Efter semester...
Publicerat den

... kommer jobb. Blir ju en del att ta igen när man inte varit hemma på ett tag. Vi har haft turen och fått gräset klippt av Rikards pappa men det är ju också en hel del annat som växer. Så idag har jag jobbat medan Isabell har tagit sina tupplurer. Rensade massa ogräs på framsidan och emellan lite plattor. Lite plattor är dock kvar, men kanske hinner imorn. Efter att vi ätit lunch åkte vi och handlade lite. Behövdes hundmat och klor till poolen som Rikard satte upp igår. Passade på att köpa lite nya blommor med. Så det blev eftermiddagens jobb, att plantera dom. Tog bor några lådor runt huset för jag tycker det varit så mycket att hålla liv i. Så nu har jag lite mindre ett tag. 

Hade tänkt jobba lite nu ikväll också men Isabell var svår att somna ikväll så det blev så sent. Så nu slappar jag några minuter i soffan innan jag ska sova. 

Hatten av för Rikard, Johan och Stefan som simmade vansbrosimmet idag. Nu är det bara lidingöloppet kvar och sedan är klassikern fullbordad. Vad blir nästa utmaning mån tro?!

Imorn blir det ännu mer jobb här hemma. Det sista ska förberedas för köksbygget som startar på måndag. Sen måste jag ägna några timmar till i trädgården men då får Rikard och Isabell busa själva;)

Bjuder på en bebisbild på min lilla skatt. Tänk att hon snart är ett helt år gammal ❤️





Nu tycker jag...
Publicerat den

... att det är på tiden för en liten uppdatering här igen. Som jag skrev innan så tänker jag mig att det blir sporadiska inlägg fram till att vi är klara med köket. Sedan får vi se om det blir mer kontinuerlig bloggning eller hur det blir. 

Lite av vad som hänt på sistens tänkte jag iallafall dela med mig av. Rikard har gått på sommarlov så nu. Har vi en härlig tid framöver. Vi har redan hunnit vara 2,5 veckor i Schweiz och det har varit helt fabtastiskt. Isabell har tagit resan med ro och accepterat alla våra upptåg. Vi har hunnit med att turista massor och har fått ordentligt med avkoppling. Vi har varit i några städer, varit i bergen och vandrat, varit och sett ett ställe där vattnet trängt igenom berget, i en "park" där man kan se hur olika delar av Schweiz ser ut, badat, lekt, sprungit, promenerat och sen avslutade vi med tre dagar i italienska delen av Schweiz. Vi åkte tåg dit och det var verkligen en upplevelse. Ja vi har såklart gjort en massa annat med men det var resan i stort. Flygningarna har också dom gått super.

Annars har det blivit väldigt mycket med nya köket. Vi har fått ihop de flesta skåpen och lådorna nu och på måndagbörjar det riktiga arbetet. Min pappa kommer och hjälper oss med vilket är skönt. Det är ju inte alltid så lätt med Isabell om det är något som man behöver göra två stycken och hon vill vara med. Ska bli så himla spännande att se resultatet. 

Att bero på Isabell så har hon gjort stora kliv i sin utveckling sista månaden. Hon kryper nu överallt och reder sig mot det mesta. Hon går med gåvagn och när man håller henne i handen. Hon har fått två tänder och hon visar att hon försr vissa ord. Tänk vad det händer saker hela tiden. Hon har också fått allt mer hår på huvudet nu!

Något väldigt nytt som handlar om mig är att jag har fått nytt jobb. Jag blev ju förflyttad när min förskola ska stänga, men eftersom jag inte tyckte det kändes rätt så sökte jag en annan tjänst i en annan kommun. Det jobbet fick jag och det känns faktist väldigt bra må jag säga. Känns lite konstigt bara att jag snart börjar jobba men blir ju skönt på ett sätt med. Blir ju roligt för Rikard också att vara lite pappaledig. Sen är det ju ett extra plus att vi har sommaren tillsammans. 

Rikard han har åkt iväg ikväll för imorn väntas ju Vansbrosimmet för grabbarna grus. Lider lite med dom eftersom det är väldigt kallt i vattnet. Dom har ju fått korta av sträckan pga kylan, men strongt de som simmar. Grabbarna var ju iväg för 3 veckor sedan och cyklade Vätternrundan. Tror inte rikard kände att det var något som passade honom riktigt,m en nu är det ju gjort. 2/4 grenar är klara nu och snart 3/4. 

Näej nu ska denna mamman krypa ner i sängen. Vi var ju uppe redan 3.45 i morse så man är lite mör nu. Får ju se hur loppan sover inatt med efter resan och så. Bjuder på ett litet bildregn från sista tiden iallafall! Dock bara iPhonebilder eftersom vi inte kommer åt datorn just nu.

I lekrummet på kastrup
Köra bil
Läser tidning med morfar
Familjen i Aareschlucht (där vattnet trängt igenom berget)
Har hittat en rolig bebis i spegeln
Frukost på flygplatsen i morse
Locarno
Luzern
Glassar i solen
Från tåget
Mer tåg