Sovmorgon....
Publicerat den

... idag och jag ska snart gå till jobbet. Vankas en lång dag eftersom jag slutar kl 18. Sen ikväll blir det en löprunda och lite soffhäng. Har lite olika projekt igång på jobbet så det blir nog en härlig dag som alltid!

Idag MÅSTE jag även få tag på bageriet angående tårta. Känner mig lite stressad över det😏 men även det blir säkert bra en dag;)




Jaha?...
Publicerat den

... då var denna helgen också över. Satt och pratade Rikard igår och var helt säker på att det var 4 veckor kvar till bröllopet, men icke. Det är 3 (!) veckor kvar nu eller egentligen mindre nu idag. Börjar på riktigt att pirra i magen nu och inatt har jag gift mig ungeför 3 gånger i sömnen. Haha man undrar ju vad det äår som sker i skallen=)
 
I veckan har jag lite småsaker att fixa med maten och så men annars blir det nog ganska lugnt. På fredag kommer min fina vä, Maria, hit. Hon kan tyvärr inte vara med på bröllopet eftersom hon befinner sig i Tanzania då. Så vi får ha lite kvalitetstid nu istället. Vet inte alls vad vi ska hitta på när hon kommer=)
 
Annars blir detinte mycket som händer i veckan förutom jobb, någon träning med Aska, löpning och säkert pyssel. Att bero på löpning så var jag faktist ute en runda idag. Sprang mina 7 km och det kändes riktigt bra. Har bestämmt mig för att inte ha pulsklockan på mig nu på ett tag eftersom jag pressar mig för mycket då.
 
Nu kollar Rikard på OS avslutningen och jag ska väl snart sova! Öppning imorn så då gäller det att vara pigg. Rikard den snälle har sagt att han ska ta Aska för han tycker jag behöver mer sömn än honom, vilket är sant!!
 
 



Lång dag...
Publicerat den

... har jag haft idag. Började kl 9 och slutade egentligen kl 18. Dock tog jag ingen rast för hade inte barn ända till 18. När alla barn hade gått fick jag dock för mig att sitta och fixa lite med datorn och alla bilder på barnen. Blev att jag satt ända till 18.15 så lite mer än jag borde=) Sen när jag kom ut genom dörren kom jag på att det var jobb som inte var gjort, nämligen att ta in alla vagnarna som barnen sover i så det var bara att göra det. Känns skönt att ha gjort det jag gjorde så det var värt att stanna. När jag kom hem stod Rikard och gjorde färdigt maten som idag blev stuvade makaroner och köttbullar!
 
Vi har gått en promenad också nu ikväll och nu sitter Rikard och pular lite med bröllopspyssel. Jag hjälper till så gott jag kan!! =)
 
Blir en ganska tidig käll för lilla mig för imorn är det återigen dags att öppna på jobb=)
 
Dagens bild är från London där jag fick mysa med Shrek)



Äntligen tillbaka...
Publicerat den

... på "mitt" jobb igen. Har ju varit sammanslaget med andra förskolor nu i 4 veckor men idag var vi tillbaka! Härligt att träffa alla härliga barn och alla härliga kollegor med;) jag har ju flyttat avdelning med så det är mycket att stå i. Men jättekul såklart. Fick var det segt i morse vid 5 när jag skulle upp. Stannade ju uppe och såg Bolt krossa motståndet;) detta var dock inte bra med tanke på min skönhetssömn;) Idag efter jobbet har jag även varit och beställt brudbukett;) tror att det kommer bli riktigt bra;) längtar faktist nu till den 1 september. Nackdelen med att hålla det mesta hemligt är att man inte kan visa allt fint. Men den som väntar på något gott... Näe nu lite läsning innan jag somnar;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2843101/images/2012/pic_50202ad39606ee359f000000.jpg" class="image">




Hos svärfar med familj...
Publicerat den

... Är vi nu. Rikard kollar fotboll och jag och Annie kollar os och snackar. Vi har varit och handlar lite idag och så. Tror kvällen för oss blir lugn, ska såklart kolla på 100 meters finalen innan jag lägger mig. Hejja hejja Bolt! Bloggar kanske lite mer ikväll. Haj haj




Mindre...
Publicerat den

... än EN (!) månad kvar till dagen D nu!! Tiden går verkligen snabbt, nästan för snabbt. Fast nu känns det som att bitarna faller på plats en efter en. Idag har jag såklart jobbat lite och sen har jag och Rikard varit i stan där vi träffade Stefan. Vi käkade middag tillsammans och sedan gick vi och fönstershoppade genom hela staden. Mycket trevligt som alltid=)
 
Nu kollar vi lite på OS sändningen och sedan sängen. Jobbar imorn och sedan tre veckor till innan det är dags för ytterligare en semestervecka. Om än det kanske inte blir så mycket semester=)
 
Imorgon ska vi prova maten som är tänkt vi ska ha på bröllopet. Hoppas verkligen att det blir bra, fast det tror jag nog.
 
Rikard har just suttit och bloggat på andra bloggen så nu måste jag in och läsa det=) Önskar er alla en bra fredag och sedan en bra start på helgen=)