En heldag...
Publicerat den

... på Ikea blev det nästan för oss. Vi var iallafall där ganska länge, men det var trevligt. Skönt också att ta det helt i sin egen takt. Isabell styrde såklart det mesta men hon var en solstråle mest hela Tiden. Så himla skönt att hon är så lätt att ha med sig. Vi ritade upp vårt blivande kök och det kommer bli så himla snyggt tror vi! Rikitgt kulmatt man typ ser exakt hur det kommer att se ut. Nu kan vi suga på denna karamellen ett tag och finslipa lite på hur det ska bli. Sen inväntar vi den rätta tiden innan vi slår till. Vi köpte lite annat smått och gott såklart när vi ändå var där. Bland annat flöjde det med en ny bokhylla till kontoret hem. Vi har ju redan en, men behöver en till för att få plats!!
 
Nu ikväll har vi lekt med lillan, pratat kök, ätit och nu har vi just avslutat kvällens träningspass. Ont i några muskler sedan igår och värre kan det komma att bli.
 
Imorn ska jag göra det inte alltför roliga, nämligen gå till tandläkaren. Hoppas det inte är alltför mycket fel, men det brukar det ju tyvärr vara när det gäller mig. Vi behöver åka till tippen med, så det hoppas vi att vi hinner;)
 
 
Många tankar i lilla skallen:)
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?