Packat klart...
Publicerat den

... tror jag att jag gjort nu. Det är ju alltid svårt när man ska iväg och inte riktitgt vet vad vädret blir. Som det ser ut kan det komma någon regnskur men på något ställe står det att det ska bli ihållande regn. Hoppas verkligen inte det för då kommer jag bli blöt. Men men, det är ju bara vatten isåfall! Det värsta är fötterna för jag har inte jättemånga skor att ha. Har nu ett par sandaler med mig och tänkte ta tygskor på mig. 
 
Nu sitter jag och kollar på Sommaren med Göran. Blir nog en ganska tidig kväll för mig. Har haft lite huvudvärk inder dagen men jag tror det har varit vädret. Senaste dagarna har det ju varit väldogt växlande och idag har det varit riktigt kvavt.
 
Imorn blir det ju tågresa i 4 timmar och sen blir det väl en tur på stan. Sen på kvällen ska vi till min bonusbror med familj. Ska bli skoj att träffa dom igen. Lördag blirndet ju stan hela dagen när Rikard springer och sen
 
på kvällen blir det nog bara mys hos mamma. Sen åker vi ganska tidigt på söndag igen så det blir lite av en snabbvisit!
 
Härlig bild på mig och min mamma en sommar för några år sen;)



Då laddar vi...
Publicerat den

... för sista dagen jobb denna veckan. Jag börjar halv 8 så snart dags att hoppa på cykeln. Aska och jag har redan varit ute och gått en halvtimme ungefär. Ikväll har vi personalmöte på jobbet så dagen kommer nog bli ganska lång. Jag hinner dock hem och ta igen mig en stund innan det är dags för mötet vilket är skönt. Ikväll måste jag också packa inför helgen. Är som en igel att kolla hur vädret ser ut och det verkar ändå helt okey. Dock vågar man inte ropa hej riktigt än.
 
Näe, dags för jobb!! Hoppas ni alla får en bra dag;)
 
Dagens bild är från en härlig dag i schweiz 2010



Nymålade...
Publicerat den

... naglar sitter jag nu med. Tänkte att nu fick det bli lite sommarfix. Min förhoppning är att jag ska kunna ha sandaler på mig i helgen och då måste man ju ha fixade naglar. Så nu är fingrarna och tårna lite ömtåliga en stund. Idag har varit en riktigt seg dag. Jag var trött redan i morse och kände att jag aldrig riktigt kom ikapp så det blev vila när jag kom hem från jobbet. sen lagade jag mat till när Rikard kom hem. Bakad carbonara blev kvällens meny och det var gott. 
 
Har också pratat med en mycket fin vän idag. Ibland känner jag att två av de närmsta vännerna bor alldeles för långt bort, men det är tur att det finns telefoner. Även om man inte pratat med dom på mycket länge så känns det som igår så fort vi hörs. Det jag saknar dock är att inte kunna träffa dom när jag vill ;(
 
Imorn är det som fredag för mig eftersom jag inte jobbar på fredag. Känns riktigt skönt och lyxigt att jag sista veckorna bara haft 4 dagars veckor. Nästa vecka blir det också en kort vecka och sedan blir det några vanliga veckor innan den efterlängtade semestern kommer. Rikard jobbar ju bara några veckor till och sedan har han sommarlov. Ni kan tro att han ska få ta hand om mig då;)
 
Min framtida serviceman;)



Det gick...
Publicerat den

... ändå att klippa gräset. Det regnade inte mer och sen kom solen fram, så jag pch Aska gick ut ochbklippte hela geäsmattan. Kanske inte det smartaste med tanke på min rygg, men det behövdes. När jag var klar med gräsmattan så gick jag och Matilda ut på en långpromenad med hundarna. Kanske inte heller det smartaste att göra men attans vad skönt det var. Helt plötsligt kom Rikard gåendes på vägen, han hade åkt hem tidigare än planerat. Väl hemma igen så ringde pappa och vi pratade en lång stund. Nu sitter jag i soffan och tittar på "Biggest looser" men jag tänkte snart gå och duscha och sedan bädda ner mig i sängen. Är ganska sliten och öppnar ju imorn  jag måste ändå sova tidigt. 
 
Imorn ska jag iväg till skolan med de barnen som ska sluta hos oss. Ska bli spännande att se hur det ser ut där;) 
 
Fin nyklippt gräsmatta;)



SÅKLART...
Publicerat den

... började det regna just som jag insåg att jag faktist kunde ta en timmes komp och gå hem och klippa gräset. Känns som jag har tur med det just nu. Får väl se om det kommer mer för annars kanske jag kan gå ut och göra det sen ikväll. Nu blir det istället snart att hitta på något att äta och sedan fixa innomhus. Dagen idag har gått väldigt snabbt så det känns verkligen inte som att klockan är halv 6 snart!!
 
Återkommer ikväll igen om hur det gick med gräset;)



Då sparkar vi igång...
Publicerat den

... ännu en härlig dag. Ska strax sticka till jobbet och där blir jag kvar till 18 med undantag för en lunchrunda med lilla hunden. Tror att det blir en ganska lugn dag på jobbet med lite fix och så. Hoppas på att solen kan kika fram också så det blir sådär extra härligt att vara ute!
 
