Helt vild...
Publicerat den

... var Isabell ikväll när hon badade. Hon fick sitta upp i baljan och det var väldigt kul tyckte hon. Nu har hon kommit på att man kan plaska och detta ledde ju såkklart till att mamman som höll henne också fick sig ett mindre bad eftersom hon stänkte så. Man måste ju lixom hålla henne fortfarande när hon sitter, för det kan hon ju inte än. Lilla loppan, som har en väldigt stark vilja. När vi äter middag så brukar hon få en majskrok att pula med medans vi äter. Och nåde oss om vi försöker mata henne med den, hon kan faktist själv!!
 
Nu ska väl trollet snart sova, om hon behagar, och vi ska väl se lite TV innan det är dags för oss också att knyta oss till kojs. Imorn blir det lite av varje för vår familj. Vi ska städa, handla, kasnke måla om vi hinnet och sedan är det ju ljusparty också. Där emellan ska vi väl få i oss lite mat och busa med trollet och vovven en del med.
 
När det är såhär grått och trisst längtar man verkligen till sommaren. Vi har bokat biljetter till Schweiz och där kommer vi vara i 2,5 veckor. Får se om det blir en tur till Sundsvall med eller om det bara blir till Stockholm. Sen blir det ju förhoppningsvis köksrenovering om allt går som det ska. Vi kommer ju ha en lång sommar tillsammans hela familjen och det ska bli så mysigt. Fördelen med att Rikard jobbar som lärare är ju att Isabell kommer att få ganska så långa lov och kommer aldrig att behöva vara på någon sammanslagning. Sen nästa höst går ju morfar i pension också så då finns han att tillgå som barnvakt när det behövs!!
 



Anna

Vill du vi passar aska när ni är i utland?



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?