Efter ett mycket lyckat...
Publicerat den

... kalas idag ligger vi nu utslagna i varsin ända av soffan. Vi har ju barakt och lagat mat en hel del och vi har varit igång sedan tidigt i morse. Så nu är man ganska mör i kroppen. Tur det är en dag till ledigt för annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Men som sagt, vi hade ett lycka kalas och alla gästerna verkade nöjda! Roltogt att kunna ha folk hemma så de får se hur vi har det nu. Är ju lixom lite skillnad sedan vi flyttade in! Vi har dock fortfarande inte fått upp allt som vi vill på väggarna och så men det får folk ha överseende med. 
 
Imorn verkar det bl. En dag med dåligt väder och jag funderar på att ta en dag med att bara ligga på soffan och kolla på film. Känner att det hade varit väldigt välbehövligt för min lilla kropp. Nästa helg kan bli ganska intensiv med midsommarfirande X2 och en tur till Ullared. Så det kan allt behövas att bara vila, och då särskilt som det är dåligt väder. 
 
Nu ligger vi som sagt utslagna i soffan och har kollat en film. Blir väl snart sängennom vi båda inte ska somna här på soffan också;)
 
Nöjd vovve som såklart har fått smaka lite under bakets gång;)
 
Tjejerna fick mata fiskarna tillsammans med Rikard. Mycket uppskattat;) tur dom inte är här för ofta bara för fiskarna skulle ha mycket mat;)
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?