Fredagskvällen...
Publicerat den

... är här och vi har dykt ner i soffan. Skrev ett långt inlägg som just försvann, så jag får börja om. Dagen har som vanligt varit intensiv men vi har bara varit på hemmaplan. Vi började med en waggingrunda (halva löpning och halva promenad) med hund och barnvagn. Det gick bra, men det är faktist ganska jobbigt att springa med vagnen. Ska försöka ge mig ut någon dag i veckan och springa  och varva det med träningen. Väl hemma igen så målade jag sidan av garderoben som inte blivit gjort än. Så nu är jag klar med målningen för stunden. Har dock stora planer för tvättstugan, så det kan nog bli ett besök på färgaffären i nästa vecka. Rikard blir väl gråhårig när han läser detta!

Annars har jag hunnit städa medan Isabell sov och tvätta 3 maskiner emellan leken. Sen på eftermiddagen kom Camilla förbi och fikade. När sedan Rikard kom hem så tog jag mig egentid och körde och handlade. Jag var inte ensam, men det var skönt att bara få gå omkring och strosa i sin egna värld. Ska försöka göra det ibland pch bara åka iväg så. Annars handlar jag ju alltid med Isabell, men skönt att få vara själv också. Såklart fick jag avstämmning. Jag blir alltid lite nervös att man har missat att scanna något men det har inte hänt hittills. 

Imorn blir det äntligen babysim igen. Sen ska jag iväg på fastefestival på öppna förskolan med tillhörande barnloppis. Får se om jag hittar något till lillan när jag är där. 

Innan idag så satt jag och tittade på denna bild från igår. Tycker hon är väldigt lik sin morfar här. 



Eller vad tycker ni?



En dag nästan helt utan sömn...
Publicerat den

... har det varit för Isabell idag. I förmiddags när vi var ute med Anna och hundarna så hade hon lite svårt att somna. Sedan vaknade hon när jag flyttade över henne i bilstolen. Väl hemma igen så åt vi båda lunch och sedan blev det lek och bus. En kollega tull mig kom sedan förbi hemma en snabbis innan vi stack till öppna förskolan. Hon somnade såklart i 5 minuter när vi varpåväg sit men sen var hon pigg och glad. Man märker verkligen hur mycket som händer med henne hela tiden, kul. Men vill ju inte att det ska gå så fort. 

Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske att vi åker och handlar för på lördag känns det som ganska späckat schema och sen på kvällen ska vi ha Elin och Richard här. Så måste handla mat och så till det. Annars blir det väl en och annan promenad och så! 

Sötaste tjejen i sötaste skorna som hon fick idag!!






Vansinnes...
Publicerat den

... träningspasset har jag just kommit hem från. Det var ett cirkelpass med tempo och det var sjukt jobbigt. Roligt dock och nu känns det ju bra efteråt. Har hunnit duscha och så och nu blir det inte mycket mer gjort ikväll. Isabell sov redan när jag kom hem så det är lugnt och skönt här hemma. 

Idag har vi annars varit på BVC på föräldrautbildning. Vi pratade olycksfall och det var intressant. Roligt att träffa alla Isabells kompisar. Hon var glad och lekte med några av dem. Ja, eller lekte och lekte, men satt bredvid och observerade, "pratade" och bytte saker med varandra. Efter attd et var slut där så gick jag hem och hämtade Aska och gick på en promenad. Isabell sov hela rundan och vaknade lagom tills vi kom hem. Sen hemma har det blivit lite av varje. Isabell sitter ganska så stabilt nu så hon gillar när hon kan sitta och pula själv. Man måste dock vara med för ibland r hon slagsida. Hon tar sig inte riktgt fram än men hon är nog inte jättelångt borta. Hon förflyttar sig lite och blir vansinnig om hon inte kommer fram. 

Imorgon blir det en promenad med Anna och hundarna på förmiddagen. Blev inte av sist så vi ska ta det imorn istället. Sen blir det hem och äta lunch och så och på eftermiddagen tänkte jag gå till öppna förskolan igen. Mysigt att ha lite att göra om dagarna. 

Bus i dessa ögon! Här har hon "snott" en stolsdyna i köket. Röran i bakgrunden är mitt lilla projekt som idag blev färdigt. Ni får bilder på det en annan dag!





