8 kg's gränsen...
Publicerat den

... är spräckt för lilla loppan. Idag vägde hon 8010 g. Hon fick så mycket beröm så och jag var såklart stolt som en tupp. Vi var alltså på 6 månaderskontroll idag. Skönt att det inte var. Några sprutor, för det gillar inte denna mamman. Gör så ont att se henne bli så ledsen även om det går över snabbt.
 
Annars har dagen varit ganska så lugn för oss. Vi hoppade öppna förskolan idag för jag kände inte för att stressa på morgonen. Istället tog vi en skön promenad. Vädret var dock inte det roligast med snöblandat regn och snålblåst. Då blir man lite avundsjuk på Isabell som ligger nedbäddad i vagnen. Hon gillar allt mer och åka vagn vilket är skönt. 
 
Att bero på vagn så har vi bestämt oss för en nu. Det blir att vi hämtar den i Stockholm när vi ändå är där. No more internetshopping. Vi har ju fortfarande inte fått det chassit vi beställt och det går inte att få tag på butiken. Ett alternativ hade varit att åka till Malmö och försöka få upprättelse, för där finns ju en fysisk butik. Vi vill ju ha någon form av kompensation för möjligheten att lämna tillbaka vagnen finns nog inte iom att vi använt det. Vet inte riktigt var man kan vända sig när det varit så mycket problem. Vi har ju trots allt inte fått det som vi beställt och dom ljuger hela tiden och säger att det är skickat, att det ska skicka det, att de fått det m.m. Tips mottages tacksamt!!
 
Nu blir det sängen för denna mamman. Inte bra att vara vaken halva natten när de andra i familjen sover. Men vad ska man göra när an inte kan sova. Imorn får vi besök av Isabells faster och annars blir det nog inte många knop. Måste dock gå och köpa pellets, men det gör vi nog på förmiddagspromenaden. Sen får vi väl bära in det under kvällen eller på torsdagen. Så himla smidigt att bara gå ner och köpa en pall och sen får man den hemkörd samma dag. Bra service det!!
 
Påfyllt och snyggt!!
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?