Ikväll är Rikard iväg så jag får roa mig på egen hand. Får väl se vad jag ska hitta på men något finns där alltid att göra. Kanske tar en dans med gräsklipparen om det nu inte regnar. 
 
Måste ta pch leta fram lite skor och annat att ha med till Stockholm med. Kan ju inte ha så många av mina vanliga skor men något ska jag allt leta fram. Det ser ut som att vädret kommer vara på vår sida detta året iallafall;)
 
Hoppas nu ni alla får en bra tisdag;)
 
 



En lugn och skön...
Publicerat den

... kväll har jag haft idag. Jag jobbade ju till 17 men blev kvar lite på jobbet och pratade med Matilda eftersom regnet öste ner och jag inte hade lust att cykla i det. Väl hemma så var jag ute med Aska en sväng innan Rikard kom hem. Han gav sig ganska direkt iväg på en löprunda tillsammans med Aska medan jag lagade mat. Sen kom Rikards pappa förbi en snabbis med. Efter maten slängde jag mig i soffan och där har jag infunnit mig till nyss. Har stickat en hel massa och nu är bakstycket på det jag gör färdigt. Nu blir det till att börja med framstyckena så jag kommer ha att göra på tågresan på fredag! Visar bilder sen när det hela är klart men jag kan avslöja att det är ett klädesplagg i format mindre som det är tänkt att bli!
 
Dagens planering på jobb gick bra. Dock är det inte optimalt för mig att sitta så länge och då särskilt inte som man nästan har ett 10 timmard pass. Nu blir det mest till att avsluta det vi håller på med och göra avslutet för de som slutar så bra som möjligt;)
 
Vad ska man göra på årets midsommarafton mån tro?!



Uppe...
Publicerat den

... och har just kommit tillbaka från min och Askas morgonpromenad. Riktigt skönt väder ute om än lite kallt. Man kan knappt förstå att det är 1 juni på lördag när man fortfarande behöver ha jacka på alla morgonpromenader. I helgen är det återigen dags för Stockholm maraton. Nej, ni behöver inte vara oroliga, jag ska INTE springa. Men jag kommer att vara den bästa hejjarklacken som alltid;) hoppas bara vädret detta året blir bättre än förra, då det var 3 grader, spöregn och blåst. Jag röstar för sol och typ 20 grader, det hade varit bra åskådarväder;)
 
Nu ska jag iallafall bege mig mot jobbet. Har laddat hela natten så det ska nog gå bra!! Hoppas ni alla får en bra start på veckan!
 
Min trogna vän<3



Det börjar...
Publicerat den

... mer pch mer lokna ett hem här hemma nu. Idag har vi varit och handlat lite olika saker och sen har vi fixat och donat här hemma. Vi har nu gardiner i alla fönster (ja jag vet att det tagit sjukt lång tod, men vi har prioriterat annat), blommor i alla fönster, lister i alla rum, utemöbler till en av uteplatserna samt en hel del annat. Känns riktigt bra och bättre blir det vi har nog bestämt nu vilka utemöbler vi ska ha till den "riktiga" uteplatsen. Det är verkligen inte billigt men vi får se det som en engångskostnad. Tanken var att vi skulle klippa gräset idag också men regnet gjorde det omöjligt. 
 
Jag har också bakat mitt första bröd här i huset. Riktigt skönt med så mycket bänkytor kan jag lova. Imorn blir det planering på jobbet vilket betyder att jag får en väldigt lång dag. Jobbar 7.15-17 så det är lite drygt. Får väl se om jag kan klippa gräset sen på kvällen eller ej;)
 
Nu ska vi kolla på Wallander och sen blir det sängen. Hoppas nästa vecka blir lika bra som denna varit;)
 
"Barnrummets" fönster i nuläget;)



Utflykt...
Publicerat den

... är vi påväg på nu! Först ska vi åka till min syster och lämna en såg som vi lånat. Sedan blir det stan och eko för att inhandla diverse saker. Hoppas bara det inte tar hela dagen för jag vill hinna pula lite hemma med! Vädret idag är ingen hit kan jag lova, grått och trisst. Tur vi gjorde lite utejobb igår. Hade inte funkat att såga och ha oss idag;)




Film...
Publicerat den

... tittar vi på här hemma nu. PS I love you går ju på Tv och det blir vår kvällsunderhållning. Middagen blev mycket lyckad och allt smakade bra. Aska fick gnaga av det sista från majskolven och undra om hon blev glad;P hon älskar verkligen majs den hunden. Efter middagen gick vi på långpromenad med Aska och jag passade på att plocka lite liljekonvaljer. Det är en av mina favoritblommor de så nu gäller det att passa på!
 
Premiärmiddag utomhus;)
 
Mums!
 
