tänkte att jag skulle sy gardiner som vi beställt.. Dock kvar jag lite problem med hur jag ska göra så vi får de hur det blir. Måste ju ha tänkt innan jag ska klippa och sy;)
 
Näe, nu måste jag baka ut mina bullar;) 
 



En härlig dag...
Publicerat den

... har vi haft idag. Vi åkte mot Malmö ganska tidigt i morse. Sen blev det diverse affärer och titta in massa saker. Vi köpte inte så mycket utan kollade mest in olika saker vi ska handla. Köpte iallafall ett golvläggningskitt inför när vi ska lägga golvet. Väl hemma igen blev det ganska lugnt en stund innan vi satte igång och packa lite mer. Har packars mycket av sakerna nu men det är såklart en del kvar;)
 
Blir en lugn kväll även ikväll här hemma. Blir väl lite tv och så och Rikard står och lagar mat nu.. Kyckling med ris och café de Paris samt vitlöksbröd och sallad.. Helt okey middag såhär en lördagskväll.. Jag ska väl ta och sticka lite i väntan på maten! Trevlig kväll alla!
 
En bild som visar lite av kaoset här hemma;)



Nu...
Publicerat den

... har min iPad kommit och jag provar den lite ovant att sitta med den när den är så stor, men man ska väl vänja sig. Rikard och Aska har gått för att titta till huset. Idag ska dom ha tagit väck alla rör till elementen och så. Sen ska det flytspacklas på måndag så än finns där hopp att få in möblerna i huset nästa helg. Men vi vet ju inte riktigt än.  
 
Ikväll har Rikard önskat att vi ska beställa pizza så får väl bli så. Ganska så skönt ju att slippa laga mat såhär en fredagskväll. Imorn ska vi iväg på lite roadtrip jag och Rikard. Får se om vi handlamångt fint till huset med. Isåfall ska ni få se det imorgon kväll. Blir annars en ganska lugn helg för oss här hemma. Vi ska väl försöka packa det mesta men vi har ju nästa vecka på oss med. Jag jobbar som sagt bara på tisdagen men vi har lite annat inbokat med, så kommer inte ha tid att packa hela dagarna;)
 
Näe, nu ska jag fortsätta att lära mig denna leksaken! Ha en bra helg mina vänner!
 



Slappekväll...
Publicerat den

... är vad vi har här hemma nu. Jag hann vila en stund efter jobbet och sen kom Rikard hem. Han var snäll och lagade mat ikväll också till sin slitna fru. Vi har såklart varit en vända i huset och förhoppningsvis händer det lite grejer imorn. Tyvärr blir det nog ändå så att vi kommer att vara hemlösa i någon/några veckor. Därför undrar jag nu om det finns någon vänlig själ som eventuellt vill vara hundvakt till vår lilla dam? Vi hade behövt hjälp veckan efter påsk, då främst tisdag och onsdag. Har ni lust att umgås med världens finaste några dagar är det bara höra av sig till oss. Det kan ju vara att det inte blir aktiellt, men vi börjar känna en liten oro nu och det är lika bra att försöka lösa det nu om det nu blir problem.
 
Nu ska jag kolla klart på Sofias änglar och fortsätta slappa. Ser väldigt mycket fram emot fredag. Särskilt när den är över för vi har mycket skoj att göra i helgen och nästa vecka. Jag jobbar bara på tisdag nästa vecka, så blir nästan påsklov för mig=)
 
Kan man tacka nej till denna sötnos??



En snöig...
Publicerat den

... Promenad har jag och aska just varit ute på. Hoppas verkligen att det är sista versen med denna snö nu. Idag blir det jobb till 4 och sen blir det hem och fixa lite. Tänkte packa någon kartong och så;)

Hoppas ni alla får en härlig torsdag!!




Lill-lördagen...
Publicerat den

... är över och jag ska snart sussa. Var ju som ni såg innan med Aska hos veterinären innan. Hon var jätteduktig och det är alltid skönt att ha det gjort. När vi var klara hos veterinären åkte vi till Hässleholm för att bland annat handla mat till Aska. Blev såklart lite godis till den lilla med=) Väl hemma igen så blev det lite vila innan Rikard kom hem. Han var snäll och lagade maten idag. Det blev en fiskgratäng och det var smarrigt. Efter middagen gick vi till huset och tittade en sväng. Nu har de gjort de mesta de kan innan nästa hantverkare kan komma och göra sitt jobb. Förhoppningen är såklart fortfarande att de ska bli klara till nästa vecka men vi får väl se.
 
Näe, sängen nästa!!
 
