Pysselkväll...
Publicerat den

... blev det lite av idag. Jag har sytt lite och det var skoj. Nu ska jag verkligen komma igång med allt vad pyssel heter för det tycker jag verkligen är kul. Har även varit på 1 timmes spinning så jag känner mig ganska duktig idag. Får se om det kommer bilder på det jag gjort idag. Tycker jag borde kunna lägga in bilder från min Iphone men vet inte riktigt hur jag bär mig åt. Så är det någon som vet får ni mer än gärna förklara för itekniska mig!

Näe nu blir det lite TV innan vi ska nanna kudden. Sovmorgon till 9 imorn vilket känns riktigt gott=)



Trött...
Publicerat den

... är vad man är efter att först jobba 8 timmar sen snabbt hem och laga mat och sedan iväg igen först på hemligheter och sedan fortbildning på jobbet. Kl 8 var jag iallafall hemma igen och sedan dess har det blivit soffhäng. Öppnar ju imorn igen så det blir en tidig kväll för mig. Imorn ska jag försöka mig på och göra någon nytta på kvällen. Näe nu får jag vara lite social  här hemma. Imorn kommer det kasnke något roligare inlägg!

Heidi



Gott de är...
Publicerat den

... att lägga sig på soffan efter jobb, promenad, träning och dusch. Känns som man varit ganska duktig då och väldigt mycket värd det! Träningen idag gick bra men jag kände mig seg i kroppen från början och knät gjorde ont mest hela tiden. Riktigt drygt de dagarna som är så, men det är tur det inte är ofta det är så. Även Rikard var med idag så vi får se om han har träningsvärk imorn;) Blir bara ett kort inlägg idag, för nu blir det mys och TV tittande.

Imorn ska jag och Rikard göra något spännande så ni får hålla tummar och tår för oss ;)



Sent inlägg...
Publicerat den

...blev det idag men det har varit fullt upp kan jag lova. Först på förmiddagen fixade jag och Rikard lite här hemma. Rikard kommer aldrig bli en mästare på det här med att sätta upp tavlor kan jag lova, men han gör sitt bästa och det är huvudsaken. Sedan kom Camilla och Chili hit och vi hade lite visning av lägenheten innan vi lämnade hundarna och for på äventyr. Första stoppet blev Höör och Teba. Köpte en hel del till Aska och detta betalade Rikard idag=) Förutom mitt koppel som var rosa, det fick jag betala! Vi for sedan vidare till Hörby och Pema. Det besöket blev inte billigt kan jag lova, men blir kul att pyssla med allt det jag köpt! Väl hemma igen så börjadde jag och Camilla kolla lite scrapbookingkurs. Vi hittade en men är inte helt säkert att vi kan då, isf får vi lära oss själva.

Vi åt sedan lite tacos och sedn blev det lite spel och så. Nu blir det nog en film innan det är dags för att nanna kudden. Imorn blir det fullt upp även då, men inte så tvingat så då blir det inte så jobbigt!!



Fredagkväll...
Publicerat den

... och så efterlängtad man kan vara. Har varit en bra dag på jobbet med en del chockmoment. Men våra barn och föräldrar samt underbara kollegor gör det värt att gå dit varje dag! Efter jobbet hann jag umgås med Rikard lite innan han åkte och spelade match. Undra jag hur det gått. Sedan gick jag och Askis ut och mös innan det var dags att åka på träning. 30 min spinning och 30 min styrka stod på schemat för dagen. Även fast det känns drygt innan så känns det alltid riktigt gott efteråt. Väl hemma blev det dusch och slänga ihop lite pasta med pastasås och sedan slänga sig på soffan! Där sitter/ligger jag nu och väntar på min sambo. Har såklart lite godis eftersom det är fredag!

Imorn blir det äventyr med Camilla igen, blir säkert trevligt som vanligt. Brukar ju bli väldigt mycket shoppat på våra rundor så vi får se hur det blir!!

Trevlig helg alla glada!