Fint



Äntligen...
Publicerat den

... kan vi nu säga att vi är klara med listerna.  några ställen måste vi dock fixa lite bättre men i det stora hela är det klart! Gick faktist riktigt bra för oss idag! Jag har också hunnit med att rensa lite ogräs och nu sitter jag nyduschad och fräch i solen och bloggar! Börjar kännas nu att snart kan vi verligen njuta av vårt hus och fina trädgård och inte bara jobba!
 
Igår var jag helt slt när jag kom hem från jobbet. Kändes nästan som jag höll på att bli sjuk men jag verkar ha klarat mig även denna gång! I vilket fall blev det en mycket lugn kväll. Rikard var snäll och lagade mat och sedan slappade vi bara på soffan;)
 
Nu tänkte jag snart sätta igång med mat för ikväll. Vi ska grilla grillspett och till det blir det klyftpotatis, vitlöksbröd, tomatsallad och sås. Tror det kommer bli riktigt smarrigt det;)
 
Ni skymtar kanske en till som njuter i trädgården?!



Slappar...
Publicerat den

... just nu i soffan efter en ganska intensiv dag. På jobbet var vi i en gymnastikbyggnad och det var som alltid trevligt! Barnen älskar verkligen att vara där vilket såklart är roligt med. Sen blev vi i personalen lite irriterade återigen på vårt kök. Det har varit så mycket strul med det senaste tiden. Dagens irritationsmoment var att vi till vår soppa inte skulle få någon macka till barnen. Jag ser bara till mig själv och äter jag soppa så vill jag ha en macka till och det tycker jag också att barnen ska ha. Sen att soppa just kanske inte är barns favoritmat gör ju inte saken bättre.
 
Har fixat med lite saker här hemma med. Skruvat ihop den sista hyllan och har också plockat upp dom sista kartongerna. Jag ser ett slut på detta=) Sen när Rikard kom hem fixade han mat och sedan gick vi en långrunda med Aska. Mysigt i det fina vädret. Tog några bilder på vägen!!
 
Nu tänkte jag sticka lite medans jag tittar på TV!



En härlig start...
Publicerat den

... på dagen som alltid när man går morgonrunda med Aska, solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag ska strax cykla till jobbet och hoppas det fina vädret håller i sig under dagen;)

I eftermiddag blir det fix hemma och jag tror minsann det kommer hålla igång under hela kvällen om jag känner mig själv rätt;)




Ikväll var det återigen...
Publicerat den

... dags att träffa mitt stickgäng. Lika trevligt som alltid. Jag stickar ju mest bara fram och tillbaka men ändå alltod kul att ses. Annars har dagen inte erbjudit mycket. Jag öppnade på jobbet och sen när jag kom hem gick jag med Aska. Sen ålte vi och hämtade ut lite spännande paket. Men som vanligt med våran tur just nu så var där ju fel på något så nu har lilla Heidi tagit till den lite argare tonen. Börjar lixom tröttna på att det alltid blir strul för oss;)
 
nubska jag strax sova. Imorn blir det jobb och sen måste det städas på kvällen. Det skulle ju vara kvällens to do men det var ju för jag missat stickkvällen lite! Får se om det blir lite plockat också här och var;)
 
Stooora kartonger;)



Blev inget...
Publicerat den

...personalmöte ikväll av olika anledningar. Jg blev dock inte ledsen för det. Fick istället en massa gjort här hemma. Nu börjar kontoret bli helt klart, jag ska bara sy upp några gardiner imorn och sen ska det städas av. Vi väntar nog lite med att sätta upp saker på väggarna så att vi är helt säkra på var vi vill ha alla sakerna. Jag städade kök pch badrum med innan, men sen kom som sagt kontoret emellan. Får bli att jag städar övriga huset imorn istället. Då kanske jag kan få lite hjälp av mannen min också;)
 
Glykosbelastningen innan idag gick som sagt bra. Drygt bara att sitta och vänta men nu är det gjort. Jag blev gokänd! Bokade in lite nya tider samt så fick jag information om föräldrautbildningen. Sen när jag var klar var jag först på stan en vända och sedan åkte jag och storhandlade på maxi. Blev en massa handlat men det behövdes. Fick också med mig en skottkärra hem.
 
Imorn är det jobb som gäller igen. Jag öppnar så det blir junen tidig dag! Bra för då hinner jag göra massor sen på eftermiddagen ju;)
 
I helgen tror jag att vi ska iväg och köpa lite nya blommor och kanske eventuellt lite utemöbler. Vi har två plaster att ha utemöbler på så måste ju snart börja fylla dem. Vi måste köpa en till solstol med sen, men det blir nog när det blir varmare. Blommorna vi behöver är inomhus, för våra vi hade räcker inte riktigt;)
 
Näe, nu blir det lite tv tittande innan jag ska sova;) hoppas ni alla mår bra?!
 
Det börjar arta sig, om n det är lite stökigt än;)



Nu är det gjort...
Publicerat den

... och nu är det bara väntan kvar. Det var inte gott men det var ändå mycket bättre än vad jag gjort förut!

