Familjen i fokus...
Publicerat den

... har det varit igår eftermiddag och idag. Igår var det ju läkarbesök och allt gick jättebra. Så himla imponerad och stolt över vår lilla tjej som tar allt med ro och ett leende. Vi var inom en affär som säljer pooltillbehör eftersom vår pump lagt av. Fick hjälp av en jättego farbror som sa vi skulle ta med vår pump och komma tillbaka som idag. Sagt och gjort, idag var vi där igen. Farbrorn hjälpte oss med pumpen och huxflux funkade den. Så vi slapp köpa en ny pump för flera tusen. 

När trollet sov så fixade Rikard klart isoleringen. Jag började med mina gardiner. Det tar ju lång tid men jag tror det blir jättefint i köket när det är färdigt. Sen när Isabell vaknat igen så tog vi en promenad ner till bydagarna. Väl hemma igen blev det lek och bus och så satte vi upp vår nya tavla. Blev så himla snyggt!

Imorn blir det en riktig utedag för vår del. Rikard ska ju springa och isabell och jag ska heja. Sen blir det vännerhäng efteråt!

Nya tavlan just på plats;)





Inte utan mina...
Publicerat den

... snuttar är Isabell just när hon är trött om kvällarna. En i varje hand och napp i munnen är det bästa en liten stund innan läggdags. De nya verkar absolut lika bra som den älsta, men något speciellt är det nog allt med den. 

Jobbedagen har gått bra men nu år man allt lite sliten efter att ha kommit igång 4 dagar igen. I,orn blir det öppning vilket gör att jag slutar redan kl 13. Skönt att ha det så varje fredag! Direkt efter jobbet kör jag till stan och möter upp mina favoriter, Rikard och Isabell. Det är nämligen dags för loppans, förhoppningsvis sista, läkarbesök. Bra att vi båda kan vara med så vi kommer ihåg alla frågor och allt som sägs. Det brukar ju bli ganska mycket information och det viktigaste kommer man ju såklart ihåg, men det är alltid bra att 4 öron hör det som sägs. I allt detta har vi dock blivit väldigt duktiga på att suga åt oss all information och lägga det på minnet. 

Sen imorgon kväll blir det absolut fredagsmys här hemma. Man uppskattar verkligen helgen mer när man jobbar. 

Helgen blir det lite av varje för denna lilla familjen. På lördag går vi kanske ner på bydagarna en sväng. Sedan på söndagen ska Rikard springa stafett så jag och Isabell följer såklart med och hejjar på honom. 

Älskade unge <3





Lill-lördag...
Publicerat den

... idag och jag har nu jobbat 3 dagar på nya jobbet. Känns väldigt bra och jag tror att det kommer bli super. Denna veckan har det mest varit inskolning och lära känna varandram en nästa vecka börjar vi med vårt tema som kommer bli vatten. Jag hade ju vatten på mitt förra ställe också men jag tycker det ska bli kul att göra det igen. Vatten har ju alla barnen en erfarenhet av på ett eller annat sätt så det blir kul att se var projektet leder oss.

Nu ikväll har jag sytt ett täcke till Isabell. Eftersom hon är ganska varm av sig och alla täcken jag hittat är ganska tjocka så tog jag saken i egna händer och gjorde ett barntäcke av ett vuxentäcke. Vi får väl se om hon sover med det men nu har hon iallafall ett. Ja, hon hade ju ett innan med men ett tjockare. 

Jag har faktist också klippt tyget till gardinetna i köket. Får se när jag ger mig tid till att sy med. Nu sitter jag i kontoret och tittar på idol och bränner samtidigt skivor. Rikard tittar ju fotboll så jag roar mig själv;)

Min röra bland alla skivor!!





En kort...
Publicerat den

... kväll blev det här hemma iom att jag kom hem så sent. Hann iallafall bada loppan och mysa lite innan det var dags för välling och nattning. Sen blev det lite kvällsmat för mig innan jag landade på soffan. Nu har jag tittat idol och sen har jag och Rikard sett på En klassiker. Det är ju bara lidingöloppet kvar för honom innan han har gjort hela klassikern själv. Imponerande.