Ytterligare...
Publicerat den

... en bra dag har vi hadt idag! Vi var iväg på öppna förskolan i förmiddas och det var kul. Isabell visar lite humör så fort det inte går hennes väg eller om någon kompis tar en sak från henne. Då blir det ett litet sammanbrott, men det går över väldigt snabbt som tur är. Isabell åt sin lunch där efter sången. Hon fick smaka en av de burkar jag gjorde igår och det var nog gott. Påvägen hen tog hon sig en liten lur och vaknade lagom till vi kom hem. Sedan blev det lek och bus och jag passade på att sätta upp sista dörrskyltarna och packa ner kläder i lådor. Förberedde också för att ställa undan vaggan och packade ner alla saker till den. Till helgen blir det nog att flytta undan den och göra hennes rum redo för att ta emot hennes säng. Har även gett pappan i huset ett projekt som ska bli skoj att se när det är färdigt. Tror han kommer ha att göra ett tag med det om jag säger så. 

Annars har det blivitlite promenader, stök och bök, planering och drömmande. Passade på atg vila en stund också när loppan tog sin eftermiddagslur. Var mycket vaket inatt och sen uppstigning kl 6.30 så jag behövde allt vila. 

Nu ikväll har jag varit och tränat så nu sitter jag ganska mör i soffan och längtar nästan tills jag får sova. Imorn blir det föräldrautbildning och sen på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad som sker. Får se om jag kanske går och tränar sen imorgon kväll också. Isåfall får Rikard natta Isabell och så själv, men det är ju inga problem. Mysigt för dom att ha en kväll för sig själva kan jag tro. 

Bjuder på en "selfie" på mig och Isabell från idag!





Bra start...
Publicerat den

... på veckan har vi haft. Vi började dagen med en promenad ochndå gick vi förbi mitt jobb. Nu är det bestämt att "min" förskola kommer att läggas ner vilket betyder att min framtid är ganska oviss. Blir till att ha stooora ögonen öppna för nya tjänster nu. 

Vi har hunnit med att städa här hemma, laga barnmat, pyssla med lite av varje, lekt, satt upp dörrskyltar (somjag visar en annan dag) och sen så var loster och kusiner här på ett litet besök. Mysigt att träffa dem igen! 

Nu halvligger jag gäspandes i soffan så jag tänkte förflytta min två dörrar bort inom en inte alltför lång framtid och krypa ner i min säng. Imorn blir det nog en tur till öppna förskolan på förmiddagen och sen på eftermiddagen skq vi nog gå på en promenad med Anna och hundarna. 

Idag när Isabell gick i gåstolen och jag var och gjorde något i sovrummet hörde jag en duns. Tänkte att det inte var något annat än en leksak, men tji fick jag. Detta möttes jag av när jag kom i köket igen!!

Snacka om nöjd liten tjej! Som ni ser så står där stolar som skulle agera skydd för fönstren. Behöve jag säga att det inte fungerade särskilt väl :) så nu måste jag komma på en annan taktik...





Iponerad...
Publicerat den

... över Rikard, Johan och Stefan som alla idag genomfört Vasaloppet. Grymt! Har varit på helspänn hela dagen och tittat resultat. Vi åkte in till biltema och köpte matburkar jag och Isabell och sen blev vi bjudna till irene på lunch. Även Micke var där. Vi tittade på hockeyn som tyvärr inte var någon rolig upplevelse. Jaja nu år OS över och jag tycker det känns ganska skänt. Man blir lixom mätt på det efter över två veckor. Som pappa sa igår, man saknar att bara semen vanlig nyhetssändning. 

Nu ikväll har jag och Isabell pysslat lite som jag visar en annan dag. Hoppas att det vi gjort blev bra men det återstår att se. Sen har vi fixat lite på kontoret med papper med. Har en himla massa mer som ska in i pärmar, men nu har jag iallafall börjat. 

Trollet sover nu och jagska snart snabbt ut med Aska innan även jag ska krypa till kojs. Imorn kommer ju Rikard hem igen vilket känns skönt. Denna veckan ska jag allt träna igen. Ska försäka komma ut och springa eller gå varje dag med. Hoppas ni alla haft en bra helg. 