Idag går mina tankar till min syster med familj som inatt förlorat en mycket nära anhörig. Ush vad jag lider med dem men ändå kanske det skönaste för den personen❤




Trädgårdsmästare....
Publicerat den

... har jag lekt idag. Jobbade till 3 tiden och sen när jag kom hem så gick jag en promenad med Aska. Direkt vi kom tillbaka så höll vi till i trädgården. Jag rensade våra få rabatter och tog bort löv från krukor. Jag tog även bort ogräs från plattorna på framsidan så nu är där snyggt och fint. När Rikard kom hem lagade han mat och sedan gick vi på en långpromenad. Riktigt härligt! När vi kom hem igen så städade Rikard garaget lite och jag fortsatte städa vid entren. Tog slangen och spolade av när jag ändå höll på med! Nu har vi just kommit in och landat i soffan. Jag tänkte snart äta något och sen gå och duscha.
 
Imorn ska jag göra den beryktade glykosbelastningen. Är inte särskilt orolig, men drygt att inte få äta något på morgonen. Får se om jag går på stan en stund sen med. Jag ska i vilket fall inte till jobbet efteråt. Fast på kvällen har vi personalmöte så helt ledig är jag ändå inte. 
 
Idag har min rygg barit allt sämre med. Jag har nu börjat få ont även på andra sidan an ryggen och det är lite drygt. Måste verkligen försöka vila, men jag har så svårt för det. Hoppas bara det inte blir värre för då kommer det snart inte bara vara kvällarna som är tuffa. Dagarna har ju hitintills varit helt okey, men det var det inte idag!
 
Näe, nu stämplar jag ut för idag;)
 
Har jag visat vår söta lekstuga föresten?!



VM- guld...
Publicerat den

... grattis SVERIGE!!!! Får även gratulera Schweiz till silvret!!!




Nu laddar vi...
Publicerat den

... snart för VM final. Jag är hemma igen och tänkte sticka lite nu till TV tittandet. Rikard kom och hämtade mig innan i stan och där var även Anna och hundarna. Mysigt att få se Aska igen. Vi åkte förbi Rikards pappa och Camilla med påvägen hem. Sen vidare till Maxi och handla lite innan vi körde hem.
 
Väl hemma lagade Rikard mat och jag skrivade ihop mina klädhängare. De blev riktigt bra och jag tror att det kommer bli en bra lösning.
 
Skönt är det iallafall att vara hemma igen. Blir ju inte likadant när man är borta och inte kan sova när man vill och hur länge man vill. Även om det såklart är mysigt att vara hos mamma och Roffe, men det blev för mycket folk med 5 gäster för min smak. Närsta gång vi är där är det ju bara 3 som åker=)
 
Näe, nu ska jag titta TV och kanske ta och unna mig lite glass sen till matchen. Det kan man vara värd!!
 
Fina Aska i förra lägenheten<3



En härlig lördag...
Publicerat den

... är snart till ända. Det har verkligen varit en mycket härlig en. I förmiddags var jag och mamma nere i stan och shoppade lite. Hon har ibland lite dålig inverkan på mig för jag shoppar alltid alleles för mycket. Dagens inköp blev inte bhar, trosor, byxor och några klädhängare som vi ska ha i sovrummet. Jag har nämligen stört mig länge på att jag inte har någonstan att hänga alla kläder på. Så nu är det inhandlade iallafall;) mamma köpte likadana till deras sovrum. Vet dock inte om dom blev godkända i detta huset. Eller vad säger du mamsen?
 
På efterrmiddagen var vi ute hos min bonusbror med familj. Väldans trevligt även där! Kollade på hocken oxh oj va kul att Sverige är i final. Sitter i detta nu och hejjar på Schweiz som verkar gå mot final även dom. Rikigt roligt även om det kan bli väldigt jobbigt imorn. Jag hejjar SÅKLART på Sverige men vet att det är andra i min närhet som hejjar på Schweiz. 
 
Nu blir det iallafall Eurovision här hemma! Får se hur länge damen orkar vara vaken men det ska nog inte vara några problem. Imorn vid lunch åker jag hemåt igen.  
 
Måste även säga grattis till min fina man som idag genomfört Göteborgsvarvet i värme på den braiga tiden 1.36.44. Riktigt imopnerande med tanke på att han inte kunnat träna så mycket. Vi har ju haft lite renovering och fix i vårt hus!
 
<3



Dagen...
Publicerat den

... har inte varit rolig alls. Jag hade verkligen tufft och det kändes jättedumt att jag var den som bröt ihop helt och hållet. Jag orkade inte ens med fikan efteråt utan stod bara och väntade. Känns onge bra alls, men inte mycket att göra åt. Undrar verkligen för vems skull man gör det för det känns ju inte direkt bättre efteråt. 
 
Nog pratat om det, imorn blir en fullspäckad dag. Ska bli verkligt skönt att inte behöva åka så mycket bil iallafall. Jag tänkte ge mig iväg ner på stan på morgonen och får se om mamma följer med! Har lite smått jag skulle behöva och en affär som jag vill kolla in. Sen på eftermiddagen ska jag utvtill Fredrik och Linda och barnen. Fredrik kommer dock inte vara hemma men jag får ju iallafall träffa Linda och barnen. Ska bli skoj att se hur deras utbyggnad har blivit. 
 
