Första gången...
Publicerat den

... sedan vi gifte oss som jag kommer sova ensam inatt. Rikard är iväg på lägerskola och kommer inte hem förens imorgon. Så jag får mysa massa med Aska istället! Blir dock en tidig kväll för oss, för imorn är det dags för öppning igen och jag måste cykla med Aska innan jag börjar. Uppstigning 5 för mig. Har dock varit lite effektiv ikväll. kom ju hem kl 6 och då gick jag direkt med Aska. Sedan åt jag en knäckemacka och har strukit vära lakan. Rikard tycker det är onödigt men jag gillar det=) Så då får man göra det själv.
 
Nu ska jag slappa lite och kolla TV innan det är dags för kvällsrunda med Aska (som Rikard annars tar) och sen dusch. Det är nämligen inte läge för det kl 5 imorn!!
 
Ni får ursäkta för att jag inte uppdaterar så ofta. känner dock att det kan bli såhär lite nu för jag har fullt upp och mycket att stå i. Denna veckan jobbar jag över 2 dagar och sen ska man hinna med allt annat. Imorn måste jag verkligen städa här hemma så hoppas att mannen är hemma nör jag slutar så vi kan göra det direkt!
 
En annan sak som jag funderat på ett tag nu och som jag nästan bestämt mig för (för jag har ju inget annat att göra:P) är att börja rida igen. Tänker mig att isåfall börja rida lektion här i byn en gång i veckan. Hade varit riktigt skoj tycker jag!!
 
Min kärlek som jag saknar. Tur jag har en liten grå dam här <3



Häcken full...
Publicerat den

... känns det som jag haft denna vecka. Rikard har ju börjat jobba också nu så Aska är mitt ansvar mer nu när man inte har honom hemma. Det är iof inget jobbigt men blir ändå lite mer. Sen igår var jag på föreläsning 18-21. Det var en riktigt bra föreläsning som verkligen var givande. Kul när det är på det hållet och att det inte känns som det är slöseri med tid.
 
Idag var det kurs för mig efter att jag jobbat mina 8 timmar. Kursen handlade om att vi fått en Ipad till jobbet och allt kring denna. Nu blev jag automatiskt Ipad ansvarig och vet inte riktigt om jag gillar. Jag är kanske inte rätt person till detta men det är väl bara att ta sitt uppdrag på allvar!
 
Imorn är det äntligen fredag. Har öppning för 4e gången denna vecka så det kan ju också vara anledningen till att jag känner mig lite sliten! Imorn kväll ska jag gå och titta när Rikard spelar fotboll (första gången på väldigt länge) och sen ska vi till svärmor och äta.
 
Sen på lördag är det tidig morgon igen men då av en rolig anledning. Jag och elin ska nämligen till Ullared. Blir till att hålla i plånkan, annars kan det bli dyrt. Ska tydligen köpa massasaker till mannen min om man läser det han skrivit i min kalender <3 jaja någonting litet kan han väl iallafall få=)
 
Juste, Aska är ganska pälslös igen efter att hon fällt sjukt mycket. Dock är det inte lika illa som på bilden (som är från efter valparna) men hon är inte fin. Tur hon hade lite päls kvar på bröllopet iallafall!! Trots att hon inte är vackrast nu sä är hon ändå sötast i världen <3<3<3



Vardagen...
Publicerat den

... börjar vli som vanligt nu i detta lilla hem. Rikard har idag jobbat sin första dag och han verkar vara mycket nöjd med jobbet. Jag själv har haft en väldigt lugn dag idag. Vi hade inte många barn på jobbet så jag har faktiskt målat en hel del som ska piffa till miljön lite. Känns som det kommer bli fint, men det får vi se imorn=)
 
Direkt efter jobbet kom Camilla hit. Hon hade med sig lite av alla de bilder hon tog på bröllopet och guuuud vilka fina. Helt rörd blev jag=) Tänkte jag skulle lägga upp dem i andra bloggen med lösenord så vi kan välja vilka som får se alla bilder! Vi passade även på att fika lite och spelade även lite Ticket to ride! Mycket trevlig.
 