På lördag blir det äntligen bad igen. Var längesedan vi var där nu.





Nedbäddad...
Publicerat den

... på soffan ligger jag efter ännu en härlig dag. Efter,att vi ätit frukost i morse så åkte vi in till stan för att titta på hundutställning. Det gick jättebra för Anna och Nica och var kul att se! Frammåt lunch körde vi hem igen och fixade mat till oss båda. Såg lite skidor och så innan vi gick ut på promenad med Aska. Trollet somnade skönt som oftast, men hon sov inte så länge. Trots detta har eftermiddagen och kvällen varit bra. Jag har fått lite projet gjort bla som att sätta upp fönsterlampor i köket. Blev riktigt bra tycker jag. 

Nu sover loppan och jag slappar som sagt. Tänkte smita ut och rasta Aska snabbt nu och sen blir det nog snart sängen. Dock har jag börjat med ett nytt litet projekt som är svårt att slita sig från. 

Imorn vet jag inte riktigt vad som sker. Men jag tror att vi kanske åker och tittar på när Elin tävlar. Beror lite på hur Isabell mår och vilket humör hon är på. Hade tänkt åka och köpa lite fler matburkar med, så jag kan laga mer bebismat. Innan har jag ju gjort i istärningsformar, men nu äter hon ju lite mer så behöver större burkar. Syster min tipsade om dessa och de har varit jättebra. Jag köpte dock "bara" två paket med 6 i varje och de går ju snabbt åt om man lagar några rätter. 

Fint med nya lampor. Bortse från det fula köket, men förhoppningsvis är det snart ett minne blott...
Braiga burkar
Nytt projekt på g!









Tjejligan...
Publicerat den

... i denna familjen har haft en toppendag. Vi började med en lugn och skön morgon innan vi körde mot stan för att möta upp Elin för lunch. Fick veta en väldigt rolig nyhet. Vi tjattrade såklart en hel massa och det var trevligt som alltid. Gick en vända på stan innan vi körde inom maxi och sen hem igen. Väl hemma har det blivit lite av varje samtidigt som jagslötittat lite  hockeyn. Snacka om härligt att vi vann och såklart extra härligt att det var just Finland som slogs ut. 

Nu ikväll har det inte blivit mycket gjort efter att lillan somnade. Blir en tidig kväll för mig nu när jag är själv inatt. Blir ju attjag får gå upp och blanda ersättning någon gång och detbrukar ju annars Rikard göra. Dock är det ju jag som matar ändå så inte så stor skillnad från nu. 

Imorn ska vi åka in och titta på hundutställning. Anna ska ställa ut Nica så det ska bli kul att se. Det är ju bara i Hässleholm så vi behöver inte åka långt. Sen på söndag blir det eventuellt hästtävling för oss. Vi behöver ju ha lite planerat när vi är ensamna hemma. 

Alltså denna goding <3 Mitt hjärta smälter!





Typiskt...
Publicerat den

... att jag skulle bli sjuk nu när vi hade semester. Både jag och lillan har varit ganska hängiga så vi har inte gjort så mycket. Igår var vi iallafall inne i stan och mötte upp mormor på jobbet. Köpte lite färg till ett kommande projekt i Isabells rum. 

Annars har det blivit lite os-tittande, promenader, besök i köpcentrum och sen har jag och Rikard varit på bio. Jag hade ju fixat barnvakt och biobiljetter till alla <3ans dag. Så i måndags kväll var vi och såg "Hundraåringen". Riktigt rolig film tyckte jag. 

Idag har vi iallafall kört hem och det gick jättebra. Blev ett stopp i Jönköping och sedan körde vi non stop! Väl hemma så fick vi en inte så rolig överraskning. Pannan hade fått en felstart någon gång när vi varit borta vilket ledde till att det var svinkallt här hemma. Så jacka, mössa, sockar m.m. på!! 

Nu sover loppan och jag ska göra detsamma. Är så himla förkyld och har feber med så behöver sova av mig. Får väl se om Rikard åker imorn eller på fredag. Så typiskt att jag ska vara sjuk nu när vi blir ensamma jag, Isabell och Aska!! Jaja bara gilla läget för inget att göra åt ju!! Vi får väl göra så lite som möjligt. Hejja på Rikard gör vi iallafall på söndag!!