Imorn är det ju även semifinal i hockeyn. För er som inte vet så är jag en ganska inbiten hockeysupporter till tre kronor och jag brukar följa åtminstone vm och os turneringar. Hoppas verkligen att det går bra för dom då särskilt när de möter de värsta av lagen. Pappa brukar alltid skratta åt mig just när det är Sverige-Finland som möts;)
 
näe, nu ska jag och mina svullna ögon gå ock lägga oss och hoppas de ser bättre ut imorn!



Nu...
Publicerat den

... är vi äntligen snart framme. Jag har sjukt ont i ryggen av att sitta så det ska bli skönt när jag kan gå igen. Tror jag kommer sova gott sen minsann. Rean har annars gått ganska så bra men jag föredrar allt tåget framför bilen.

På jobbet idag när vi firade förskolans dag så hade vi verkligen supermysigt. Vädret kunde inte varit bättre och barnen gillade 5 kampen. Jag har alltid tyckt det varit roligt med sådana speciella saker och det tror jag även att barnen tycker.

Blir nog snart sängen för mig med för jag är rätt sliten. Har inte haft någon rast och sen direkt hem och packa väskan. Sen kom Annika och vi körde direkt. Så nu vill man helst bara ha tyst och lugnt.




Tomt i huset...
Publicerat den

... känns det alltid när Aska inte är hemma. Jag var och lämnade henne hos Anna innan idag. Skönt att veta att hon har det super där även om man såklart saknar sin skrutta när hon är iväg! Annars har kvällen inte erbjudit så mycket. Jag har skruvat ihop tre hyllor till så nu är där bara en kvar. Skönt det. Vi har även plockat lite här och var och även packat upp några lådor till. Det är typ 5 kvar nu och fortfarande finns grejer som är spårlöst borta. Skumt värre. Jaja förhoppningsvis kommer det fram förr eller senare. 
 
imorn ska vi fira förskolans dag på jobbet. Vi kommer att ha lite av en femkamp och sen blir det grillning, festis och glass. Mysigt. Hoppas på att kunna gå lite tidigare så vi kan köra sen men det får vi se hur det blir med. 
 
Juste, kag var och klippte mig innan idag med. Blev till att klippa av en ganska bra bit då mitt hår var väldgt slitet. Sen skrämde min frisör nästan ihjäl mog när hon började pilla i hårbotten. Det ser nästan ut som lusägg sa hon men lugnade mig snabbt med att det var det inte. Jag är bara väldigt torr i hårbotten så nu blir det till att smörja. Tur det inte var löss, för då vet jag inte vad jag skulle gjort. 
 
Näe, nu ska jag nog snart sova så jag orkar med morgondagen. Tror den kan bli ganska intensiv nämligen!



Idag...
Publicerat den

... har vår gräsmatta fått lite kärlek och omsorg. Rikard invigde nämligen den nya gräsklipparen och den funkade fint! Aska var såklart med under hela tiden och jag tjuvtittade lite på dom där ute. Aska är för rolig när hon lägger sig just framför där Rikard ska klippa med en pinne i munnen och vill leka;)
 
Annars har det såklart blivit lite pyssel här hemma. Jag skrivade ihop en hylla och sen ställde vi iordning lite i lärshörnan. Dock tror jag att vi bestämt oss för att ha en annan typ av fåtölj just där och flytta denna till barnrummet. Men det får bli först när vi tar oss till Ikea! 
 
Imorn ska jag klippa mig direkt efter jobbet. Sen blir det lite fix hemma innan jag åker och lämnar Aska till Anna som ska passa henne nu i helgen när vi är iväg. Jag är ju i Stockholm och Rikard är i Göteborg. Skönt att man har så fina vänner som ställer upp och passar när man inte kna ha med sig den lilla damen..
 
Näe, nu ska iallafall denna damen gå och duscha. öppnar ju imorn och försöker spara lite tid på morgonen. 
 
Fick ingen bättre bild på dom två.
 
Läshörnan nu ikväll;)



Hastigt och lustigt....
Publicerat den

... hamnade jag ikväll på mitt livs första Tupperware-party. Jag handlade två saker som jag lovar att demonstrera den dagen jag använder! Jobbdagen idag gick väldigt snabbt och när jag sedan kom hem så plockade jag upp några lådor. Ett mysterium är dock att det verkar som en låda med bla pärmar är spårlöst borta. Ska bli intressant att se om vi hittar dom. Det tror jag i och för sig men nu finns där inte så många lådor kvar. Jag hoppas vi kan göra klart med listerna nästa helg så att det kan bli helt i sin ordning! 
 
ringde försäkringskassan nu ikväll med för att se hur det går med mitt ärende. De hade till den 26 e för att handlägga och sedan får jag veta hur sommaren ser ut. 
 