Härlig bild från en härlig dag <3



I väntrummet...
Publicerat den

... hos veterinären nu. Aska ska få sin vaccination;) som alltid är hon överlycklig när vi är hos veterinären den lilla busen.




En trött tjej...
Publicerat den

... kom hem från jobbet vid 8. Då blev det soffan och min stickning en stund och nu har jag bäddat ner mig. Öppnar ju imorn så gäller att vara vaken!

Efter jobbet imorn ska jag med aska till veterinären. Dags för den årliga vaccinationen. Måste oxå åka till stan och köpa mat till den lilla vovven. Sen blir det en lugn och skön kväll hemma imorn!!




Snart...
Publicerat den

... anländer en alldeles ny och fin iPad hem till mig. I morse beställde jag nämligen en, kunde inte hålla mig längre;) Rikard är hemma och är sjuk även idag så han var snäll och tog aska vilket betydde en lugn och skön morgon för mig. Ku ska jag strax iväg och ta blodprover innan jag börjar jobba!

Gårdagens stickkväll var mycket trevlig. Fick en hel del gjort vilket betyder att ni kanske snart får se resultatet. Beror på hur effektivt jag jobbar på det;)

Näe, nu måste jag sticka;)




En liten...
Publicerat den

... strimma av hopp att dom faktist kommer bli klara innan vi måste lämna lägenheten fick vi idag. Det ändrades dock ganska snabbt eftersom det är ytterligare ett tillägg vi måste göra. Men. Som vi sa, lika bra att göra allt perfekt nu från början!

Ikväll har jag varit hos Ann-Sofi och stickat. Mitt projekt närmar sig sakta men säkert slutet vilket är väldans trevligt!! Ska bli spännande att se det färdiga resultatet.

Nu blir det sängen för lilla mig. Lång dag imorn som inleds med promenad med aska innan jag ska ta blodprover. Sedan blir det jobb och direkt därifrån till personalmöte. Jag som älskar att jobba kvällar;)

Dagens bild blir på en jättefin bukett som jag fick av Matilda med familj idag<3




Borta bra...
Publicerat den

... men hemma kommer nog alltid att vara bäst trots allt. Det var riktigt blåsigt och kyligt i Köpenhamn så vi bestämde oss att åka hemåt ganska tidigt. Eller vi åkte ju till Kristianstad eftersom vi skulle hämta lilla Aska med. Väl där fick vi god mat av svärmor och hon sjuktsade oss även hem. Skönt artt slippa gå till och från stationen. Helgen får förutom kylan bara positiva omdömen. Dock känner väl både jag och Rikard att vi nu är ganska klara med Köpenhamn. Så nästa gång får det allt bli en annan stad att besöka.
 
Här hemma blir det nog en väldigt lugn kväll för oss två. Jag packar kanske en låda eller två och sen blir det väl Mästarnas mästare. Imorn har jag öppning på jobbet så får bli tidig läggning idag.
 
I födelsedagspresent fick jag en del pengar och jag tänkte faktist unna mig en iPad för dom pengarna. Dock står jag i valet och kvalet om vilken jag ska välja, en 2a, 3a eller 4a, en med eller utan SIM kort... ja många funderingar är det och jag har inte riktigt bestämt mig än. Alla tips mottages tacksamt...
 
Näe, nu ska jag nog göra lite grönsaker och dipp till oss att smaska på framför TVn. Önskar er alla en lugn och skön söndagskväll <3
 
Några bilder från förra gången vi var i Köpenhamn



Nu...
Publicerat den

... har vi varit ute och ätit lite. Vi var på ett steakhouse och jag valde såklart kyckling. Vi gick på en promenad sen efter maten men det var riktigt kallt så vi beslutade att gå in;) blir en lugn kväll för oss två och sen får vi se vad morgondagen erbjuder;)




En mysig dag...
Publicerat den

... har vi haft idag. Vi åkte ner i förmiddags och sedan har vi gått och tittat i lite affärer och ätit och fikat. Nu har vi tagit igen oss lite på hotellet och vi ska väl snart göra oss klara för att gå ut på stan och leta rätt på något ställe att äta!!

Imorn blir det väl lite strosande och så innan vi beger oss hemåt;)




Provar...
Publicerat den

... med bilderna i ett eget inlägg;)




Fredagsmys...
Publicerat den

... Har vi just startat här hemma. Vi åt såklart tacos till middag, det var ju Rikard som valde! Nu blir det lite tv och bara ta det lugnt. Även aska har bäddat ner sig i soffan vilket är mysigt.