Imorn blir det såklart jobb men sen kommer jag hem i lite bättre tid än idag. Blir väl en massa bus med Isabell när jag kommer hem. Sen på kvällen ska Rikard se fotboll så då tänkte jag kanske eventuellt sy Isabells täcke. Jag köpte ett lite tunnare täcke till henne för ett tag sedan men har inte hunnit fixa det så det blir det nog imorn. Måste verkligen sy gardiner till köket med, men det blir nog ett projekt i helgen. Vi har fått vår list till valven nu så den ska hämtas i veckan med.

Idag hade Rikard banken här hemma också och liksom vi trodde blev det som vi hade planerat. Skönt att ha det gjort med. Så nu blir det att göra om ekonomin lite mot hur vi haft det. 

Näe, nu blir det till att läsa lite för mig innan jag ska sova. 

Denna tjej gör en verkligen glad varendaste dag <3





Första riktiga...
Publicerat den

... dagen på nya jobbet var det idag. Det verkar som det är jättehärliga barn och kollegor så det kommer bli super tror jag. Var faktist inte så trött som jag trodde jag skulle vara när jag kom hem. Dagen gick ju såklart i ett men jag har både hunnit lärt mig alla barnens namn, fixat allt med datorer och lekt och lärt känna barnen och personalen. Ska faktist bli himla skoj att komma igång på riktigt och få vara lite proffessionell i sitt arbete.
 
Isabell och Rikard verkar ha haft det hur bra som helst hemma. Kanske att dom har saknat mig lite men tror dom tycker det är skönt med lite pappa/dottertid med. Imorn blir det stängning på jobbet så jag hinner leka med trollet på förmiddagen. Sen hinner jag förhoppningsvis bada och mysa innan hon ska sova igen.
 
Tänkte jag skulle bjuda på ett litet bildregn från Isabells kalas och på hennes nya kläder idag. Så håll tillgodo!!
 
 
Isabells tårta
Vuxentårta
Mumsigt
Paket
Snöret är nog roligast just här
Fast paketen var också ganska så kul!!!
I centrum såklart på sin första födelsedag!!
Behöver jag säga att temat var lila och vitt?
Höstoutfit till loppan
Polarn o pyret
Skor
Stövlar
Fleecekläder
Bjuder på denna. Isabell hjälper pappa att bränna skivor
 
Så en sista fråga. Nu när jag kommer igång och jobbar så kommer ju mina dagar att se ganska så likadana ut. Något speciellt som ni vill läsa om utöver det dagliga som händer?!
 
 
 



Idag...
Publicerat den

... var vi i stan hela familjen. Vi träffade också Isabells farmor där. Isabell den lyckosten fick massa fina saker. Vi var ute efter regn- eller skalkläder till henne och hittade jättefina och bra skalkläder på polarn. De är ju ganska dyra, men det är absolut värt det när hon är ute och leker. Dessa kläder hade bättre vattenpelare än galon (vilket jag inte hade en aning om) och andas. Så tror att det kommer bli jättebra till hösten. Vi köpte också gortex skor, fleecekläder och moccasiner till henne. Gummistövlar köpte jag innan i veckan så nu är hon verkligen rustad för höst och även början av vinten kanske. Vi tänker att det blir vinterskor och sedan overall, men det blir först när det blir kallare. Skalkläderna kan hon ju ha med fleece under ganska så länge. 

Vi köpte också lite isolering, lister och några småsaker innan vi åkte hemåt igen. Väl hemma har det blivit lek och bus och sedan lagade jag middag. Det blev piroger och det gillade hela familjen. Isabell fick sedan bada och under tiden städade jag köket. Nu sover loppan och vi ska titta på lite tv. Kanske blir lite tvspel också. Vi började nämligen igår och det kan vara kul någon gång ibland. 

Bilder på inköpen kommer imorn när jag sitter vid datorn. Imorn ska även fixas och donas här hemma. Såklart blir det också massor med bus med lillan. Det är ju trots allt sista lediga dagen för mig. 