Den lille krabaten i magen har de sista dagarna varit helt vild och galen. Rikitgt mysigt är det och särskilt nu som man kan se det på utsidan när h*n gör sina akrobatiska konster! Spännande att se vad det blir för en som kommer ut i slutet på sommaren. Om uträkningarna stämmer är det idag 88 dagar kvar! Sista veckorna tycker jag också att min mage exploderat på utsidan... De sura uppstötningarna håller i sig men annars mår jag oförskämt bra. Enda som stör mig riktigt är ryggen/ändan på höger sida som inte verkar vilja ge med sig. Måste verkligen kontakta en sjukgymnast..
 
Ska jag göra mig blond igen eller behålla det bruna? Dock kommer det ju solblekas nu så kanske ingen ide att färga och hålla på...



Jag måste inhandla...
Publicerat den

... mig ett par stödstrumpor. Mina fötter är verkligen som fotbollar och det är drygt. Sen kan jag minnas att det är ganska skönt att ha fötterna i ett par sådana strumpor. Hade nämligen det när jag flög till Australien. 
 
Låg i badet i över en timme innan. Snacka om russintår och fingrar men oj så skönt det var. Väl klar i bardet fick det bli lite matlagning innan jag kastade mig på soffan med min stickning. Nu blir det snart sängen för lilla mig. Imorn stänger jag på jobbet. Vi har först planering 9-13 och sen är jag med barnen. Blir väl lite pyssel här hemma sen när kag slutar men jag tror faktost att jag måste dra ner lite på tempot nu på kvällarna. Min rygg är inte vad den borde och det blir inte bättre av ingen vila. Sen är jag ju sån som vill ha allt klart, men nu får jag allt lyssna lite på kroppen min. Det är trots allt ganska viktigt!
 
Häröog sommarbild på lilla Aska<3



Unnar mig...
Publicerat den

... just nu ett varmt och skönt bad. Vi har fått en hel del gjort här hemma men ännu inte fixat med gräsklipparen. Istället har vi satt lister i kontor och vardagsrum samt byggt ihop lite möbler till kontoret. Så nu till veckan kan vi nog göra av med ännu fler lådor eller kanske till och med alla;) kommer kännas grymt skönt när vi kan pricka av detta!! Nu har vi lister kvar att sätta i sovrummet och i hallen samt lite slutfix. Det är verkligen ingen hit kan jag lova och det sätter en verkligen på prov när man gör det. Men som sagt, det kommer bli väldigt skönt när det är klart!!

Nu ska jag njuta i mitt bad och ta hand om mig;) blir lite skönhetsvård också tror jag bestämt!!




En intensiv dag...
Publicerat den

... är nu till enda och jag ska snart sova. Vi var och köpte en gräsklippare innan idag så det får väl bli morgondagens arbete, att få ihop den och klippa gräset! Vi var ju sedan på släktträff och det var trevligt. Väl hemma igen så kollade jag lite hockey innan våra gäster kom tillbaka från sin dagsutflykt. nu ikväll har vi spelat lite spel och umgåtts och bara haft det lugnt. 
 
Imorn tänker jag även att vi ska hinna lite lister och så, så att vi kanske kan komma igång i kontoret lIte. Det beror väl med på hur mycket tid vi har till jobb, för gräset måste nästan göras vid. Till veckan har jag inga åtaganden på kvällar (ännu så länge) så vi borde hinna med en hel del pyssel här hemma då med!
 
Syskonen idag!!
 
Våran lilla goding<3



Besök...
Publicerat den

... har vi här hemma nu. Det är ett gäng från Mariestad och det är trevligt att ha lite folk hemma. Dock kommer det ju lite olägligt men vad ska man göra, man får ju ställa upp. I och för sig ganska skönt att ha en riktigt lugn kväll med spel, god mat och ingen renovering. Vi drar väl igång igen på söndag kan jag tro! 
 
Imorn väntar släktträff med Rikards familj. Det är en gång varje år och brukar vara ganska trevligt. Aska får åka med för annard blir det så länge för henne att vara själv. Nu kan vi ju gå med henne och så där! Är vi sedan ute sp kan hon ju vara med. 
 
idag har annars varit en ganska seg dag. Jag var sjukt trött i morse och ville inte alls upp och jobba.. Men det gick bra när jag väl var där!
 
Nu ska vi sova. Våra gäster ska iväg och springa ett lopp imorn så dom måste ju vara pigga! Och jag lägger mig ju oftast kring denna tiden ändå!



Sista rummet...
Publicerat den

... är nu färdigtapetserat och även det blev bra! Vi han. Även få upp några lister och flytta möbler innan det nu är dags för sängen. Jag jobbar imorn men Rikard är ledig. Han har ju dock att göra här hemma ändå! Vi ska på picknick imorn med jobbet och det ska bli mysigt!

Jag har problem med min iPad. Den säger att den ska säkerhetskopiera men den gör det inte;( någon som haft samma bekymmer?