Min dag har annars varit bra. Vi var i språkverkstaden med min grupp i morse. Där finns massa material som kan hjälpa barnen i deras språkutveckling. Massor av bra saker, men tyvärr finns det ju inte pengar att köpa allt man vill ha;) vi bakade chokladbollar med barnen också när jag var tillbaka på jobbet;)

Efter jobbet var jag i huset och tittade till. Nu har dom lagt någon form av plast mot ytterväggarna och på vissa ställen även betongblock;)

Imorn åker vi ganska tidigt så blir kanske ingen jättebra uppdateringar. Me. Det är väl ändå en okey anledning, att fylla år!!

Lite bilder från huset idag var tänkt att komma här men nu har appen bråkat länge nog. Har försökt publicera i 2 timmar nu så nu ger jag mig och publicerar utan bilder;)




Äntligen...
Publicerat den

... är jag hemma efter ytterligare en lång arbetsdag. Imorn är det äntligen fredag och då blir det lugnt och skönt!! Sen på lördag styr jag och Rikard mot Köpenhamn för en riktig myshelg! Känns som det verkligen är vad vi, eller åtminstone jag, behöver.

I huset har dom kommit en bit till nu. Jag har ju inte varit där på två dagar men Rikard har och han har såklart fotat. Får se om dom är klara om två veckor. Hoppas hoppas;)




Då var det...
Publicerat den

... Strax dags att gå till jobbet igen! Jag och aska har varit ute på en snöig promenad. Hon älskar att snön är tillbaka men matten jublar inte lika mycket;) jaja, det är väl bara att gilla läget och hoppas den försvinner snart igen!! Nu som sagt, off to work;)




Nu...
Publicerat den

... är där inte mycket energi kvar hos denna damen! Jag har just kommit hem från jobbet. Alla samtal gick bra, skönt att ha några avklarade;)

Annars har dagen varit ganska intensiv. Vi har haft en del att göra och sen har jag haft möte med chefen också. Det gick finfint, jag är ju ändå en exemplarisk anställd!! Haha skämt åsido;)

Har varit och klippt mig idag. Blev nöjd fast det var ju inte så mycket förändring! Ska färga lite nästa gång tänkte jag;)

Imorn blir det också en lång dag med jobb. Jobbar ju till 4 och sen ska jag på nytt möte halv 7. Blir mycket komptid till övers denna veckan!!

Snö igen när jag cyklade hem. Snälla våren kom tillbaka;)




Bilder...
Publicerat den

... från huset;)




Intensiv dag...
Publicerat den

... har jag haft idag. Först i morse var jag och Aska ute på en lång och skön promenad. Sedan plockade och diskade jag lite här hemma innan det var dags för jobb. Jobbade 9.30-18 med en rast vid 13. Jag går ju alltid hem på rasten och går med Aska så blir inte mycket till rast. Vi har hållt på med vatten och ånga idag på jobbet. Spännande värre=) På otrsdag är det dags för avslutning av projektet och då blir det en "vattenfest".
 
Sedan jag kom hem har jag lagat mat och sen har vi varit borta vid huset en sväng. Nu har dom rivit vid ytterväggarna i två rum till. Det går verkligen undan. Nu vet vi ju inte alls vad dom ska göra när dom är klara med rivningen. Jag lägger upp bilder från telefonen sen så får ni se hur det ser ut nu=)
 
Imorn blir det en lång dag för lilla mig. Först blir det öppning på jobbet sedan hem och gå med Aska innan det är dags att gå till frissan. Sen hinner jag bara vara hemma en kort stund innan det är dags att gå till jobbet igen. Vi ska ha samtal nämligen. Får se om jag tittar in här sen när jag kommer hem=)  Gör det iallafall senare ikväll med bilder!!
 
 



Grattis...
Publicerat den

... till min fina mamma som fyller år idag<3 Jag ringde såklart i morse med men tycker hon är värd lite bilder här med. Bjuder på lite bilder från våran härliga resa till Alanya 2011=)
 

Hade varit kul att göra en ny resa en annan gång med mami=)
 



Måndag...
Publicerat den

... och det har varit en bra måndag. På min och Askas morgonrunda i morse var det rikitgt kallt men samtidigt skönt. Jag började inte förens 9 idag och det är ju alltid skönt att ta det lugnt på morgonen. Jobbdagen har gått väldigt snabbt och vi har fått mycket gjort. När jag sedan slutade halv 6 mötte jag Rikard och Aska som var ute på promenad. Jag åkte hem och började med dagens middag som blev soppa och pannkakor. Riktigt smarrigt. Efter maten satt vi ner en stund innan det var dags att gå till huset och inspektera. Nu har dom fått bort alla syllarna i vardagsrummet, men det är ju fortfarande mycket kvar:S imorn tänkte jag att jag och Aska skulle gå dit på morgonpromenaden och se om dom är där. Hade ju varit kul att se lite människor där än att bara se det som sker=)
 
