Idag...
Publicerat den

... styrde vi bilen mot Ystad för att hälsa på Camillas föräldrar. Isabell var nöjd nästintill hela vägen och sedan somnade hon. Tror allt hon börjar vänja sig vid bilen. Första månaden var det ju nämligen inte en dans på rosor att packa in oss i bilen, men nu går det som sagt väldigt bra! Det var trevligt att hälsa på Christer och Ingegerd och kul att se deras "nya" hus. De hade fått väldigt fint och lagt ner en massa jobb på det. När vi körde hem igen så gjorde vi en god gärning för samhället. När vi kört ett tag så kom vi ikapp en bil som körde väldigt lustigt. Den körde över hela vägbanan och körde mellan 60-70 på en 90 väg. Efter att vi åkt efter den ett tag och den vinglat till ett 10 tal gånger så rikngde Rikard polisen. Vi pratade sedan med dem i ca 3-4 mil och körde efter bilen. Den skulle ju åt samma håll som oss. Tillslut ser jag iallafall polisen i backspegeln och de kör sedan om oss och tar upp jakten på den andra bilen. Vi ombads att åka in till kanten och vänta medan dom stoppade bilen. Fick vänta i ca 5 minuter innan vi fick "klartecken" att köra vidare. "Bra jobbat" fick vi av ledningccentralen! Man kan ju hoppas att föraren inte var onykter men man undrar ju. Jag kan verkligen inte förstå de som kör när de druckit. Då är man ju inte så värst smart, jag hade inte ens kört efter en klunk. Inte nog med att man kan skada sig själv man kan ju faktist skada både andra människor och djur. 
 
Nu ikväll har vi pysslat och fixat lite. Imorn blir det nog till att åka och titta på lite kök och kanske också en ny dator. Vi har tänkt att köpa en stationär att ha på kontoret så man kan ha bilder osv på. Nu tittar vi lite Tv och sen blir det väl snart sängen. Har ju en spännande bok att natta mig själv med. 
 
Bjuder på bild på lillan från när vi var hos mormor och badade i hennes diskho. Det tror jag inte hade funkat nu, för hon är ganska så vild, eller vad säger pappan?!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?