Nästan en vecka...
Publicerat den

... mellan inläggen blir det nu. Men bättre än inget får jag intala mig. det har inte hänt jättemycket sista veckan. Isabell var sjuk alla dagar förutom fredagen förra veckan så det blev mycket hemmatid. Sen på fredagen var hon på förskolan och nu verkar det peppat peppar som det vänt. Helgen som gick blev det mycket familjetid och det var supermysigt. På lördagen var vi ute på förmiddagen och jag passade på att tvätta fönstren på utsidan. Sen när Isabell sov hjälptes vi åt med insidorna. Sedan blev det adventspyntat här hemma och på kvällen var Rikards bror med flickvän här. Väldigt trevligt var det. Vi åt middag och busade och sen när loppan somnat så spelade vi lite spel. 
 
På söndagen var vi nere i byn på julskyltning en sväng. Vi var dock lite tidiga så det blev mest en skön promenad. Sen på eftermiddagen var jag och hämtade min pappa som kom hem efter några veckor i Schweiz. Han stannade och åt middag med oss vilket såklart var mysigt nu när vi inte setts på ett tag. 
 
Veckan har börjat bra för oss. Igår var Isabell på förskolan och sen mös vi en massa när jag hämtat henne. Myset fortsatte i morse eftersom vi har sovmorgon på tisdagarna. Sen tog vi en promenad till förskolan när jag skulle lämna eftersom Rikard försovit sig och inte hunnit gå lite längre med Aska. På förskolan idag hade dom pysseldag. Vet inte hur mycket pysslat det blev för loppan men hon var säkert nöjd ändå. Så himla skönt när man lämnar henne där för hon verkar verkligen gilla att vara där. Såklart hade hon väl helst varit med oss, men det går ju inte riktigt. Skönt iallafall att vi är nöjda med vårt val av förskola. 
 
I veckan blir det fortsatt lugna kvällar onsdag och torsdag. Sen på fredag vankas det personalfest på jobbet så då blir det väl allt annat än lugnt. Eftersom jag är med i festkommitten så ska jag ju vara kvar och städa och så vilket känns lite drygt nu. Men men, jag klagar inte!
 
Här hemma är det någon som övar för förskolans luciatåg :)