Nu ikväll blir det lugnt med lite TV tittande och stickning. Rikard gick just ut och sprang en runda. Han är så duktig så, han måste ju komma igång nu. Det är ju trots allt bara 2 månader kvar till Göteborgsvarvet. Jag hann ju inte anmäla mig i år heller :P
 
Måste ju lägga upp bild på Rikards köttbullar=)



Då var det...
Publicerat den

... återigen söndagskväll och helgen är snart slut. Vi har faktist varit effektiva även idag med packning och flytt av saker. Jag stor för packningen och Rikard för flyttningen. Känns sådär lagom kul att bo i ett kaos nu i några veckor men sen kommer vi ha vårt hus och få det exakt som vi vill. Hoppas hoppas bara nu att dom hinner klart med det som dom ska innan vi ska lämna lägenheten.
 
Utöver pack och flytt har vi inte gjort så mycket. Jag har stickat en del, sått lite fröer och sen har jag såklarrt tagit mig mitt söndagsbad. Till middag hade vi stuvade makaroner och hemlagade köttbullar och det var Rikard som stod för kockandet. Jag gjorde iof köttfärssmeten och rullade köttbullarna.
 
Efter middagen tog vi en promenad med Aska och nu kollar vi "Så ska det låta". Blir väl sängen snart med=)
 
Mitt lilla "växthus"



Idag...
Publicerat den

... har vi agerat flyttkalrar och det gick bra. Nu på eftermiddagen har jag packat lite lådor och Rikard kör lite grejer från förådet till huset. Lika bra att vara effektiva nu när vi har tid. Tänkte nog attd et blir lite pack och fix imorn också. Dock jobbar vi inte ihjäl oss, men lite ska vi allt få gjort.
 
Ikväll blir det mest bara mys här hemma hos oss. Vi ska väl såklart titta på mello och sen äta något gott med. Får se om jag återkommer något under kvällen.
 
Tänkte att jag skulle så lite nu i helgen med. Detta är från förra året när jag sådde tomater, citronmeliss och basilika. Det blir lite av det även i år och såklart lite nyheter!!



Fredagskväll...
Publicerat den

... vilket känns väldigt skönt. Idag efter jobbet så åkte jag in till stan och kollade lite. Handlade inte så myclet utan det blev mest gluttande. Köpte mig iallafall lite godis och så. Nu har jag vilat en stund och vi ska strax sätta igång med maten. Hemmagjord pizza står på menyn ikväll. Blir sedan en kväll i soffan. Imorn ska vi hjälpa Camilla som ska flytta. Får se om vi hinner mer men något mer får det nog bli. Vi måste verkligen börja planera flytt och packning. Det är ju dock inte riktigt läge att flytta än men hela nästa helg är vi ju iväg. Det är ju nämligen dags för mig att fylla jämnt så då vill jag inte vara hemma och framförallt inte packa inför flytt. Får se var det bär hän=)
 
Önskar er alla en trevlig helg iallafall=)
 
Coolaste hunden i stan<3



Ska man...
Publicerat den

... börja känna oro över att dom inte är och bygger i huset. Det är frågan som surrar i mitt lilla huvud nu, men det är väl bara gilla läget kan jag tro. Rikard ska ringa och prata med dom imorn!!

Idag har vi varit ute mellan 10 och 2 på jobbet. Riktigt gott har det varit. Sen när jag slutade så var det tvätt som gällde så jag har haft fullt upp sedan jag kom hem. Nu blir det snart sängen så man orkar jobba imorn igen:)

Dagens bild är från min och askas promenad när jag slutat!!




Tisdagskväll...
Publicerat den

... Vilket betytt träning för mig och aska i några veckor. Idag var sista gången vilket känns ganska skönt, eftersom det blir lite stressigt för mig. Idag var vi bara där och pratade och hängde för jag tyckte inte aska såg helt fräsch ut. Så nu blir ett back on track täcke på i natt och även benskydd. Hoppas på att det bara var inbillning och att det inte blir något värre.

Jag ska snart sova nu och ladda inför morgondagens öppning. Eftermiddagen blir intensiv med tvätt, fix och sen ska jag ner till en butik i byn och köpa mascara och lite annat. Hoppas ni alla mår bra?!




