Något...
Publicerat den

... intensiv dag igår och idag har resulterat i noll bloggning. Igår var vi i stan en sväng. Jag köpte nya vantar till Isabell och sen en ny liten termos eftersom den förra fick åka i soporna efter ett inte alltför bra omhändertagande från mig. Råkade tappa den så att locket sprack så inte mycket att göra åt. Nu har jag dock en ny så den ska jag ta väl hand om. Vantarna till trollet blev ett par termovantar. Så nu klarar hon sig nig hela vintern i vantväg! Har två par tunnare också!

Vi var ju på julkonsert igår med. Var trevligt och som sjöng fint! Påvägen hem hämtade vi Morgan som ska bo hos oss denna veckan. 

Idag var en kompis över och lärde sig att virka. Sedan gick jag, hundarna och Isabell på långpromenad innan vi stökade lite i trädgården. Sedan matlagning och nu ikväll satte jag och Rikard upp utebelysningen. Isabell hängde med i bärselen!

Nu blir det sängen för mig. Imorn ska vi till öppna förskolan för sista gången denna termin. Så måste ju vara pigg och gå upp lite tidigare än idag;)

Dagens bild är från i helgen när mina godingar läser bok!!!








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?