Påpälsad tjej;)


 



Tiden...
Publicerat den

... går verkligen snabbt. Tänk att vårt lilla gryn blev hela 6 månader i fredags. På alla hjärtans dag och allt. Vi åkte ju uppåt landet i fredags när Rikard kom från jobbet. Sen har vi myst massor här uppe. Igår var vi iväg och köpte en ny vagn till lilla loppan. Får se om det är fint väder imorgon så kanske jag tar lite bilder och visar upp vrålåket. Dt känns iallafall bra att ha världens smidigaste vagn nu. 

Både idag och igår har vi såklart sett på skidstafetterna. Helt galna lopp bägge två, och såååå grymma dom var allihopa. Snacka om att skidlandslaget har toppat formen. Blir spännande att se fortsättningen under OS nu. 

Imorn ska Rikard och Roffe iväg till gymmet på morgonen. Jag och Isabell tar det lugnt hemma sålänge. Sen blir det nog en tur till Skärholmen för att titta i några butiker. Får väl hålla hårt i Rikard så att han inte shoppar för mycket. 

Isabell vet vilken sport som är viktig. Men det är fel lag här!





Min iPad...
Publicerat den

... vill inte samarbeta med mig ikväll så det blir ett kort mobilinlägg. Dagen har gått i ett så nu är jag ganska mör. Vi började dagen med frukost och lite plock här hemma. Sedan gav vi oss ut på min första löprunda på väldigt länge. Sprang ju med vagn och Aska så det var faktist ganska jobbigt. Isabell verkade tycka det var helt okey! Hon sov  mest hela vägen!

Annars har jag hunnit städa fint här hemma, tvätta massa maskiner, bära in pellets och när Rikard kom hem så lagade jag Wallenbergare till middag. Gott blev det!

Efter maten har vi packat och stökat lite. Sen har Isabell fått bada i stora baljan, alltså i badkaret, och nu sover hon! Hon är fortfarande lite snorig men det är mycket bättre. 

Imorn börjar vi dagen med att åka och lämna Aska som ska få lite semester hos Anna och hundarna. Känns så himla skönt att hon får vara där, då är vi trygga! Efter att vi lämnat henne så blir det sista tillfället på massagekursen. Sen blir det hem och packa det sista och få in allt i bilen och sedan blir det bara att vänta på när Rikard är påväg hemåt innan vi kör. Plockar sedan upp honom på vägen och sen börjar resan mor Stockholm. Ska bli mysigt med lite semester för lilla familjen. 

Näe, nu lite TV tid och surfning och sedan blir det stt Nanna kudde för mig. 

Bild från första gången vi var hos mormor. Tror någon längtar efter Isabell  väldigt mycket mest hela tiden! Eller vad säger mormor? Imorn kommer vi iallafall!! 







Fastermys...
Publicerat den

... har vi haft idag och det var trevligt som alltid. Isabell visade sin rätta sida och var glad för det mesta. Hon visade även allt hon kan, hon är ju ganska klåfingrig nuförtiden. 
 
Annars har vi inte gjort så mycket. Var ute på långpromenad i förmiddags och passade på att beställa pellets. Har dock inte hunnit bära in den idag, så det får bli imorgon. Tänkte även ge mig på att springa en sväng med barnvagnen och se hur det går. Kan ju tänka mig att det inte kommer att gå alltför snabbt, men iom att det inte är träning imorn och vi ör iväg sen så behöver jag det. Ska nog ta med mig springkläder till Stockholm så jag kan hålla igång även där. 
 
Imorn kanske vi går ner till öppna förskolan också på eftermiddagen. Vi får se hur snorig hon är bara, vill inte att det är för mycket om vi ska iväg. Måste ju packa också inför resan. Jag har väl i uppgift att packa till mig själv, trollet och Aska, rikard r klara sig själv han!!
 
Isabell och faster i dimman
Isabell pch moster i måndags!
 



