Lite drygt en månad...
Publicerat den

.. har gått sedan sist jag skrev och jag kan ju säga att väldigt mycket har hänt sedan dess. 
 
Den 10 juli kom lilla Nicole till världen kl 8.54. Hon förlöstes med kejsarsnitt och det var en väldigt märklig känsla, men samtidigt var det väldigt fint. Och man slapp smärtan som det var att föda normalt även om det inte helt var en dans på rosor. När det var dags för Isabell att första gången möta lillasyster var det kärlek vid första ögonkastet. Hon var så försiktig och omtänksam redan från början. Hon sov hos moster första natten och sedan hämtade Rikard henne morgonen efter. Sedan var jag och Nicole kvar några dagar till på BB medan Rikard och Isabell sov hemma. De var dock inne hos oss varje dag. På måndagen var det dags att åka hem och det var såklart mysigt. 
 
Direkt vi kom hem så mådde jag ibte så bra utan vilade mest. Sedan på onsdagen blev jag inlagd igen efter komplikationer från operationen. Det blev såklart väldigt omtumlande för hela familjen när jag och Nicole återigen bodde på sjukhuset medan Isabell och pappa var hemma. Man kan ju ställa sig frågan varför jag ska drabbas av allt men det är väl otur. Vi låg inne till på lördagen jag och Nicole och jag behöver väl kanske Inte säga att det var väldigt skönt att gå komma hem!
 
väl hemma har det blivit massor av familjemys. Min mamma var här en vecka och det var såklart jättemysigt. Vi har inte haft jättemycket besök annars i början, men nu sista veckan har det blivit fler. 
 
Idag har vi ha kalas här hemma för vår nästan 2 åring. Hon fyller ju inte förens på fredag men vi valde att ha kalas idag. Lill-loppan fick såklart massor av fina presenter bortskämd som hon är . Hon har fått pippihus, sjörövarskepp till pippihuset, möbler och gubbar till huset, kläder, morgonrock, alfonsböcker och gosedjur, pippi-påslakanset, pippi-väska, presentkort m.m. Som ni märker är det väldigt mycket pippi och det är just pippi som gäller här hemma nu. Isabell fick klart inte presenterna av oss idag, utan de får hon såklart på fredag. 
 
Imorgon börjar Rikard jobba igen så då är det dags för tjejligan att hitta nya rutiner. Det blir ju säkert en massa utelek men förhoppningsvis kan vi vara inne lite med. Är ju lättast att mata Nicole och så inne. Sen fick Isabell ärva kusinernas duplolego så det kan jag tänka mig att hon vill leka en del med. 
 
Tänkte jag bjuder på lite bilder på mina fina tjejer bl a!
 
Nykläckt lillasyster
Sover och sover
Syskonmys
Mitt i allt det tunga på sjukhuset tas denna bild när jag är på undersökning. värmande värre
Provar lillasysters mössa
Gäsp
Tar hand om lillasyster
Isabell på 1 augusti, Schweiz nationaldag
Läser för lillasyster, Pippi verkar dock mer intresserad
Vi fick en hel spann med blåbär av grannen. Mumsigt värre!!!