Tjejligan...
Publicerat den

... i denna familjen har haft en toppendag. Vi började med en lugn och skön morgon innan vi körde mot stan för att möta upp Elin för lunch. Fick veta en väldigt rolig nyhet. Vi tjattrade såklart en hel massa och det var trevligt som alltid. Gick en vända på stan innan vi körde inom maxi och sen hem igen. Väl hemma har det blivit lite av varje samtidigt som jagslötittat lite  hockeyn. Snacka om härligt att vi vann och såklart extra härligt att det var just Finland som slogs ut. 

Nu ikväll har det inte blivit mycket gjort efter att lillan somnade. Blir en tidig kväll för mig nu när jag är själv inatt. Blir ju attjag får gå upp och blanda ersättning någon gång och detbrukar ju annars Rikard göra. Dock är det ju jag som matar ändå så inte så stor skillnad från nu. 

Imorn ska vi åka in och titta på hundutställning. Anna ska ställa ut Nica så det ska bli kul att se. Det är ju bara i Hässleholm så vi behöver inte åka långt. Sen på söndag blir det eventuellt hästtävling för oss. Vi behöver ju ha lite planerat när vi är ensamna hemma. 

Alltså denna goding <3 Mitt hjärta smälter!








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?