8 kg's gränsen...
Publicerat den

... är spräckt för lilla loppan. Idag vägde hon 8010 g. Hon fick så mycket beröm så och jag var såklart stolt som en tupp. Vi var alltså på 6 månaderskontroll idag. Skönt att det inte var. Några sprutor, för det gillar inte denna mamman. Gör så ont att se henne bli så ledsen även om det går över snabbt.
 
Annars har dagen varit ganska så lugn för oss. Vi hoppade öppna förskolan idag för jag kände inte för att stressa på morgonen. Istället tog vi en skön promenad. Vädret var dock inte det roligast med snöblandat regn och snålblåst. Då blir man lite avundsjuk på Isabell som ligger nedbäddad i vagnen. Hon gillar allt mer och åka vagn vilket är skönt. 
 
Att bero på vagn så har vi bestämt oss för en nu. Det blir att vi hämtar den i Stockholm när vi ändå är där. No more internetshopping. Vi har ju fortfarande inte fått det chassit vi beställt och det går inte att få tag på butiken. Ett alternativ hade varit att åka till Malmö och försöka få upprättelse, för där finns ju en fysisk butik. Vi vill ju ha någon form av kompensation för möjligheten att lämna tillbaka vagnen finns nog inte iom att vi använt det. Vet inte riktigt var man kan vända sig när det varit så mycket problem. Vi har ju trots allt inte fått det som vi beställt och dom ljuger hela tiden och säger att det är skickat, att det ska skicka det, att de fått det m.m. Tips mottages tacksamt!!
 
Nu blir det sängen för denna mamman. Inte bra att vara vaken halva natten när de andra i familjen sover. Men vad ska man göra när an inte kan sova. Imorn får vi besök av Isabells faster och annars blir det nog inte många knop. Måste dock gå och köpa pellets, men det gör vi nog på förmiddagspromenaden. Sen får vi väl bära in det under kvällen eller på torsdagen. Så himla smidigt att bara gå ner och köpa en pall och sen får man den hemkörd samma dag. Bra service det!!
 
Påfyllt och snyggt!!
 



Då var äntligen...
Publicerat den

... allt som jag skulle göra färdigt. Så nu har jag slagit mig ner i soffan men kommer nog inom en inte alltför lång framtid förflytta mig in till sängen. Det har varit ganska tuffa dagar här hemma så därför har jag inte skrivit något här. Isabell blev förkyld i fredags och har varit ganska ordentligt hänging både fredag kväll och lördag. Idag har hon iallafall varit lite piggare vilket känns skönt. Vi har haft besök av farmor och farbror och har såklart tittat en hel del på OS. Kul att det är igång och ännu roligare att Sverige redan tagit två silver. Också kul att Cologna vann idag, jag hade faktist tippat honom som segrare, så en poäng till mig. 
 
Imorn blir det stan och luncha med moster. Sen tar vi hjälp av henne när handlingen ska göras. Osftast går det ju jättebra att handla med Isabell men ändå lättast om man är två. Jag tänkte se om jag kan måla garderobsväggen också på morgonen när vi vaknat. Sen har jag som plan att jag kan ha fönstrret öppet så att färglukten försvinner innan vi ska sova igen. Måste nåla två gånger, men sen mina vänner, sen är jag nog klar med all målning. Fast kanske inte ändå, för jag har fått en ny plan i mitt lilla huvud. Har en liten tanke att jag vill piffa till tvättstugan en del och det inkluderar mer målning för mig. Tänker att det inte ska blir ett så stort projekt som måste kosta massor, utan mer bara göra iordning lite. Men måste nog flörta lite med mannen för att börja det nya projektet. 
 
Isabell i Cheap Monday-kläder som hon fått av farbror;)
 



Snart är det dags...
Publicerat den

... för träning igen! Rikard är hemma och lagar mat till oss och matar förhoppningsvis loppan med!! Återkommer ikväll med ett längre inlägg. Måste bara äta, natta loppan, duscha och måla först!!






