För ett år sedan...
Publicerat den

... var jag nervös av förväntan. Dagen hade nämligen kommit när vi äntligen skulle gifta oss och gå hand i hand där på ängen. Det blev en helt fantastisk dag och vädret kunde inte varit bättre. Först var vi iväg hos frisören och fixade gåret för att sedan åka hem och sminka oss m.m. Vi åkte sedan mot lokalen där bröllopet skulle vara och där sattes klänningen på. Vi hade ju valt innan att inte berätta något för någon om detaljerna kring bröllopet. Vi ville att det skulle vara en överasknig för alla. Den kanske största överaskningen var att det var Aska som bar ringen. Hon var såklart tvungen att vara med på vår stora dag. Kan fortfarande minnas känslan när jag kommer där gående och ser Rikard stå där framme. Musiken var helt fantastisk och vigseln gick ganska snabbt. Sedan var det stor fest med god mat, fina tal, dans och trevligheter. Största dagen i mitt liv <3 
 
Sedan denna dagen har det hänt fler stora saker i vårt liv. Vi har köpt drömhuset, vi har blivit gravida och vi har fått den största skatten i våra liv. Lilla Isabell är verkligen den största gåvan vi kunnat få och hon är så himla underbar. Ska bli så kul att se henne växa upp. 
 
Vet inte riktigt hur vi ska fira vår dag idag. Beror lite på hur vädret artar sig eftersom det inte är så lätt att sitta och amma utomhus om det skulle regna. Så vi får se om vi gör något utomhus eller om vi bara myser här hemma. Det är ju en liten tjej som styr allt i vår väg just nu. Mysigt som bara den såklart. 
 
Bjuder på några bilder från för ett år sedan när vi blev familjen Aregger <3
 
 
Insåg just att jag inte hade så många bilder på iPaden. Får se om jag startar datorn sen och lägger in fler bilder!
 
 



Irre

Grattis på ettårsdagen. Kram Svärmor



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?