Premiär...
Publicerat den

... cykelrunda på morgonen har jag och aska just varit på! Riktigt skönt var det och vi var ute i ca 40 min. Var förbi huset för att se om hantverkarna var där men icke. Hoppas denna paus inte blir alltför lång. Vi har bara 3 veckor på oss nu innan vi blir hemlösa. Jaja det är väl vara att gilla läget:S




Ytterligare en...
Publicerat den

... lång arbetsdag till enda. Jag jobbade till 16 men fick jobba också 17.30-20. Nu ska vi nämligen ha utvecklingssamtal och dessa måste ju förberedas. När tiden då inte finns under vanlig arbetstid är det bara att gilla läget;)

Har iallafall varit hemma en stund och då har jag stickat faktist. Nu har jag lagt mig i sängen och får väl se hur länge jag håller mig vaken.

Ibland saknar jag mitt blonda hår;)




Jag har...
Publicerat den

... haft en bra söndag. Som sagt var Rikard snäll och åkte själv och fixade golvet. Hoppas nu verkligen att det vi har nu räcker. Jag fixade lite här hemma under tiden han var iväg. Jag stickade lite, men nu måste jag ha lite hjälp för jag förstår inte riktigt mönstret. Tur jag ska träffa Ann-Sofie imorn, hon är ju min coach nu när jag ska prova göra ett helt mönster. Sen har jag städat och fixat också. Jag lagade piroger till middag och de blev riktigt goda. Blev ganska mycket så tror vi får äta piroger stor del av denna veckan. Inte mig emot dock.
 
Nu har jag just tagit mitt söndagsbad och tänkte snart lägga mig och läsa.lite. Har inte blivit mycket av det på sistone tyvärr. Sen måste jag ju vila upp mig för en ny arbetsvecka. Ja eller det måste väl de flesta nu när det är söndag.
 
Juste, jag och Aska var ute på en lång och skön promenad innan. Hade inga batterier i min telefon så tyvärr inga bilder därifrån men jag kanske kan bjuda på det imorn istället. Jag är så himla glad att våren verkar vara påväg nu. Känns lixom inte ens jobbigt att gå ut på morgonen när det är fint väder. Hoppas det håller i sig hela veckan.
 
När, nu ska jag stänga ner datorn. Önskar er alla en härlig start på veckan iallafall=)
 
Förra våren när vi var ute på en skön promenad på stranden!!



På pappas begäran...
Publicerat den

... kommer här bilder på när väggarna i huset (svävar). Även bild på hur det ser ut i vår hall;)

Rikard var snäll och lät mig vara hemma när han åkte till Malmö och köpte golv. Jag ska istället ta tag i städningen här hemma men först lite stickning och Vasalopp!




Intensiv lördag...
Publicerat den

... blev det lite mot min vilja. Vi var ju och kollade på golv och gjorde några ärenden på stan. Sedan körde vi i lugnan ro hemåt och väl hemma kollar jag lite om golven vi tittat på. å visar det sig att just de golven vi bestämt oss för låg på kanpanj som går ut nu i helgen så det var bara att köra in till stan igen. Såklart fanns där inte tillräckligt mycket golv där vilket betyder att vi måste iväg imorn igen. Och då får vi nog åka till Helsingborg istället :S Jaja bara gilla läget. Tyvärr är det ju så att golvet ska utgå så vi måste verkligen fixa det imorn så att vi är säkra på att få tillräckligt. Ush jag är inte alls sugen att åka iväg igen men vi måste ju göra det.
 
Annars har jag stickat en del och när vi var och lastade av golvet i huset så passade vi såklart på att titta till hur bygget går. nu är alla innerväggar upplyfta på klossar så det ska bli intressant att se hur dom ska göra nu i veckan som kommer. Lägger in bilder på det imorn!
 
Såhär ser golvet ut=)
Bild lånad från google



Fredag...
Publicerat den

... och kan man vakna av något härligare än att solen skiner. Tror nästan inte det. Jag och Aska har just varit ute på en lång och härlig promenad och snart är det dags för mig att gå till jobbet. Jobbar till halv 6 och sen ska jag till Elin ikväll på smyckesvisning. Skönt att komma iväg ibland. Rikard han ska spela match och Aska ska få vara hos "farmor" en stund.
 
Igår kväll var vi i huset igen och nu är allt golv upprivet. Känns som dom är riktigt snabba men det är kankse skenet som bedrar. Nu ska man ju få se det hela byggas upp igen och det ska bli spännande. Igår kväll han jag även med att sticka en bit, det tar sig=)
 
Helgen blir det lite av varje för oss. Imorn blir det nog en shoppingtur, städning och mys. Får se om vi under helgen också sätter igång med packning. Lika bra att börja ju för tiden går ju lixom.
 
Näe, nu är det dags att sticka till jobbet. Önskar er en bra fredag och en bra helg=)