Blev inget...
Publicerat den

... öppna förskolan för oss idag. Isabell sov ganska länge på förmiddagen så när det var tid att gå, om vi skulle dit, var hon i full gång med att leka så jag ville inte bryta henne. Kändes inte snällt att klä på och gå iväg när hon hade kul hemma. Så istället blev det mamma-dotter lek och sedan promenad när hon skulle ta eftermiddagsluren. När vi kom tillbaka och hon fortfarande sov så passade jag på att installera Isabells nya bilbarnstol. Det blev jättebra så nu kommer hon verkligen ha ett lyxåk. Blev faktist mycket mer plats i bilen än vad jag räknat med vilket gillas. Nu ikväll har jag varit iväg och tränat igen. Det blev ett boxpass och det var riktigt jobbigt. När jag kom hem stod maten på bordet, vilken lyx. Jag hade gjort köttbullar innan och sen gjorde Rikard stuvade makaroner och värmde köttbullarna. Mums mums. Har inte blivit många knop efter träningen och snart blir det godnatt för mig. 
 
Något annat som är i våra tankar är funderingar på en ny vagn. Vi är nöjda med vår, men tycker att den tar ganska mycket plats. Nu har vi hittat en som är väldigt mycket mindre men som ändå uppfyller våra krav. Vi ska nog åka in till stan på lördag och klämma och känna. Sen beställer vi nog vagnen på nätet, för de har inte den svarta i butiken här. Återkommer när vi valt och beställt;)
 
Imorn blir det babymassage på förmiddagen och sen ska jag nog ut och gå med Lena på eftermiddagen. Måste ju allt hinna med fredagsstädningen också. Får väl bli lite innan och lite efterassagen och sen kanske efter promenaden med om det behövs!! Alltid skönt att ha städat och fint på helgen. Imorn är det ju också invigning av OS som vi såklart kommer att titta en hel del på. Under morgondagen får Rikard se till att skicka iväg regler till OS tippset till alla som vill vara med. Sen gäller det ju att tippa innan lördag kväll eller söndag. Fast egentligen skulle man lämna det senast kl 24 imorn natt, så man kan tippa alla grenarna. Får väl se vad han styr upp;)
 
Nya stolen på plats!
Ser ni bebisen som sover?!



Egentid...
Publicerat den

... har jag haft ikväll! Var på öppna förskolan på coloramavisning och det var trevligt. Isabell var med först men sen hämtade Rikard henne där och åkte hem och nattade och så. Kändes allt lite konstigt när man kom hem och hon redan sov, men skönt att bara få vara ibland också. De har så mycket bra grejer och jag beställde en typ av kritor. 
 
Annars har dagen varit ganska fullspäckad. Vi började med föräldrautbildning och det var kul. Vi pratade mycket om sjukdomar och så vilket var intressant. Efter att det var slut så körde vi till stan för några ärenden innan det var dags för simavslutning. Isabell var helt galen idag. Hon gillar V.E.R.K.L.I.G.E.N att simma. Idag gjorde vi några olika dyk pch sedan fick barnen ligga i en simring när ledaren satte igång en ström. Sedan så skickade ledaren iväg barnen mot oss föräldrar och Isabells ögon när hon närmade sig mig, obeskrivligt<3
 
Imorn blir det lugnt hemma med städning på förmiddagen. Sedan tänkte jag eventuellt gå till öppna förskolan på eftermiddagen. Det är mellan 13.30-15.30. Sen på kvällen ska jag gå och träna om Rikard hinner hem till dess. 
 
Det lyser glädje i dessa ögon<3
 



I pyjamas...
Publicerat den

... har jag nu slagit mig ner i soffan efter en härlig dusch. Har varit och tränat ikväll och sen målade jag så nog var jag allt värd en lång dusch. Idag har varit en ganska lugn dag för oss. Vi började med öppna förskolan i förmiddags. Sen gick vi och handlade innan vi gick hemåt och lagade lunch. Isabell fick smaka köttfärsröran och hon uppskattade det inte. Måste nog mixa den helt för hon riktigt rös när hon fick det i munnen. Såklart behövde hon inte äta mer utan fick istället palsternacka och morot. Eftermiddagen har varit lugn här hemma med mycket lek, promenad och damsugning. 
 
