En sjukling...
Publicerat den

... har vi här hemma och det är himla synd om henne. Det gör så int i hjärtat att se sin lilla skatt må så dåligt. Lite hängig var hon redan igår men imorse var hon pigg som en mört så vi åkte och gjorde det som vi planerat. När vi kom hem så var det dock värre och nu på kvällen har det fortsatt neråt. Nu hoppas jag bara att hon snart ska kunna sova (Rikard är imme hos henne nu) och så fort hon gör det ska jag göra detsamma. Man vet aldrig hur många timmars sömn det blir inatt.

Vi har iallafall varit iväg och köpt tyger idag. Så nu ska här sys när tillfälle ges. Rikard verkade godkänna dom också vilket var bra. Annars hade han helt enkelt bara fått gilla läget. Jag har också hunnit med ett besäk hos frisören och sen tränat nu ikväll. Håret blev fint, körde vidare på det mörka fast med lite ljusare slingor i. 

Idag vill vi också säga grattis till världens bästa mamma/mormor på födelesedagen. Hoppas vi ses till helgen eller åtminstone inom en inte alltför lång tid <3 bjuder på lite mormor-Isabellbilder!










 







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?