Rikard kom hem lite innan 6 och vi bestämde oss för att inte laga någon mat utan bara talite yoggi och så. När vi hade ätit gick vi sedan ut på en 40 minuters powerwalk. Måste komma igång nu igen. Mysigt också att ta en promenix såhär på kvällskvisten. Nu sitter vi och kolla på halv 8 hos mig som idag är från vår gamla stad, Kristianstad. Blir väl Tv mys hela kvällen och sen kanske något spel med=)
 
Bjuder er iallafall på ett smakprov på våra bilder här <3
 




Biobesök...
Publicerat den

... med mannen min väntas ikväll. Dagen har annars bara bestått av slapp. Det behövde vi verkligen. Vi var ute en tur med aska iallafall och då letade vi efter stöldgods från när det var inbrott på jobbet för någon vecka sedan. Tyvärr var vi inga bra dektiktiver för vi hittade inget. Det mesta som blev stulet är dock återfunnet och finns hos polisen. Återstår att se hur lång rid det tar att få tillbaka allt😃

Hoppas ni alla får en bra kväll för det ska vi ha❤

Bild från dagens promenix😃




Fredagsmys...
Publicerat den

... är vad som alldeles snart väntar här. Rikard lagar mat och jag sitter här vid datorn. Stängde ju idag på jobbet och sen direkt jag kom hem så satte jag igång och sy lite grejer som behövs på jobbet. Blev klar för en liten stund sedan så känns som man precis har slutat =)
 
Igår efter jobbet satte jag mig och virkade och tillslut blev tiden alldeles för sent så blev inget bloggat. Tänkte att jag behöver något att göra nu när jag inte planerar bröllop så då ska jag lära mig att virka ordentligt tänkte jag. Har lite olika projekt som jag tänker mig ge mig på=)
 
Helgen vet jag inte riktigt vad den erbjuder men det lutar åt bio imorgon iallafall! Tänkte gått idag men i och med att jag stängde så blev det sent. Vi har tänkt se "Snabba Cash 2" och den gick redan kl 19 ikväll!
 
önskar er alla en trevlig helg <3



I´m back...
Publicerat den

... hoppas jag iallafall. Det har varit lite mycket i mitt lilla huvud på sistone. Nu är vi iallafall gifta och det var den absolut bästa dagen i våra liv. Tänkte ge er lite fakta från hur dagen blev=) När jag vaknade på morgonen sken solen och jag blev verkligen jätteglad över detta. Sedan var det mest fix, först frisör och sedan hem och sminka sig och göra sig iordning. Hämtade blommorna också. Innan vi åkte ut mot logen så fick vi svänga inom frisören igen och fixa det sista med håret. Väl framme vid logen fick vi låna de som bodde där, deras hus. Det var jag, Camilla och Johanna som hängde ihop hela dagen. Tjejerna hjälpte mig att få på mig klänningen och den är jag verkligen supernöjd med. Jag kände mig verkligen vacker när det var dags att gå ner mot min blivande man. Dagens första hemlighet var att Aska var med som "tärna" tillsammans med Johanna. Själva vigseln blev verkligen helt perfekt och så även middagen och festen. Kommer att lägga bilder i vår genemsamma blogg när jag fått dem!
 
Annars har det inre blivit mycket gjort sista tiden som inte har med bröllopsplaner att göra. Har såklart jobbat och så men inte mycket annat. Sista veckorna har jag heller inte haft orken att springa. Måste verkligen komma på vad jag vill göra.
 
Idag har Rikard och jag iallafall varit iväg på lite äventyr. Vi har länge pratat om en ny säng och nu är den beställd. Känns riktigt skönt och jag längtar verkligen tills vi får hem den (ca 3 veckor). Kostade ju såklart en hel del, men det känns som det kommer att vara värt det. Det är ju verkligen en kvalitetssäng så den håller säkert i många år. 
 
Rikard är iväg och spelar match nu och jag ska väl snart laga lite mat. Blir pasta med pastasås för mig, gott gott!
 Får se när han kommer hem sen men tror inte det blir så sent.
 
Något annat som hänt som är mycket roligt är att Rikard har fått jobb. Han kommer att få pendla en bit men känns så bra att han fått jobb. När det dessutom verkar vara en fast tjänst (med provanställning) på 100 % känns det ju bara ännu bättre! Känns som att livet är på topp nu <3
 
Ett litet smakprov från hur vi såk ut på dagen D <3