Imorn ska vi först på föräldrautbildning på förmiddagen och sedan ska vi köra mot stan för sista babysimmet där. Ska faktist bli ganska skönt att slippa vara uppbokad på onsdagarna utan istället ha det på lördagen. Sen imorgon kväll ska jag på Colorama-visning. Isabell får hänga med en stund, för onsdagar kommer ju alltid Rikard sent hem. När han kommer så kommer han ner och hämtar trollet och kör sedan hem och nattar henne. Hoppas att det går bra, men det gör det alldeles säkert. Mysigt för honom att få helt egen tid med Isabell. Jag får ju cykla hem sedan för de får åka bil med trollet så sent. Det är ju alldeles precis vid läggdags ju. 
 
Näe, nu ska jag strax göra mig redo för sängen. Blev en alldeles för tidig morgon idag, vaknade 4 och somnade sedan inte om...
 
 



Matlagning...
Publicerat den

... har det blivit här hemma idag. Annika och tjejerna kom hit och medan barnen lekte så lagade vi mat. Ja, fast Isabell sov mest. Först gjorde jag köttfärssås och spagetti till lunch och sedan satte vi igång att laga mat till lill-loppan. Vi gjorde köttfärsröra, fiskpure, fisksås och palsternackspure. Jag tänkte göra lite mer barnmat nu i veckan. Känns bättre att man vet exakt vad som finns i maten man ger. Nu ännu så länge äter hon ju bara några iskuber per dag, men såsmåningom blir det ju större potioner. Har några burkar som jag fått tips av Annika att köpa och de funkar jättebra. Så jag ska nog allt köpa fler Av samma sort. Snart är väl frysen full med mat till lilla tjejen. Härligt!
 
I förmiddags var jag, Isabell och Aska ute och lekte på tomten. Isabell fick prova sin pulka och tyckte nog varken bu eller bä om det. Aska däremot tyckte att det var väldigt intressant. Hon blev helt galen när pulkan körde. 
 
Lilla trollet sover sedan en stund tillbaka och jag ska snart göra min träning. Helt galen träninsvärk har jag, så vi får väl se hur träningen går. Känns iallafall gott att vara igång nu, men nu i början är det såklart drygt när man får sån träningsvärk. 
 
Mina tjejer<3
 



Då var...
Publicerat den

... ännu en helg över och den har varit bra. Igår var vi ju på babysim och det var jättemysigt. Isabell var såklart minst men jag tycker ändå hon hängde med i övningarna bra. Nästa gång ska dom dela gruppen för det var lite många nu. Tror att pappan tyckte det var väldigt mysigt han med! Åkte sedan och handlade och vi köpte faktist en pulka till Isabell. Så nu hoppas vi på någon mer snö. Tänkte gå ut och prova lite på tomten imorn för där är ju fortfarande ganska mycket snö som ligger. Sen igår på eftermiddagen kom Stefan hit. Grabbarna satte genast igång att valla skidor och gav sig sedan ut på en tur. De var borta ganska länge eftersom de åkte lite vilse men när de kom hem vankades raclette. Gott som alltid. Vi spelade sedan lite spel när Isabell somnat och sen fixade grabbarna med vallning och buss inför vasaloppet. 
 
Idag har vi varit på kalas hos tre godingar som fyllde 4 år. Vi var där ganska tidigt för att få mysa extra med kusiner och moster. Massa gott bjöds det såklart på så kändes som man rullade därifrån. Väl hemma igen bytte jag bara om och sedan cyklade jag iväg för att träna. Blev ett cirkelpass idag så imorn kommer jag väl inte kunna röra mig. Men gott är det att komma igång nu igen. Får väl se hur många dagar jag kan träna denna vecka, allt hänger ju på hur det går för Rikard att ta sig hem. 
 
Imorn kommer moster och kusiner hit. Moster ska hjälpa till att göra lite ny bebismat. Tänkte göra köttfärsröra, fiskröra och kanske lite nya grönsaksröror. Ännu sålänge har loppan ätit morot-, palsternacka- och ärtpure och hon verkar gilla alla dem. Ärtorna är väl de som är sisådär, men idag åt hon det glatt. Hon verkar faktist gilla det mesta som hon bjuds på.
 
Nu tänkte jag snart krypa till kojs och läsa min bok. Var längesedan jag läste nu och känner att jag måste sova tidigt idag. Har haft huvudvärken från h*vete idag. I morse kunde jag inte ens gå upp utan Rikard fick ta lilloppan. Hoppas det har en engångsföretelse.
 
Vallakungarna in action;)