Deppig...
Publicerat den

... blev jag idag när jag fick sms av Rikard som skrev att Aska hade ett sår på tassen. Nästan varje år får hon det och det är bara så drygt. Vi får nu ha bandage på henne och så men hur lätt är det att hålla torrt nu när det är så härligt väder ute. Jag blir så ledsen att hon alltid får ett sådant sår varje år. Nu när vi äntligen var igång med spårandet och allt. Åker kanske till klubben iallafall ikväll och tränar lite lydnad på gräset. Där verkar hon inte tycka det gör ont att gå iallafall.
Som plåster på såren ska jag nog åka till stan och spana lite. Har några grejer som jag hade behövt och måste till apoteket och handla till lilla Aska.
Hoppas jag kan åka iväg ikväll, annars får det bli mys här hemma istället=)



Long time no see...
Publicerat den

Har verkligen haft annat i tankarna än att blogga. Snart kommer jag dock förhoppningsvis att ha en hel del att skriva om. Avslöjar dock inget förenom någon vecka eller två. De flesta av er vet dock redan vad det handlar om, och nej jag är fortfarande inte gravid. Det ärdock en grej somhar ganska stor ppåverkan på våra liv!!
 
Annars hardet inte hänt mycket på sistone. Har blivit en hel del spårat med Aska, lite fars dag firande med efterrättsbuffe, jobb, utbildningar och säkert massa mer. Har  varit liye duktig också och knepat och knåpat lite med alla foton från bröllopet. Saknar dock alla från våra vänner som var där=) Vi vill ha alla bilder/filmer vi kan få!!
 
Ser att det är många som är inne och läser trots att jag inte skrivit på länge. Vad vill ni läsa om?!
 
Nu ska jag kolla klart på 112 och sen kanske lite mer TV innan det blir nanna kudde!!





Long time no see...
Publicerat den




Bloggtorkan...
Publicerat den

... har fortsatt sedan sist och jag har ingen motivation alls att skriva något. Hoppas det kommer tillbaka igen för egentligen gillar jag ju att blogga.

Mycket som händer nuförtiden iallafall. Jobb såklart sen blev jag sjuk i slutet på förra veckan. Kände på mig att det var påväg och jag hade rätt. Har jobbat som vanligt trots förkylningen.

Ikväll är vi i Hässleholm hos svärfar med familj. Mysigt som alltid om än lite segt att titta fotboll. Jag gör dock mest annat men man for ju lyssna iaf;)

Imorn tänkte jag ta lite komp på eftermiddagen och umgås med min man. Sen blir helgen ganska lugn. På lördag kväll ska vi vara hundvakt åt lille Sigge igen. Sen på söndagen ska jag och aska ut och spåra och Rikard ska se fotboll. Annars har vi inget planerat vilket känns skönt.

Dagens bild är på lille Sigge från förra gängen jag passade honom.