Bjuder på en sommarbild på mina tjejer. Är sommaren över än mån tro?!





Äntligen...
Publicerat den

... har jag fått mina linser. Det var verkligen på tiden att jag gick och fixade detta och nu känns det så himla skönt. Idag hade jag i dem i ca 5 timmar och imorn blir det lite längre, för att vänja ögonen. Shoppade lite på stan också. Isabell fick några basickläder och strumpor medan jag fick ett par harembyxor och en plånbok. Hade ju inget direkt som skulle handlas men alltid kul att få med sig något nytt hem. 

I eftermiddag har jag haft besök av min fina vän Ulrika, som också är min förra kollega. Alltid lika trevligt att träffa henne! Kommer nog sakna att jobba med henne men vem vet, tids nog jobbar vi kanske ihop igen. Hon, jag och Nina hade blivit ett bra team igen.

Isabell, jag och Aska cyklade och mötte Rikard vid tåget.. Tror han tycker att det är mysigt när vi gör det och ganska bra att göra något sådär innan middag. Idag bestod den av kyckling, couscous och currysås. Isabell tyckte det var okey, men nog finns det allt godare rätter. 

Nu ikväll har först jag varit ute och sprungit och sedan bar vi in pellets innan Rikard också gick ut och sprang. Jag passade på att sätta en deg till kalljäst bröd som jag tänkte bjuda på imorgon när vi får besök av grannarnas två barn och deras mamma. Sen på eftermiddagen blir det nog stan för några ärenden igen. Måste handla lite smått och sen tänkte jag passa på att titta på skor till loppan. Var och tittade i andra stan idag, men hittade inget bra alls. Så får se om jag har bättre lycka imorn.

Nu ska jag läsa lite innan de blå stänger för natten!

Härlig gammal bild på mig och mitt lilla hjärta. Snart är det nog dags för höst/vinterfrisyr igen med mörkare hår och lugg. Me like!!





Dagarna...
Publicerat den

... går verkligen alldeles för snabbt just nu. Det är bara två dagar kvar av min ett år långa föräldraledighet. Känns väldigt märkligt att det snart är jag som åker iväg och jobbar på morgonen medan mina godingar är hemma och busar hela dagen. 

Idag har vi i vilket fall myst massor massor. I förmidfags var vi hos Ida och Ella. Det blev fika, bus, lunch och ännu mer bus. Så himla roligt att vi träffats. Påvägen hem somnade Isabell och sov sen ganska så länge. Jag passade på att vila mig lite och sedan göra lite måsten. Rikard tycker att jag gör för mycket när jag är hemma, så denna veckan har jag tagit det lite lugnare! 

Nu ikväll har jag beställt ett par gummistövlar till loppan och sedan har jag fått en hel del gjort i tvättstugan. Rikard har varit uppe på vinden och börjat lägga tillbaka isoleringen. Tycker han är duktig som kämpar sig igenom allt. Bara jag gick upp där så stack det i halsen så jag kan bara tänka mig hur han kände sig. 

Nu blir det snart godnatt för oss. Imorgon ska jag och Isabell in till stan och äntligen hämta mina linser. Har väntat länge nog nu. Ska inom och byta lite kläder och sen får vi se om jag kan hitta något mer till lillan. Är iof inget direkt hon behöver men alltid kul att titta! Tänkte att Isabell ska få äta lunch innan vi kör hem sen så kan hon somna i bilen hem. 

Bjuder på en liten bild från köket. Denna är iof tagen för ganska länge sedan, det har hänt ganska mycket mer sedan dess!!

Ska försöka ta lite nya bilder i köket till helgen! Nu är det ju så gott som färdigt. Någon list här och där samt lite småfix!





En ny...
Publicerat den

... arbetsuppgift fick jag ikväll, nämligen att rengöra pannan. Det har tidigare varit Rikards uppgift men iom att han ville se på fotboll så fixade jag det. Nu måste jag åka och beställa pellets imorn så vi kan börja elda ordentligt snart igen. 