Därför får ni här några iphonebilder sålänge! Samma hörn med några timmars mellanrum;)

https://cdn2.cdnme.se/2843101/7-3/pic_518c0895e087c30a2726ccea.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2843101/7-3/pic_518c08afe087c30a19de5539.jpg" class="image">




Idag är jag lite arg...
Publicerat den

... och det som tynger mig är inget mindre än ordet och sjukdomen cancer. För två veckor fick jag beskedet om min kusins pappa (som jag förövrigt ser begravas om en vecka) och idag fick jag ytterligare ett negativt besked. Känns som det bara kommer närmre och närmre inpå en och det tycker jag är obehagligt. Jaja nog talat om det, ska försöka skriva något positivt med.

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet. Vi har suttit med utvärdering och kvalitetsredovisning bl.a. Etter jobb var jag och hämtade tapeter och sen köpte jag mig ett par nya skor att jobba och gå i samt två klänningar. Det börjar behövas då jag börjar bli rund och mina fötter är svullna som bollar. Måste verkligen köpa stödstrumpor och se om det blir bättre.

Nu ikväll har vi haft avslutning med kursen jag hållit. Vi hade månadstävling och alla var duktiga. Dock känns det väldigt skönt att slippa vara uppbunden med kursen varje vecka. Särskilt som det nu börjar lugna sig här hemma och man börjar kunna njuta;)

Jag tänkte sova nu för att vara pigg under morgondagens tapetsering. Vi sätter nog igång direkt på morgonen för att bli klara så snabbt som möjligt;)




Tröttmössa...
Publicerat den

... blev jag nu när jag satte mig i soffan. Vi har varit ute nästan hela dagen och man känner att man inte riktigt är van vid det ännu. Sen när jag slutade och kom hem satte jag direkt igång och målade. nu är allt klart förutom en dörrkarm som ska målas en gång och en dörrkarm som ska målas gånger. Känns verkligen skönt att jag börjar se ett slut med målningen. Rikard spacklade köket och det ska han slipa och förbereda imorn kväll för sen på torsdag ska det tapetseras. Ska bli så himla skönt när även sista rummet är klart. Sen är det ju faktist "bara" lister och så kvar innan vi kan börja fixa ordentligt. Då lovar jag att bilder på alla rum ska komma så ni får se det färdiga resultatet. 
 
I helgen måste vi åka och köpa en gräsklippare och kasnke också även utemöbler. Gräset börjar verkligen växa till sig så det är ganska nödvändigt att kunna klippa det snart. Vi vill ju inte att trädgården ska se alltför ovårdad ut ju, även om det har prioriterats att få färdigt inne!
 
Nu har rikard just fixat mat till sin hungriga fru och vi ska äta!
 
Återkommer kanske ikväll igen;)
 
Snart är detta ett normalt rum;)



Lister...
Publicerat den

... är nu inhandlade till förhoppningsvis hela huset. Det gick bra för oss att få hem dom och såklart var jag tvungen att bara bära när syster min manade på. Tack igen för hjälpen Annika!
 
Nu ikväll har jag varit iväg på lite trevligheter med jobbet. Först var det ett gympapass pch jag var med på det jag kunde. Har ju dock ont i min rygg så det blir till att ta det försiktigt så att det inte blir värre. Vi samlades sedan för lite middag och det var trevligt. Nu har jag just kommit hem och Rikard har redan gått och lagt sig. Så här sitter jag ensam och kollar pånhockey! Orkar kanske inte kolla på hela tredje perioden men måste ju såklart surfa runt lite innan sängen.
 
Idag har det även blivit klart för begravningstid för min kusins pappa. Jag måste ju såklart åka upp så det blir en tripp till Stockholm nästa helg. Rikard är iväg och springer Göteborgsvarvet plus att han ska iväg med jobbet så nu måste vi snabbt itta en hundvakt till lilla Aska! Känner ni att ni kan någon dag eller hela helgen så hör gärna av er;)
 
En del av våra lister som just nu ligger mitt på golvet. Får se när vi får möjlighet att spika upp dom;) Vi har ju trots allt lite annat att stå i med;)



På begäran...
Publicerat den

... kommer här bild på hur jag ser ut idag. Nu är det svårt att dölja magen;)




Det har gått...
Publicerat den

... riktigt bra för oss att tapetsera idag. Vi kan dock ha gort en liten tabbe, men vi tycker det blev bra! Det var ju trots allt första gången vi gjorde det utan coacherna. Jag har också hunnit måla en omgång, fixa gardiner i sovrummet, plockat lite tvätt och nu har jag slagit mig ner i soffan med lite choklad. Rikard är ute och springer en runda ;)
 
Ni får min instagram bild på tapetseringen sålänge. Tänkte att jag skulle göra ett före/efter collage när vi är klara med allt! Roligare då att se hur det blev ju;
 
Före, under pch efter dagens arbete
 
Mitt kvällsgodis!! Mn får faktist unna sig lite när man jobbar så hårt;)
 
Nu tänkte jag sticka lite innan det är dags att nanna kudden min!!



