Bebismys...
Publicerat den

... har jag fått idag. Eller ja det får jag ju varje dag, men nu var det en liten tjej. Svårt att föreställa sig att Isabell varit så liten, men det var faktist inte så himla länge sedan. Men plötsligt kändes Isabell väldugt stor, och tycker det händer nya saker med henne för varje dag. Det står nog inte på fören hon kryper eller ålar för det är nära ibland!
 
Nu ikväll var vi iväg på föräldramöte på mitt jobb. Det ser inte så ljust ut för just det stället så ska bli intressant att se vad som händer med personal och barn. 
 
Imorn är det återigen dags för massage för oss. Sen ska vi iväg och leka med Isabells kompisar. Ska bli skoj. Helgen blir ganska fullspäckad med målning, bad, shopping, kalas och sen så ska pappan hinna åka lite skidor med. Så ganska fullt upp för vår lilla familj. Ska bli kul att se hur badet är där vi ska vara nu. Roligt för Rikard att få vara med också. Hoppas hoppas att jag hinner måla färdigt alla dörrar i helgen så vi kan få in bilen i garaget. Den hade för övrigt behövt en grundlig tvätt. Får se om det blir av i helgen, annars kanske nästa vecka. 
 
 
 
Svårt att förstå att hon varit såhär liten<3
älskade unge
 
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?