Idag har annard varit en ganska lugn dag. Jag tänkte att det var bvc i morse, men klantiga jag hade tydligen tagit fel på dag och missat att det var igår jag skulle varit där. Så himla pinsamt... Jaja, bara be om ursäkt och be om en ny tid. 

Vi hade iallafall rätt tid och dag på banken så det fick vi iallafall gjort. Nu har vi fixat allt med våra lån m.m. så nu har vi bättre koll. Sen att vi fick det mycket bättre nu gör ju inte saken sämre. 

Imorn blir det lek och bus med Ida och Ella igen. Dessa dagar kommer jag verkligen att sakna, när barnen busar och mammorna kan tjattra. Men de kommer ju inte försvinna helt, bara det att man måste planera bättre!

Nu ska jag läsa lite innan jag somnar. Är ofta för trött när jag lägger mig att det inte blir mycket läst. Men nu när Rikard kollar fotboll så kan jag ju passa på;)



Idag...
Publicerat den

... har inte varit en allt för effektiv dag här hemma. Jag var ju inte hemma förens 1 inatt och sen ville Isabell stiga upp kl 6 så då var jag inte allför pigg. Men vi har lekt en massa och sen vilade jag faktist medan hon sov middag. Något som jag inte gjort alltför ofta!

På eftermiddagen kom moster och kusinerna och hämtade Trassel. Det blev såklart en massa bus och Isabell verkade väldigt glad att se dom!

Nu ikväll var hela familjen ute på promenad efter middagen. Sen när trollet somnade har jag och Rikard tagit tag i pannrummet. Dock kan vi inte göra klart förän all isolering på vinden är på plats och att det är städat där. Inte klokt vad man samlar på sig saker hela tiden. Vi har väldigt mycket kvar sedan bröllopet exempelvis och jag har så svårt att slänga det. Men man kanske inte behöver spara allt av allting utan välja något av varje sort.

Nu blir det snart sängen för imorgon blir det en mer effektiv dag. Vi ska till BVC och sedan till banken. Sen måste vi inom och köpa pellets och sen behövs också en storhandling. Blir kanske efter att loppan somnat.

Var riktigt kul att se The Sounds igår!







Ett fantastiskt...
Publicerat den

... härligt kalas blev det för vår lilla ettåring igår. Alla var glada och Isabell gillade verkligen att stå i centrum!! Hon fick en massa fina paket!!

Nu idag har det mest varit att ta igen sig och mysa inne eftersom regnet kommit till oss. Jag körde mamma och Roffe till stationen i förmiddags så nu är det lugnt i stugan igen. Himla kul att dom kom och hälsade på och kunde vara med på loppans första kalas. 

Nu är jag påväg ner till Malmö för att se The Sounds. Ska bli väldigt roligt även om vädret kunde varit liiiite bättre. Vi kan ju hoppas att det inte regnar hela kvällen! Känns lite konstigt att lämna Isabell och Rikard för nöje men jag vet ju att dom kommer ha det hur bra som helst. Mer bara att jag är så van att alltid vara hemma så därför känns det litet skumt. 

Nu i veckan är sista dagarna som jag är hemma så det blir lite av varje. Ska försöka träffa lite vänner och moster med familj och sen bara mysa med mitt lilla troll. 

Bilder från igår kommer en annan gång, för jag tog inga bilder med telefonen!!



Gårdagens...
Publicerat den

... 1 års firande blev hur mysigt som helst! Jag valde att inte blogga alls igår utan istället blev det massa bus med lillan och sedan fix när hon somnat. Nu ligger hon här bredvid och sussar sött. Jag ska snart hoppa in induschen men väntar kanske lite till och ser om hon vaknar!! Idag väntar föreläsning med jobbet på förmiddagen och sedan lunch och bowling. Isabell ska busa med farmor idag också. 

Sen ikväll kommer mormor och Rolf hit. De ska såklart vara med på lördagens kalas. Tyvärr kommer varken morfar eller kusiner eftersom de är i Schweiz men det får allt bli lite kalas nästa helg för dom!!