Träningen idag...
Publicerat den

... var skoj men det är alltid svårt innan man kommer in i rörelserna. Det var release på en typ av danspass och jag är väl kanske inte den mest dansanta människan. Men huvudsaken är att man försöker! När jag kom hem så hade Rikard städat och fixat här hemma och sen ställde han sig och lagade mat. Snacka om att man har en underbar sambo. Är så himla glad för honom. Dock har jag varit dålig på att visa det nu i veckan när det varit tufft. Det verkar dock som att han förstår min situation. På lördag ska vi bara vara vi två och mysa och fixa här hemma. Sen kanske ni får se lite bilder på lägenheten med!!

Heidi



Snart...
Publicerat den

... är det dags att skutta till jobbet. Först måste jag dick sjunga upp lite och såklart ta fram gummistövlar och regnkläder. Vi ska såklart gå till skogen i detta väder så bäst att man tar med sig ordentligt!

Idag säger vi såklart Grattis till Marie som fyller jämnt. Marie är inte bara en kollega till mig utan vi har även blivit goda vänner utanför arbetet vilket gillas!!

Näe nu blir det till att börja fixa lite innan jag ska gå. Måste packa ner träningskläder också eftersom det blir direkt från jobbet till träning idag!!



Lite pyssel...
Publicerat den

... fick det bli nu på kvällskvisten eftersom det är någon som fyller år imorn! Blev faktist helt okey för att vara så snabbt gjort. Har mest suttit i soffan efter jag kom hem från dagens pass som bestod av en timmes spinning. Kan ju lova att jag var rätt mör efter detta. Men trots det så känns det ju sjukt gott! Idag var jag och Rikard i stan i några ärenden. Först ver vi förbi hos Elin och hämtade lite grejer, bland annat ljus som jag beställt. Sedan blev det in till stan för lite presentköp. Vi åkte även och köpte mat till Aska och ett tält till min käre far. Han ska ju bjuda på fest om några veckor eftersom han fyller jämnt, men jag kan tyvärr inte närvara vid denna. Då befinner jag mig nämligen i Turkiet!!!

Nu kollar jag såklart på Efterlyst så nu blir det inte mer skrivet idag. har ni tur så får ni ett inlägg immorgon bitti eftersom jag har sovmorgon ända till 9. Skönt nu när jag börjar tidigt så många dagar att ändå ha sovmorgon en gång i veckan.

Heidi




Soffhäng...
Publicerat den

... är vad jag och Aska ägnar oss åt just nu! Har ju först jobbat och sedan åkte jag med Marie och Jossan till stan för att kolla på kläder. Både Jossan och Marie hittade fina klänningar som de ska ha på en fest. Jag passade på att byta min nya jacka, för den hade spruckit i en söm. Fick en ny likadan vilket var bra. Direkt vi kom hem igen så var det bara att hoppa i träningskläderna för att sedan bege sig till lokalen för spinning och styrka. Känns alltid riktigt gott efteråt. Väl hemma igen blev det dusch och varma mackor och sedan dess har jag och Aska som sagt ägnat oss åt soffhäng. Mannen i huset är iväg och hejjar på Malmö så då får vi klara oss själva!

Imorn är det återigen öppning på jobbet (jag som älskar mornar;)). Det som är positivt med det är dock att man slutar tidigt. Blir en tur till stan imorn igen. Först hämta mina ljus som är hos Elin och samtidigt köpa ett tält till pappas fest samt present till en fin vän.

Idag säger vi även grattis till Rikards syster Johanna som fyller 23 år!!!



Idag har varit en...
Publicerat den

... sådär dag. Öppnade på jobbet och det är alltid lite extra mysigt tycker jag. Jobbedagen har sedan flytit på med vissa undantag. Känner just nu att det är ganska kämpigt men det är tur att man har fantastiska barn och föräldrar och några underbara kollegor. Det är det som gör det värt att gå till jobbet just nu. När jag slutade så gick jag faktiskt hem och vilade en stund. Det var precis vad jag behövde. Sedan blev det en promenad med Aska och handla lite innan det var dags att slänga ihop middag. Kvällen till ära blev det Carbonara. Smarrigt värre.

