Mysig...
Publicerat den

... kväll har vi haft här hemma. Vi åt entrecote med potatisgratäng och grönpepparsås till middag och det var väldigt gott. Sen har Isabell fått bada och fått lite massage. Hon är verkligen helt galen i vattnet och hon verkar verkligen gilla det. Idag var det pappa som badade henne och alltså han som blev lite blöt!
 
Jag har hunnit med att måla lite nu ikväll med. Så nu är det en strykning till på de jag håller på med nu och sen är där en dörr kvar och två garderobsdörrar. Hoppas hinna det mesta under veckan så vi kan ställa in bilen när vi kommer från Stockholm. Nu är det ju snö och förhoppningsvis ligger den kvar ett tag och då är det mycket lättare och skönare att ha den i garaget. Dels är bilen varm när man ska iväg och sen slipper man skrapa rytor och borsta bort snö.
 
Imorn ska vi som sagt till Rikards mormor en sväng. Innan dess ska Rikard åka skidor, anmäla till babysim pch sen ska vi till Jula och handla handtag till de nya dörrarna. Tror det kommer bli stor skillnad när alla dörrar är på plats. Det blir mer och mer färdigt här hemma. Jag är efter alla dessa dörrar klar med målning. Nu är det Rikards tur att ta vid där jag slutat. Då är det tak i badrum och toalett samt eventuellt taket även i köket när vi gör vid det. Vi vill ju göra badrummet och lilla toan såsmåningom, men näst på tur är ju köket. Så då blir det väl lite uppfräschning med att iallafall ta taken i badrum och toa. 
 
En glad skit<3
Vilken dörr är målad?! Hoppas det syns lite;)
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?