Vår lilla tjej...
Publicerat den

... väger nu 4486 gram och följer fortfarande sin kurva jättefint. Besöket hos BVC gick jättebra och idag var hon faktist nöjd hela tiden. Hon väger nu 1 kg mer än när hon föddes och det känns. Framförallt när jag ammar märker jag att det är tyngre. Idag har vi annars bara tagit det lugnt och myst. Nu på kvällen låg hon lite på mage och tränade och sen i sitt babygym en lång stund. Efter middagen var Rikard ute med tjejerna och jag passade på att pyssla lite. Nu är inbjudningarna så gott som klara och kommer skickas innan veckan är slut. 
 
Imorn blir det återigen kusinmys för Isabell och mig. Rikard är iväg på lägerskola så vi får klara oss själva hemma. Blir då skönt att åka till moster och bli omhändertagna! Sen åker moster och hennes man till USA på torsdag så tjejerna ska vara med farmor. får se om vi åker och hälsar på dom då en dag så Ann-Margreth får träffa Isabell med;)
 
Nu blir det nog ett bad för en liten tjej innan sovdags. Idag har hon dock sovit bra på dagen så hon är säkert uppe lite längre;)
 
Sovande sötnos innan idag
 
Undrars vad hon tänker <3
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?