Gårdagens födelsedagsbarn när hon just vaknat och hört på skönsång!
Öppnat sitt första paket och verkar ganska glad med innehållet!







För ett år sedan...
Publicerat den

... låg jag på förlossningen och var helt säker att min skatt skulle titta ut innan midnatt. Så fel jag hade, trollet ville ju stanna där inne ett tag till. Detta var mamman inte alltför nöjd med, men hon var väl värd att vänta på. Vilket år vi haft med vår underbara flicka. 

Imorgon är det alltså dagaen D på många sätt. Vi firar lillan på eftermiddagen eftersom jag imorgon också börjar mitt nya jobb. Känns mycket konstigt att man efter ett år som mammaledig nu ska börja jobba igen. Men jag är ledig hela nästa vecka också innan det drar igång på riktigt. Isabell ska vara med farmor imorgon och fredag de timmar jag är iväg och jobbar. Hon kommer såklart att ha det hur bra som helst ändå, men mamman har lite seperationsångest. Jag har ju lixom inte varit ifrån henne mycket alls under detta år. 

Idag var vi inne i stan tillsammans med Nina. Handlade sista presenten till loppan och sen handlade vi ett extrabord och stolar till det. När vi var hos Camilla så erbjöd hon oss att låna hennes, men såklart glömde vi det så då tänkte vi att lika bra att fixa ett eget bord. Det kommer ju att behövas förr eller senare i vilket fall. 

Jag har hunnit baka och fixa med lite annat också nu ikväll men snart blir det godnatt för mig. Måste ju vara pigg och vaken imorgon igen!

Några paket som väntas på att öppnas under morgondagen;)





Några saker...
Publicerat den

... från min "att göra" lista kan nu bockas av. Nu ikväll har jag suttit och pular med dekorationerna till lördagens födelsedagstårta. Nu är det "bara" att lägga ihop tårtan och spackla och klä den kvar. Jag tänker att jag fyller den på fredag kväll och sedan gör jag den färdig på lördag förmiddag. Ja, dekorationerna ska såklart sättas på plats också men det har jag en bra plan för.
 
Idag var jag ich Isabell på en liten shoppingutflykt också. Det var lite som behövdes till kalaset så jag tänkte att idag var bästa dagen. Imorgon blir det en runda på stan tillsammans med Nina och Hilda. Sedan blir det fix och don hemma.
 
Vi hade ju besök i förmiddags av Isabells kompisar Thilde och Ella och såklart också deras mamma, Ida. Alltid lika trevligt har vi tillsammans och så himla kul att vi träffat dom! Nu när vi båda ska jobba så blir det säkert lite mer sällan vi träffas, men vi får allt se till att det inte dröjer alltför länge mellan gångerna.
 
Nej, nu har jag just gjort klart allt med bilderna så nu ska jag krypa till kojs.
 
 
Två av tårtorna från Isabells namngivningsfest. Denna gången har jag ju tyvärr inte min syster till hjälp så jag får klara mig själv. Jaja, det ska väl gå det med!



Sitter...
Publicerat den

 ... just nu och kollar igenom en massa bilder. Har tänkt att det är dags för framkallning av en del nu så att jag såsmåningom kan börja sätta in i album. Det är ju en nackdel med digitalkameror, att man är lite dålig på att framkalla. Och andra sidan så kan man ta hur många bilder som helst och välja och vraka bland vilket är bra. Nu tyckte jag dock att det var dags att beställa igen så har tittat igenom en del. Dock verkar det som sidan jag ska beställa från har tekniska problem så vi får se hur detta går. Alltid ska det vara något. Har aldrig provat att göra fotoböcker men jag gillar ju lite charmen med kort. Någongång ska jag dock testa att göra en fotobok. Någon som har testat?
 
Idag var jag ganska effektiv den stunden som Isabell sov. Jag städade badrummen, dammade och bakade. Sedan när Rikard kommit hem och vi ätit middag så damsugade vi och torkade golven hela familjen. Isabell tycker det är roligt att vara med och hon tycker det mestä är väldigt spännande.
 
