Lika roligt...
Publicerat den

... som sist tyckte trollet om dagens bad. Hon sprattlade som bara den, lilla busan. Vi fick öva på att förbereda oss för nästa vecka när vi ska dyka. Vi fick även fortsätta med mage- och ryggläge och sen sjöng vi lite och så. Tror det kommer vara vår grej det här med badet. Även duschningen efteråt gick bra idag. Måste åka en helg och simma så Rikard kan följa med också;)
 
Vi var inne snabbt i stan efteråt. Isabell behövde linnen att ha under när hon har klänning. Jag gillar inte när hon bara har klänning för den åker ju alltid upp. Så nu köpte vi linnen innan vi körde hem. Väl hemma blev det långpromenad med Aska och nu sover trollet fortfarande. Det tar på krafterna att simma. 
 
Imorn blir det först morfarsmys på Förmiddagen. Sen på eftermiddagen ska vi på föräldraträff. Ska bli skoj och se om vi kan hitta lite kompisar i samma ålder och så! Vi vill ju gärna ha lite promenadsällskap och så i byn!
 
Får se hur dags Rikard kommer hem idag. Brukar alltid vara sent på onsdagar och blir säkert så även idag;( Men lite mys ska vi allt hinna med innan vi ska sova. Hoppas på en lika skön natt inatt.. Dock kan det bli sisådär med det eftersom trollet sovit en hel massa idag<3
 
Vi invigde den nya overallen idag när vi var ute. Nu börjar det väl bli kallare och kallare och skatten får ku inte frysa<3
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?