Ikväll har jag unnat mig...
Publicerat den

... att sitta ner i soffan några timmar. Tittade på hockeyn och stickade och det var verkligen skönt. Kände att jag behövde det! Vaknade i morse med en huvudvärk som inte alls var särskilt rolig. Låg kvar och vilade i någon timme och tur var nog det. Huvudvärken har varat hela dagen men inte lika illa som i morse (känner mig som en gnällspik). Vi var iallafall iväg innan idag och tittade på lister. Vi har nu bestämt oss för en sort och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Tyvärr är det dock så att vi inte kommer kunna hämta dom imorn som det var tänkt eftersom affären är stängd. Jag har dock bestämt med Annika nu att vi ska åka och hämta på måndag. Hoppas på att kunna få hem alla vi behöver då så vi kan ägna tiden som är över (känns inte som det är så mycket) till att montera dem. 
 
Annars idag har jag tvättat en himla massa. Var även in till Kristianstad och köpte några mattor och lite smått. Hade en värdecheck på 100 kr som jag inte ville gå miste om. Jag har även fixat iordning och städat i tvättstugan och i pannrummet och det blev riktgt fint. Rikard har mest spacklat och förberett för imorn ska vi tapetsera;) kan bli mycket spännande det;)
 
har inte tagit några bilder alls idag så ni får hålla ut med det till imorn;)



En slagen hjälte....
Publicerat den

... har nu bäddat ner sig i sängen för att få sova. Idag har varit en sådär dag för lilla mig. Jag vaknade av att jag kände mig hängig men gick ändå och jobbade som vanligt. Kände mig piggare fram emot lunchen och inte fören nunikväll började jag känna mig lite hängig igen. Hoppas verkligen inte det är ett tecken på att jag börjar bli krasslig för det har jag varken tod eller lust med. 
 
Vi var i Hässleholm innan idag för jag tappade mina nycklar på hundklubben igår kväll. Som tur var så hittades dem idag så nu behövernjag inte vara orolig för det mer. Vi har även börjat förbereda för morgondagens tapetsering men det är inte klart än. Rikard går väl upp ochbspacklar imorn och då tänkte jag ta tag i tvätt. Först stänkte jag dock textilfärga en grej och jag hoppas verkligen att det blir bra;) Resultatet får ni när det är färdigt!
 
vi måste också åka in till stan för att titta på lite grejer som vi behöver till när vi ska montera lister. 
 
Snart är denna tapet ett minne blått. Imorn blir det nämligen barnrummet som ska få börja sin makeover. 
 
Vet inte om jag visat hur hallen blev, men såhär ser det ut än så länge;)



Känns verkligen inte som....
Publicerat den

... maj nu när man varit ute några timmar ikväll. Jag har ju varit och hållt kurs ikväll och det var verkligen ingen värme. Tur jag fortfarande inte har lagt vinterjackan. Tänker mig att kanske i helgen leta fram mina vårjackor. Fast och andra sidan känns det inte som jag behöver dom om det nu inte blir varmare. 
 
Idag hann jag också med att måla två dörrkarmar och en del av taklisten i hallen. Imorn blir det till att börja spackla pch förbereda barnrummet för lördagens tapetsering. Blir väl att vi dover ut lite och tar det lugnt på lördag morgon dock. Känns som vi båda kan behöva det. 
 
Vi kom på idag också att vi skulle deklarera så det är nu gjort. Jag får som vanligt betala några kronor medan Rikard får tillbaka lite. Kommer nog kännas gott nästa år när vi båda får tillbaka för lånen och så. 
 
Imorn blir det återigen jobb. Jag har dock sovmorgon och börjar inte förens 9 vilket är skönt! Tror inte morgondagen erbjuder något särskilt på jobbet utan mest massa mys med de härliga barnen. Skönt att man kan vara ute så mycket nu med, för på dagarna är det ju åtminstone varmt;)
 
Näe, nu ska jag nog snart nanna kudde. Känner mig fortfarande helt frusen och vill bara bädda ner mig i sängen.
Rikard hade tagit min plats nu ikväll igen. Vi är nämligen inte överrens vilken plats som är vår i nya soffan (som i och för sig ska bytas ut igen). Jag vill ha den närmast fönstret men det säger även Rikard att han vill:S
 
 



Lika trevligt...
Publicerat den

... som alltod på kvällens stickkväll. Jag har börjat med en ny sak nu och det är tänkt att det ska bli en overall till den lille skatten i magen! Känns så kul att göra sånt smått nu. Ska verkligen försöka få lite tid till pyssel nu när det lugnar sig lite här hemma. Imorn blir det målarkläderna igen. Var ju ett tag sedan men nu är det dags igen. Jag har några dörrkarmar som ska målas sista gången och några som ska påbörjas. Sen måste jag måla taklisterna i hallen eftersom de fick komma i andra hand nu när vi skulle förbereda för tapetseringen i de andra rummen. nu ska det iallafall bli gjort. Vi tänkte oss väl också börja nu imorn och på fredag att förbereda i barnrummet så vi kan tapetsera det i helgen! Det är ju mest Rikards jobb eftersom han är spackelkungen här hemma pch det även är han som får tapetsera. Jag skär väl till och limmar, men han får sätta upp dem;)
 
Nu ska jag iallafall sova lite så jag orkar med två dagars jobb! Lyxigt med såhär korta veckor!
 
Början på overallen