Nu ikväll blir det Beckfilmen som går på TV innan det är dags att nanna kudden. Imorgon kommer Isabells kompisar Thilde och Ella hit så då blir det full fart. Sen blir det bak och fix när trollet sover och det får jag nog fortsätta med även när hon sover för natten. Nedräkningen har börjat, på torsdag blir vår lilla stora tjej 1 år.
 
Älskade unge vad du vuxit



Som...
Publicerat den

... förskollärare så brukar man klura på billiga lösningar som kan vara roliga för barnen. Nu på förmiddagen pysslade jag och Isabell lite. Det blev tre flaskor med olika innehåll, En med glitter, en med färg och en med pärlor. Hon tyckte de var intressanta och som vanligt gillade hon den med ljud mest!! 








Idag...
Publicerat den

... har vi haft en ganska lugn dag. På förmiddagen åkte vi mot stan för att handla lite småsaker. Vi letade också efter lister eller snarare socklar till valven vi gjort. Vi hittade inget och tror att det kan bli svårt att hitta också tyvärr. Blir väl ett litet mission för mig och Isabell i veckan. 

Efter stan körde vi ut till Camilla för lunch. Har blivit att vi inte träffats typ någonting i sommar vilket är tråkigt men vi bäda har haft mycket på vart håll. Men nu får det allt inte dröja lika länge till nästa gång tycker jag allt. 

När vi kom hem igen så ringde Isabells farbror och ville komma hit så vi fick lite besök. Alltid trevligt att ha folk hemma! Jag lagade mat och bakade en tårtbotten inför kommande kalas. Måste dock göra åtminstone en till, plus lite annat bak, så får bli lite bakning någon kväll i veckan. 

Nu ska vi sätta igång en film här hemma och njuta av Rikards absolut sista semesterkväll. Sen jobbar han ju två veckor och sedan är det dags för mig att komma tillbaka till arbetslivet. Ska bli skoj samtidigt som det känns tråkigt att inte kunna vara hela dagarna med min lilla loppa. Men man får väl helt enkelt bara njuta extra mycket all tid som man får med henne. 

Jag för ett år sedan. En riktig kalaskula har jag där. Och vilken underbaring som fanns där inte. Älskade lilla barn.





Idag...
Publicerat den

... har vi också fått massor gjort här hemma. isabells farmor var här och busade med trollet medan mamman och pappan jobbade. Vi började med att klippa en till häck på vår tomt. Just häckar har vi ganska gott om så det måste göras ibland. Men det blir så himla fint när man gör det. Sedan satte vi taklister i köket så nu är faktist det mesta i köket klart. Nu väntar vi bara på att elektrikerna ska komma och sätta spottar i taket och sen är det några småsaker till innan vi är helt färdiga. Jag har beställt tyger till gardiner så får se när det kommer så jag kan sy doM. Vi har också beställt en tavla som nog kommer att bli jättehäftig i vårt kök. 
 
I förmiddags hann jag baka bullar så en sak till är avprickad på "att göra" listan. Det är ju ganska mycket på just den listan inför kalaset nästa helg. Ska bli så kul med lillans första kalas. 
 
Imorgon ska vi göra några ärenden i stan innan vi ska till Camilla och äta lunch. Sen på eftermiddagen vankas hemmafix med bla tvätt och städ. Inte jättekul kanske men sådant som måste göras...
 
 
En yngre Isabell i en kundkorg<3
 



Effektivt och mysigt...
Publicerat den

... kan man nog kort sammanfatta vår dag. Vi började som alltid med promenad för hela familjen. Sedan blev det lek och bus hela förmiddagen innan det var dags för lunch och middagslur för loppan. Under tiden som hon sov satte jag och Rikard golvlister i hela köket. Vilken skillnad det blev av bara det. När Isabell sedan hade sovit klart så lekte hon och Rikard ute fram till mellanmålet. Jag passade på att klippa gräset under tiden. Sedan har det även blivit en häck klippt, mera bus, matlagning och mys innan Isabell somnade för natten. Då satte jag och Rikard igång med rensning av papper och annat skrafs på kontoret. Blev en hel del att slänga och då har vi ändå inte rensat ens en liten del. Man samlar ju på sig så himlans mycket papper med hus, renovering, försäkringar med mera. Jaja lite blev iallafall rensat och finare blev det. 

