Jag blir så förbannad...
Publicerat den

... när det kommer fram att stora idrottsmän har dopat sig för att höja sin prestation. Livstids avstängning direkt är vad jag tycker de borde få. i detta fall tycker jag inte det ska finnas någon andra chans. Sen är det ju väldigt sorgligt om det skulle visa sig att personen faktist omedvetet fått i sig preparat genom till exempel mat. Då blir jag lite kluven igen. Men ledsen blir man trots allt för det är ju inte fair play att ta sådant som inte är tillåtet. Hoppas nu bara att det inte visar sig att den största av de största skulle tagit något för då hade jag blivit förkrossad. 
 
Nu ikväll har vi varit hos Rikards pappa med familj. Väldigt trevligt. Vi åt pizza och det var smarrigt. Sen kollade de andra på fotboll mennjag hade fullt upp med att läsa om den tråkiga nyheten ovan så tiden gick ganska fort ändå. Aska åkte också för fösta gången i bilen. Tror hon tyckte det var helt okey. 
 
Imorn måste vi in. Till stan igen för ett ärende och sen kanske det blir handling med. Sedan kommer Camilla hit och vi ska försöka agera lite modeller så vi kan få några bilder på den tjocka magen. Det är ju lixom något man gärna vill kunna kolla tillbaka på, hur tjock man verkligen var. Ska bli trevligt att träffa Camilla igen för det var väldigt längesedan vi sågs. 
 
I veckan ska vi också träffa Rikards syster med fästman, de förlovade sig förra veckan. Gulligt värre;) roligt att träffa dom också. Vi ska även till barnmorskan igen för att se så allt står rätt till;)
 
Näe, nu ska denna kvinnan försöka sova så smått! Imorn är första semesterdagen villet känns gott;)
 
Bjuder på fin bild på fin hund <3
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?