Direkt efter maten var det dags att göra sig klar för att åka till Hässleholm. Föreläsning väntade. Behöver inte säga så mycket om den bara att det var en upprepning som känns som den pågått väldigt länge nu :( Men det var iaf trevligt påvägen dit och hem!

Nu sitter jag i soffan och mycket mer händer inte ikväll. Måste bara berätta att jag var ute och tränade lydnad med Aska igår kväll. Hon var superduktig så nu känner jag mig taggad att komma igång, så får vi se var det leder!

För de som är intresserade så har jag även bokat in ett ljusparty som ska vara här hemma. Produkterna kommer från Partylite och de är jättebra. Känner jag mig själv rätt så kommer det inhandlas en hel del då (även om Rikard säger att jag har köpstopp. Vill du komma så säg till!

Näe nu njuter vi av sista delen av kvällen!

Heidi



Lite bilder på Aska när hon fyllde 4 år (110611)...
Publicerat den











... Dagen spenderade vi på klubben där det blev lite tävling och mys. Detta var även innan Aska fällde av sin fina päls så på bilderna är hon ju jättevacker. Kan lova alla att hon inte är lika vacker nu när hon är pälslös :( Men Aska är ändå alltid den bästa <3




Då var det dags...
Publicerat den

... för att återigen börja blogga. Det har hänt en hel del sedan dess kan jag lova, berättar lite kort bara nu!

Jag och Aska tävlar fortfarande agility, men vi är inte lika effektiva som förra sommaren. Dock har vi tävlat agilitycup i Kristianstad fyra kvällar under juli och augusti och hör och häpna, Aska och jag tog hem totalen! Vi fick en väska och ett presentkort på 300 kr på Team Sportia! Passande eftersom jag behöver nytt regnställ! Jag känner väl att vi kommit till den nivån som jag velat men jag vill inte lägga all min tid på agility och för att vara med i toppen officiellt så behöver man träna mer än mig. Just nu gör jag det mest för att jag och Aska tycker att det är skoj och inte direkt för att jaga resultat. Planen är istället att nu på riktigt ta tag i lydnaden. Får se om jag ger mig ut redan idag för ett träningspass. Tänkte nog sen försöka ta mig till klubben en dag i veckan och träna med. Vi har endast en agilitytävling kvar nu och sedan blir det lydnad för hela slanten.

Tippy är på grund av olika anledningar såld och hon har det jättebra där hon bor nu.

Jag och Rikard har flyttat till en ny lägenhet. Så nu har jag nära, nära till jobbet kan jag lova. Vi är väldigt sugna på hus, men vi får nöja oss med detta sålänge. Har ju iallafall mycket större där vi bor nu och det är mycket skönt. Aska verkar också trivas som fisken i vattnet. Vi har köpt en hel del nya möbler med. Tänkte lägga upp bilder men det få bli när vi är klara med allt smått. Har tavlor och så att sätta upp innan det är klart!

Jag mår sådär nuförtiden. Har varit riktigt tufft på jobbet länge nu och det tär på en kan jag lova. Nu har dock sammanbrottet kommit så nu kan det väl bara bli bättre. Magen börjar också visa en lite bättre sida vilket är skönt. Annars är det väl helt okey, har kommit igång och börjat träna nu och det är riktigt gott. Man måste ju vara lite i form när man ska till värmen. Nu är det bara tre veckor kvar tills att jag packar väskan och ger mig iväg! Ska bli så himlans skönt alltså.

Har även bestämt mig för att ta tag i pysslandet nu igen. Det är ju verkligen något som jag gillar men inte haft tid med men nu ska det ändras på. Måste köpa lite nytt material bara och sen kan man sätta igång. Vi har en vikarie som är jätteduktig på scrapbooking så hon har lovat att lära mig lite. Ska bli skoj. Det är ju alltid roligare när man är fler också. Fortsätter såklart också med mina pocketfodral och mina "tyglådor".

Denna nya blogg kommer framförallt att handla om min vardag. försöker även lära mig att redigera bilder och så, så det är även något ni kan få ta del av. Sedan kommer ni såklart få se det pyssel jag gör och såker en massa annat också!

Heidi