Nu blir det snart nanna kudden för ögonen är rätt trötta nu. Imorgon blir det förhoppningsvis mera fix och don här hemma. Rikards mamma kommer en sväng så då tänkte bi passa på att sätta taklisterna. Får se hur det går med det, kanske kanske bjuder på någon bild om det blir färdigt;)

Isabell myser gärna med Trassel. Som en stooor snutte är han ju!!






Vänner...
Publicerat den

... på besök har vi haft i eftermiddag/kväll. Alltid så himla kul har vi ihop med Nina och Markus. Det har blivit fika, promenad, grillat, lek, bus och såklart avslutades kvällen med spel när se små sötisarna somnat. Tyvärr var det långt ifrån min bästa spelkväll men jag gratulerar såklart Markus till segrarna!! Nu ska vi försöka sova lite och hoppas på en bra natt!! Imorn blir det kanske statsbesök och kanske även lite listsättning. Får se om jag hinner baka lite inför stundande kalas med;)





Operation...
Publicerat den

... gungställning är klar nu bortsett från att vi inte satt dit rutchkanan än. Det tog ganska lång tid och var rätt så krångligt. Särskilt som en liten loppa gjorde allt för att hjälpa till så mycket som möjligt. Problemet är bara att det stjälper mer än hjälper alltsom oftast;) Nästa gång du köper något som ska monteras morfar står du för monteringen med!! 
 
Jag var ute och sprang en sväng ikväll och sen cyklade jag med hundarna. Nu är Rikard ute och springer så idag har vi varit hurtiga familjen. Vi försöker att springa varannan dag men igår hade vi besök av Rikards syskon och hans brors flickvän så därför fick han också springa idag. Mitt knä verkar helt okey nu, men ändå inte helt stabilt. Jag tänker dock att det är bra att komma igång och springa igen. 
 
Lill-loppan har fortsatt med sin gå-träning och somnade lika gott som alla de sista nätterna. Lyxigt värre, men det kommer väl ett bakslag förr eller senare med det också! Men skönt för henne själv att kunna somna själv och lugnt!
 
Min duktiga man jobbar och sliter
Resultatet
Im se när vi va rute på morgonrundan och skulle stanna i på lekplatsen som vi gör varje morgon så Isabell kan gunga så möttes vi av detta. Där är massa skruvar, spikar, muttrar m.m. som ligger i sanden. Jag plockade upp allt jag hittade men inte så lätt i sand ju. Hoppas bara inget barn skadar sig på något. Man blir faktist lite ledsen När man ser sådant;(
 



Första stegen...
Publicerat den

... som vi räknade kom igår av loppan. Innan har hon stått och sedan tagit något steg bara, men igår blev det fler. Lilla älskade tjej vad du utvecklas hela tiden. Hon har de senaste veckorna bara sovit en gång på dagen och sedan somnat direkt på kvällen, så vi börjar få ordentliga rutiner här hemma nu. Skönt eftersom jag börjar jobba snart, och vet ni, jag kan börja direkt på mitt nya jobb. Jag slipper alltså jobba någon månad på det andra och det känns verkligen jättebra. Dock så känns det fortfarande lite konstigt att jag ska börja jobba igen efter ett helt år hemma, men mysigt för Rikard att få vara hemma lite också. 
 
Nu har loppan just ätit lite lunch och sover så jag och Rikard tänkte ta och montera morfars fördelsedagspresent till Isabell. Hon har fått en gungställning, så vi får se hur det går för oss att få upp den. 
 
