Idag...
Publicerat den

... har vi också fått massor gjort här hemma. isabells farmor var här och busade med trollet medan mamman och pappan jobbade. Vi började med att klippa en till häck på vår tomt. Just häckar har vi ganska gott om så det måste göras ibland. Men det blir så himla fint när man gör det. Sedan satte vi taklister i köket så nu är faktist det mesta i köket klart. Nu väntar vi bara på att elektrikerna ska komma och sätta spottar i taket och sen är det några småsaker till innan vi är helt färdiga. Jag har beställt tyger till gardiner så får se när det kommer så jag kan sy doM. Vi har också beställt en tavla som nog kommer att bli jättehäftig i vårt kök. 
 
I förmiddags hann jag baka bullar så en sak till är avprickad på "att göra" listan. Det är ju ganska mycket på just den listan inför kalaset nästa helg. Ska bli så kul med lillans första kalas. 
 
Imorgon ska vi göra några ärenden i stan innan vi ska till Camilla och äta lunch. Sen på eftermiddagen vankas hemmafix med bla tvätt och städ. Inte jättekul kanske men sådant som måste göras...
 
 
En yngre Isabell i en kundkorg<3
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?