Inte mycket till...
Publicerat den

... stickkväll för denna lilla mamman. Men såklart trevligt att ses även om man inte får något gjort. Jag har ju dock fått prata av mig en massa. Nu kom vi just hem och trollet var tyst hela vägen hem (hon sov ju) ;) blir väl snart en nattmatning och sedan sängen. Är ju så himla bortskämd med att hon sover så mycket, men lika bra att njuta så länge det varar. 
 
Annars Har vi inte gjort så mycket idag. När vi var ute och gick innan så gick vi förbi jobbet. Aska blev riktigt uppvaktad med skinga, bulle och pinnar. Tror allt hon tyckte det var skoj att träffa barnen. Även om hon är lite avvaktande ibland så blir hon så himla glad när vi kommer dit. Barnen är jätteduktiga och går fram försiktigt till henne. De vill såklart klappa och krama henne och det gillar hon. Hon vill dock hela tiden ha koll på var matte är. Även Isabell fick uppvaktning av barnen!
 
Imorn blir det Malmö för mig och Isabell och träffa faster. Vi ska till Emporia pch det ska bli skoj. Jag får nog inte shoppa så mucket dock i och med att vi ska till Ullared nästa vecka!
 
Nu ringer matklockan för Isabell! Nattinatti!
 
Första bilden som publicerades på Isabell i bloggen;)
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?