En annan rolig sak som hände förra veckan. Isabell har en snutte som är lite mer speciell än de andra. Så när vi var på Gekås förra veckan så tänkte vi köpa några fler sådana (det är bara där vi sett dom). Nu hittade vi dock inga där så jag mailade teddympaniet. Vi hade en väldig tur för där fanns några kvar i deras outletbutik. Så idag kom det två nya fina snuttar till loppan. Skönt att ha och byta med eftersom de är de absolut bästa. 
 
När, nu är dessa arbetares lunch slut så dags att gå ut och jobba. Ska bara få med mig mitt stora hjärta ut med, för tror inte riktigt att jag kan bära allt själv. Bjuder kanske på en eller annan bild när ställningen förhoppningsvis står uppe!!
 
Favoritsnutten (de nya är dock lite mer rosa, men tids nog ser de nog likadana ut)
Bjuder på en härlig bild från tågresan mellan Zurich och Locarno
 



Nu så...
Publicerat den

... har vi kommit en bra bit med köket och har faktist börjat unna oss att koppla av lite på kvällarna nu igen. Bara det att se på tv har vi inte gjort på länge nu. Ikväll tittar vi på Beck, men jag bloggar ju samtidigt så ser inte så mycket. Sen får jag fråga Rikard hela tiden vad som hänt;) Jag har också varit ute och sprungit ikväll. Första gången sedan Schweiz eftersom jag var lite dum och hoppade studsmatta hemma hos min syster så jag gjorde illa mitt kvä igen. Men lite vila och nu är jag fit for fight igen.
 
Annars har det ju såklart blivit väldigt mycket köksfix sista veckorna. Det blir så himla bra och vi är väldigt nöjda. Nu är det egentligen bara tak och golvlister kvar i köket och sen är det lite fix utanför köket med såsom några lister m.m. Sedan väntar vi på elektrikerna som ska komma och sätta spottar i taket. Hoppas att dom kommer så snart som möjligt! De har haft det lite körigt med en kollega som varit sjukskriven så vi sa att vi kunde vänta lite, men nu längtar vi efter våra lampor.
 
Även fast vi renoverat och stått i så har vi hunnit med lite annat i sommar också. Vi har varit några vändor på Ikea, varit i Ullared, badat, varit i stan, träffat familj och vänner m.m. Känns faktist som att vi har hunnit väldigt mycket under denna sommaren. Nu är det ju inte så långt kvar innan allvaret drar igång. Rikard börjar jobba nästa vecka och jobbar sedan två veckor innan han ska vara pappaledig. Sedan är det dags för mig att börja om på ny kola. Fortfarande oklart om jag måste jobba på det stället där jag blev förflyttad till eller om jag kan börja direkt på mitt nya jobb. Hoppas verkligen på det sista, för känns surt om jag måste vara på ett ställe först en månad och sedan börja på nytt igen. Förhoppningsvis får jag svar på hur det blir i denna veckan. 
 
Nästa vecka är en speciell vecka för oss här hemma. Det är ju dags att fira vårt lilla hjärtas första födelsedag och det känns väldigt spännande och mysigt. Tänk att det redan har gått ett helt år sedan hon såg dagens ljus för första gången. Vilket fantastiskt år vi haft! Vi ska ha kalas för henne på lördagen efter hennes födelsedag eftersom hon fyller på en torsdag. Extra mysigt kalas blir det eftersom mormor och Roffe också kommer ner. Lite mindre kul att varken moster eller morfar med familjer kan vara med. Men det kommer fler tillfällen. 
 
Tänker att jag inte vill lägga upp massa bilder på köket innan det är helt färdigt men lite smått kan ni allt få se. sen blir det såklart en och annan Isabellbild med;) 
 
Det gamla köket börjar rivas och Rikard slipar lite
Det nya köket börjar komma på plats
Här har vi kaklat
Fläkt och häll på plats
Foder på plats
Isabell och Morfar
Ute på promenad
Badtjejen
Papa och Isabell sprattlar med fötterna
Världens bästa hjälpreda sitter i skåpet
Harset hur papp gör när han klättrar på stegen
Busunge
Provar mormors födelsedagspresent någon vecka för tidigt
Älskar sin sandlåda